erkekler

Melis303030

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
669
367
23
Arkadaşlar tekrar merhaba,

İyi dencek şekilde para kazanan, kariyeri olan biriyim. Kimsenin parasını yemem, kimseyi kullanmam. Kendime hediyeler aldırmam. İhtiyacımda yok. Bir şeye ihtiyacım varsa gider kendim alırım. Düğün istemem, altın istemem. Birlikte yapalım kafasındayım. Enayilik mi bu?Herkese saygı duyarım. Düzgün biri olduğum söylenir. Babamı küçükken kaybettim. Annem bizleri en iyi şekilde okutmaya çalıştı. Kardeşlerimde benim gibi. Annem bize düzgün olun, ayağınızın üstüne basın dedi. Güçlü olmayı annemden öğrendim. Benim ablam evli, çok iyi bir evliliği var. Bende düzgün bir hayat yaşamak istiyorum. Karşımdaki kişilere boyun eğmek tarzım değil.Erkekleri başka şekilde elde etmekte bana göre değil. Yapmacık olamıyorum. Toleransım var belli yere kadar ama. Kimseyi zorla benle kalsın diye zorlamam. Güzel olduğumu da derler. Zamanında çok iyi insanlar çıktı karşıma, ama okul kitap derken olmadım. Şimdi ise hayal kırıklığı herkes. Çok ilişki yapan biride değilim. 28 yaşıma geldim. Yalnızım. Arkadaşlarım bi erkege fedakarlık yaptırmam gerektiğini söylüyor, bana bişeyler aldırcakmısım vs o zaman aşık oluyorlarmış. İyi de benim tarzım bu değil. Zorla illa böyle mi yaşanmalı herşey. Bende mi böyle şımarıp, yapışayım. Yapmacık ilgiyi vereyim? Onlar sevgililerinin üstüne cok düşüyor. Tamam bende ilgiliyim ama o derece abartamıyorum. Kimseye bulunmaz hint kumaşı gibi davranamıyorum. Ne yapmalıyım? Yalnız ölmeyi mi bekleyeyim? Değişmeyi mi deneyeyim? Bunları kendimi övmek için anlatmadım. Zaten beni tanımıyorsunuz. Keşke böyle olmasam diyorum.

keşke böyle olmasam demekle olmuyor, karakterin buysa zaten zorlayarak bir ilişkide mutlu da olamazsın.
illa ki karşına çıkar da demeyeceğim ben 40 yaşındayım çıkmayınca da çıkmıyor. ama gençsin daha yalnızım demek için çok erken.
sadece mutlu olmayı ilişki durumuna endeksleme diyebilirim.

keşke böyle olmasam demekle olmuyor, karakterin buysa zaten zorlayarak bir ilişkide mutlu da olamazsın.
illa ki karşına çıkar da demeyeceğim ben 40 yaşındayım çıkmayınca da çıkmıyor. ama gençsin daha yalnızım demek için çok erken.
sadece mutlu olmayı ilişki durumuna endeksleme diyebilirim.
Yalnızlık üzüyor mu ?

Ee nolcak? İçimde kocaman boşluk var.
Ben de sizin gibiyim hiçbir şey istemedim utandım hiçbir şey de yapılmadı. Bedavaya gelin oldum kıymetim de bilinmiyor. Zaten o istemez çalışıyor paraları da var diye utanmadan bizden para dileniyor kayınvalideler. Yapacak bir şey yok. Ağırlığını koyacaksın.

Yalnızlık üzüyor mu ?
uzun süreler yalnız olduğum oldu
yalnız olduğum için üzülmek pek aklıma gelmedi açıkçası...hayatım hep çok yoğun dolu dolu geçti. ya da hastalık vs. uğraştım. pek öyle durup düşündüğüm vaki değildir :D

ki bir ilişkin olsun istersen de olur aslında
benim üzüldüğüm şey gerçekten bana uygun dediğim birinin karşıma çıkmıyor olması. buna arada bir efkarlanıyorum. ama açıkçası çok da sürmüyor.

ben de 14 yaşından beri ailemden ayrı yaşıyorum o yaştan beri paramı kazanıyorum şu anda da bi avrupa ülkesindeyim, çok da gezdim hep de çalıştım. erkeklerden bir beklentim de yok.

Karşınızdaki insana elbette boyun eğmeyin o başka bir durum. Şöyle bir gerçek var ki insan yatırım yaptığı şeye daha çok kıymet verir. Bu insanın doğasında var. Sadece eş, sevgili olarak düşünmeyin ailede de böyle arkadaşta da böyle hatta cansız bir nesnede bile böyle. Genelde duymuyor muyuz ben ona şunu yaptım bunu yaptım beni nasıl terk eder? Mesele terk edilmekten ziyade ben bunları yapmışken nasıl terke eder. Gelin kayınvalide ilişkisinde bile böyle. Yaptıran kıymetli diyoruz ya maddi manevi kayınvalide çabalamış para harcamış, emek harcamış gelininden daha zor vazgeçer o yüzden. Diğer tarafta aynı kayınvalidenin hiçbir şey yapmadığı bir gelin hayal edelim gelse ben ayrılacağım dese kayınvalidenin giden bir şeyi yok ki vazgeçemesin.

uzun süreler yalnız olduğum oldu
yalnız olduğum için üzülmek pek aklıma gelmedi açıkçası...hayatım hep çok yoğun dolu dolu geçti. ya da hastalık vs. uğraştım. pek öyle durup düşündüğüm vaki değildir :D

ki bir ilişkin olsun istersen de olur aslında
benim üzüldüğüm şey gerçekten bana uygun dediğim birinin karşıma çıkmıyor olması. buna arada bir efkarlanıyorum. ama açıkçası çok da sürmüyor.

ben de 14 yaşından beri ailemden ayrı yaşıyorum o yaştan beri paramı kazanıyorum şu anda da bi avrupa ülkesindeyim, çok da gezdim hep de çalıştım. erkeklerden bir beklentim de yok.
kaç yaşındasınız ?

Ölçü ve denge önemli herşeyde bu şekilde.
Tabiki değişmek zorunda değilsiniz ve bu yapınızın oluşması bir yıl değil yirmi sekiz yılınızı aldı pat diye olmuyor değişmiyor insan.
Fakat burası ataerkil bir toplum bir şey istemeyen kendi ayakları üzerinde duran kadını takdir ediyorlar erkeklerin hoşuna gidiyor sonrasında ise kendini işe yaramaz hissediyorlar çünkü çoğu anne ağam, oğlum,paşam diye pohpohlayarak büyüttü oğullarını her şeyi siz hallederseniz karşı tarafa yapacak bir şey kalmazsa takdir edilmeyecek kendini değersiz hissederek bir çeşit sorun veya kaçış kapısı açılacaktır ilişkilerde.

Bir arkadaşım sizin gibiydi iki yıl kadar oluyor evleneni eve çocuk mu aldım eş mi bilmiyorum bütçe planlama bende, musluk bozulsa ben yapıyorum yada usta çağırıyorum annelik yapıyorum resmen dedi. İlişki döneminde ise bir kere bile bir şey istemedim her sorunumu kendim çözdüm aynı evin içinde bir hayat paylaşıyoruz ama yeterli sorumluluğu almıyor dedi. Belki flört veya sevgililik döneminde bazı konularda destek istese sorunun kaynağını anlardı adamın yapısı mi bu yoksa arkadaşım hep kendi hallettiği için x halleder yaaa rahatlığında mi kimse bilmiyor şuan.

Back
X