Erkekler

ya kızlar çok kötüsünüz..
ben bu şeytan meselesini çok merak ediyorum biraz bilgi almak istiyorum hemende dalgaya vuruyorsunuz yahu..

Ne istiyorsun ki ablacım şeytan nick alıp buraya evet p.zevenk oldum ben mi yazacak şeytandan açıklama bekleniyor nerdesin abicim gel konuş artık

Bazen bazilari ic gudusel olarak bakiyor.

şeytan meselesiyle alakalı hadis var sanırım haberi var konu sahibinin onu söylüyor, madem öyle arayı uzatmayın hemen evlenın, o hadise göre de nişanı uzatmayın deniyor, bana sorarsan ayrıl derim, nişanlın evlenip tek bir kişye saplanacak olgunluga gelmemiş belli, evlilik öncesi strese girmiş, sana sadık olacagını düşünmüyorum, sapık gibi davranıyor ya da sapık.

yaaaa ölüyorum şu an gülmekten yeminle sevgilime cevap yazmıyorum acayip eğlendim :))))

Sevgilinizin olduğunu bana nispet yaparmış gibi yazmışsınız kalbim kırıldı =(

Ya birini bulamadın sende yaa kızlar bir el atalım cog a

Bütün konulara durumumu belirtiyorum bibi hanım ama geri dönüş yok, dipsiz bir kuyudayım ışık yok..........

Bu konu yuzunden gercekten cok mutsuzum.seytanın da işi yok nişanlınızı dürtcek diyen arkadasım evet seytan nişanlı çiftlerle uğrasır.evet şeytanın işi yanlışa yonlendirmektir.

Vay anasınııııı

Bu arada ben de öylesi giyinen kızlardanım.
Nişanlın gibi ayılar çarşaf da giysen bakarlar ayrıyeten bakmasınlar diye giyimimi değiştirecek değilim, asla .
Biri bana öyle baksa ben de fark etsem güzel bir paylarım onu , rezil ederim nişanlısının yanında

O zaman şeytana hesap sorsun

Bütün konulara durumumu belirtiyorum bibi hanım ama geri dönüş yok, dipsiz bir kuyudayım ışık yok..........

Haaayır ya El birliğiyle sizi evereceğiz, şeytanın kollarına teslim edeceğiz inşallah.

Görüyorum çırpınışlarını çok üzülüyorum hatta napsak ki o kadarda şeytana uyasın var oysaki

Bakın evlilik sünnettir.evlilik yapan dininin yarısını tamamlamış olur.seytan ise bu gibi şeylere engel olmaya çalışır.yani şimdi bunları size anlatamıcam.acın okuyun gülmek yerine

Şeytan niye senle uğraşmıyor ya? E sen de bak dışarıdaki adamlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…