- 22 Temmuz 2016
- 381
- 681
- 18
- 32
ya kızlar çok kötüsünüz..
ben bu şeytan meselesini çok merak ediyorum biraz bilgi almak istiyorum hemende dalgaya vuruyorsunuz yahu..
Bazen bazilari ic gudusel olarak bakiyor.Merhabalar ben nişanlıyım gerçekten birbirimizi seviyoruz.Tek bir sorunum var.Nişanlım bazen kızlara bakıyor.Anlık saniyelik bazen dönüp yine saniyelik yani ben buna anlam veremiyorum.Bu yüzden çok kavgalar ettik.Bu konuda cok sıktıgım için mi bilmiyorum gercekten elinde olmadıgını soyluyor.Seytan mı dürtüyor bilmiyorum oluyor diyor.Öyle kızlar var ki giyimleri falan ben bile bakıyorum.Acaba diyorum abartıyor muyum?Ne olursa olsun yanımda bakmasını kabul edemiyorum.Bu yüzden ayrılmayı dusundum Fikirlerinizi bekliyorum.
Ne istiyorsun ki ablacım şeytan nick alıp buraya evet p.zevenk oldum ben mi yazacakşeytandan açıklama bekleniyor nerdesin abicim gel konuş artık
Ya bşy sormdm hiçbirnzinki bkmıyo tmm bnmki bkıyo
Abimi hep dişi olduğumu idda ederler oysakiNe istiyorsun ki ablacım şeytan nick alıp buraya evet p.zevenk oldum ben mi yazacakşeytandan açıklama bekleniyor nerdesin abicim gel konuş artık
yaaaa ölüyorum şu an gülmekten yeminle sevgilime cevap yazmıyorum acayip eğlendim :))))Genç kızlara bey ayarlayan tanıdık şeytan varsa bana yönlendirelim lütfen.
Sevgiler.
Annem de durtuyor asiri tahrik edici hemen erkeklere bakmak istiyorum kocaya kacmak istiyorum ahahahaben şeytanı buldum face ..
orda var dürtme..
Ya birini bulamadın sende yaaGenç kızlara bey ayarlayan tanıdık şeytan varsa bana yönlendirelim lütfen.
Sevgiler.
Abimi hep dişi olduğumu idda ederler oysakikadinlar şeytandır gibi vs vb falan filan
yaaaa ölüyorum şu an gülmekten yeminle sevgilime cevap yazmıyorum acayip eğlendim :))))
Ya birini bulamadın sende yaakızlar bir el atalım cog a
Bu konu yuzunden gercekten cok mutsuzum.seytanın da işi yok nişanlınızı dürtcek diyen arkadasım evet seytan nişanlı çiftlerle uğrasır.evet şeytanın işi yanlışa yonlendirmektir.
Sevgilinizin olduğunu bana nispet yaparmış gibi yazmışsınız kalbim kırıldı =(
Bütün konulara durumumu belirtiyorum bibi hanım ama geri dönüş yok, dipsiz bir kuyudayım ışık yok..........
Görüyorum çırpınışlarını çok üzülüyorum hattaSevgilinizin olduğunu bana nispet yaparmış gibi yazmışsınız kalbim kırıldı =(
Bütün konulara durumumu belirtiyorum bibi hanım ama geri dönüş yok, dipsiz bir kuyudayım ışık yok..........
Bakın evlilik sünnettir.evlilik yapan dininin yarısını tamamlamış olur.seytan ise bu gibi şeylere engel olmaya çalışır.yani şimdi bunları size anlatamıcam.acın okuyun gülmek yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?