Merhabalar ben nişanlıyım gerçekten birbirimizi seviyoruz.Tek bir sorunum var.Nişanlım bazen kızlara bakıyor.Anlık saniyelik bazen dönüp yine saniyelik yani ben buna anlam veremiyorum.Bu yüzden çok kavgalar ettik.Bu konuda cok sıktıgım için mi bilmiyorum gercekten elinde olmadıgını soyluyor.Seytan mı dürtüyor bilmiyorum oluyor diyor.Öyle kızlar var ki giyimleri falan ben bile bakıyorum.Acaba diyorum abartıyor muyum?Ne olursa olsun yanımda bakmasını kabul edemiyorum.Bu yüzden ayrılmayı dusundum Fikirlerinizi bekliyorum.
Sanırım katıldım. (gülmekten)Şeytanın da işi gücü yok nişanlınızı dürtecek.
Bakan yok yani tek benim nişanlım mı bakıyor yoksa
Bu konu yuzunden gercekten cok mutsuzum.seytanın da işi yok nişanlınızı dürtcek diyen arkadasım evet seytan nişanlı çiftlerle uğrasır.evet şeytanın işi yanlışa yonlendirmektir.
Seytan nisanlilarla mi ugrasiyormus :O ay komik olmayin.Bu konu yuzunden gercekten cok mutsuzum.seytanın da işi yok nişanlınızı dürtcek diyen arkadasım evet seytan nişanlı çiftlerle uğrasır.evet şeytanın işi yanlışa yonlendirmektir.
Bu konu yuzunden gercekten cok mutsuzum.seytanın da işi yok nişanlınızı dürtcek diyen arkadasım evet seytan nişanlı çiftlerle uğrasır.evet şeytanın işi yanlışa yonlendirmektir.
oldu seytan senide dürtsünnişanlınızın yaptığı açıklama gerçekten komik olmuş. Etraf cıbıldak kızlarla dolu şeytan sadece bakmak için dürtmez yalnız.. bu açıklamayı yaptığına göre nişanlınızın çok fazla güvenilir olmadığını gösteriyor dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.
Kııız Allah seni.Bu konu yuzunden gercekten cok mutsuzum.seytanın da işi yok nişanlınızı dürtcek diyen arkadasım evet seytan nişanlı çiftlerle uğrasır.evet şeytanın işi yanlışa yonlendirmektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?