Erkeklerde 40 yaş ergenliği 😓Evliliğimi nasıl kurtarabilirim?

Sanırım siz de ogrencisiydiniz eşinizin
Şimdi başka av bulmuş kendine
Siz ergenlik vs kendinizi kandırmaya devam edin de , burda hiçbirimiz yemedik adamın sapikligini

siz sünyancı kocanızı mı savunuyorsunuz? Nerde hoca? Yazın da biz şikayet edelim o abazayı. Kocanız masum kızları ayartmadan önlem Alalım. Belki kıza evli olduğunu bile söylemedi o pis kocanız. Sizi sevmiyor ki neden evliyim desin. Bakalım o gencecik kızlarla yazışırken siz aklına geliyor musunuz?

En önemlisi insanın kendine saygısını kaybetmemesi hersey kaybedilir kendi değerini bil maddi açıdan sorun yaşamıyorsan kendi yoluna git kaldıkça kaybediyorsun belki gidince anlar değerini belki de bilemezsin ama insanlar değişmiyor

Erkeklerde kırk yaş ergenliği dıye birşey mi varmış ?

Es kisisi pedofili aman sıkı tut bu pisligi.Elinden kacirma.

Gercekten yorum.Allah bu kafaya nazar degdirmesin

Öğrencisi olarak gördüğü çocukla ne konuşıyormuş sapkın kocanız? Ve siz buna hiçbir müdahale yapmıyorsunuz ben olsam gider şikayet ederim mesajları delil olarak götürürüm o çocuğunda ailesine bunu söylerim onlarda çocugunu korusun bu durumdan diye. Siz nasıl oluyorda buna sessiz kalıyorsunuz siz sorunca ne diyecek evet yaptım mı diyecek tabi ki inkar edecek hangi sapık tacizci yaptığını söylemiş? Bana göre sizin şuan yaptığınızda çank tutmak gibi birşey olmuş bide 40 yaş ergenliği diye konu açmışsınız. Konu başlığınız " SÜBYANCI PEDOFİLİ KOCAMI NASIL NEREYE ŞİKAYET EDERİM" tarzında olmalıydı. Bu ergenlikten çıkmış bayağı bayağı ben sübyancı pedofiliyim diye bağırıyor yok artık ya Ya küçücük çocukla ne konuşabilir g*tündeki kılı ağarmış kazık kadar adam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…