- 20 Ocak 2023
- 20
- -43
- 1
- Konu Sahibi pembee sunumcu
-
Öğrencim olarak görüyorum mu?Merhaba hanımlar. 10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim 40 yaşına yeni girdi ben ondan 9 yaş küçüğüm. Bir süredir ergen davranışlarda bulunuyor kendine aşırı özen gösterme, beni beğenmeme, hakaret, başka kadınları beğenme kendinden 20 yaş küçük birisiyle mesajlaşıyor görüşüyor öğrencisi. gizlice baktım farkettim ama kendisi inkar ediyordu. Çok üstüne gidince yazışmaların kendi gözlerimle gördüğümü söyleyince evet dedi ama sadece ögrencim olarak görüyorum dedi bırakıcam dedi ama farkettim ki hala devam ediyor. Nolur yardım edin bu dönemle nasıl baş edilir eşimi kaybetmek istemiyorum.
Evet öyleymiş kendisi üniversite de öğretim üyesi öğrenci olarak görüyormuş nasihat ediyormuş notlarını düzeltsin edebiyle davransın falan fistan işteÖğrencim olarak görüyorum mu?O kocana bi sorsana, neden orta sıradaki Hayri'yi öğrencisi olarak görmüyor? Hayri üvey öğrencisi miymiş?
Yavrum,alkol mu bu ?evet dedi ama sadece ögrencim olarak görüyorum dedi bırakıcam dedi
Öyle derler ya erkekler 40 yaşında şöyle böyle olabiliyor be bilim bende bilmiyorum kendimi mi avutuyorum onu da bilmiyorum ama 2 çocuğum var evliliğimi kurtarmak istiyorum eşim zamanında 3 sene peşimden koştu ona göre ben çok genç ve güzelim de çok şükür ama erkek milleti işte ne diyimKocanizinki kirk yas ergenligi degil, baska bisey …
Zaten kapı önüne koysam memnun olur valla o kadar sıkılmış görünüyor zaten hep diyor boşanalım boşanalım diyeCanım bunu sadece ergenlik olarak yorumlaman gerçekten ilgi mi çekti, ben herhalde kapı önüne koymustum
Evliliginizi tek başınıza kurtaramazsınız kocanın kendisini düzeltmesi kendisinden 20 yaş küçük öğrencilere asılmayı bırakması lazım.sizi pofpoflaması sadece sus payı genç olman güzel olman eşine yetmiyorÖyle derler ya erkekler 40 yaşında şöyle böyle olabiliyor be bilim bende bilmiyorum kendimi mi avutuyorum onu da bilmiyorum ama 2 çocuğum var evliliğimi kurtarmak istiyorum eşim zamanında 3 sene peşimden koştu ona göre ben çok genç ve güzelim de çok şükür ama erkek milleti işte ne diyim
Bütün öğrencileri ile mesajlaşır mı böyle? Bütün dönem nargile kafede takılıp finallere 5 kala inci gibi el yazısı ile hocanın ağzından çıkan her şeyi not alan, çok dikkat çekmeyen gözlüklü kıza yanlayan Bertuğ var mı sizinkinin listesinde, ona da nasihat veriyor mu?Evet öyleymiş kendisi üniversite de öğretim üyesi öğrenci olarak görüyormuş nasihat ediyormuş notlarını düzeltsin edebiyle davransın falan fistan işte
Herifin sizinle olan evliliği bitmiş kafasında bitirmiş barii milletin çocuğunun başını yakması zampara ögretimciZaten kapı önüne koysam memnun olur valla o kadar sıkılmış görünüyor zaten hep diyor boşanalım boşanalım diye
Biraz seviyesiz olcak ama “ sabah programlarına çıkıp, seni tüm ülkeye; öğrencisine asılan adam diye rezil ederim. Twitter’da kendini tt bulursun. Kalıbının adamı ol, coluğu çocuğu rahat bırak, sapık mısın sen” diye son derece sert çıkışırım.
Millet çocuğa çoluğa yavşamaktan bıkmadı ya. Hepsinin çükünü tek tek kesecem valla.
Aranizda epey yaş farki da varmis eşinizle.Bence kendinize bakin,giyinin ,sosyalleşin ,gizemli olun o sizi takip edip kıskansin.Gercekten ögrencisi de olabilir ve herhangi bir dersten vs yazişmiş da olabilirler.SIz sanki biraz evle ,çocuklarla salmis gibi olabilir misiniz kendinizi? Calisiyor musunuz bilmiyorum ama aslinda esinizden bu kadar yaş genç olmaniz sizin icin avantaj
Eşini kaybetmek istemiyorsan susacaksınMerhaba hanımlar. 10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim 40 yaşına yeni girdi ben ondan 9 yaş küçüğüm. Bir süredir ergen davranışlarda bulunuyor kendine aşırı özen gösterme, beni beğenmeme, hakaret, başka kadınları beğenme kendinden 20 yaş küçük birisiyle mesajlaşıyor görüşüyor öğrencisi. gizlice baktım farkettim ama kendisi inkar ediyordu. Çok üstüne gidince yazışmaların kendi gözlerimle gördüğümü söyleyince evet dedi ama sadece ögrencim olarak görüyorum dedi bırakıcam dedi ama farkettim ki hala devam ediyor. Nolur yardım edin bu dönemle nasıl baş edilir eşimi kaybetmek istemiyorum.
Kız daha 20 yaşında. Çocuk sayılır ve kandırılmaya çok açık. Burda biri duruş sergileyecekse o eşiniz olacak. Ne de olsa evli barklı olan, sadakat sözü veren o.Valla bence kız da bir o kadar suçlu evli olduğunu bile bile kendinden 20 yaş büyük öğretmene cilve yapmak ne demekakıl var mantık var
40 yas ergenligi degil ki bu.Merhaba hanımlar. 10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim 40 yaşına yeni girdi ben ondan 9 yaş küçüğüm. Bir süredir ergen davranışlarda bulunuyor kendine aşırı özen gösterme, beni beğenmeme, hakaret, başka kadınları beğenme kendinden 20 yaş küçük birisiyle mesajlaşıyor görüşüyor öğrencisi. gizlice baktım farkettim ama kendisi inkar ediyordu. Çok üstüne gidince yazışmaların kendi gözlerimle gördüğümü söyleyince evet dedi ama sadece ögrencim olarak görüyorum dedi bırakıcam dedi ama farkettim ki hala devam ediyor. Nolur yardım edin bu dönemle nasıl baş edilir eşimi kaybetmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?