Erkeklerde 40 yaş ergenliği 😓Evliliğimi nasıl kurtarabilirim?

Zaten kapı önüne koysam memnun olur valla o kadar sıkılmış görünüyor zaten hep diyor boşanalım boşanalım diye

Zorla mı kurtaracaksınız evliliğinizi? Yarın bir gün fiziksel olarak bir ilişkiye başlayacak eşiniz hatta başlamış bile olabilir, o zaman da sizi istemeyen bir adamla evli kalmak için uğraşacak mısınız böyle?

Hayır tabiki ama iki çocuğumuz var neden pes edim hemen mesela kızla konuşmak aklımdan geçmiyor değil ya da biraz bekleyip yaptığının yanlış olup farkına varmasını
Ayşe gider Fatma gelir. Böyle kocam da kocam diyerek yola getirenezsin. Kapıyı gosterirsin. Adam gider bakar pabuç pahalı. Kaldı ki mesajların falan ekran görüntüsü al. Bari tazminatini al.
Bu koca yola gelmez. Seni de bozar. Ya da hasta olursun.

Evet öyleymiş kendisi üniversite de öğretim üyesi öğrenci olarak görüyormuş nasihat ediyormuş notlarını düzeltsin edebiyle davransın falan fistan işte

Konuda edebiyle davranması gereken bir kişi var o da kocanız. Adam baya baya kıza yürüyor ve sizi aldatıyor farkında mısınız? (Değilsiniz)

Acun da böyle 20 de sevgili oluyor 30 olunca tekrar 20 lik kızlara gidiyor 3 turdur, acun a özeniyor kocası demek ki
Kadina bir turlu anlatamadik kocasinin sapik oldugunu. Resit demiş ama benim icin bisey ifade etniyor resitlik. Ben 20yasinda okula giderken metroda, orda burda gordugum birinden etkilenebiliyordum. Su an 28 yasindayim gozumun onundekini bile görmüyorum.

Hayır tabiki ama iki çocuğumuz var neden pes edim hemen mesela kızla konuşmak aklımdan geçmiyor değil ya da biraz bekleyip yaptığının yanlış olup farkına varmasını

Eşin olacak o sapıkla konuş yaptığın yanlış de, emin ol o eşin o kıza ‘ eşim çok çirkef zorla evlendim sevmiyorum’ demiştir sen de kızı ararsan bu tezi ispatlayacaksın, Ayşe gider Fatma gelir eşin de suç diyoruz 1 saattir

Şu emoji bile arsız olduğunuzun işareti yemin ediyorum.
Etme bacımsu etme, hatta adam geldiği gibi sen ayaklarının altına paspas ol kocaaam, beni aldatan canım kocaammm, bak boynuzlarımla sere serpe ayaklarının altında yatıyorum, ez beni, çiğne beniiii gururumu yüzsüzlüğümü çiğne de. Eminim etkilenecektir.

Zaten kapı önüne koysam memnun olur valla o kadar sıkılmış görünüyor zaten hep diyor boşanalım boşanalım diye
Eeeee o zaman niye oldurmaya çalışıyorsunuz?Kocanız "kart horoz" sendromuna girmiş,geçmiş olsun.Ancak yaşlanıp,kendine baktırmaya ihtiyacı olunca çok değerli olursunuz.

Valla bence kız da bir o kadar suçlu evli olduğunu bile bile kendinden 20 yaş büyük öğretmene cilve yapmak ne demek akıl var mantık var
Cilve yaptığını nerden biliyorsun acaba? Yıllar önce gittiğim Kpss dersanesinde üni hocaları ders veriyordu, en yakın arkadaşıma asılıyordu biri. Kızın en ufak bir adımı yoktu. Açıkçası olsa bile zaten senin kocan kızdan daha kabahatli olur

İyi de benin ablamadığım benim neyim eksik yaşça ondan küçüğüm öyle bakımsızda değilim biraz kilo var o da doğumdan malum
Aldatmanın kadının eksikliğinden değil adamın karakter yoksunluğundan olduğunu anlamanız uzun sürmez umarım, zira bu gidişle eşiniz aldatmanın kitabını yazacak Mars’a çift şerit duble yol yapacak

Kendinden 9 yas kucuk kizin pesinden 3 yil kosan erkek de sapiktir bence.

Tepkinizi sert birşekilde göstermelisiniz, adam sizi kaybetme korkusu taşımıyor, ama elinizde sağlam deliliniz olsun,yoksa hemen 'sen hastasın' der..başka birinin eşinizi beğeniyor olması sizdeki aşk,tutku,kıskançlık olayını artırmış gibi..o sizin eşiniz ve ona göre davranmalı, başka biriyle öyle yazişamamali,madem yaptı bedelini ödetin..kavga çıkarmadan sakince söyleyin ,senin sevgine güvenerek bu yuvayı kurdum,sana 2 evlat verdim ama sen ihanet ettin,sana artık güvenemem diyin ve gitmesini isteyin..kararlı olun..ailesinden de destek alın,ıyice utansın..ama valizle anne evine falan gitmeyin,o bunlar için büyük rahatlık..tabi ki ayrılmayacaksınız ama ayrilacaginiza inandırmalısıniź..Bu adam bu durumu normallestirmis bile..tepkinizi şimdi koymazsanız ileride hiç hesap sorma hakkınız olmaz..

Hormonal bir şeyler varsa eşiniz andropoza giriyordur belki de. Ergenlikle alakası yok bu durumun.

Bencede katılıyorum yapmasi gerek bu müge anlıda görüyoruz 18 yaşinda kiz 50 yaşinda adamlar gercekten sapık bunlar ya

Evet öyleymiş kendisi üniversite de öğretim üyesi öğrenci olarak görüyormuş nasihat ediyormuş notlarını düzeltsin edebiyle davransın falan fistan işte
Omce kendisi edebiyle davransın sapik herif. Ogrencinin anne babasına bu durumu bildirin de gorsun gunünü gerizekalı adam

Ergenlik degil canim bu azgınlık bu 20 yaş ya yuh artik benim başima gelse gercekten atarim evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…