- 7 Ocak 2016
- 10.350
- 49.943
- 598
- Konu Sahibi pembee sunumcu
-
Zaten kapı önüne koysam memnun olur valla o kadar sıkılmış görünüyor zaten hep diyor boşanalım boşanalım diye
Ayşe gider Fatma gelir. Böyle kocam da kocam diyerek yola getirenezsin. Kapıyı gosterirsin. Adam gider bakar pabuç pahalı. Kaldı ki mesajların falan ekran görüntüsü al. Bari tazminatini al.Hayır tabiki ama iki çocuğumuz var neden pes edim hemenmesela kızla konuşmak aklımdan geçmiyor değil ya da biraz bekleyip yaptığının yanlış olup farkına varmasını
Evet öyleymiş kendisi üniversite de öğretim üyesi öğrenci olarak görüyormuş nasihat ediyormuş notlarını düzeltsin edebiyle davransın falan fistan işte
Kadina bir turlu anlatamadik kocasinin sapik oldugunu. Resit demiş ama benim icin bisey ifade etniyor resitlik. Ben 20yasinda okula giderken metroda, orda burda gordugum birinden etkilenebiliyordum. Su an 28 yasindayim gozumun onundekini bile görmüyorum.Acun da böyle 20 de sevgili oluyor 30 olunca tekrar 20 lik kızlara gidiyor 3 turdur, acun a özeniyor kocası demek ki
Hayır tabiki ama iki çocuğumuz var neden pes edim hemenmesela kızla konuşmak aklımdan geçmiyor değil ya da biraz bekleyip yaptığının yanlış olup farkına varmasını
Şu emoji bile arsız olduğunuzun işareti yemin ediyorum.Hayır tabiki ama iki çocuğumuz var neden pes edim hemenmesela kızla konuşmak aklımdan geçmiyor değil ya da biraz bekleyip yaptığının yanlış olup farkına varmasını
Eeeee o zaman niye oldurmaya çalışıyorsunuz?Kocanız "kart horoz" sendromuna girmiş,geçmiş olsun.Ancak yaşlanıp,kendine baktırmaya ihtiyacı olunca çok değerli olursunuz.Zaten kapı önüne koysam memnun olur valla o kadar sıkılmış görünüyor zaten hep diyor boşanalım boşanalım diye
Cilve yaptığını nerden biliyorsun acaba? Yıllar önce gittiğim Kpss dersanesinde üni hocaları ders veriyordu, en yakın arkadaşıma asılıyordu biri. Kızın en ufak bir adımı yoktu. Açıkçası olsa bile zaten senin kocan kızdan daha kabahatli olurValla bence kız da bir o kadar suçlu evli olduğunu bile bile kendinden 20 yaş büyük öğretmene cilve yapmak ne demekakıl var mantık var
Aldatmanın kadının eksikliğinden değil adamın karakter yoksunluğundan olduğunu anlamanız uzun sürmez umarım, zira bu gidişle eşiniz aldatmanın kitabını yazacak Mars’a çift şerit duble yol yapacakİyi de benin ablamadığım benim neyim eksik yaşça ondan küçüğüm öyle bakımsızda değilim biraz kilo var o da doğumdan malum
Kendinden 9 yas kucuk kizin pesinden 3 yil kosan erkek de sapiktir bence.
Tepkinizi sert birşekilde göstermelisiniz, adam sizi kaybetme korkusu taşımıyor, ama elinizde sağlam deliliniz olsun,yoksa hemen 'sen hastasın' der..başka birinin eşinizi beğeniyor olması sizdeki aşk,tutku,kıskançlık olayını artırmış gibi..o sizin eşiniz ve ona göre davranmalı, başka biriyle öyle yazişamamali,madem yaptı bedelini ödetin..kavga çıkarmadan sakince söyleyin ,senin sevgine güvenerek bu yuvayı kurdum,sana 2 evlat verdim ama sen ihanet ettin,sana artık güvenemem diyin ve gitmesini isteyin..kararlı olun..ailesinden de destek alın,ıyice utansın..ama valizle anne evine falan gitmeyin,o bunlar için büyük rahatlık..tabi ki ayrılmayacaksınız ama ayrilacaginiza inandırmalısıniź..Bu adam bu durumu normallestirmis bile..tepkinizi şimdi koymazsanız ileride hiç hesap sorma hakkınız olmaz..Merhaba hanımlar. 10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim 40 yaşına yeni girdi ben ondan 9 yaş küçüğüm. Bir süredir ergen davranışlarda bulunuyor kendine aşırı özen gösterme, beni beğenmeme, hakaret, başka kadınları beğenme kendinden 20 yaş küçük birisiyle mesajlaşıyor görüşüyor öğrencisi. gizlice baktım farkettim ama kendisi inkar ediyordu. Çok üstüne gidince yazışmaların kendi gözlerimle gördüğümü söyleyince evet dedi ama sadece ögrencim olarak görüyorum dedi bırakıcam dedi ama farkettim ki hala devam ediyor. Nolur yardım edin bu dönemle nasıl baş edilir eşimi kaybetmek istemiyorum.
Peki peki anladık..Evet öyleymiş kendisi üniversite de öğretim üyesi öğrenci olarak görüyormuş nasihat ediyormuş notlarını düzeltsin edebiyle davransın falan fistan işte
Bencede katılıyorum yapmasi gerek bu müge anlıda görüyoruz 18 yaşinda kiz 50 yaşinda adamlar gercekten sapık bunlar yaBiraz seviyesiz olcak ama “ sabah programlarına çıkıp, seni tüm ülkeye; öğrencisine asılan adam diye rezil ederim. Twitter’da kendini tt bulursun. Kalıbının adamı ol, coluğu çocuğu rahat bırak, sapık mısın sen” diye son derece sert çıkışırım.
Millet çocuğa çoluğa yavşamaktan bıkmadı ya. Hepsinin çükünü tek tek kesecem valla.
Omce kendisi edebiyle davransın sapik herif. Ogrencinin anne babasına bu durumu bildirin de gorsun gunünü gerizekalı adamEvet öyleymiş kendisi üniversite de öğretim üyesi öğrenci olarak görüyormuş nasihat ediyormuş notlarını düzeltsin edebiyle davransın falan fistan işte
Ergenlik degil canim bu azgınlık bu 20 yaş ya yuh artik benim başima gelse gercekten atarim evdenMerhaba hanımlar. 10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim 40 yaşına yeni girdi ben ondan 9 yaş küçüğüm. Bir süredir ergen davranışlarda bulunuyor kendine aşırı özen gösterme, beni beğenmeme, hakaret, başka kadınları beğenme kendinden 20 yaş küçük birisiyle mesajlaşıyor görüşüyor öğrencisi. gizlice baktım farkettim ama kendisi inkar ediyordu. Çok üstüne gidince yazışmaların kendi gözlerimle gördüğümü söyleyince evet dedi ama sadece ögrencim olarak görüyorum dedi bırakıcam dedi ama farkettim ki hala devam ediyor. Nolur yardım edin bu dönemle nasıl baş edilir eşimi kaybetmek istemiyorum.
Bunu diyen adam illa bosanir er geç. Baska cocuk yapmayın bariZaten kapı önüne koysam memnun olur valla o kadar sıkılmış görünüyor zaten hep diyor boşanalım boşanalım diye
Ailesine duyurun siz bence. Arayin boyle boyle deyinValla bence kız da bir o kadar suçlu evli olduğunu bile bile kendinden 20 yaş büyük öğretmene cilve yapmak ne demekakıl var mantık var
Adeta bir eğitim neferiBizimkiler maillere bile yarim agizla cevap verirdi. Bence kendini Türk eğitim sistemine adamis bu mukemmel adami sakın birakmayin, destek olun. Kalmadi boyle koca yurekliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?