Erkeklerde de varmış Adet Dönemi Sendromu :S:S:S

• Konu Sahibi Konu Sahibi acilikiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa kandırmış bugünde beni sinir etmeye çalıştı ohh olmadım gene kendisi paronaya oldu :)

ben erkek arkadasımdan boyle birsey duymadım bahane gibi geldi bana

evet artık banada bahane gibi geliyor bejn kafayı yemek üzereyim kızlar nolur yardım edin bana gerçekten çıldırcam mafoldumben mafoldumben mafoldumben Bana herşeyde baskı yapıyor. Herşeyde şüpheci yaklaşıyor. Çok seviyorum onu çekemiyorum artık. Çok zor durumdayım. Dışarıya hep annemle çıkarım ama onsuz çıksam nolur ki söyleyin bana ya? Çok afedersiniz ben namussuz bir insan da değilim. Yolda giderken başımı bi kere kaldırıp erkeklerin yüzüne bakmışlığım yok. Ama O LANET OLSASICA BANA İNANMIYO KIZLAR İNANMIYO. Y söyleyin lütfen sizin telefonunuzun şebeke arızası yüzünden hiç çekmediği olmadımı? Üstelik sabah 5 ve 7 arası. ADAMLAR NERDEN BİLSİN BENİMKİNİN O SAATTE İŞE GİTTİĞİNİ VE BENİMNDE ONU UYANDIRDIĞIMI? Bunun açıklamasını yaptım inanmaz, bugün dışarı çıkıyorum diye haber veririm inanmaz açar tlfunu yok annen yok yanında yok bilmem ne LAN OLSA NE OLMASA NE BEN OROSPUMUYUM KIZLAR YA mafoldumben mafoldumben mafoldumben TLFNU KAPATTIM Bİ ABİMİ Bİ EVİ ARAYIP DURUYO. BENDE ABİSİYLE KONUŞUCAM OLMUYO BÖYLE ALSIN KARDEŞİNİ KARŞISINA TERBİYESİNİ VERİSİN İNTİHAR ETME DÜZEYİNE GETİRDİ BENİ BIKTIM ARTIK YAA

kılzar öyle dmeeyin fizyolojik değil psikolojik bişey bu

erkeklerin de böyle durumları oluyor ama bizim reglımız gibi değil tabıı kı

duygusal bazda değişimleri oluyor

biraz gözlem biraz bilgi sonucu görürsünüz herkesde vardır ama kımınde belli olur

kımınde bellı olmaz çoğu erkek bile farkında değildir bunun.

kızlar nolur bi akıl verin ya.. Biz ayrıyken benimkine musallat olan kızdan bahsettim size. Güyya kız kendi resmini kendi isteğiyle yollamış benimkine . Benimki istememiş resmi. Hadi diyelim öle oldu. Peki o resim uçtuda benimkinin d sürücüsünde olan özel dosyasına nasıl kondu sizce hoşlanmışmı bu kızdan ya? Bi yandanda diyorum ki hoşlansaydı aralarında ufak tefek bişe geçseydi ne diye bana o kızla olan konuşmaları yollasın?

ilk defa duyuyorm bnde garipmş ama sorunları olablr tabi

bi sahiplenmedıkler ıözel günümüz kaldıydı onadamı atladılarr

ya bence demek istediği biz o dönemde nasıl asabi ve hassas oluyor vede olumsuz biişiye tahammül edemiyorsak onunda öyle bi dönem yani o ruh halinde olduğunu o kadar hassas olduğunu anlatmak istemiş

Valla arada bir eşim de böyle bir hal yaşıyor mu diye kendime sormuyor değilim.
Bazılarınız çok gülmüş ama çok var çevremde bunu söyleyen arkadaşlar..

İşin şakası tabii bu adet dönemi falan ama erkek-kadın hepimizin dönem dönem oluyodur çok sık görüştüğümüz insanlarla o gün görüşmek istemeyişimiz,ne bileyim ben kitapları ve örgüyü çok severim ama bazen onlar bile ilgimi çekmiyor..Gereksiz sıkılıyor içim..Çevremde gözlemlediğim herkeste var bu..Yoksa biz mi uzaklıyız acep?:1ninca:

ya canım seninkinin ciddi sorunları var gibime gelio bu kadar müdahale ve kıskançlık normal değil ciddi bi psikolojik sorunu olabilir dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…