Yanlış anlamayan ama Herkes rahat, ferah maddi yönden sıkıntı çekmeyeceği bir yaşam ister. Çevremdeki insanlara bakıyorum, tek maaşlılar çocukları birşey istediğinde bile birini alırsa diğerini alamıyor...
Bir de ayrılıklar boşanmalar çoğu maddi sıkıntıdan kaynaklanıyor.. Kadınlar nasıl ki işi iyi olan bir erkek isterse erkeklerin de aynı şeyi istemesi oldukça normal geliyor bana...
Gerçi özellikle şu branşlarda öğretmen kız olsun diyenler de var o kadar abartanını da Allah'a havale ediyorum :)
evet artık erkeklerde çalışan eş istiyorlar bence de çok haklılar.ben erkek olsam bende çalışan kadın isterdim.
eskiden evlenince kayınvalideyle birlik oturmak varmış kira derdi yok elektrik su faturalar ortak ee masraf yok ee bide ilk aylarda çocukta doğurdun mu masraflarda artınca nerde ayrı ev.
şimdi öyle mi ayrı eve çıkılıyor ki en mantıklısı bu zaten,bu zaman da zengin bi aile değilse nasıl ev alsın.kiralar ateş pahası.
biz 700 e oturuyoruz sen düşün.maaşları da biliyoruz aşağı yukarı herkes milyarlar almıyor.bu adam nası yetişecek peki ?
ayrıyetten eskiden boşanmada çok yokmuş o yüzden ayaklarının üstünde durmak gibi çabaları yok.
asıl ben anlamıyorum kadınlar çalışmaktan neden gocunuyor,tamam bende arada çalışmak istemiyorum evde oturmak istiyorum diyorum ama bunun mümkün olmadığını biliyorum.
ben çıkarsam nasıl geçiniriz ki.kuzenim var zor durumdalar çocuğu da var hatta bakacak kişi de var ama çalışmıyor neymiş çocuğu varmış kocası işten çıkarıldı mecburen öğleden sabaha kadar taksicilik yapıyor eve gelince zaten yorgun yatıyor yemek yiyor tekrar işe gidiyor onun da çocuğu değil mi o ? ama istediği gibi sevemiyor göremiyor bile.ee nerde aile kavramı o da çalışsa kocası zamanında eve gelse aile olsalar olmaz mı ?
daha evlilikte mutlu değilse aldatma şiddet varsa durumlarına girmedim bile.
işte bu yüzden kadın çalışmalı.
evet artık erkeklerde çalışan eş istiyorlar bence de çok haklılar.ben erkek olsam bende çalışan kadın isterdim.
eskiden evlenince kayınvalideyle birlik oturmak varmış kira derdi yok elektrik su faturalar ortak ee masraf yok ee bide ilk aylarda çocukta doğurdun mu masraflarda artınca nerde ayrı ev.
şimdi öyle mi ayrı eve çıkılıyor ki en mantıklısı bu zaten,bu zaman da zengin bi aile değilse nasıl ev alsın.kiralar ateş pahası.
biz 700 e oturuyoruz sen düşün.maaşları da biliyoruz aşağı yukarı herkes milyarlar almıyor.bu adam nası yetişecek peki ?
ayrıyetten eskiden boşanmada çok yokmuş o yüzden ayaklarının üstünde durmak gibi çabaları yok.
asıl ben anlamıyorum kadınlar çalışmaktan neden gocunuyor,tamam bende arada çalışmak istemiyorum evde oturmak istiyorum diyorum ama bunun mümkün olmadığını biliyorum.
ben çıkarsam nasıl geçiniriz ki.kuzenim var zor durumdalar çocuğu da var hatta bakacak kişi de var ama çalışmıyor neymiş çocuğu varmış kocası işten çıkarıldı mecburen öğleden sabaha kadar taksicilik yapıyor eve gelince zaten yorgun yatıyor yemek yiyor tekrar işe gidiyor onun da çocuğu değil mi o ? ama istediği gibi sevemiyor göremiyor bile.ee nerde aile kavramı o da çalışsa kocası zamanında eve gelse aile olsalar olmaz mı ?
daha evlilikte mutlu değilse aldatma şiddet varsa durumlarına girmedim bile.
işte bu yüzden kadın çalışmalı.
Haa şu da var kadınlar illa öğretmen olsun doktor olsun şu olsun bu olsun demiyor düzenli bir geliri olsun diyor, en azından geneli böyle.. Ama günümüz de erkekler inanılmaz onursuz olmuş kadını para kaynağı olarak gören çok erkek var malesef..
Kadının biri eczanede muhabbet ediyordu,kulak misafiri oldum.Gelin arıyormuş oğluna,kriteri de şu:Kpss'yi kazanmış ,atanmış öğretmen kız...Ay,ne gülmüştüm teyzeye.
sonrada diyorsunuzki..Yanlış anlamayan ama Herkes rahat, ferah maddi yönden sıkıntı çekmeyeceği bir yaşam ister. Çevremdeki insanlara bakıyorum, tek maaşlılar çocukları birşey istediğinde bile birini alırsa diğerini alamıyor...
Bir de ayrılıklar boşanmalar çoğu maddi sıkıntıdan kaynaklanıyor.. Kadınlar nasıl ki işi iyi olan bir erkek isterse erkeklerin de aynı şeyi istemesi oldukça normal geliyor bana...
Gerçi özellikle şu branşlarda öğretmen kız olsun diyenler de var o kadar abartanını da Allah'a havale ediyorum :)
İlla ki ayrılıkların pekçok sebebi var hatta ve hatta işi gücü maaşı olan kişilerde daha çok boşanmalar görüyorum çünkü çalışan kadın kendi ayakları üzerinde durabiliyor ve huzursuzluğu geçimsizliği çekmeyi gözü yemiyor..
Çalışanı çalışmayanı yok bu işin kişinin hamuru çok farklı birşey hamurunda varsa eğer ister zengin ister fakir ister okumuş ister cahil olsun hiç fark yapmaz..
Bir de evlilikte çok katı kurallar koymamak lazım geliyor bana..
Maaşımı kocama vermem demişsiniz ya, kimi zaman maaşı gidiyor faturalara kiraya vs.. benim maaşım kalıyor ve benden alıyor para..
Yoksa kastettiğiniz komple çekip eline verip ondan harçlık istemek miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?