• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerde eş seçimi..

Zamanımız tek maaşla geçinebilecek gibi değil. Bu nedenle erkeklerin çalışan kendi ayakları üzerinde durabilen bir eş aramasını yadırgamıyorum. Öğretmenlere böyle bir ilgi malesef var, hatta teyzem bile oğluna hep öğretmen gelin aramıştı :) ama kuzenim kendi gibi bir mühendisle evlendi :)

evet genelde hep böyle çıkarcı evlilikler yapılıyor .ben anlamıyorum bir erkek evine bakamıyorsa yani hiç evlenmesin bence.evet erkekler hep artık maaşı olan düzgün bir işi olan doktor,öğretmenlerle evlenmek istiyor .hayat standartını düşürmek istemiyor .iş bulamayan kadınlarda evlenmezin ne dünya ya .beni bu yüzden tercih eden adamı ben zaten istemezdim onun amacı sadece kullanmak .

Bir erkek evlenmeden önce maddi manevi kendi ayakları üzerinde duramıyorsa bence kesinlikle evlenmesin.. :34:

Bir erkek eğer çalışan eş istiyorsa ya maddi gücü zayıftır, ya da bencildir.

Maddi gücü zayıfsa diyebileceğim hiçbir şey yok,

Ama bencilse, öyle bir erkeğe rastlayan bayanın vay haline...

çok atıyorsunuz ya böyleyse ya şöyleyse şu şuysa .benım abim ilk karısı evdeydide ne oldu ? günlerden dedikodulardan eksık kalmadı en sonunda kadınlar arasında kala kala abimi iğnelemeye yok şüpelenmeye başladı evde dura dura kafayı yedi .boşandı .2.evliliğini yapacagı zaman kesınlıkle çalışan bayan ıstedı durumuda gayet ıyı .bu kacıncı secenek oluyor acaba? şimdi abim bencılmı parasızmı?

Son düzenleme:
evet genelde hep böyle çıkarcı evlilikler yapılıyor .ben anlamıyorum bir erkek evine bakamıyorsa yani hiç evlenmesin bence.evet erkekler hep artık maaşı olan düzgün bir işi olan doktor,öğretmenlerle evlenmek istiyor .hayat standartını düşürmek istemiyor .iş bulamayan kadınlarda evlenmezin ne dünya ya .beni bu yüzden tercih eden adamı ben zaten istemezdim onun amacı sadece kullanmak .

he sen dünya yakışıklısı olup çok sevdiğin ama maaşının 700 lira oldugunu orendıgın adamla evleneceksın öylemi?....belle seni dikkat ettimde her konuda kadın erkek eşit değilde kadın üstün müş gibi yorum yapıyorsun hepde sen denk gelıyorsun :D .geçen gün kadınlar istediği erkek modeli konusunda ''yokki böyle erkek nerdee anca yurt dışında '' yazmışssın bir başka konuda erkekler nasıl kadın ister konusnda erkekler halt yemiş işte yok kendılerını düzeltseler falan filan ..işte bu gibi konularda cok gördüm .şimdi bende bayanım erkek değilim elbette ne bılm çok garibime gelıo.şimdi kadın tarafının her zaman kriteri olmuştur .erkeğin olunca neden zorunuza gıdıoki.ben cok meraklı oldugum ıcın değil sadece eşitliği gerçekjden çok sevdiğim için.

Son düzenleme:
çok işkembeden atıyorsunuz ya böyleyse ya şöyleyse şu şuysa .benım abim ilk karısı evdeydide ne oldu ? günlerden dedikodulardan eksık kalmadı en sonunda kadınlar arasında kala kala abimi iğnelemeye yok şüpelenmeye başladı evde dura dura kafayı yedi .boşandı .2.evliliğini yapacagı zaman kesınlıkle çalışan bayan ıstedı durumuda gayet ıyı .bu kacıncı secenek oluyor acaba? şimdi abim bencılmı parasızmı?

arkadasın msjını beyenmıs bırı olarak ; sizinkisi sütten ağzı yanan yoğurdu ufleyerek yer seceneği oluyor...

kendisi ögretmen veya doktorsa böyle istmesi normaldir ama onun haricinde bana da saçma geliyor o zaman ögretmen olmayan her kız evde kalsın.belki babasından evi kaldı kirası var ordan geliri var burdan geliri var ama çalışmıyo o zaman nolcak ?

Erkek evine bakmalı kadın çalışmasa da olur diyen arkadaşlar çalışıyor musunuz çalışmıyor musunuz çok merak ediyorum?

Erkeklerin %100'ü mü ya bencil ya da maddi sıkıntısı var? Ben erkek olsam maddi durumum oldukça iyi de olsa çalışan bayan tercih ederdim..
Evine katkıda bulunması, kendi ayakları üstünde durması, geleceğini garantiye almasının neresi kötü acaba?
Televizyondaki evlilik programına çıkan kadınlar gibisiniz.. Evi olsun arabası olsun senin neyin var ? hiçbirşeyimmm.. İleride çalışır mısın? Hayır aslaaa çalışmak bana göre değil..
Biraz evvel bir konu okudum maddi sıkıntıdayız kiramızı bile veremiyoruz demiş bir arkadaş. Bir işe girip çalışsa da sıkıntıdan bir nebze kurtulsalar bunun neresi kötü?
Erkek çalışsın ben yerim kafasında olanlar buyrun siz yemeye devam edin... Elin oğluna hiç güvenilmez iki gün sonra kazığı yedirirse şaşırmayın...

he sen dünya yakışıklısı olup çok sevdiğin ama maaşının 700 lira oldugunu orendıgın adamla evleneceksın öylemi?....belle seni dikkat ettimde her konuda kadın erkek eşit değilde kadın üstün müş gibi yorum yapıyorsun hepde sen denk gelıyorsun :D .geçen gün kadınlar istediği erkek modeli konusunda ''yokki böyle erkek nerdee anca yurt dışında '' yazmışssın bir başka konuda erkekler nasıl kadın ister konusnda erkekler halt yemiş işte yok kendılerını düzeltseler falan filan ..işte bu gibi konularda cok gördüm .şimdi bende bayanım erkek değilim elbette ne bılm çok garibime gelıo.şimdi kadın tarafının her zaman kriteri olmuştur .erkeğin olunca neden zorunuza gıdıoki.ben cok meraklı oldugum ıcın değil sadece eşitliği gerçekjden çok sevdiğim için.

canım şu saldırgan tavrını anlamayamadım ama neyse .ben orda türkiyede yok derken abartı yaptım anlamamışsın galiba .espriydi o yani.valla ben dünya yakışıklısı olup 700 lira maaşı olan adamlada evlenirim çokda mutlu olurum bu seni ilgilendirmez. ben bazı erkeklerin çıkarcı tutumundan bahsettim.evet seni sadece işin için alıyorsa o adam kullanma amaçlı alıyor bir sürü örneği var çevremizde çirkin olup iş sahibi olan kadın tercih sebebi oluyor erkekler için ama gözleri fıldur fıldır dışarda tabi sonra.kadın erkek eşit olduğunu savunmuyorum kadının üstün olduğunuda savunmuyorum .cinsiyetçilik yapmam asla .kadınında erkeğinde değerlisi vardır rezilide vardır .o yaptğım yorumlar ya erkek aldatmışdır ya karısına şiddet göstermiştir yada başka birşey .mutlaka bir sorunu vardır yani.sen iyice anlamadan saldırıya geçme canım .hadi bakalım imdi yaptığım yorumlaraı oku anla ondan sonra gel karşıma .

Erkek evine bakmalı kadın çalışmasa da olur diyen arkadaşlar çalışıyor musunuz çalışmıyor musunuz çok merak ediyorum?

Erkeklerin %100'ü mü ya bencil ya da maddi sıkıntısı var? Ben erkek olsam maddi durumum oldukça iyi de olsa çalışan bayan tercih ederdim..
Evine katkıda bulunması, kendi ayakları üstünde durması, geleceğini garantiye almasının neresi kötü acaba?
Televizyondaki evlilik programına çıkan kadınlar gibisiniz.. Evi olsun arabası olsun senin neyin var ? hiçbirşeyimmm.. İleride çalışır mısın? Hayır aslaaa çalışmak bana göre değil..
Biraz evvel bir konu okudum maddi sıkıntıdayız kiramızı bile veremiyoruz demiş bir arkadaş. Bir işe girip çalışsa da sıkıntıdan bir nebze kurtulsalar bunun neresi kötü?
Erkek çalışsın ben yerim kafasında olanlar buyrun siz yemeye devam edin... Elin oğluna hiç güvenilmez iki gün sonra kazığı yedirirse şaşırmayın...

onu demek istemedim ben .sadece bir kadını çalşıyor diye evlenmelerinden bahsettim neyse canım siz kendinizi kandırın beni param için tercih eden bir erkeği istemiyorum asla aa sormuşsun evet çalışıyorum evet üniveriste mezunuyum .evimde var arabamda .

kadınları üstün gördğümü söylemişsin bir kadın olarak bundan rahatsız olmuşsun bide .hay allahım ya .memnun olsan zaten şaşırırdım .bir kadın olarak her zaman her yerde kendimizi aşağılayalım zaten .

canım şu saldırgan tavrını anlamayamadım ama neyse .ben orda türkiyede yok derken abartı yaptım anlamamışsın galiba .espriydi o yani.valla ben dünya yakışıklısı olup 700 lira maaşı olan adamlada evlenirim çokda mutlu olurum bu seni ilgilendirmez. ben bazı erkeklerin çıkarcı tutumundan bahsettim.evet seni sadece işin için alıyorsa o adam kullanma amaçlı alıyor bir sürü örneği var çevremizde çirkin olup iş sahibi olan kadın tercih sebebi oluyor erkekler için ama gözleri fıldur fıldır dışarda tabi sonra.kadın erkek eşit olduğunu savunmuyorum kadının üstün olduğunuda savunmuyorum .cinsiyetçilik yapmam asla .kadınında erkeğinde değerlisi vardır rezilide vardır .o yaptğım yorumlar ya erkek aldatmışdır ya karısına şiddet göstermiştir yada başka birşey .mutlaka bir sorunu vardır yani.sen iyice anlamadan saldırıya geçme canım .hadi bakalım imdi yaptığım yorumlaraı oku anla ondan sonra gel karşıma .

arkadaşım saldırgan dıyorsunda sen bencılın önde gıdenısın .saldırgan lafına birşey derdimde söylemeye gerek yok .bu forum çok güzel hatta ben üye olmadım yakın bir arkadaş al sen kullan dıye yararlı olur diye üyelliğini verdi yakın zamanda kendısı soru sormak ıcın üye olmuş ama gerçekden sınır bozucu yorumları gördükce yorum atmadan duramıyorum.sen cinsiyetcisin ...Bu devirde (yeni nesil ) hıc bı kadın kolay kolay kocasına para vermezki kullansın adam onu .vermez dediğim al babanın hayrına ye iç diye vermez ...en güzel ilişkiler 2 tarafın emeğiyle kurulan 2 tarafında birbirlerine muhtaç oldugu değilde severek sayarak yürütülen ilişkidir..herkesin kendi kriteri adam derki ben çalışan biriyle evlenmek isterim sen buna kullanıyor dersen onca kişinin hakkına girersinki burda erkek kısmına sen SALDIRMIŞ oluyorsun .yanlış anlamada evlımısn bılmıyorum ama evlenırsen fazla uzun sürmez bu zihniyetle .gözleri fıldır fıldır dışardaymış dıyorsun kaç tane erkek tanıdın ? hadi 10 20 30 50 olsun türkiyede kaç tane erkek var git öğren. . %99 aldatsa erkeklerın sırf o % 1 i oldugunu bılsem yok erkekler böyle şöyle diyemem . o erkek kısmındada var senın gibiler aynen şöyle derler '' karı kısmı paragöz karı kısmına mal varlıgını sölicen karı kısmına bu şu '' anlıyormusun .bu böyle atışmaya gider yani ..şimdi sen oku gel karşıma bıraz olgun yorumlar yap .ve tekrar diyorum bu senın yorumlarını başkası atsa tek kelime etmezdim ama her konuda böyle karşı cins düşmanlıgın oldugun ıcın yazıyorum

Son düzenleme:
kadınları üstün gördğümü söylemişsin bir kadın olarak bundan rahatsız olmuşsun bide .hay allahım ya .memnun olsan zaten şaşırırdım .bir kadın olarak her zaman her yerde kendimizi aşağılayalım zaten .
sen çok dramatik hıkayeler dinlemessin ve aşağılanma piskolejisi oluşmuş.tamam bizim toplumuzda eskisi kadar fazla olmasda gene var kadını hor görmeler .o görülenlerde maddi olarak kocasına bağımlı olanlar...eğer benim '' erkek çalışan kadın tercihini savunmam '' aşağılamak oluyorsa ben erkeklerin avukatı oluyorum dimi.kendi cinsimi aşağılıyorum hey Allahım sabır ver ya .görende erkek aldatır kadın ses etmez erkek tokat manyağı yapar kadın ses etmemeli ezilmeli diyorum .lafı çek hemen

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkesin evliliğe bu şekilde yaklaşmasına anlam veremiyorum gerçekten.Evlilik dediğimiz olay sevdiğin arzuladığın onunla yaptığın şeylerden mutlu olduğun bir insanla aynı evde yaşamak ve bir takım şeyleri paylaşmaktır.Bunu kariyer maddiyat eve bakma yemek yapma bulaşık yıkama olayına dönüştürürseniz hiç bir anlamı olmaz.Kadın kadınlığını erkek erkekliğini bildği sürece herşey yolunda gidicektir.Bizim ülkemizde malesef kimse bu olaya bu gözle bakmıyor.Hayatlarını bir anda sonlandırıp yeni bir hayat kuruyor.Oysa ki evlilik sadece bir bağ yeni bir yol bir girişim.Hayatınıza devam ediceksiniz ve yeni bir şey eklemiş olucaksınız.Ben bir psikolog adayıyım ve inanın evliliğinde sorun olanlar o kadar çokki ve herkes aynı düşüncelere takılmış durumda.Yapılan araştırmalara göre bir evliliğin %60 i cinsellik,%30 u paylaşılan ortak zevkler %10 u ise çevresel faktörler olmalıymış.

%10 luk kısıma bakarsak sizin bu kadar sayfa konuştuğunuz kısım işte burası oluyor.En kuytu köşeye koyabileceğiniz kısımı getirip %90 a koyarsanız ne siz mutlu olursunuz ne de sevdiğiniz adam.%30 luk kısma baktığımızda birlikte film izlemek spor yapmak gezmek yemek yapmak hediyeler almak süprizler hazırlamak tarzında şeyler bu bölüme giriyor.%70 lik ve kimsenin önem vermediği kısım ise her iki taraf içinde önemli olmalı.Evliliğin bir diğer amacıysa toplumumuzda evlenmeden önce yapılması bazı kesime göre uygun bulunmayan sex.Fakat bunu sadece erkeklerin ihtiyacı olarak düşünen bir kesim malesef ki mevcut.O yüzden bırakın maddiyatı parayı pulu ikinizin arasındaki çekime mutluluğa tutkuya aşka önem verin.Parada bulunur evde temizlnir toplanır.Siz ilk önce kendinize değer verin :)

sen çok dramatik hıkayeler dinlemessin ve aşağılanma piskolejisi oluşmuş.tamam bizim toplumuzda eskisi kadar fazla olmasda gene var kadını hor görmeler .o görülenlerde maddi olarak kocasına bağımlı olanlar...eğer benim '' erkek çalışan kadın tercihini savunmam '' aşağılamak oluyorsa ben erkeklerin avukatı oluyorum dimi.kendi cinsimi aşağılıyorum hey Allahım sabır ver ya .görende erkek aldatır kadın ses etmez erkek tokat manyağı yapar kadın ses etmemeli ezilmeli diyorum .lafı çek hemen

ben ne bencilim nede cinsiyetçi.ben sadece erkeğin benden üstün olması gerektiğini savunuyorum maddi anlamda. evli değilim ama evlenmeyi düşündüğümüz bir erkek arkadaşım var .bana çalışma diyor zaten gerek yok .allaha şükür herşeyi var ,evlenirsekde hiçde kısa falan sürmez.senin kısa sürer görürsün .üstüne vazife olmayan şeylere burnunu sokma istersen .sen bulamadın böle birini die bulan insanlara saldıryorsun galiba .evet adamın ihityacı yoksa karısını çalıştırmaz eğer çalıştıyorsa parasına muhtaçtır .benim annemde öğretmen babam inşaat mühendisi ben doğduktan sonra annemi çalıştırmadı babam annemi çok sevdiği için yorulmasın diye .hem çocuk hem ev olmasın diye .benim yaşantım seni hiç ilgilendirmez .maddi olarak kocasına bağlıyse sende bağlısın yani demek ki paranla işte birinin sevgisini kazanmaya çalışmısın .ama bizim gibi kadınları görünce kıskanıyorsunuz çünkü senle evlenen seni paran için tercih etmiş bu bir kadının başına gelen en kötü şeydir bence.

bu konudada bir daha yorum yapmayacağım senin doğrun sana benim doğrum bana .ben kadın olmaktan gurur duyuyorum ve iyiki de kadınım diyorum .değer görüyorum seviliyorum ama bunu başaramayan insanların kıskanç saldırılarına maruz kalmak istemiyorum .senin kocan çalıştırır benimki istemez bu kadar basit ve bu seni hiç ilgilendirmez .bana cinsiyetçilik yapıyorsun de istedğin kadar umrumda değil.paragöz bir tip değilim ama güçlü erkekleri severim ama bir gün 5 parası olmayan bir erkeklede evlenebilirim hani demişsin ya 700 liralık maaşı olan adamı alımısın diye .sen alma ben alırım aşk benim için herşeyden önce gelir.hiçbir kompleskim yok allaha şükür manken gibi bir hatunum .herkes kendine baksın .benim evliliğimin kısa sürmesi gibi bir tahminde bulunurken falcılıkda yapıyorsun arada çok komiksim .sen kendi işine bak bence aman atılırsın işinden falan kocan boşar seni sonra handi bakalım canım yoluna .benim yorumlarımı anlamayacak düzeydesin belli.

bu konudada bir daha yorum yapmayacağım senin doğrun sana benim doğrum bana .ben kadın olmaktan gurur duyuyorum ve iyiki de kadınım diyorum .değer görüyorum seviliyorum ama bunu başaramayan insanların kıskanç saldırılarına maruz kalmak istemiyorum .senin kocan çalıştırır benimki istemez bu kadar basit ve bu seni hiç ilgilendirmez .bana cinsiyetçilik yapıyorsun de istedğin kadar umrumda değil.paragöz bir tip değilim ama güçlü erkekleri severim ama bir gün 5 parası olmayan bir erkeklede evlenebilirim hani demişsin ya 700 liralık maaşı olan adamı alımısın diye .sen alma ben alırım aşk benim için herşeyden önce gelir.hiçbir kompleskim yok allaha şükür manken gibi bir hatunum .herkes kendine baksın .benim evliliğimin kısa sürmesi gibi bir tahminde bulunurken falcılıkda yapıyorsun arada çok komiksim .sen kendi işine bak bence aman atılırsın işinden falan kocan boşar seni sonra handi bakalım canım yoluna .benim yorumlarımı anlamayacak düzeydesin belli.

belle kadınlar hassas yaratıklardır çalışma hayatı bencede kadına uygun değil ama bunu anlatamazsın ki bi erkek bi kadına para kazanıyor diye saygı göstercekse göstermesin parayla gelen saygıda sevgide yalandır bizde evlenirken bize paramız için deger vercek basit insanları seçmeyiz zaten.

Ben erkek olsaydım,okumuş,kültürlü,güzel ve güçlü biri ile evlenmek isterdim.Kadınlar nasıl yakışıklı,okumuş erkek arıyorlarsa ve bu suç,nankörlük olmuyorsa;erkekğin de o vasıflarda birini istemesi normal.Çoğu erkek eşinin çalışmasını maddiyat açısından düşünmüyor.Çalışan kadın daha saygın oluyor toplumda,oysaki diğeri de evde çalışıyor.Şu var ki,çalışan kadınların çoğu eve gelince anneliğe ve ev işine de devam ediyor. :)

Merhaba biz eşimle normal sayılacak bir maaş alıyoruz. Birimiz bin lira, diğerimiz bin lira. Tabi ki o ikimizin aldığını tek başına alsa benim çalışmama gerek kalmaz ama birlikte bir yaşam paylaşmak istiyorsak üzerimize düşeni yapmalıyız. Eğer ki ben işten çıkarsam ya da o çıkarsa, rahatımız huzurumuz bozulur istemeden, elimizde olmadan. Çalışmaktan gocunmuyorum, hiç bir zaman da gocunmam evet yorulabilirim, söylenebilirim ama çalışan bayanlar daha güçlü oluyorlar, daha bakımlı, daha modern, daha bilgili oluyorlar gördüğümce. Hayatın yarın ne getireceği belli olmaz, biz nasıl çalışmayan bir erkekle evlenmeyi istemezsek, onlarında böyle bir istekte bulunması gayet doğal. Benim eşim çalışmamı istedi bu beni kulanmak istediğinden değil asla, hiç bir zaman böyle bir şey düşünmedim düşünmemde. Daha rahat ve daha kaliteli yaşayabilelim diye, bizi düşündüğünden.

belle kadınlar hassas yaratıklardır çalışma hayatı bencede kadına uygun değil ama bunu anlatamazsın ki bi erkek bi kadına para kazanıyor diye saygı göstercekse göstermesin parayla gelen saygıda sevgide yalandır bizde evlenirken bize paramız için deger vercek basit insanları seçmeyiz zaten.

aynen bende onu demek istiyorum yoksa ben istersem çalşırım zaten onu ilgilendirmez.en illa çalışan kadın arıyorum diyenler için söyledim .bende seçmam valla param için beni tercih edeni.belki çocuğum olucak onla ilgilenmek isteyeceğim anne olmak istiyorum ben büyütmek istiyorum bakıcı yada babaanneye ananeye bırakmak istemiyorum olamaz mı yani.

Back
X