Ben erkek olsaydım,okumuş,kültürlü,güzel ve güçlü biri ile evlenmek isterdim.Kadınlar nasıl yakışıklı,okumuş erkek arıyorlarsa ve bu suç,nankörlük olmuyorsa;erkekğin de o vasıflarda birini istemesi normal.Çoğu erkek eşinin çalışmasını maddiyat açısından düşünmüyor.Çalışan kadın daha saygın oluyor toplumda,oysaki diğeri de evde çalışıyor.Şu var ki,çalışan kadınların çoğu eve gelince anneliğe ve ev işine de devam ediyor. :)
çalışan kadın saygın oluyor mu?hayatım herkes karekteri doğrultusunda saygın olur melseğinden dolayı değil.adam şerefsizin önde gideniyse doktor olmuş mühendis olmuş neye yarar .nasıl bir zihniyetiniz var anlamıyorum .ben erkek olsam önce kendi ayaklarımın üzerinde dururdum ,işimi evimi herşeyimi kurrardım sonra evlenirdim ha karım isterse çalışır kendine kazanır istemez çalışmaz serbest bırakırdım .gönlümün istedğini alır evlenirdim çalıştığı için değil sırf.benim annemde çalışmadı okuduğu halde gel gör bakalım ne kadar bakımlı kokoş arkadaşlarıda öyle .hiç yaşını göstermiyor aksine valla çalışan kadınlar daha bakımsız oluyor benim gözlemlediğim kadarıyla da ilginç.benim iş yerimde çalışan kadınların çoğu evli ve hepsi canından bezmiş bana hep derler kızım sen böle olma die.bide şu var çalışma hayatı insanı yıpratıyor bunu kendimdede gördüm bir süre çalışmadım inan yani kendime geldim herşeyimi yaptım .bakımımı ,sporumu diyetimi.evlendikten sonrada böyle olucak .ev hanımımları artık sizin düşündüğünüz eski kalıplarda değil .bu arada çok iyi bir üniveristeden mezunum ve iki dil konuşuyorum ana dilim gibi .hani kültür demişsin ya neyse birşey demiyorum.