Erkeklerde Külotlu Çorap Modası 2018

bizim ülkede kolay sa giyinsinler ertesi gün onu mezarlığa gömerler:roflol:

Pantolonun içine ben bile en külotlu çorap giyemem kaşındırır bir de hiç buna alışkın olmayan erkek takımı giyecekte.. hiç sanmıyorum bir defa hiç rahat edemezler, ikincisi bizim Türk erkeği bu çoraba kadın kıyafeti der giymez, bu mankenler belli ki Avrupalı, bizim ülkede şort giyen erkek bile bulamazsın gençler dışında.. Bence penti büyük bir ticari hata yaptı bu erkek külotlu çoraplarını burada pazarlamakla

çok türk erkekleri çok seksü olur yamuk kıllı bacaklarıylakaydirigubbakcemile3

VALLA SOYLE BAKINCADA GOZ ZEVKIM BOZULDU AMA ALISIRSAK BILMIYORUM ARTIK BIZ MILLETCE NELERE ALISMADIKKI KUZUMMMkaydirigubbakcemile3

bizimkiler giyse ya kılları görünür biz de kusarız :roflol: ya da çoraptan kıllar çıkar ve rahatsız eder kendileri delirir kaydirigubbakcemile3

Offf one yaa ahhhaaha:roflol::roflol:
Erkeklerin başına budamı gelecekti yok yok şakadır bu akannehir

kemal sulla şener şenin bi filminde, kemal sunal duvara "faşo ağa" yazıyo. sora şener şen gelip soruyo bu ne demek diye.. orada kemal sunalın verdiği cevabı bu konuya cevap olarak yazasım var...

i.. gibin p.. gibin bişi

akannehirakannehirakannehir
desenliler daha çok yakışmış sanki..:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…