• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerde Külotlu Çorap Modası 2018

2009 da acilmis bu konu :9: neyseki suana kadar boyle biriyle karsilasmadim :9:

bir erkege giydirmisler sonra erkek modasi diye baslik acmissiniz dunyanin neresinde gorulmus boyle bir moda. erkek dedigin kadina benzemez agir olur neymis kilotlu corap.

:23::23::23::23::23::23::23:

.webp

Nasılda poz veriyorlar!
Ilk resimdeki manken bacakları üst üste atmış! Ha, ha!
Ayol, ben bazen rahatsız oluyorum kilotlu çorapdan, erkekler nasıl giysin?
Fazla sıkıştırmaz mı erkeklerin malum yerlerini?!

Yakında erkekler için sütyende çıkmasın?!

Aman Allah'ım yok yok sakın böyle bir şey moda olmasın. Görmeye dayanamadım:18:

hahahah cok iyiymis :D

Benim erkek arkadasim da kis geldiginde kulotlu corap giyiyor ustune de kumas pantolon :D kimseye soyleme diyor salak yaaaa

Eşim sürekli giyerdi ve gözüm alıştığı için hiçbir sıkıntı yaşamadık, hatta geçenlerde bir cafe de sevgilisiyle baş başa oturan bir gencin biraz dikkatli bakınca bermuda altına ten rengi ince çorap giydiğini gördüm, ne tuhaf bakışlar ne de burada okuduğum mesajlar gibi bir tepkiye rastladım. Malesef üzülerek görüyorum ki kılık kıyafet özgürlüğü adına yıllarca mücadele eden biz kadınlar bile (buna pantolon giymek bile dahil) o kadar şekilci olmuşuz ve tabularımız içinde boğulmuşuz ki bir kıyafet parçasının bile ince-kalın, uzun-kısa olmasını adeta dünyanın sonu gibi algılayıp, çok sevebileceğimiz veya sevdiğimiz erkeklerimizin insani değerlerini bir kenara bırakıp iğrenç kabul edebiliyoruz ... :(
Tabii ki bunlar şahsi görüşlerim olup her ne kadar katılmasam da şu ana kadar yapılan diğer yorumlara da saygı duyuyorum...

eşiniz giyer miydi ay ilerde benm eşim giyse ondan soğurum be ne o öyle bide yanımda kilotlu çoraplamı dolaşçak ıyyyyyyyyykkkkkkk

Back
X