- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esiniz sizinle beraber oldugunda sizden gecmis olabilir kendisine. Sigil ille cinsel yoldan bulasmaz. Camasirlari duzgun yikayamazsaniz da bulasir,hamamdan havuzdan bulasir.Iyi akşamlar arkadaşlar ben birbuçuk yillik evliyim evlendikten üç ay sonra bende vajinal sigil çıktı o zamnda hamileydim bir ay sonra kendilignden kayboldu şimdi ise eşimde çıkmış bunun nedeni eşimin başka bayanlarla beraber olmasi midr bu konuda bi bilginz var mi
ama ilk bende çıkmişti dr bunun eşinden geldigini söylediEsiniz sizinle beraber oldugunda sizden gecmis olabilir kendisine. Sigil ille cinsel yoldan bulasmaz. Camasirlari duzgun yikayamazsaniz da bulasir,hamamdan havuzdan bulasir.
eşime de başka bayanlardn mi bulaşmistr acabaIliski ile bulasiyo malesef tekrar size gelebilir
eşime de başka bayanlardn mi bulaşmistr acaba
sigil yok oldugu halde dogumumu sezeryanla yaptm virus hala icmde olabilr die bebegm 6 aylikken smeat testi yapicakti dr m ama suan sehir disjndayz 2 hafta sonra gidicez o zamn anlatrm ama simdi aklimda deli sorularDerhal kadın doğuma gidip olanları anlat
Doktor o anda esinizi muayene etmis miydi nasil emin oldu esinizden gectigine?ama ilk bende çıkmişti dr bunun eşinden geldigini söyledi
hayir dr m buyuk ihtimalle eşin taşiyici sen ondn almissn dedi simdide onda ciktiiyide ilk sizde çıkmış.
siz başka erkeklerle mi birlikte oldunuz?
buyuk ni ihtimal esinzdn alms olmalisinz dediDoktor o anda esinizi muayene etmis miydi nasil emin oldu esinizden gectigine?
hayir dr m buyuk ihtimalle eşin taşiyici sen ondn almissn dedi simdide onda cikti
Bence baska doktora gidin. Ne malum kime kimden gectigi? Bir de dedigim gibi hijyenik olmayan kosullarda yikanan camasirdan,umumi tuvaletten,hamamdan ve havuzdan da bulasir. Esinizle birlikte tedavi olmazsaniz o size bulastirir siz ona bulastirirsiniz oyle doner durur is aranizda.buyuk ni ihtimal esinzdn alms olmalisinz dedi
Doktor o anda esinizi muayene etmis miydi nasil emin oldu esinizden gectigine?
Bence baska doktora gidin. Ne malum kime kimden gectigi? Bir de dedigim gibi hijyenik olmayan kosullarda yikanan camasirdan,umumi tuvaletten,hamamdan ve havuzdan da bulasir. Esinizle birlikte tedavi olmazsaniz o size bulastirir siz ona bulastirirsiniz oyle doner durur is aranizda.
evet canm yakilarak yok ediliyo ama benmki hamilelikten dolayi içtgm vitamin ilaclaryla bagiskligim yukselmisti ve yok oldu bi diger adida kondilom deniliyoCanim sigil dedigin yara degil demi?
Kadinda et benine benzer birseyler ciktiginda koterle yakiliyor o bolge uyusturduklari icin pek fazla canin yanmiyor. Dogumhanede calistigim zamanlar bi kadinda yara mi desem ben mi desem birseyler cikmisti oldukca fazlaydi. İse yeni girdigim icin sorumluya sormustum bunlar neden cikar diye oda bana ya erkek cok kadinla birlikte oldugu icin yada kadin cok fazla erkekle birlikte oldugu icin cikar demisti. Ama senin dedigin eger sigilse oyle bir ihtimal olmaz benim dedigim siyah benler tarzinda. Bence seninki sigilse boyle bi ihtimali at kafandan. Amma ilede aklimda diyorsan doktoruna sor bunlar bu sebepten cikar mi diye. O seni rahatlatir