evlenince görürsün yakışıklı ve kibarları. nasıl birer hayvana dönüşüyorlarKurunun yaninda yaşlari da yakma yahu.
Yakisikli ve kibar olanlari var..
Onlar kalsin bence
valla ben görmiceksem kalabilir.kocam ve babam bana kalabilir mi mümkünse
kocam işten eve evden işe babacığımda öyle görmezsiniz merak etmeyinvalla ben görmiceksem kalabilir.
Kos kiz devir intikam devriBen nişanlımı veriyorum
istediğim intikamı alamadım zaten içimde kaldıKos kiz devir intikam devri
Her erkek ayni degil benim kocam kalsınnnn...göndermem hiç biryereşu erkekleri bir nesneye bindirip uzaya, denize, yada nebileyim yanardağın içine, birdaha bize yaklaşamayacakları biryere göndermek isteyen sadece benmiyim . bitmezmi bu işkenceler acaba. varlıkları ayrı dert yoklukları başka dertlere gebe. silkeyip onlardan kaçmak, kurtulmak çocuklar varken çokmu imkansız....
allah iyiliğini versin. hiç gülesim yokken sesli gülüyorum şuandaBen nişanlımı veriyorum
Sana guvenim tam bugun olmazsa yarin alirsin senistediğim intikamı alamadım zaten içimde kaldı
Evet ya cok erkek öyle. ....evlenmeden önce canımsın..evlendikten sonra canın çıksınevlenince görürsün yakışıklı ve kibarları. nasıl birer hayvana dönüşüyorlar
boşanırsam yüreğim soğumaz. ısırarak hırsımı almak istiyorum cinslerine tükürdüklerimdenBoşanın onun yerine, daha kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?