erkeklerden kurtulmak isteyen varmı

boşanırsam yüreğim soğumaz. ısırarak hırsımı almak istiyorum cinslerine tükürdüklerimden

Yamyamlık da var yani

Bu kadar bıktıysanız önce boşanın, sonra hırsınızı alırsınız. Ne yaptı kocanız size ki?

Hayal edin erkekleri bi gemiye bindirip uzaya yolladınız.. Sonra bunların ekmeğine yağ sürme ihtimaliniz olmazmı? Adamlar futbol maçı seyredemezlerse kendi aralarında her gün halı saha maçı yapar.. Gezegenin yada uzayın derinliklerinde dişil yaratık ne varsa peşine düşerler yahu Onlara dünyada, başka gezegende aynı.. Kısacası zaten hepsi kendi dünyasında değilmi

Yamyamlık da var yani

Bu kadar bıktıysanız önce boşanın, sonra hırsınızı alırsınız. Ne yaptı kocanız size ki?
yemek istemiyorum. ısıra ısıra acıta acıta hırsımı çıkarmak istiyorum. ne yaptığını uzuuunuzuuun anlatmam lazım. birdaha düşünüp başımı ağrıtmak ıstemiyorum. hem sadece ben değilki etrafımda kim varsa kocaları hep engel. kolaylaştırmayıp herşeyi zorlaştırıyorlar. herşeyi üstümüze atıp ondan sonrada vırvırvır boş boş konuşuyolar. hayatımıza kattıkları hiçbir güzellik yok. sadece alıyorlar verdikleri tek şey mutsuzluk. sadece kocalarda değil babalar, kardeşler

Eşim, babam, kardeşim, 2 yegenim hariç hepsi gidebilir .. çok mu oldu ne..

Bazen aklıma şu şarkı geliyor ''Şeytan dedu Allahum, bana bela arattun, madem of' lu varidu da benu niye yarattun'' diye. .

Ben de diyorum ki ''Erkek dedu Allahum, bana bela arattun, madem kadun varidu da benu niye yarattun?????''

Disil yaratigi nerden bulsunlar.
Anca gök tasi bulur onlar..
Onunla da mac yaparlar. Sonra gunese karsi uzanip göbek kasirlar

Kurtulmak isteyen onların olmadığı yere gitsin. Ben sevgilimi vermem.

herkes için geçerli değil ki bu durum.
ne yapsam ilk destekçim hep babam oldu
şimdi ise eşim hatta şu an olmasını istediğim bir işim var olursa 3 ay ayrı yaşamak zorunda kalacağız ben nasıl olur dedikçe eşim senin hayalin bu katlanırız diyor.

ben eşin insanın aynası olduğuna inanırım aile için birşey diyemem onları biz seçemiyoruz ama eşlerimizi biz seçiyoruz

Benim sözlüm de zararsızdır ya, kafasını gömüp bütün gün ders çalışır, başka bir uğraşı yoktur hiç, böyle adama kızılır mı, onu da göndermem bir yere, babamı da kardeşimi de. Geri kalanlar gidebilir

Reactions: fyi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…