erkeklerden kurtulmak isteyen varmı

Allah ne eşimden ,ne evladımdan ayrı koymasın..

Zaman zaman diyorum..' Ben onları hakedecek ne yaptım'..

Allahın sevdiği kuluymuşum..ikisi de benim herşeyim❤

(tabii biraz ketum biri olduğumdan,eşim böyle düşündüğümü bilmez)

Ben yalnızlıktan çok korkuyorum :)) Zatende kıyamam yaa çatlak mavişimee iyiki var Onu değişiklik olsun diye Ankara ya annesine yolladım Özlemiştir anneciğini Ben özlemediğimden onun anneciğini onu tatile yolladım anneciğine

Reactions: fyi

Seven sevdiğine sevdiğini söylemeli

Anlastik....
ama zarar vermeyelim
gun gelir lazim gelir
killerden cikartiriz :)

GÖRMEDIKCE GORESIN GORUNCE OLDURESIN GELIYORSA O KISI KESİN KOCANDIR
Babamı vermem kardesimi de vermem :) kocami bilemiyorum. Benimki futbol izlemez maça gitmez arkadaşları yoktur gece kahveye vs gitmez dışarı çıkmaz. Çıksa da tek çıkmaz illa bizde sürükler peSinnde. Ickisi yok kumar yok. Bi face var onuda ortak kullanırız yapacağı bişiy yok netten pek anlamaz 1 yıl izni olsa 1 gün tek dışarı gitmez hatta dışarı hiç gitmez kendine bi yer seçti evde orda yatar koca gün kokusur orda. Arada gitar saz çalar. Amannn ne koca be. Napsak ki bilemedim kızınca gonderisp canım isteyince alayım bali :)

Ayyy cok tatli bir dert olmus. Bende tanidigim tum erkekleri vereyim, tanimadiklarim kalsin bize

evlenince görürsün yakışıklı ve kibarları. nasıl birer hayvana dönüşüyorlar
Ozaman sadece seninkini gondersek!biz memnunuz valla. Bende kocami vermem. Seninki evlenince hayvana dönüşmüş galiba. Benimki çok ideal evlenince daha bi kibar oldu vermeeeeeem.bak sırf seninki yüzünden hepimizin ki gidecek olmaaaaaz.

Başlığı görünce tamda istediğim dedim. Tertemiz bi dunyada yaşarız. GoUnde böyle şeyler canlanıyor.

Ama Allah kocamin yokluğunu göstermesin.

Yaa herkes mutlu mu yani...acaba ben mi farklı gezegende yaşıyorum..bence hepsini de fırlatalım hayat onlarsız daha güzel..

Bir cogu defolu fabrika hatasi. Annelerine geri iade etmek lazim.
Ben Turk erkeklerinin buyuk cogunlugunu "hastalikli tavuk" olarak goruyorum. Cogunda kocaman bir egodan baska bir sey goremiyorum. O egolarini al geriye hastalikli bir kisilik kaliyor.

Bu nasıl konu ya çok güldüm okurken
Güzel fikir hadi uygulayalım

Banada bi kaç bilet ayirirmisiniz.benim liste baya kalabalık çünkü.kv soylesem kp en önden alır cam kenari olandan ondan yana sıkıntı yok baba oğul gonderebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…