Erkeklerden nefret ediyorum

Valla ben kendimden eminim, 2 erkek bebeğim var.
Şimdiden büyüğün eline vileda, süpürge tutuştuyorum, makine boşaltırken plastik şeyleri ona çıkarttırıyorum.
Dışarı çıktığımızda yerdeki çimen dahil hiçbir doğaya ait şeyi kopartamayacağını, onun da canı olduğunu ve eğer zarar verirse uff olacağını anlatıyorum.
Hayvanları tek tek tanıtıp usulca sevdiriyorum ve en önemlisi canları olduğunu anlatıyorum.
Parkta salıncakta sıra bizde olsa bile, arkamızdaki eğer bir kız bebekse beklemek zorunda olduğunu, hakkını ona vermesinin çok kibar bir davranış olduğunu söyleyerek eğer yaparsa alkışlıyorum.
Her doğru davranışını alkışlayarak pekiştirip, yanlışlarında bıkmadan yılmadan anlatıp üzgün suratımla o tutumu silmeye çalışıyorum.
Bunları 2 yaşındaki çocuğa yapıyorum evet, yapmadığım akıl edemediğim, bilmediğim dünya kadar şey vardır elbet ama ömrüm yettiğince tek görevim bu benim, çünkü anneyim!
Eğer benim oğullarımın elinden, herhangi bir canlıya bile isteye zarar gelirse, yaşamam daha iyi!

Aynılarını ben de düşündüm son günlerde...benim de bir oğlum var. Onun ilerde böyle birşey yapacağına öleyim daha iyi dedim. Ama bilinçli yetiştirmekle alakalı tabi. Merhamet aşılamak çok önemli.
Hep bu p.slik erkekler yüzünden dedim bugün de içimden.
Komik gelecek belki ama sırf bu yüzden eşime bile yakın olmak içimden gelmiyor bu aralar

Bir cinsiyete indirgememek lazım, sonuçta erkeklere tecavüz eden erkekler de var ya da onları öldüren.. Bırakın cinsiyeti insan DEĞİL ki bunlar hayvanların da aşağısında bir tür.. o yüzden erkek olarak düşünmeyin

Birtane dizi var yasak elma diye belki izlemissinizdir orada bile sen benim varisimsin tek oglumsun diyor adam ogluna
Annesiyle babasi ayrildi oglan annesine karsi tepkili gorusmek istemiyordu

Esime bak goruyor musun kız cocugu olsa affederdi bi sekilde annesinin yanina giderdi erkek çocukları yapilan hatayi unutmuyor dedim
Evet aynen oyle aşkım demisti

Gercekten sinir bozucu evladim yok allah ne verirse kabulumdur ama insallah saglikli sihhatli kız cocugum olur gönlümde o var
Ama erkekleri yetistirende kadınlar bide buda var
Ama evde annesinu döven cocugunu doven sarhos olup evi yikan doken kufurlu konusan bir babayla büyüyorlar kendileri de ona benzer kisilik bozuklugu olan bir karakter olup cikiyorlar
Yazik cok yazik su halimize televizyona bakmaya korkar oldum

Bunun erkeklikle vs alakası çok ama esas mesele cezasızlık yani cezalar caydırıcı değil. adam 5-6 yıl yatar çıkarım en fazla deyip yapacağından geri kalmıyor. mahkemeler saat, giyim, güldün mü baktın mı ne dedin sen mi istedin gibi saçma gerekçelerle indirimli cezalar veriyor, hatta salıyorlar iplerini. bu adiler de yüz buluyor, cesaret buluyor.

bakın basit bir konu gibi gelebilir ama önemli. almanya'da trafik kurallarına sıkı sıkı uyan gurbetçi tipler burada geldiler mi ne kural bilirler ne sınır.
orada yaptı mı alman polisinin neler yapacağını bilir o yüzden korkar ama burada saldım çayıra..
bu bile ülkenin halini gösteriyor.

Evet haklısınız :)
Orda nasıl da korkuyorlar alman polisinden
Buraya gelince efelik satıyorlar.
Bi insanda önce yürekten Allah korkusu olacak ya.

Ben de şöyle düşünüyorum, gördüğümüz her ruh hastası, psikopat adamı da bir anne&baba büyüttü. Sizce sevgi dolu bir ailede, yeterli ilgiyi alarak büyümüş, bastırılmamış, ezilmemiş ya da paşam paşam diye göklere çıkarılmamış, kız&erkek ayrımcılığına sokulmamış, sorumlulukları küçük yaştan beri öğretilmiş, empati duygusu aşılanmış bir çocuk, büyüdüğünde birdenbire bir vahşiye dönüşebilir mi?

Elbette her insanın kendi aklı, iradesi, karar verme yetisi var ve yaptıklarından herkes kendisi sorumlu. Lakin o kötü insanların içlerindeki o pisliğin tohumları daha o küçücük yaşlarda atılıyor. Yani erkeklere kızdığımız kadar, onları yetiştiren anne, babaya da öfkelenmeli. Erkekler hormonları gereği güç kullanmaya, şiddete daha meyilli olabilir ama bu da şekillenebilen bir şey.

Bence suçlu aranıyorsa iki cinste eşit. Hatta erkek anneleri genellemiyorum bu pisliklerin yetişmesinde büyük rol sahibi. Kızı eve geç gelse dövmekten öldürenler var oğlu sabaha gelse yiğidim maşallah milli oldu diye sırtını sıvazlar. Erkekleri bu kadar penis odaklı büyüten kadınlardır. Kim ne derse desin eşitlik içinde büyütülselerdi suç oranı azalırdı. Ayrıca kadınlarında çocuklarını doğurup çöpe atanları satanları başkalarının yuvalarını bozanları tonla var. Özetle iki cinste birbirinden beter. Bu dünyada tek masum olanlar çocuklar ve hayvanlardır. Ek olarak hayvanlarla işişkiye girmeye çalışan ve erkek çocuklara tacizde bulunan kadınlarıda unutmayın. Dünya yaşanaılacak bir yer değil.

Malesef bu bizim yetiştirme tarzımızla bağlantılı bi durum. Bu cesareti onlara biz kadınlar veriyoruz ve sonuçlarına katlanıyoruz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…