- Konu Sahibi evinincicegi
Şu son günlerde nefretim daha da arttı. Bu korkunç zamanları yaşamamızın sebebi onlar. Çocuklara hayvanlara eziyet eden onlar. Tarafsız olmaya çalışıyorum. Şöyle bir düşünüyorum da hırsızlık, cinayet, tecavüz vb. Suçları çok büyük oranda erkekler tarafından yapılıyor. Geçen o yavru köpeğin başına gelenleri görünce dedim ki Allahım ya hayvanların soyu tükensin erkeklerden kurtulsunlar ya da erkeklerin ki tükensin hayvanlar çocuklar kadınlar kurtulsun. Evet Hepsi suçlu değil biliyorum ama çok büyük oranda suç işleyenler bunlar sonuçta. Kurunun yanında yaş yanıyor benim için. İki kızım var ve erkek çocuğu istemeyecek seviyeye geldim.
Düşünüyorum arada. Dünyada bunlar olmasaydı istediğimizi giyer, istediğimiz saatte dışarda olabilirdik. Korku olmazdı. Tecavüz, taciz olmazdı. Cinayete kurban gitme ihtimalimiz çok çok az olurdu. Kısacası özgür olurduk.
Allahım affetsin ama çok büyük kin var içimde. Kadınların, çocukların, hayvanların yaşadığı bu zulüm onların yüzünden
Düşünüyorum arada. Dünyada bunlar olmasaydı istediğimizi giyer, istediğimiz saatte dışarda olabilirdik. Korku olmazdı. Tecavüz, taciz olmazdı. Cinayete kurban gitme ihtimalimiz çok çok az olurdu. Kısacası özgür olurduk.
Allahım affetsin ama çok büyük kin var içimde. Kadınların, çocukların, hayvanların yaşadığı bu zulüm onların yüzünden