Erkeklerden nefret ediyorum

evinincicegi

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
1.216
2.964
333
Trabzon
Şu son günlerde nefretim daha da arttı. Bu korkunç zamanları yaşamamızın sebebi onlar. Çocuklara hayvanlara eziyet eden onlar. Tarafsız olmaya çalışıyorum. Şöyle bir düşünüyorum da hırsızlık, cinayet, tecavüz vb. Suçları çok büyük oranda erkekler tarafından yapılıyor. Geçen o yavru köpeğin başına gelenleri görünce dedim ki Allahım ya hayvanların soyu tükensin erkeklerden kurtulsunlar ya da erkeklerin ki tükensin hayvanlar çocuklar kadınlar kurtulsun. Evet Hepsi suçlu değil biliyorum ama çok büyük oranda suç işleyenler bunlar sonuçta. Kurunun yanında yaş yanıyor benim için. İki kızım var ve erkek çocuğu istemeyecek seviyeye geldim.

Düşünüyorum arada. Dünyada bunlar olmasaydı istediğimizi giyer, istediğimiz saatte dışarda olabilirdik. Korku olmazdı. Tecavüz, taciz olmazdı. Cinayete kurban gitme ihtimalimiz çok çok az olurdu. Kısacası özgür olurduk.

Allahım affetsin ama çok büyük kin var içimde. Kadınların, çocukların, hayvanların yaşadığı bu zulüm onların yüzünden

Gerçekten suç oranlarına bakıldığı zaman çoğu erkek...ayrıyeten kadınları suça teşvik eden de erkek hiç bi şey yapmasalar mutsuz bir evliliğin sebebi erkek..nedir bu pipiligillerden çektiğimiz...bi oğlum var inşallah güzel merhametli kadınlara saygilı yetiştirmek için elimden geleni yapacagim..

O erkekleri yetistiren kadinlar

Boyle igrenc mahlukatlari savunmuyorum ama toplumu yaratan ve egiten kadindir

Kadinlar duzgun egitebilseydi yarisi azalirdi bu pisliklerin
Bitişik te ki komşunun hem kızları hem oğlu var
Kızlara seslenirken ses tonu sert yüksek
Bi de oğluna seslenirken (oğluşum) der yumuşak bir tonla
Gidip gırtlaklıyasım geliyor :bicak:
Geleceğin kadın hükümdarı yetişiyor yani

Kesinlikle katılıyorum size

Bende İnan’ın bunları yazmayı düşünüyordum
Haber izlemiyorum daha doğrusu izleyemiyorum
Kızım var be herşeyden herkesten korkar oldum
Korkuyorum panik atak hastası olmaktan
Kime güveneceğiz neye sırtımızı dayayacağız
Elalemi geç akraba baba abiye bile güven kalmadı
Kafayı sıyırmak üzereyim
Üstümdeki korkuları atmak istiyorum
Bunları kötü bi rüya olduğuna inanmak istiyorum
Ve herşeyden önemlisi bu şerefsiz pis insanların acı çeke çeke ölmesini idam edilmesini istiyorum

Bitişik te ki komşunun hem kızları hem oğlu var
Kızlara seslenirken ses tonu sert yüksek
Bi de oğluna seslenirken (oğluşum) der yumuşak bir tonla
Gidip gırtlaklıyasım geliyor :bicak:
Geleceğin kadın hükümdarı yetişiyor yani

Kesinlikle katılıyorum size

Maalesef bizim toplumda kadinlar cok cahil , once onlari egitmek lazim , once onlara bu bilinci vermek lazim
Kiz cocuguna kahve yaptirir , erkek cocugunun ayagina servis yapar
Denecek cok sey var da banlanmak istemiyorum

Şeytani duygular her iki cinste de var, sadece farklı ortaya çıkıyor. Erkekler güç sebebiyle fiziksel hasarla çok meyilli. Öfke kontrolsüzlükleri çok fazla. Kadınlarda da inanılmaz fesatlık, kıskançlık ve kulis var. Ki buda insanın iç dünyasını başına yıkıyor.

Her ikiside öldürüyor. Her ikiside korkunç derecede hayatları değiştiriyor. Biri olmasaydı diğerinin hiçbir anlamı olmazdı. Kadın-erkek ayrımı olarak değilde, iyi yetişme-iyi yetiştirilmeme olarak değerlendirmek daha doğru.

Erkek çocukları daha aklı ermezken bile üstün cinsiyetmiş gibi yetiştiriliyorlar.
Çevremde çok gördüm bunları.

Ablasına küfreden,kız kardeşini döven çocuğa gülerler.

Yok sen ilerde çok canlar yakarsın, hangi kızı alıcaksın gibi söylemler?

Sen evin erkeğisin gibi yüceltmeler..Sünnet olur erkek oldun derler.Abalası evlenirken kuşak bağlatırlar(??)
Kız çocuğundan daha çok sevilip şımartılmasını saymıyorum bile.

Bunun gibi basit gelen bir çok şey...Hepsi birleşince kendilerinde her şeyi yapmayı hak görüyorlar.Gerçekten kadınlardan üstün olduklarını, istedikleri kadar ezip şiddet gösterebileceklerini düşünüyorlar.

Ben de eğitimin annelerden geçtiğine inanıyorum.Paşalar,prensler yerine daha düzgün evlatlar yetiştirilmeli.:110::110:

Kadınları sucluyoruz ama bu gözler ne melek analara sahip psikopatlar gördü. Babalarının ruh hastası olması da yeterli bı etken. Kısacası sevgisiz yetişmek ya da yanlış sevilerek büyümeleriyle alakalı. Kadınlar da erkekler kadar cesareti ellerine aldıklarında ilk fırsatta kötülük sacicaklar. İnsan olmak böyle bişey. İlk katil ademle havvanin oğluydu. İnsanlık kötülügu ertelemek için sabredemiycek kadar kotu

Bir kadın dünyayı değiştirir alimi de zalimi de yetiştiren ( çoğunlukla ) bir kadın .

Yani erkeklerin suç oranı tartışmasız çok fazla ama o erkekler çocuk olduklarında kim bilir nelere maruz kaldılar nasıl yetiştirildiler de bu şekil sapik oldular katil oldular .

Yanlış anlaşılmasın asla ve asla savunmuyorum ama resmin tamamına karşı yorumum bu şekilde

Az evvel kedilere mama vermeye cıktım evin önündeki çöp bidonunun oraya mama birakıyordum

Bir motorlu adam gecti yanımdan ve adam gidene kadar cok korktum

Herkese şüphe ile yaklasmaktan bıktıö ben de

Yazıklar olsun
Eski zamanlar ne güzelmiş

O erkekleri yetistiren kadinlar

Boyle igrenc mahlukatlari savunmuyorum ama toplumu yaratan ve egiten kadindir

Kadinlar duzgun egitebilseydi yarisi azalirdi bu pisliklerin

Evet biliyorum. Buna da sinir oluyorum. Her sorumluluk kadınların üstünde. Tabii çocuk yetiştirme de. Biraz da bu adamlar bir işe yarasalar. Kadınların erkeği ve kız çocuğunu yetiştirirken yaptığı ayrımcılıktan bende nefret ediyorum. Ama bunun sorumlusu tek başına kadınlar değil ki. aterkil düzeni benimseyip alışmış kadınlardan başka şey beklemiyorum zaten. Bu düzeni yek başına kadın oluşturmadı bence

Hele o sünnet düğünleri yok mu. Pipisi kesildi diye ne o erkek çocuğunu yüceltme.
Nefret ediyorum bu sünnet düğünlerinden . Gereksiz masraflar... İş kadınlarda bitiyor. Şımartmayin şu erkek çocuklarinizi.

bu kisir dongu. erkek mi suclu, erkegi yetistiren kadin mi?

Mesela anne çok iyi bir kadın olsun. Ama kocası bir o kadar kötü. Şimdi o ailede yetişen erkek çocuğu kötü olmayacak mı? Babasını örnek almayacak mı? Hatta bence çoğuda babasının aynısı. Bir kadının gücü erkeğe yetmiyor maalesef. Ailede erkek egemenliği varsa kadın istediği kadar iyi olsun iyi yetiştirmeye çalışsın çocuğu. Bir şey değişmez bence

Aynen bende öyleyim su son zamanlarda.
Hayattan soğudum yemin ediyorum. Eşim kizaiyor artık okuma su gazeteleri diye. Aşırı takıntım var habere gazetelere. Kahvaltıda Alman gazetelerden başlayıp Türkiye’den çıkıyorum. o kaybolan çocukları ailerini, iskence edilen hayvsnlari bütün gün düşünüp kafayı yiycrm galiba yakında.
Keske bukadar hassas olmayıp biraz gamsız olsaydim diyorum bazen

Mesela anne çok iyi bir kadın olsun. Ama kocası bir o kadar kötü. Şimdi o ailede yetişen erkek çocuğu kötü olmayacak mı? Babasını örnek almayacak mı? Hatta bence çoğuda babasının aynısı. Bir kadının gücü erkeğe yetmiyor maalesef. Ailede erkek egemenliği varsa kadın istediği kadar iyi olsun iyi yetiştirmeye çalışsın çocuğu. Bir şey değişmez bence
haklisin baba da cok onemli bi figur. kesinlikle. o adami baba yapan da kadin yalniz

Back
X