erkeklere güvenmeme sebebinizi açıklar mısınız...

tam karakterı oturacakken sankı altından sandalyesı cekılmıs erkekler var malesef kızlara o... dıyolarya erkegınde oo.. su vardır camura bulanmıs kendıne saygızı kalmamıs sana mı kalcak tıpler bu konuda asırı sınırlıyım bugun :)

ay canım ya çok üzüldüm Allahından bulsun :/ benimkide böyleydi işte güven sıfırdı.bende boşandım.aklıma ne geldi ban ALLAH sana önce kaza vermiş sonrada şer gibi gözükenin altından ne çıkmış vardır her şerde bin hayır..

ayyy inanmıyorum ya ah kardeşim benim ALLAH yardımcın olsun..

Bazen başımıza gelen ve felaket diye adlandırdığımız olaylar aydınlanmamız için vesile oluyor. Haklısın. Allah sana da sabır versin kardeşim.

Okurken çok üzüldüm gözlerim doldu. Sen güvensizlik içinde yaşamaya çalışıyorsun..Eminim nefes dahi alamadığın aklına gelince kötü olduğun durumlar oluyor.Sabret canım sadece sabret o adam affedilmez boşanamıyorsun çünkü kimsen yok inşallah rabbim o adamı ıslah eder.Onun senden senin ondan başka kimsesi olmadığını anlar çok geç olmadan aklı başına gelir ..

allah yardımcın olsun gercekten cok uzuldum ya neye layıksa onu yassın o kısı basıma gelmıs kadar uzuldum allah acısın sıze tez zamanda hayırlı yazı yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…