Ama bu onu hakli çıkarmaz ki madem bunu çok seviyordu bırakmasaymışkadinin yaptigini onaylamiyorum ama suclamiyorum da.kim bilir ne yasadi neler gordu de akli karisip boyle birsey yapti.bazen hersey siyah yada beyaz degildir
Ben öyle birşey düşünmedim tamammi çocuk zaten kendisi ima etti ısrarla çocuğs yazmış evli barkli kadin ne diye yaziyor erkek yazsa taşlarsınızEvet kadınların da fena olduğunun bi örneği olmuşsunuz bence adama ahını aldım dedi diye kadının boşanmayı planlayıp adama asılacağını düşünmeniz güzel bi örnek gerçekten.
Kızlar bi erkek arkadaşım var normal erkek arkadaş yani dertleşirken bana eskilerden bahsetti bi kızı sevmiş 6 mi 7 senemi neyse sevgili olmuşlar fakat kız bunu bırakıp bi başkasıyla evlenmiş aradan 2 sene geçince çocuģu felanda olmuş bu arada. Kız buna yazmış ben senin ahını aldım boşanma aşamasindayim felan çocuk çokda detay vermedi yani oturup birebir anlatmadiki erkekler geneli biz gibi anlatmazlar sanirim yani tam olarak ne konuştular bilmiyorum seviyomusun halaa dedim hayır dedi ay yorumda yapamadim bilmiyorum sonuçta evli kadın hadi erkekleri anladikta heycan ararlar evlilikte buna ne demeli çocuk zaten söyleyceğni sòylemiş nihayetinde evli kadinsin deyip kızı engellemiş benim anladığım bundan yüz bulsa ozaman boşanacaktı herhal ben böyle şeyleri duyunca çok allak bullak oluyorum ya hem evlenmeyi çok istiyorum hemde bakiyorum bu nasıl evliliklerdir bi anlam veremiyorum
Ya ne diyorsunuz allah aşkina ya ben sanki erkek yapinca normal diyorum konu saptırmaya birebirsinizKadin heyecan arayamaz diyorsun yani...
Erkekleri anliyorsun ama...
Pes!
Hayır canim konusmayi devam ettirmeye çalışmışBence kadın ''bak ben sana bunu ettim benim de başıma bu geldi'' demek istemiş gibi geldi.
Konuşma devam etmediyse sadece bunu dedi ise vicdanını rahatlatmak için yazmıştır.
Kadın neler yaşadı bilmeden ah alamam ama ben yazdığınızdan kötü bir şey çıkarmadım.
Tabi bu benim görüşüm..
Yahu senin yazdiklarini diyorum...Ya ne diyorsunuz allah aşkina ya ben sanki erkek yapinca normal diyorum konu saptırmaya birebirsiniz
lutfen buyuk laflar etmeyin.insan yadirgadigini yasamadan olmezmisAma bu onu hakli çıkarmaz ki madem bunu çok seviyordu bırakmasaymış
Evet erkekleri anliyorum dedim inkar etmiyorum ancak bunda şunu kasdediyorum bunu onlara yapistiranda biziz heycan ariyor diyeYahu senin yazdiklarini diyorum...
Kendin dedin hadi erkekleri anliyorum gibisinden ...sizde cevirkazi yanmasinda ustasiniz ama ih ih...burda yemezler
Vhalla bunun kadini erkegi yokEvet erkekleri anliyorum dedim inkar etmiyorum ancak bunda şunu kasdediyorum bunu onlara yapistiranda biziz heycan ariyor diye
Büyük laf etmiyorum yaa neden yanliş anlaşıldı bu konu nezaman bu durumu burasi hoş karşılar oldu anlamıyorumlutfen buyuk laflar etmeyin.insan yadirgadigini yasamadan olmezmis
Hiçbirini anlamıyorum o ayri zaten ben sadece çocuk çok içli içli anlatinca üzüldüm yaniVhalla bunun kadini erkegi yok
Hic birini anlamamak lazim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?