Erkeklere kızıyoruzda kızlarda bi garip

Her ilişkinin her kişinin dengesi dinamiği başka. Kendine göre birini bul o zaman. Hatta senin mantıkla olaya yaklaşırsak madem “kız bunu bırakıp başkasıyla evlenmiş” hata yapmış(?), hata yapmazsan şirinleri görebilirsin :/

Bakin sizin yorumlarınızı severim fakat her kız veya birçoğu dieylim bunuda yanliş anlarsiniz evlenmek ister sizinde var sevgiliniz bu sadece evlenmek isteği değil her kadin sevmek sevilmek ister sizlerin yaptigi gibi ayrica çocuk tamamen normal arkadaşim hatta kardesim gibi görürüm o derece

Kadinin ne yasadigini bilmeden yorum yapmaniz dohru degil. Belki ailesinin zoruyla evlendi, belki baska birsey... kimsr sevdiginden kolay kolay ayrilmaz. Ahini aldim diye eski sevgilisini aramasini da yeniden ona donmek istemesine nasil bagladiniz onu da anlamadim. Kadinlarin erkeklerden kalir yani yok demissiniz de ben bu olayda gercekleri bilmeden kadini nasil sucladiniz onu da anlamadim...

Benim eşimin eski kız arkadaşı da hakkını helal et hayat burnumdan geldi senin ahını aldım gibisinden yazmıştı 2 sene önce filan. Eşim cevap vermemiş bana gösterdi ister engelle sil ister cevap ver dedi. Ben çok acıdım kadına valla ne bileyim dünya tatlısı da bir oğlu vardi profil resminde. Mesaj yazdım işte dedim ben esiyim eşim hakkını helal ediyor. İnşallah dilediğiniz gibi bir hayatınız olsun. Sanırım siz de evlisiniz kendinizi benim yerime koyarsaniz bu şekilde mesaj atılmasının hoş bir durum olmadığını anlayabilirsiniz. Bundan sonra yazmamanizı rica ediyorum yazdım engelledim gitti.

Ben sirnasmak olarak görmedim de kim bilir ne kadar kotu şeyler yaşadı da bu mesajı yazacak kadar dibe düştü dedim üzüldüm gerçekten haline...

Evlenme isteği ayrı, obsesyonu ayrı. Sende obsesyon var resmen, konuların genel olarak eski sevgililerinin evlendiği senin de bir türlü mutlu olamadığın üzerine yani bunu kabul et. Mutluluk = Evlilik tarzı bir şeman var, bunu yargılamak için ya da aşağılamak için söylemiyorum. Durumunla da yüzleşmen lazım, senin obsesyonun var. Ama konumuz bu değil. "Ay sen niyeti bozmuşsun, gözün var bu çocukta haa" demiyorum, ama bilinçdışında sen bu çocuğa alıcı gözle bakıyorsun gibi. Bu o çocuğu beğendiğinden değil, evlilik obsesyonundan kaynaklanıyor. Bu da benim olaya karşı yorumum, madem yorumlarımı seviyorsun bir değerlendir bakalım.

Büyük laf etmiyorum yaa neden yanliş anlaşıldı bu konu nezaman bu durumu burasi hoş karşılar oldu anlamıyorum
Kimse hoş karşılamıyor aslında ama bir kadın boşanma raddesine geldiyse neler yaşamıştır diye düşünülüyor hepimiz insanız neticede aynı şey hepimizin başına gelebilir deniyor inş arkadaşınız da ileride çok mutlu olur ❤

Çünkü kadınlar daha sadıktır erkeklere güvenmiyorum olay bu ayrica kadin uzatmiş buna birkac yerden yine yazinca buda engellemis neyi masumane bunun

Harikasınız ya gerçekten böyle yapıcı insanların hala olması çok mutlu ediyor beni :)

Ama bu onu hakli çıkarmaz ki madem bunu çok seviyordu bırakmasaymış
Bosanmak zordur. Insanin psikolojisini cok zorlar. Kadin kimbilir nasil uzuluyordur ah aldim diye bile belki kendini sorguluyordur. Asildigina dair bir ipucu var mi ki konusmalarinda? Unutamadim hala seviyorum falan dememis ki anlattiginiza gore. Ic catisma falan yasiyor olabilir bilemeyiz ki hemen suclamayalim.

Bugünkü yorumunuza yorum dahi yapamiyorum dikkate alinmayacak kadar basit

Büyük laf etmiyorum yaa neden yanliş anlaşıldı bu konu nezaman bu durumu burasi hoş karşılar oldu anlamıyorum
kadinin kendisi yazsa duygularini anlatsa hos karsilanmazdi ama siz bilmeden birinin hayatini sorgulayinca insanlar tepki gosterdi

Evet işte öyle ipucu var

Harikasınız ya gerçekten böyle yapıcı insanların hala olması çok mutlu ediyor beni :)

Hehehhe sagol canim ya eşimin de kalbini bir kez daha kazandım o da yazdığım mesajı okumuş ne kadar iyi kalplisin iyi ki seninle evlenmisim başkası olsa olay çıkarırdı sen bir de gittin kadına dua ettin dedi :) ben de dedim Allah ondan razı olsun iyi ki senden ayrılmış yoksa biz evlenemeyecektik tabi dua edeceğim

Aynen bana da oyle geldi. Zaten kimse arka cikmayinca da bi saldirma hali olustu

Ben sana hakaret etmedim niye benim yorumuma hakaret ediyorsun işine gelmeyince? Terbiyesizlik yapmanın lüzumu yok.
Hakaret kelimesini sen kullandın sana göre öyle ortada hakaret yok ikidebir yok evlilik obsiyonu var bilmem ne sen beni taniyomusun yaa benim hayatimi biliyomusunda herkes kendi yasadigini bilir tamammi yorum yapmazsin konularima olur biter

Hakaret kelimesini sen kullandın sana göre öyle ortada hakaret yok ikidebir yok evlilik obsiyonu var bilmem ne sen beni taniyomusun yaa benim hayatimi biliyomusunda herkes kendi yasadigini bilir tamammi yorum yapmazsin konularima olur biter

Evlilik obsesyonu var demem hakaret mi? Obsesyon ne demek anlamına baktın mı? Obsesyon takıntı demek, senin de evliliğe yönelik geliştirdiğin takıntın var kusura bakma yani. Açtığın konuların içerikleri genel olarak böyle yahu, ne diyeyim bir insanın konuları hep kocasının davranışlarına yönelik olursa kocanın davranışlarına yönelik takıntın var derim. Bunun neresi hakaret? Gerçekten yaptığım yapıcı yorumlarda bile beni delirtmeyi başarıyorsunuz yahu, orada bir tane bile hakaret içerikli şey yok. Bir de kendini böyle değerlendir falan diye kibar kibar da yazmışım. Hayret bir şey. Göz ardı ediyorum bir daha yorum yazmamak için, zaten bu kadar saygısız birine de tekrar yorum yazıp muhatap almak istemiyorum. Rica ediyorum beni alıntılayıp cevap verme.

Çünkü kadınlar daha sadıktır erkeklere güvenmiyorum olay bu ayrica kadin uzatmiş buna birkac yerden yine yazinca buda engellemis neyi masumane bunun
Bu olayin sizinle ne alakasi var? Size ne? Erkeklere guvenmiyorum demissiniz de arkadasiniz sevgiliniz degilmis ki? Kadin belki de konusmak istemistir. Yureginizi sevmedim kusura bakmayin. Sizi ilgilendirmeyen ve hicbirsey bilmediginiz bir konuyu desmenizi de dogru bulmadim.

Resmen mahalle teyzeleri gibi kendiniz görmeden elalemi çekiştirmeye gelmişsiniz. Resmen yazma havanız o tarz. Kadın belki sadece helallik almak için konuyu uzattı, adam da saçma saçma manalar çıkardı, ne belli? Gözünüzle mi gördünüz? Daha olayı bilmeden, adamın anlattıklarında bile elle tutulur bir durum yokken (kendi gereksiz çıkarımlarından başka.) böyle dedikodu yapmak çok basit oluyor. Tepki almanız bu yüzden.

Obsesyonun ne demek oldugunu gayet iyi biliyorum merak etme hakaret kelimesini kullanan sensin ya benmi deidm kendin söyledinya hakaret niye ediyosun diye bende ortada hakaret yok deidm sen once okumayi anlamayi ögren saygisizda sensin terbiyesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…