Erkeklere nasıl davranmalı

Abc1230

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
136
23
13
30
1,2 gündür erkek arkadasımda ikimizde birbirimizin istediği gibi olmaya çalışıcaz birbirimize anlayış göstericez diye karar aldık ancak şöyle bir sorunum var bazen gerçekten nasıl davranmam gerektiğini şaşırıyorum etrafa bakıyorum bazı kızlar sevgililerini çok güzel idare ediyor hem istedikleri oluyor hem kavga olmuyor imreniyorum böyle olsn varmı varsa bunu nasıl yaptığınızı söylermisiniz?

:kahve::kahve::kahve:Erkekler kısıtlanmayı hiç sevmez.
Dakika başı rapor vermek onlar için işkence.
Bir problem çıktı diyelim, tatlı dille konuşursan, araya da rica sözcükleri serpiştirirsen oldu bu iş. :KK51: Bir yere gitti diyelim, sürekli aramayacaksın,mesaj atmayacaksın. Erkeklerin geneli zaten özgürlüğüne düşkün. Zora gelemezler. Gerçi hepsi birbirinden değişik, çözebilecek aşk olsun. :kahve:

Çözüm birbirinizi değiştirmek değil ki.
Hiç bir kişi için ne kendin değiş, ne de karşındakini değiştirmeye çalış.
Önemli olan var olduğun gibi ve karşındaki kişiyi de var olduğu gibi kabul etmek.
Ona göre davranmak ve saygı çerçevesi oluşturmak.
Aksi halde ne kavgalarınız ne de anlaşmazlıklarınız biter.

:kahve::kahve::kahve:Erkekler kısıtlanmayı hiç sevmez.
Dakika başı rapor vermek onlar için işkence.
Bir problem çıktı diyelim, tatlı dille konuşursan, araya da rica sözcükleri serpiştirirsen oldu bu iş. :KK51: Bir yere gitti diyelim, sürekli aramayacaksın,mesaj atmayacaksın. Erkeklerin geneli zaten özgürlüğüne düşkün. Zora gelemezler. Gerçi hepsi birbirinden değişik, çözebilecek aşk olsun. :kahve:
Ben bunların hepsini yapıyorum ya :D arkadaslarıylayken zırt pırt arama mesaj atmalar ya da her an ne yaptığını söyle gibisinden anlamıyorum o benim her an ne yaptığımı bilmek istiyorsa söylemeyince kızıyorsa ben niye kızamıyorum yine kendini haklı çıkarıyo sinir oluyorum

Çözüm birbirinizi değiştirmek değil ki.
Hiç bir kişi için ne kendin değiş, ne de karşındakini değiştirmeye çalış.
Önemli olan var olduğun gibi ve karşındaki kişiyi de var olduğu gibi kabul etmek.
Ona göre davranmak ve saygı çerçevesi oluşturmak.
Aksi halde ne kavgalarınız ne de anlaşmazlıklarınız biter.
Değiştirmek değilde en azından bazı davranışlar törpülenmeli bence

Sen oyuncak bebek misin onun istedigi gibi olmak zorundamisin, tamam bazi konularda sevdigin icin degisebilirsin de tamamen karakter mi degistirecen. O seni sen oldugun gibi sevmeli sana kendini degistir benim istedigim gibi ol dememeli derse sevmiyo demektir ayril demektir. Diger kizlari soyluyosun bende o kizlardanim, ve sana nasil yaptigimi soyliyim hic bisey yapmiyorum kendim gibi dogal davranip istedigimi soyluyorum istedigim gibi davraniyorum ve o buna alisti beni ben olarak kabullendi degistiremeye asla kalkismaz, kalkissa terkederim. ;)

Back
X