Erkekleri anlamada güçlük çekenler

örneğin bu saatte onlar horul horul uyuyo ama kızlar sabah akşam düşünüyo uyuyamıyan bile var bu nedir böyle :)

ilk arayan olmayın. hele ki karşı taraf ilgisizse asla ilk arayan siz olmayın. bırakın o sizi merak etsin. sürekli aranmaya alışan erkek zaten sizi aramaz çünkü bilir ki siz nasılsa arayacaksınız. ama biraz sessiz kaldığınızda bir bekler iki bekler baktı ki sizden ses yok hemen telefona yapışır. aradığında da hiçbir şey olmamış gibi davranın. herşey yolunda izlenimi verin, sitem etmeyin. asla özlem ve sevgi sözcükleri kullanmayın. bakın bakalım nasıl bir huzursuzlanıyor. oh olsun :10:

benimkide böyle oldu bu ara aramıyo sormuyo yanyanayken yüzüme bakmıyo nerdese.napmam gerek çok kırgınım ona :59:

biz mi abartiyoruz??? biz mi fazla ilgi istiyoruz?? keske ayni onlar gibi umursamaz olabilsek.. belki ozaman degisirler ha??? ama olmuyor olmuyor)))))

biz mi abartiyoruz??? biz mi fazla ilgi istiyoruz?? keske ayni onlar gibi umursamaz olabilsek.. belki ozaman degisirler ha??? ama olmuyor olmuyor)))))

olucazz.artık kasmayalım kendimizi en iyisi böyle.aradığındada hiç bişey yokmuş gibi davranalım bakalım napıcaklar o zaman beyfendiler

bazi sorunlarimiz var. ben surekli bu sorun yuzunden sikayet ediyorum ama degisen bisey yok malesef.. simdi hicbisey olmamis gibi davranmaya calisacam. sikayet etmicem...hersey yolundaymis gibi davranmaya zorliyacam kendimi... bakalim ise yaricakmi...

bazi sorunlarimiz var. ben surekli bu sorun yuzunden sikayet ediyorum ama degisen bisey yok malesef.. simdi hicbisey olmamis gibi davranmaya calisacam. sikayet etmicem...hersey yolundaymis gibi davranmaya zorliyacam kendimi... bakalim ise yaricakmi...

evet zorla en azından onu düşünmemeye çalış oyala kendini sürekli eninde sonunda sorucak sana seviyosa sorar yani

Erkeğine göre değişiyor aslında..
Benim sevgilim tipik yengeç erkeği..Çok duygusal ve insancıldır.
O da arar ben de ararım eşit diebilirim..
Ben gün içinde aradım ondan ses çıkmazsa ki bu çok nadir olur cilve yapar unuttun mu meleğini derim
Üzülür hemen açıklama yapar o üzerime düşmeye başlar
Yani üzülmenize dayanamayacak erkek türüdür bu.
Deneyin belki sizinkinde de işe yarar:3:

siz abartmıyorsunuz bir yerleri düzgün olsa bir tarafları muhakkak eksiktir..

benim eşimde sağolsun çok incedir, hassastır iyidir işin özü. üzmez beni.

ama gelin görün ki horluyor. :1: çıldırcam yakında... :52:

en iyisinin bile vardır mutlaka bir kusuru. :59:

hiç bi işe yaramaz tercrübe konuşuyo dediklerimi dikkate al bence pişman olmazsın dayan biraz arama sorma ilgisiz davran ben öle yaptım valla çok işe yaradı artık kovsamda gitmiyo :))

ama su da var aslinda...ben tum gun evdeyim...tabiki surekli onu dusunurum dimi??? adam calisiyor...ben aklina bile gelmiyorumdur(((((

aynı durumdayız bende evdeyim hep aklımda takmış durumdayım...3gündür sesi çıkmadı ben aradım 1kere ama tutuyorum artık kendimi bakalım ne kadar susacak...fırtına öncesi sessizlik mi yoksa gerçekten yoğun mu çözemedim :63:

arkadaşlar doğrusu kaçan kovalanır onu düşünmekten vazgeçin bende yaşıyorum bu sendorumu başka seylerle uğraşın yani kendinizi mutlu edecek başka seyler onu hayatınızın bir merkezi haline getirmeyin..o olmasada yaşabileceksiniz nede olsa...ilgi gösterecekse gösterir göstermezse gider yol verin ben öle yapıyorum ölede yapcam ne yapalım yani hatta aylar sürse bile o ilgiden yoksun bırakıyorsa beni sen neden ona kul köle olcan
onun canı can da sen patlıcan değilsin herhalde kıymetlisin paha biçilmezsin erkeklere kalsa yandık gittii... yeni hobiler edin bu kadar çok kafana takıyorsan yorul çok çalış uyku getirecek işler yap bak nasıl takdir görüyorsun çok çalış gecelerii uyu yat onlar gibi horul horul ...gösterdiğin ilginin yarısını annene babana versen onlar kul olur sana... elin oğlu sana ne verdi ki sen ona ne vercen ...kızlar zaman çok değerli bir erkeği düşünecek kadar harcadığın zamana acırsın :54:

aklın varsa aşık olmican. aklını mantığını kaybediyosun. o senin için dünyanın merkezi haline geliyo, geleceğini bile ona göre planlıyosun ama o kıymet bilmeden defolup gidebiliyo. hatta erkek gibi olcan bulaşmican erkeklere, evlilikten bile korkar oldum artık nefret ettim erkeklerden de hayattanda. kıymet bilen tekbi insan yok. sen ne yaparsan yap. aşıkken saf oluyo kızlar mantıklı düşünemiyo çok aptallıklar yağıyo karşı tarafta bunları kullanıyo çektirmeye başlıyo. bikezde doğru düzgün bi ilişki göremedim ya. ya karşılıksız ya platonik hep acı hep bi ayrılık nefret ettim herşeyden aşkda yalanmış, söylenen sözlerde o insanın kalbine işleyen sözlerde yalanmış

işin sırrı önce oğlan size aşık olucak sonra size düşen görev öyle herşeye çok hevesli görünmemek önce o adım atmalı sonra siz bide onun sadece sevgilisi değil yeri geldiğinde arkadaşı gbi dertleştiği kişi yeri geldğinde annesi gbi şefkat gördüğü kişi olmalısınız
ha bide herkesin hayata karşı belli kuralları belli çizgisi vardır kim olursa olsun bunu aşamayacağını aşk için olsa bile bazı şeylerden vazgeçmiyeceğizi bilmeli güçlü kadın olmalısınız
arayan yalvaran ağlayan değil
1 yıllık işilşkimden tecrübe edinerek konuşuyorum
sevgilim bana aşık hayatımda böyle aşık adam görmedim bensiz hiç bişey yapamaz çok emin konuşuyorum
herksin aşkı farklıdır tabi ama aşk dediğimiz duygu tektir

Son düzenleme:
senin adına sevindim. ama bende gerçek aşkı bulduğma o kadar emindimki bianda sebepsiz herşey bitti

erkekler bizim kadar detaylı düşünen varlıklar değiller.söylediklerinde çoğunlukla bir alt metin yoktur.onları anlaşılmaz hale getiren yine bizim karmaşık düşünce yapımız.

sözlerinin eri görünmeyi çok severler ama öle olmadıkları zamanla anlaşılır ve zamanımızı çalarlar...bir insanın zamanını çalıncaya kadar parasını çal daha iyi derler.... geçen ilk senelerin ne saf duygulardı ne temizdi yalancı insanların elinde kirlendi şimdi eskisi gibimisin hayır zerre kadar değil... ne hatalara düştük dudağından öpttük eşin gibi gördün ona değer verdin o ne yaptı sana acımadan asıl gerçek duygularıyla hitap etti defolup gittiiii....
şimdi ne yapmaktasın bu sevenler sevgiyi bulanlar ne yapıyorda mutlu oluyor diye düşüncelere kapılyor aslında ... sen doğruyu yaptın ama sanşın yaver gitmedii sevgin öle çok üstün geldiki onu karalamaya vicdanın el vermedi veremedi ...sen doğrusun ama artık daha temkinli onun bilincindesinn:87:

Back
X