erkekleri anlamak güç..

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
234
1
0
Diğer
arkadaşlar daha önce sima olarak tanıdığım birisiyle yollarımız kesişti ve birbirimizi tanımaya karar verdik.1 buçuk aydır msn ve tlf aracılığıyla görüşüyor,1 aydır da haftasonları birlikte zaman geçiriyoruz.başta çok istekli başladım bu ilişkiye,olur gözüyle baktım,ama bu bir ay içinde bazı şeylerin olmayacağını zamanla gördüm.onu da rahatsız eden şeyler olduğunu farkettim.son 2 haftadır yorgun ve düşünceli görünüyordu yada bana öyle geldi bilmiyorum.sonunda birşeyler üstüste gelince artk daha fazla uzatmamanın en mantıklı yol olacağına karar verdim ve bu ilişkiyi bitirmek istedim.başta ısrarcı olmak istedi o kadar zaman ayırdık birbirimize birçok şey paylaştık dedi ama ben kararımı vermiştim artk üzülüyordum ama mecburdum kesin konuştum arkadaş kalalım dedim istemiyorum çık hayatımdan dedi,gece özür msjı attım.bir iki msjlaştık.
10 gün oldu görüşmüyoruz beni bir kere olsun arayıp sormasını bekledim çünkü ben düşmanca ayrılmak hiç istemedim,bunun için bir sebep yoktu,benimle evlenme hayalleri kuran şubat tatilinde nişanımızı yapalım diyen bir insan madem beni bu kadar ciddiye alıyordu tekrar denemek için bir kez daha şansını zorlamazmıydı.hem de hırslı biri olduğunu söylerdi ki öyleydi,benim bu kadar kesin konuşmammı yıldırdı onu,inanamıyorum
sanırım ilk günden bu kadar atıp tutan birine karşı daha temkinli olmak ve çok fazla inanmamak gerekiyor.27 yaşında bi insan benim geçmişte neler yaşadığımı merak etmeden benimle evlenme kararı alıyor,benimle ilk buluşmasında 'aşksız olmaz,aşksız yaşanmaz' gibi konuşmaları hala kulağımda,ama daha önceki ilişkilerini sorduğumda hiç olmadı diyor,bu nasıl bir çelişkidir,varsa söyle diyorum,platonik oldu diyor,
şimdi ayrılığı isteyen benim ama hep acabalar var aklımda,acaba başka birisimi vardı,gerçekten ciddi değilmiydi,başka şeyler peşindemiydi,neden böyle oldu,eğer birşeyler hissettiyse neden unutması bu kadar kolay oldu,hissetmediyse her hafta memleketinden yanıma gelmeyi göze almazdı ozaman.valla paylaşmazsam çatliycam ne zor bu erkekelri anlamak.sonunda saplantı haline gelecek.madem ayrıldık oldu bitti yol ver gitsin diyemiyorum işte.

[B]sizi sözleri etkilemiş ve takıntı yapmısınız...
merak içindesiniz ona karşı..ama 1.5 ay uzun bi zaman degil...ve bitmiş..
erkekleri çözmek zordur ben bile çözemeiorum..ama muhakkak sebebi vardır..kendiyle ilgili paylaşmak istememiştir...ama bırakın onu kendi haline üstünede düşmeyin.....

canım erkekleri çözmek zor ama şunu anladım ki kadınları çözmek daha zor!
e be güzel arkadaşım madem evlenme isteğin vardı içinde niye ayrıldın?
arkandan koşup egonu mu arttırmak istedin anlamadım ki..
niye hırslı olmasına rağmen ısrar etmiyor diye karalar bağlıyorsun.. bence sen pişman olmuşsun
kaçmaya kalkmışsın ama baktın kovalayan yok geri koşayım bari diyorsun ama bu kararlar ciddi kararlardır sonuçta
27 yaşında bi insan da kalkıp ondan ayrılan birine köpek olmaz. beni istemeyeni ben de istemem madem der. hem ayrılmışsınız niye aramasını bekliyorsun ki? tabi ki aramıcak yani..
üstelik arkadaş kalmak çok zor bişey emin ol biliyorum yapamıyorsun yani.. haklı adam arkadaş kalmak istememekte..

deneyimler gösteriyor ki erkekler kızların en basit noktası ne biliyorlar...onları elde edene kadar bu şekilde konuşmalar yapılıyor" sen benim için çok özelsin..vs" sonra bir takım tarihler veriliyor,ciddi adımlar...sonrasın da illa ki bir sorun çıkıyor..ya işleri sorun olur ya aileleri olur...arada güçlü bir bağ olsaydı zaten ne yaapr eder sana ulaşırdı,henüz yeni de başlamışken herşey boşver üzerinde düşünme bile...ne kadar düşünürsen o kadar içindne çıkılmaz bir hal alıp; insanı her alanda olduğu yerde saydırıyor bu gibi gelişmeler..

canım erkekleri çözmek zor ama şunu anladım ki kadınları çözmek daha zor!
e be güzel arkadaşım madem evlenme isteğin vardı içinde niye ayrıldın?
arkandan koşup egonu mu arttırmak istedin anlamadım ki..
niye hırslı olmasına rağmen ısrar etmiyor diye karalar bağlıyorsun.. bence sen pişman olmuşsun
kaçmaya kalkmışsın ama baktın kovalayan yok geri koşayım bari diyorsun ama bu kararlar ciddi kararlardır sonuçta
27 yaşında bi insan da kalkıp ondan ayrılan birine köpek olmaz. beni istemeyeni ben de istemem madem der. hem ayrılmışsınız niye aramasını bekliyorsun ki? tabi ki aramıcak yani..
üstelik arkadaş kalmak çok zor bişey emin ol biliyorum yapamıyorsun yani.. haklı adam arkadaş kalmak istememekte..

iyi oku istersen bir daha oku yazdıklarımı,evlenme isteği vardı içimde tabiki hepimiz bir ilişkiye ciddi olarak başlıyoruz ama bişekilde olaylar gelişiyor her ilişki evlilikle sonuçlanmıyor.ben pişmanım demiyorum,hatta ben bu denli beni sevdiğini söyleyen,her fırsatta evliliği dile getiren bir erkeğin birden böyle herşeyi kabullenmesi ilginç diyorum??hatta ben bu olay üzerine iyiki ayrılmışım diyorum.tekrar arayıp bir kez daha şansını denemek isteemesi peşimde köpek olması anlamınamı geliyor.sen böyle bakıyorsan pes doğrusu.demek köpek oluyor arayınca öylemi.niye aramasın ki,bu süre zarfında araması karşısındaki kadına ne kadar değer verdiğini gösterir canım

kaçmaya kalkmışsın ama baktın kovalayan yok geri koşayım bari diyorsun bu ne biçim bir cümledir yahu

arada güçlü bir bağ olsaydı zaten ne yaapr eder sana ulaşırdı,

haklısın canım ben de böyle düşünüyorum,istemezlerse kılını kıpırdatmıyorlar işte erkek bu isterse istediği kadını elde etmek için elinden geleni yapar,iyiki olmamış diyorum iyiki..

bence çok yorgun bi duygusal yaşantısı olmuş onun. seni istese bile peşinden koşacak hali kalmamış. zaten bunlar bu yaşa kadar olmayacak tiplerin ilişkilerin peşinden koşup yoruluyolar, posaları bize kalıyo. :)))

eğer gerçekten beğendin hoşlandıysan ondan, geri adım atmayı dene eğer değerse senin gözünde. yok zaten olmazdı diyosan kılını kıpırdatma ve üzülme.

ve sana hak veriyorum gerçekten birazcık zorlasalar şartları, gerçekten istediklerini belli etseler şu kız gibi davranma huylarından vazgeçip, ya da şımaracağımızı düşünmeseler, ısrarcı olsalar, ne kadar güzel ilişkiler çıkacak ortaya...

iyi oku istersen bir daha oku yazdıklarımı,evlenme isteği vardı içimde tabiki hepimiz bir ilişkiye ciddi olarak başlıyoruz ama bişekilde olaylar gelişiyor her ilişki evlilikle sonuçlanmıyor.ben pişmanım demiyorum,hatta ben bu denli beni sevdiğini söyleyen,her fırsatta evliliği dile getiren bir erkeğin birden böyle herşeyi kabullenmesi ilginç diyorum??hatta ben bu olay üzerine iyiki ayrılmışım diyorum.tekrar arayıp bir kez daha şansını denemek isteemesi peşimde köpek olması anlamınamı geliyor.sen böyle bakıyorsan pes doğrusu.demek köpek oluyor arayınca öylemi.niye aramasın ki,bu süre zarfında araması karşısındaki kadına ne kadar değer verdiğini gösterir canım

kaçmaya kalkmışsın ama baktın kovalayan yok geri koşayım bari diyorsun bu ne biçim bir cümledir yahu

canım pardon ben yanlış anlamışım o zaman. ama bak ne kadar seviyor olsa da karşı taraf ayrılınca gurur yapabilir bi insan yani sonra aramak istese de aramaz. ayrıldıktan sonra bunları kafaya takma ve bişeye yorma bence. çok farklı şeyler düşünebiliyor insan ayrıldıktan sonra o sebeplerden birinden aramıyordur yani. "neden aramıyor" diye düşündüğüne göre içinden bi pişmanlık var gibi geldi bana.
ayrıca "kabullenmek" sevmediğini göstermez. tam tersi senin kararlarına saygı duyduğunu gösterir. bunu bişeye yorma yani.. bence sana rol yapmıyordu sadece insan olgunlaştıkça bazı şeyleri daha kolay karşılayabiliyor bence.
ben birinden ayrılmış olsam sonrası pek umrumda olmaz senin kafanda soru işaretleri olduğu için bazı şeylerden pişmanmışsın gibi geldi bana ondan..

bence çok yorgun bi duygusal yaşantısı olmuş onun. seni istese bile peşinden koşacak hali kalmamış. zaten bunlar bu yaşa kadar olmayacak tiplerin ilişkilerin peşinden koşup yoruluyolar, posaları bize kalıyo. :)))

eğer gerçekten beğendin hoşlandıysan ondan, geri adım atmayı dene eğer değerse senin gözünde. yok zaten olmazdı diyosan kılını kıpırdatma ve üzülme.

ve sana hak veriyorum gerçekten birazcık zorlasalar şartları, gerçekten istediklerini belli etseler şu kız gibi davranma huylarından vazgeçip, ya da şımaracağımızı düşünmeseler, ısrarcı olsalar, ne kadar güzel ilişkiler çıkacak ortaya...

evet canım,duygusal anlamda birşeyler yaşamış olduğu ortada,bunu saklamasını da anlamış değilim zaten,ve bu yüzden aklıma bin türlü şey geldi ve artk unutuyorum aklımdan siliyorum,böyle kısa zaman içinde olması benim için çok iyi oldu,bunlara birer tecrübe gözüyle bakmak lazım
gerçekten isteyen erkek her şartta birşeyler yapmaya çalışır bitti dendiği anda köşesine sinip oturmaz.yada yalancıktan her önüne gelene seni seviyorum demez.

Sizi sevmiş bence.Ama kafasında onun da soru işaretleri vardı demekki.Siz de çok çabuk ayrılmak istemişsiniz.o da kabullenmiş.Biri de bana ayrılalım arkadaş kalalım dese ben de olmaz derdim.Ama tabi o bir erkek peşinizden koşmalıydı.Sevgi mücadele emek ister.Zaten uyuşmadığınız şeyler de olmuş.Belkide böylesi hayılıdır sizin için.ınş kısa zamanda hayırlı bir insan çıkar karşınıza.

Son düzenleme:
Sizi sevmiş bence.Ama kafasında onun da soru işaretleri vardı demekki.Siz de çok çabuk ayrılmak istemişsiniz.o da kabullenmiş.Biri de bana ayrılalım arkadaş kalalım dese ben de olmaz derdim.Ama tabi o bir erkek peşinizden koşmalıydı.Sevgi mücadele emek ister.Zaten uyuşmadığınız şeyler de olmuş.Belkide böylesi hayılıdır sizin için.İnş kısa zamanda hayırlı bir insan çıkar karşınıza.

bu da doğru... CADIARZU

bütün erkekler aynı hevesi alınca ilişkiyi bitiriyorlar.

Bence erkekler sabirli olup mucadele edemiyorlar ya da etmek istemiyorlar sanirim tek eslilik islerine gelmiyor ne yazik ki...

Doğru Sourcream;kafamçokkarıştı neden mücadele etsinler kii...o kadar kolay kızlar var ki her anlamda..

evt evt evtt o kadar kız var ki kolaylıkla ulaşabilecekleri,neden uğraşsınlarki!?öyle şaşırıyorumki bazılarına,daha ilk tanışmada buluşma ayarlamak isteyenler ve biraz düşünme payı isteyince yada reddedilince tabiri caizse afallıyorlar.neden böyle oldu ya,onları bu hale getiren hemcinslerimiz böyle ucuz olmasalar keşke..

bütün erkekler aynı hevesi alınca ilişkiyi bitiriyorlar.

Çok doğru onlar bayanlar gibi düşünmüyorlar.Erkekler bi de şekilci.Sizi tamamen fiziksel begeniyorlar.İnsan güzelliğe bir süre sonra doyar.Ardından bunu başkasında arar.İstersen melek ol bi zaman sonra karşındaki seni terkeder gider.Ama böyle düşünmeyen erkekler de var.Önemli nokta ne istediğini bilmek.Hayalindeki insanı bulmak ondan başkasına bakmamak.

1.5 ay kısa bir süre... sevgi oluşmamış onda size karşı belli ki. sadece fazla uzatmamak gerektiğini düşünmüş galiba nişan konusunda.
o ayrılık kararınıza saygı duymuş, arkadş kalmayı kabul etmediği için cevap vermemiş

ben böyle anladımkaydirigubbakcemile2

eğer gerçekten sevseydi, aşık olsa idi bırakmazdı. kadın erkek gerçekten sevdiği birini bırakmaz

1 ay sonra aradı dün akşam,çok kararlı gibi,gururuma yediremedim bir anda diyor,ama seni unutamadım diyor,bir kez daha deneyelim diyor ısrarcı ama ben artk hiçbişey hissetmiyorum,,ilk günler gözüm kulağım tlfdaydı ama sonra kabullendim

canım evli değilsiniz sözlü değilsiniz nişanlı değilsiniz. böyle tereddütler yaşıyosan ayrılcaksın unutcaksın gitcek bitcek.

haklısın gamzecim,ben önceliği kendime değil karşımdakine vermekle hata ediyorum zaten aman kimse üzülmesin kimse kırılmasın,ya ben...

Back
X