Erkekleri çözemiyorum .

• Konu Sahibi Konu Sahibi 8993
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

8993

Architect
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
1.185
2.834
133
İstanbul
Selam hanımlar size hayatımda çözüm bulamadığım bir kaç soru için danışmak istiyorum .
Direk mevzuya gireyim .

Flört yaşarken kavram karmaşası yaşıyorum . Bir aklım diyor ki hemen kendini kaptırma uzak tut eğer seni istiyorsa zaten sana yanaşmaya çalışır . Hop bakıyorum adam benden daha fazla uzaklaşmış . Ama mesela diğer arkadaşlarıma bakıyorum kız sevgilisine naz yapıyor soğuk davranıyor çocuk bunu daha fazla sarıp sarmalıyor .

Hadi diyorum başka flörtte ikinci yolu deneyeyim bu sefer sıcak sıcak muhabbetler kurayım yakın davranayım . Bakıyorum bu sefer yine kaçmış . Yine diğer kız arkadaşlarıma bakıyorum çocuğa şefkat gösteriyor çocuk buna yine sarılıp sarmalanıyor .

Ben anlamadım Allah rızası için şu olayı çözen biri beri gelsin bana deyiversin ya bu nedir ? Bunların olayı nedir ?

Kendi rızalarıyla flörtü başlatıp ortadan tüyüveriyorlar . Gerçekten anormal biri değilim okuluna gidip gelen sıradan bir vatandaşım . Sadece davranış yöntemi çözemiyorum :)

++ Bir de insanlar bana der ki dışarıdan çok soğuk ciddi görünüyorsun . Bunu nasıl aşabilirim ?

Bence problem , kendin gibi olmadığın için davranışlarının üstünde ‘eğreti’ durması . Misal , normalde mesafeli biriysen ama taktik olarak sıcak olmaya çalışıyorsan bunu anlıyordur karşındaki ve uzaklaşıyordur ya da tam tersi ¿
Ya da sadece doğru zaman ve yerde bulunmadın henüz ... bir gün illaki olacaktır !
Bol şans

Kendimi de çözemiyorum bir sıcağım bir soğuk . Terazi olmanın laneti galiba

Doğal ol
Herkes bir degil ki , kendini kiyaslamaya girme bence sonuçta senin hayatin başka arkadaşlarının hayati başka
En basta kendin ol gerisi olacaksa olur olmazsa olmaz, nasiptir bu isler

Iliskiler taktikle bir yere kadar yurur. Taa ki sizi gercekten seven, size inanan ve guvenen akli basinda olgun bir insan hayatiniza girene kadar. O zaman sadece kendiniz olmaniz yetiyor.

Iliskiler taktikle bir yere kadar yurur. Kacan kovalanir durumu gibi mesela. Taa ki sizi gercekten seven, size inanan ve guvenen akli basinda olgun bir insan hayatiniza girene kadar. O zaman sadece kendiniz olmaniz yetiyor.

Girememesi gibi bir sorunum var kısmetim mi kapalı ne anlamadım ya

Kavram kargaşası falan değil yaşadığınız şey. Çok normal, flörtün doğası bu.

Flört edersiniz, uyumu yakaladığını düşünürsünüz ve devam edersiniz. Aksi halde devam edilmiyor.

Evet, taktik işleri pek sevimsiz ama işe aramıyor da değil ama önce o uyum hissedilmeli dediğim gibi.

Bol şans diliyorum. :)

Teşekkür ederim umarım . Ama bazen düşünüyorum soğuk kızların da nazı çekiliyor cilveli kızlarım da nazı çekiliyor benim neden hiçbir şeyim çekilmiyor . Kendimde bir sorun varsa onu nasıl bulucam bilmiyorum ya

Bende de var aynı sorun kimi sevsem bir süre sonra başkasına gidiyor yirmi tl lik tişörtünü kavga gürültüyle ayrıldıktan sonra geri alan eski sevgilim yeni sevgilisini boğaz manzaraşı yemeklere götürüyor çirkin biri de değilim ama anlamadım

Yani aslında soru şu galiba kıymet görmek için ne yapılmalı ?
Kıymet gören hanımlar siz neler yapıyorsunuz da bunlar sizin peşinizden ayrılmıyor . Aman maşallah diyeyim nazar değmesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…