Bence problem , kendin gibi olmadığın için davranışlarının üstünde ‘eğreti’ durması . Misal , normalde mesafeli biriysen ama taktik olarak sıcak olmaya çalışıyorsan bunu anlıyordur karşındaki ve uzaklaşıyordur ya da tam tersi ¿
Ya da sadece doğru zaman ve yerde bulunmadın henüz ... bir gün illaki olacaktır !
Bol şans
Kız ben de öyleyimKendimi de çözemiyorum bir sıcağım bir soğuk . Terazi olmanın laneti galiba
Kız ben de öyleyimben de teraziyim
Yükselen de boyle kendimden biliormKötü bir haberim var tüm teraziler böyle
Iliskiler taktikle bir yere kadar yurur. Kacan kovalanir durumu gibi mesela. Taa ki sizi gercekten seven, size inanan ve guvenen akli basinda olgun bir insan hayatiniza girene kadar. O zaman sadece kendiniz olmaniz yetiyor.
Yasinizi merak ettimGirememesi gibi bir sorunum var kısmetim mi kapalı ne anlamadım ya
23 yaşındayım :)Yasinizi merak ettim
Kavram kargaşası falan değil yaşadığınız şey. Çok normal, flörtün doğası bu.
Flört edersiniz, uyumu yakaladığını düşünürsünüz ve devam edersiniz. Aksi halde devam edilmiyor.
Evet, taktik işleri pek sevimsiz ama işe aramıyor da değil ama önce o uyum hissedilmeli dediğim gibi.
Bol şans diliyorum. :)
Ohooo daha yolun basinin basi:) ben 23 yasindayken izledigim romantik filmlerdeki oyunculara asik olurdum23 yaşındayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?