Erkekleri çözemiyorum .

• Konu Sahibi Konu Sahibi 8993
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yani aslında soru şu galiba kıymet görmek için ne yapılmalı ?
Kıymet gören hanımlar siz neler yapıyorsunuz da bunlar sizin peşinizden ayrılmıyor . Aman maşallah diyeyim nazar değmesin .

Cok kiymet goruyorum ama bakiyorum bunun sebebi ben degilim esimin karakteri.Iyi bir insan duyarli bir insan ben olsam da olmasam da boyle.

Aşk öyle bir şey ki karşıdakinin ne olduğuna, nasıl davrandığına falan bakmıyor insan. Flörtlerin sana aşık olmamış belli ki. Flörtün amacı bu zaten, birlikte zaman geçirirsin devamı gelirse ilişki olur gelmezse biter gider.

Ben de bir problem var demek ki ama ne bulamıyorum ya . Hiç mi şansı yaver gitmez bir insanın ...

Yani aslında soru şu galiba kıymet görmek için ne yapılmalı ?
Kıymet gören hanımlar siz neler yapıyorsunuz da bunlar sizin peşinizden ayrılmıyor . Aman maşallah diyeyim nazar değmesin .

Ben hiç bir şey yapmıyorum valla. Neysem oyum.
Ama ben de kıymet veriyorum eşime. Peşimden ayrılmıyor diyebilir miyim bilemedim, nasıl anlamam gerekiyor o cümleyi ondan emin olamadım.

Ben hiç bir şey yapmıyorum valla. Neysem oyum.
Ama ben de kıymet veriyorum eşime. Peşimden ayrılmıyor diyebilir miyim bilemedim, nasıl anlamam gerekiyor o cümleyi ondan emin olamadım.

Hani mesela üstte bir arkadaş yazmış ya bemden 20 tl lik t-shirt ü bile aldı ama yeni sevgilisini boğaza karşı yemeğe götürüyor diye . O yemeğe götürülmeye layık kadın nasıl olunuyor ? o manada dedim

Hmm yani ben yanlis anlamisim o zmn.Nezaket ve inceligi kisiden kisiye degisen tipleri bilemiyorum.

Görmedim o cevabı.

Ama işte o'na aşık olmuş adam, onu sevmiş. Onun için yaptığı şeyler gözüne çok görünmemiş. Kadınla değil karşıdaki adamın hisleriyle alakalı bir durum bence. Belki yanılıyorumdur bilmiyorum ama bence öyle.
Eşimden önceki sevgililerime bu kadar toleranslı değildim mesela ben. Batardı yaptıkları, konuştukları falan. Kötü insanlar değillerdi hiç biri ama ben yeteri kadar sevmemiştim onları.
Eşim de sert bir adamdır mesela, çabuk sinirlenir başkalarına karşı. Ama konu ben olunca sinirlense de sesini yükseltmez, kavga ederken bile araya sevgi sözcükleri sıkıştırır.
Yani sözün özü dediğim gibi aşk/sevgi/tutku adını ne koyarsan koy olay hissedilenlerle alakalı bence.

İlişkinizde çok mu fedakar veya özverilisiniz? Sevgilinizi hayatınızın merkezine koyar mısınız?

Ya bu bana çok imkansız geliyor . İki insanın birbirini bu kadar çok sevmesi nasıl oluyor hiç yaşamadığım için yaşamayacakmışım gibi hissediyorum . Hayatım hayal kırıklıklarıyla dolu . Maşallah umarım hep mutlu olursunuz ya

Ben de bir problem var demek ki ama ne bulamıyorum ya . Hiç mi şansı yaver gitmez bir insanın ...

Bir insanin hem karakteri guzel olacak bir yerde insanlari saygisi yok da sevgilisine varsa o o kizi elde edinceye kadardir.Hem de karsisindakini sevecek ilgisi olacak.Boylece hem seviyeli hem de sevgi dolu bir iliski olacak.

Allah nasip etsin sana da tum isteyenlere de.

Ay yok öyle gökten inivermiyor bu duygular üzerine. Zamanla oluyor, ben öyle ilk görüşte aşık oldum diyenlere çok inanmıyorum. Vardır belki gerçekten öyle hisseden bende yoktur o özellik belki de, bilmiyorum. Ama ben hep sonradan, tanıdıkça, zaman geçirdikçe sevdim hayatıma giren insanları. Birini daha çok sevdim işte o da hayat arkadaşım oldu. Eşim karşıma çıkmasaydı belki daha az sevdiğim biriyle evlenirdim ya da belki bir yerlerde eşimden daha çok seveceğim bir adam vardır karşıma çıkmamıştır.

İki insan birbirini nasıl bu kadar çok seviyor? Çünkü paylaşıyorsun. Acıyı, keyfi, üzüntüyü, mutluluğu, korkuyu... o kadar çok duyguyu paylaşıyorsun ki artık ailen oluyor. Anneni babanı kardeşini nasıl seviyorsan öyle hatta belki daha fazla seviyorsun. Ama zamanla, her şey zamanla.

Evet tam da öyle yapıyorum

Uuu en büyük hata. Sırf flört dönemi için değil, hayatının hiçbir döneminde kimseyi kendinden daha öncelikli sıraya koymamalısın yoksa seni üzerler. Sen daha kendine değer vermiyorsun ki, ona verdiğin mesaj onu kendinden daha önce tuttuğun. Adam seni neden değerli görsün?

Flört dönemi biraz daha kaçmalı kovalamalı geçmesi gereken bir dönem. Çok da cozutmadan tabi ama erkek milleti flört dönemindeyken biraz daha gizemli kızlardan hoşlanıyor. Dakikası dakikasına sana ulaşamamalı, seni merak etmeli. Hislerini tam anlamıyla bilmemeli, yani evet hoşlandığını hissettirmelisin ama bir yandan da "Lan acaba?" dedirtmelisin. Sana açılmasını bu tetikler çünkü. Her şeyini bildiği, ona direkt kendini adamaya hevesli, özverili davranan bir kızı başlarda hiçbir erkek çekici bulmaz. Keza kadınlar da öyle, hemen istekli, hevesli gözüken erkekleri çekici bulmazlar. Yani burada genel olarak yapman gereken karşındakinden ziyade kendine değer vermen, kendi önceliklerini belirlemen ve kurallarını koyman, sonrasında da "İşine geliyorsa, ben böyleyim" mesajını ona verebilmen.

Kelimesi kelimesine katılıyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…