Ohooo daha yolun basinin basi:) ben 23 yasindayken izledigim romantik filmlerdeki oyunculara asik olurdum
Yani aslında soru şu galiba kıymet görmek için ne yapılmalı ?
Kıymet gören hanımlar siz neler yapıyorsunuz da bunlar sizin peşinizden ayrılmıyor . Aman maşallah diyeyim nazar değmesin .
Aşk öyle bir şey ki karşıdakinin ne olduğuna, nasıl davrandığına falan bakmıyor insan. Flörtlerin sana aşık olmamış belli ki. Flörtün amacı bu zaten, birlikte zaman geçirirsin devamı gelirse ilişki olur gelmezse biter gider.
Yani aslında soru şu galiba kıymet görmek için ne yapılmalı ?
Kıymet gören hanımlar siz neler yapıyorsunuz da bunlar sizin peşinizden ayrılmıyor . Aman maşallah diyeyim nazar değmesin .
Ben de bir problem var demek ki ama ne bulamıyorum ya . Hiç mi şansı yaver gitmez bir insanın ...
Ben hiç bir şey yapmıyorum valla. Neysem oyum.
Ama ben de kıymet veriyorum eşime. Peşimden ayrılmıyor diyebilir miyim bilemedim, nasıl anlamam gerekiyor o cümleyi ondan emin olamadım.
Hani mesela üstte bir arkadaş yazmış ya bemden 20 tl lik t-shirt ü bile aldı ama yeni sevgilisini boğaza karşı yemeğe götürüyor diye . O yemeğe götürülmeye layık kadın nasıl olunuyor ? o manada dedim
Hani mesela üstte bir arkadaş yazmış ya bemden 20 tl lik t-shirt ü bile aldı ama yeni sevgilisini boğaza karşı yemeğe götürüyor diye . O yemeğe götürülmeye layık kadın nasıl olunuyor ? o manada dedim
Bende de var aynı sorun kimi sevsem bir süre sonra başkasına gidiyor yirmi tl lik tişörtünü kavga gürültüyle ayrıldıktan sonra geri alan eski sevgilim yeni sevgilisini boğaz manzaraşı yemeklere götürüyor çirkin biri de değilim ama anlamadım
Görmedim o cevabı.
Ama işte o'na aşık olmuş adam, onu sevmiş. Onun için yaptığı şeyler gözüne çok görünmemiş. Kadınla değil karşıdaki adamın hisleriyle alakalı bir durum bence. Belki yanılıyorumdur bilmiyorum ama bence öyle.
Eşimden önceki sevgililerime bu kadar toleranslı değildim mesela ben. Batardı yaptıkları, konuştukları falan. Kötü insanlar değillerdi hiç biri ama ben yeteri kadar sevmemiştim onları.
Eşim de sert bir adamdır mesela, çabuk sinirlenir başkalarına karşı. Ama konu ben olunca sinirlense de sesini yükseltmez, kavga ederken bile araya sevgi sözcükleri sıkıştırır.
Yani sözün özü dediğim gibi aşk/sevgi/tutku adını ne koyarsan koy olay hissedilenlerle alakalı bence.
Ben de bir problem var demek ki ama ne bulamıyorum ya . Hiç mi şansı yaver gitmez bir insanın ...
İlişkinizde çok mu fedakar veya özverilisiniz? Sevgilinizi hayatınızın merkezine koyar mısınız?
Evet tam da öyle yapıyorum
Eee, daha flört aşamasında böyle davranırsanız olacağı bu.
Ya bu bana çok imkansız geliyor . İki insanın birbirini bu kadar çok sevmesi nasıl oluyor hiç yaşamadığım için yaşamayacakmışım gibi hissediyorum . Hayatım hayal kırıklıklarıyla dolu . Maşallah umarım hep mutlu olursunuz ya
Tabiki boyle kalmayacaksin.. hayatina birileri illa ki girecek, insan karakterlerini taniyacaksin. Onunde uzun bir hayat var.. Ben 33 yasinda evlendimHep böyle kalıcakmışım gibi hissediyorum ya
ama böyle davranmayınca da kaçıyorlar :))
Evet tam da öyle yapıyorum
Uuu en büyük hata. Sırf flört dönemi için değil, hayatının hiçbir döneminde kimseyi kendinden daha öncelikli sıraya koymamalısın yoksa seni üzerler. Sen daha kendine değer vermiyorsun ki, ona verdiğin mesaj onu kendinden daha önce tuttuğun. Adam seni neden değerli görsün?
Flört dönemi biraz daha kaçmalı kovalamalı geçmesi gereken bir dönem. Çok da cozutmadan tabi ama erkek milleti flört dönemindeyken biraz daha gizemli kızlardan hoşlanıyor. Dakikası dakikasına sana ulaşamamalı, seni merak etmeli. Hislerini tam anlamıyla bilmemeli, yani evet hoşlandığını hissettirmelisin ama bir yandan da "Lan acaba?" dedirtmelisin. Sana açılmasını bu tetikler çünkü. Her şeyini bildiği, ona direkt kendini adamaya hevesli, özverili davranan bir kızı başlarda hiçbir erkek çekici bulmaz. Keza kadınlar da öyle, hemen istekli, hevesli gözüken erkekleri çekici bulmazlar. Yani burada genel olarak yapman gereken karşındakinden ziyade kendine değer vermen, kendi önceliklerini belirlemen ve kurallarını koyman, sonrasında da "İşine geliyorsa, ben böyleyim" mesajını ona verebilmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?