O yirmi tl lik tişört için kavga eden kişi insta hesap şifremden tutun da whatsapp konuşmalarıma kadar irdelerdi hikayeme selfie fotosu atsam kıskanırdı alttan alta. Boğazda yemeğe götürdüğü kadını göbeği açık kafaya alkol dikerken çekip atmış. Sanırım kıskançlığa da izin vermemek ve şuh davranmak gerekiyor
Dogru kisi degiller demekki sizin için.Dogru kisiyi bulduqunuzda emin olun nasil ruh halinde olursaniz olun sizi sewip sarip sarmaliycak
Bende bir sıcağım birde soguk cevremdeki kızlara bakıyorum da erkeklerle konuşmasına bende onlar gibi yapayım diyorum sonra kendime bi bakıyorum cok yapmacık geliyor başkalarında normal olan şeyin bende yapmacık olması en iyisi kendin gibi olman beğenmeyen beğenmesinSelam hanımlar size hayatımda çözüm bulamadığım bir kaç soru için danışmak istiyorum .
Direk mevzuya gireyim .
Flört yaşarken kavram karmaşası yaşıyorum . Bir aklım diyor ki hemen kendini kaptırma uzak tut eğer seni istiyorsa zaten sana yanaşmaya çalışır . Hop bakıyorum adam benden daha fazla uzaklaşmış . Ama mesela diğer arkadaşlarıma bakıyorum kız sevgilisine naz yapıyor soğuk davranıyor çocuk bunu daha fazla sarıp sarmalıyor .
Hadi diyorum başka flörtte ikinci yolu deneyeyim bu sefer sıcak sıcak muhabbetler kurayım yakın davranayım . Bakıyorum bu sefer yine kaçmış . Yine diğer kız arkadaşlarıma bakıyorum çocuğa şefkat gösteriyor çocuk buna yine sarılıp sarmalanıyor .
Ben anlamadım Allah rızası için şu olayı çözen biri beri gelsin bana deyiversin ya bu nedir ? Bunların olayı nedir ?
Kendi rızalarıyla flörtü başlatıp ortadan tüyüveriyorlar . Gerçekten anormal biri değilim okuluna gidip gelen sıradan bir vatandaşım . Sadece davranış yöntemi çözemiyorum :)
++ Bir de insanlar bana der ki dışarıdan çok soğuk ciddi görünüyorsun . Bunu nasıl aşabilirim ?
Emin ol war yoksa o ornek werdigin arkadaslarina gokten zembille inmedi zaman herseyi getircek sana sadece isyan etme kendin ol ve kimse icin degisme hepsi buÖyle biri var mı sahiden bilmiyorum umarım kardeşim ...
Doğal davran. Seni seven öyle sevsin. Ve şunu sormak istiyorum. Sen ne istediğini bilemeyen tipleri çekiyor olabilir misin?Selam hanımlar size hayatımda çözüm bulamadığım bir kaç soru için danışmak istiyorum .
Direk mevzuya gireyim .
Flört yaşarken kavram karmaşası yaşıyorum . Bir aklım diyor ki hemen kendini kaptırma uzak tut eğer seni istiyorsa zaten sana yanaşmaya çalışır . Hop bakıyorum adam benden daha fazla uzaklaşmış . Ama mesela diğer arkadaşlarıma bakıyorum kız sevgilisine naz yapıyor soğuk davranıyor çocuk bunu daha fazla sarıp sarmalıyor .
Hadi diyorum başka flörtte ikinci yolu deneyeyim bu sefer sıcak sıcak muhabbetler kurayım yakın davranayım . Bakıyorum bu sefer yine kaçmış . Yine diğer kız arkadaşlarıma bakıyorum çocuğa şefkat gösteriyor çocuk buna yine sarılıp sarmalanıyor .
Ben anlamadım Allah rızası için şu olayı çözen biri beri gelsin bana deyiversin ya bu nedir ? Bunların olayı nedir ?
Kendi rızalarıyla flörtü başlatıp ortadan tüyüveriyorlar . Gerçekten anormal biri değilim okuluna gidip gelen sıradan bir vatandaşım . Sadece davranış yöntemi çözemiyorum :)
++ Bir de insanlar bana der ki dışarıdan çok soğuk ciddi görünüyorsun . Bunu nasıl aşabilirim ?
Yani aslında soru şu galiba kıymet görmek için ne yapılmalı ?
Kıymet gören hanımlar siz neler yapıyorsunuz da bunlar sizin peşinizden ayrılmıyor . Aman maşallah diyeyim nazar
Özel birşey yapmiyorum vallahi şöyle ki 32 yasindayim iki evladim var ama icimde hala cok yaramaz bir kiz cocugu var büyümüyor bazen dibe vuruyorum bazen neşe saçıyorum zorlu bir hayatim var bu arada teraziyim ben de eşimle ilk evlendigimizde ergen gibi davranmicam diye cok sıkıyormuşum kendimi sonra bir gun dedim ki beni seven adam her halimle sevsin ya hu oyuna gerek yok 8 senedir evliyiz esim cok dalga gecer ergen benim hatunum 18 lik kafasi diyeama bir o kadar da yapıcı yol gosterici fikir verici olurum kendisine hani tamamende ergen kafasi yasiyor degilim diyeceğim o ki bu işin matematiği yok nasılsan oyle ol seni seven oyle sevsin
Ya bunların cevabını bende merak ediyorum :)Hani mesela üstte bir arkadaş yazmış ya bemden 20 tl lik t-shirt ü bile aldı ama yeni sevgilisini boğaza karşı yemeğe götürüyor diye . O yemeğe götürülmeye layık kadın nasıl olunuyor ? o manada dedim
Bence hiç böyle taktikler yapma. Kendin ol. Biri seni sevecekse sen olduğun için sevsin. Kimse kendini tamamen gizleyemez. Elbette bir gün gerçek hâlin ortaya çıkar ve o zaman sevdiğin kişi senden uzaklaşır, çok üzülürsün. Elbette seni seven biri olacak.
Teraziler cool dur .Bir aslan bulun ......Kendimi de çözemiyorum bir sıcağım bir soğuk . Terazi olmanın laneti galiba
Bana daYa bu bana çok imkansız geliyor . İki insanın birbirini bu kadar çok sevmesi nasıl oluyor hiç yaşamadığım için yaşamayacakmışım gibi hissediyorum . Hayatım hayal kırıklıklarıyla dolu . Maşallah umarım hep mutlu olursunuz ya
Bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?