Erkekleri çözemiyorum .

• Konu Sahibi Konu Sahibi 8993
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkesın ılıskı dınamıgı farklıdır
kız trıp atınca sevgılısı ustune dusuyor dıye sız aynısını yaparsanız sızın ılıskınız bunu kaldırmayabılır
buyuzden oldugumuz gıbı davranmak gerekır
ıcınızden ne gecıyorsa onu yapın ve ne gecıyorsa soyleyın bır sorun varsa o an konusun ertelemeyın eger karakterlerınız ortusmuyorsa o kısı olmak zorunda degıl yurumuyorsa yurumesın bosverın

O yirmi tl lik tişört için kavga eden kişi insta hesap şifremden tutun da whatsapp konuşmalarıma kadar irdelerdi hikayeme selfie fotosu atsam kıskanırdı alttan alta. Boğazda yemeğe götürdüğü kadını göbeği açık kafaya alkol dikerken çekip atmış. Sanırım kıskançlığa da izin vermemek ve şuh davranmak gerekiyor

Karaktersizlik resmen . Çok çelişkili

Erkekleri çözmek gerekmiyor zaten, çözersen soğursun. Öte yandan, taktikler seni iyi bir satranç oyuncusu yapabilir ama iyi bir ilişki sahibi yapmaz. Sen içinden geldiği gibi davran, doğal ol. Doğallığın hangi ilişkiyi yeşertiyorsa doğru ilişki odur. Diğerlerini pas geç...

Bende bir sıcağım birde soguk cevremdeki kızlara bakıyorum da erkeklerle konuşmasına bende onlar gibi yapayım diyorum sonra kendime bi bakıyorum cok yapmacık geliyor başkalarında normal olan şeyin bende yapmacık olması en iyisi kendin gibi olman beğenmeyen beğenmesin

Doğal davran. Seni seven öyle sevsin. Ve şunu sormak istiyorum. Sen ne istediğini bilemeyen tipleri çekiyor olabilir misin?

Valla konuyu çok beğendim konuyu açan hanımefendi bende aynı soruların cevabını merak ediyorum :)

Ya bunların cevabını bende merak ediyorum :)

Bence hiç böyle taktikler yapma. Kendin ol. Biri seni sevecekse sen olduğun için sevsin. Kimse kendini tamamen gizleyemez. Elbette bir gün gerçek hâlin ortaya çıkar ve o zaman sevdiğin kişi senden uzaklaşır, çok üzülürsün. Elbette seni seven biri olacak.

Gerçekten artık inancım kalmadı birinin beni de seviceğine . Tek başıma çürüyorum resmen .
Kız arkadaşlarım sevgilileriyle gençliğini yaşıyor .
Daha dün mesaj atmış sevgilimle bak kapadokyaya gezmeye gidiyoruz diye .
Umarım mutlulukları daim olur ama çürüyorum tek başıma sevgisizlikten

Bunları bilerek isteyerek yaptığın için doğal duruyordur. Sorun kendin olmaman kendin ol rahat ol ben böyle süpermiş beni seven böyle sevsin de

Bı defa taktik yapmak tan vazgeç. Her insan farklıdır birini tanırsın alışırsın daha sorma baska birine aynı şekilde davrandığını da kıyamet kopabilir yani her taktik herkeste işe yaramaz. Doğru insan çıktığında karsina zaten taktik gibi ergence şeylere ihriyacin kalamayacak. Soğuk görünme olayına gelince o bendede var. Dışardan çok soğuk duruyorsun sınırlı görünüyorsun derlerdi bana hep bu tipinle ifadeyle alakalı bunu değiştiremezsin ki. Ama mesela benim saçlarım siyah olduğu için çok sert duruyor bu yüzden saçlarımı kahveye boyadim biraz daha ifademi yumusatsin diye. Koyu renkler çok sert gösteriyor insanı saçlarının rengini açabilir makyaj stilini daha yumuşak tonlarda yaoabilirsin

Bana da

Ben çözdüğüm için çocukluğumdan beri onlarla bir yakınlık kurmuyorum. Böylesi daha iyimiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…