erkekleri ihanetten ne korur?

sevgi ve iman yazan arkadaşımı tebrik ediyorumm aldatmayan erkek vardır..oda eşini seven ve allahtan korkandırr

Kesinlikle vicdan meselesi bu.Bir erkek onu seven o an onu düşünen bir kadın oldugunu bildiği halde ona yalan söyleyip başka bir kadına dokunuyorsa rahatlıkla ya da onunla konuşuyorsa vicdansızz şerefsizdir.Ve bir de bunları yaptıktan sonra utanmadan yine gözlerinize bakabiliyorsa... Yani sadece Allah korkusu olması degil bence.Ama aldatmayan erkek vardır hepsi aldatır genellemesine katılmıyorum.

Ay moralim bozuldu ya ben paranoyak biriyim bu konuda sevgilim beni aldatcak diye ödüm kopuyor beni sevdigini biliyorum ama işte... :14:
Aldatan erkekler bizden uzak olsuun şerefsizlerr adilerrr :47::47::47::47::kkk::kkk::kkk:

Erkek ırkı çok farklı ne yazık ki..
Seven ''kadın'',Allah korkusu olan,vicdan sahibi ''kadın'' aldatmaz evet..
''kadın'' irade sahibidir ve sahip olduğu irade de çelik gibidir..

Ben aldatılmış olan kadınların sevilmedikleri için aldatıldıklarını düşünmüyorum..
sorun başka..
............................

Son düzenleme:
Aldatmayan erkek vardir tabi bunun icin sartlari uygun degilse.cok uzgunum ama cogu erkek aldatir ne yazikki cilveli anlayisli bakimli bir kadin iseniz aldatilma riskiniz dusuyor erkekler birer cocuk.ben hayatimin sillesini yedim esim olmasa arkadasim olsa bu cocuk asla yapmaz derdim gercektende oyle bir insandi.arkadasina uydu.isimiz oyle zorki bizim hemcinsimiz kadinlarda ahlak yok evli falan farketmiyor hatta daha cazip onlar icin, birde arkadas ortami toplum halen daha erkegin bunu yapmasini bir beceri gibi gosteriyor.baksaniza acun esi var sevgilisi ile goz onunde agaoglu 2karisi birde sevgilisi ile goz onunde e toplum bunu normal karsiliyor.

Back
X