erkekleri ihanetten ne korur?

Allah korkusu, vıcdan, empatı, ırade, mantık , deneyım vs bunların hepsı onemlı tabı ama ınsan her zaman kendını ınandırıp haklı cıkartıcak bır malzeme buluyor Allah korkusu ınanan her ınsan da olur ama ınsan nefsının gucunu, beynın savunma mekanızmalarını da kucumsemeyın bence

Allah korkusu, vıcdan, empatı, ırade, mantık , deneyım vs bunların hepsı onemlı tabı ama ınsan her zaman kendını ınandırıp haklı cıkartıcak bır malzeme buluyor Allah korkusu ınanan her ınsan da olur ama ınsan nefsının gucunu, beynın savunma mekanızmalarını da kucumsemeyın bence

kesinlikle haklısın:13:

Her erkek ihanet etmez.
Özellikle İçinde Allah korkusu olan insan aldatmaz.
Bu ne aşk , ne bakım , ne de sevgiyle alakalıdır.
Bu sadece insanın zinadan , haramdan kaçınma isteğiyle alakalıdır ben öyle düşünüyorum.

acaba erkekler ay biz napsakta ihanet etmesek diyolar mı demiyolar..

bırakalım allah aşkına ya kendisine yediriyosa şerefine sığdırabiliyosa yapar..iğrenmesi yoksa yapar

istediğinizi yapın yapacak adam yapar.. eğer aşıksa brazda kaybetme korkusu varsa en önemlisi "insansa" (tabi herkes insanda insan sadece iki bacaklı iki kollu yürüyen,beyni olan değildir insanı hayvandan ayıran zaten düşünebilme yetisidir bunu kullanmayanda ,nefsine hakim olmayıp yuvasını dağıtanda,dnası nolursa olsun benim gözümde insan değildir ))

onlar düşünsün kendilerine kendileri sahip çıksın arkadaşlar...

acaba erkekler ay biz napsakta ihanet etmesek diyolar mı demiyolar..

Bırakalım allah aşkına ya kendisine yediriyosa şerefine sığdırabiliyosa yapar..iğrenmesi yoksa yapar

istediğinizi yapın yapacak adam yapar.. Eğer aşıksa brazda kaybetme korkusu varsa en önemlisi "insansa" (tabi herkes insanda insan sadece iki bacaklı iki kollu yürüyen,beyni olan değildir insanı hayvandan ayıran zaten düşünebilme yetisidir bunu kullanmayanda ,nefsine hakim olmayıp yuvasını dağıtanda,dnası nolursa olsun benim gözümde insan değildir ))

onlar düşünsün kendilerine kendileri sahip çıksın arkadaşlar...

çok doğru diyorsun arkadaşım şerefini namusunu düşünenbi insan ihanet etmez

bir yerde okumuştum aldatmayan erkek yoktur aldattığını belli etmeyen erkek vardır.ay öyleyse yandın kocacım:1::1:
şaka bi yana kesinlikle karakter meselesi
:31:

eşimle 5 yıldır evliyiz ve 3 yaşında bir oğlum var ben ilk tanıştığımızdan beri çok ateşli bir kadın değildimn hala da bana göre aynı tazrda devam ediyorum yani değişmedim ve tenime ilk ve tek dokunan kişi de eşim ama eşim ilk başlarda evliliğin ilk 3 ayı faslan benim bu halimi sorun etmiyordu ve ben ortalama haftada 2 defa sevişmeyi yeterli görüyorum zaten işim gereği nöbetli çalıştığımdan yorgun oluyorum neyse zamanla artık sadece cumartesi günleri sevişir olduk oğlumda cok zor büyüdü ve beni cok yordu sorun şu ki beni bu şekilde tanıyan ve kabullenen eşim artık tam bir azgın tekeye dönüştü ve şikayet ediyor sen soğuksun beni opmüyorsun hep altta sabit duruyorsun 30lu yaşlarda emekliler gibi haftada 1 sevişiyoruz hmen boşalmammı istemen beni kötü hisettiriyor gibi bir sürü şikayet ama bu zamana kadar aklı neredeydi nedne şikayet etmiyordu bence bir başka kadınla ki bunu kabul etmiyor birlikte oldu ve onda yaşadıklarını benden bekliyor benimse içimden gercekten bu zamana kadar hiç çılgınca sevişmek filmlerdeki gibi parçalamak gelmedi eşim istemese haftada bir de yapmam hiç hevesim yok sizce sorun bende mi

eşimle 5 yıldır evliyiz ve 3 yaşında bir oğlum var ben ilk tanıştığımızdan beri çok ateşli bir kadın değildimn hala da bana göre aynı tazrda devam ediyorum yani değişmedim ve tenime ilk ve tek dokunan kişi de eşim ama eşim ilk başlarda evliliğin ilk 3 ayı faslan benim bu halimi sorun etmiyordu ve ben ortalama haftada 2 defa sevişmeyi yeterli görüyorum zaten işim gereği nöbetli çalıştığımdan yorgun oluyorum neyse zamanla artık sadece cumartesi günleri sevişir olduk oğlumda cok zor büyüdü ve beni cok yordu sorun şu ki beni bu şekilde tanıyan ve kabullenen eşim artık tam bir azgın tekeye dönüştü ve şikayet ediyor sen soğuksun beni opmüyorsun hep altta sabit duruyorsun 30lu yaşlarda emekliler gibi haftada 1 sevişiyoruz hmen boşalmammı istemen beni kötü hisettiriyor gibi bir sürü şikayet ama bu zamana kadar aklı neredeydi nedne şikayet etmiyordu bence bir başka kadınla ki bunu kabul etmiyor birlikte oldu ve onda yaşadıklarını benden bekliyor benimse içimden gercekten bu zamana kadar hiç çılgınca sevişmek filmlerdeki gibi parçalamak gelmedi eşim istemese haftada bir de yapmam hiç hevesim yok sizce sorun bende mi

esmer neden her yere aynı msjı yazıyorsun??? fake olduğunu düşünüyorum artık :6:

sadece ve sadece Allahtan korkan öbür dünyasını göz önünde bulunduran erkek aldatmaz gerisi aldatıyor fırsatını bulan hiç kaçırmıyor:47:karısını sevse de sevmese de yapıyorlar maalesef:23:ben 10 yıldan sonra aldatıldım kocamı kim tanıyorsa böyle birşeye inanamıyor yani o derece dürüst namus düşkünü biri olarak bilinirdi ama o bile yaptı hem de beni çok sevdiğini söylüyor ama gel diyene git diyemedi:15:bu nedenle hep diyorum erkek milletinde beyin yok çok iradesizler:20:

erkeği insanlığı,karakteri,ahlakı,saygısı,vicdanı kısacası sadece ve sadece kendisi korur ihanetten.Allah korkusu olan birinde bunlar mevcuttur zaten.her erkek de ihanet etmez bu genellemeye de hiçç katılmıyorum..

'dünyada iki çeşit kadın var' derdi bi tanıdığım,
aldatılmış olanlar,
henüz aldatılmamış olanlar...

hiç bir zaman inanmak istemedim söylediğine!! :)

Back
X