Oh süper. Tertemiz fikir verilmiş. Ben de hesabıma düşeni alayım şurdan :)Ay örnek de gelmedi ki şimdi aklıma.
Mesela diyelim ki gece arkadaşlarıyla çıkmayı seven bir adam var karşımda ve ben bundan hoşlanmıyorum. Bunu azaltmasını bir söylerim, iki söylerim üçüncüde ben gece çıkarım telefonu da kapatırım sabaha karşı eve gelirim.
Ya da bir konu var mesela az önce okudum, damat bey kayınpederin elini dahi öpmeye gitmemiş, karısını alıp bırakıyor ama içeri girmiyor. Bir konuşurum, iki konuşurum düzelmezse anne babasını arayıp “oğlunuz benim aileme gerekli saygı ve özeni göstermediği, evlerine girmeye ve ellerini öpmeye dahi tenezzül etmediği için bundan sonra ben de onun gibi yapıp sizin evinize gelmeyeceğim. Kusuruma bakmayın, olayın sizinle bir ilgisi yok” der kapatırım.
Eşim de bunları söylersem yapacağımı bilir, o yüzden bir şey söylüyorsam ayağını denk alır.
Erkekleri sıkmadan sorun çözülmez.Merhaba hanımlar.
Bu aslında sadece benim derdim değil etrafımdaki birçok kadının derdi.
Mesela bir sorun oluşuyor çiftlerin arasında. Ben karakter olarak hemen çözme ve çözmeden rahata kavuşamayan tarafım. Tamam denip tekrar yapılırsa hele ben de tekrar tekrar aynı konuyu açarım. Karşı taraf da sürekli aynı şeyi konuştuğumuz için sıkılıyor haliyle.
Bu etrafımdaki birçok arkadaşımın ilişkisinde de böyle.
Sizler nasıl yapıyorsunuz? Akışına mı bırakıyorsunuz ya da bizim gibi sonuç alana kadar konuyu tekrar tekrar gündeme mi getiriyorsunuz?
Sürekli gündeme getieiyorsanız karşı taraf nasıl tepkiler veriyor konuşmak istiyorum.
Hemen örnek veriyorum:
Evde tamirat işi vardı.
Yap dedim.
Tamam dedi. Ama yapmadı.
Aradan 1 2 gün geçti. Bi daha yap dedim.
Yine tamam dedi yapmadı.
Ertesi gün aldım elime alet çantasını kendim girdim işe.
O zaman da olay çıktı ben yapacaktım diye.
Altta kalmadım. Sana 2 kere söyledik mi?
Evet.
Neden yapmadın. ??
Bir nedeni yok. Olsa da sorgulamam. Ben yaparım. Ve bunu yapacağımı iyi biliyorsun.
Benim eşim uyarilinca anlar. Ama anlamasaydı ben de aynısını ona yapardım.
Bende senn gbiyim cözmek isterim rahat edemem ama eş kişim doner yatar ya unutur yada soylemez daha fazla sus tamam der sonuc olumsuzzzzzMerhaba hanımlar.
Mesela bir sorun oluşuyor çiftlerin arasında. Ben karakter olarak hemen çözme ve çözmeden rahata kavuşamayan tarafım. Tamam denip tekrar yapılırsa hele ben de tekrar tekrar aynı konuyu açarım. Karşı taraf da sürekli aynı şeyi konuştuğumuz için sıkılıyor haliyle.
Sizler nasıl yapıyorsunuz? Akışına mı bırakıyorsunuz ya da bizim gibi sonuç alana kadar konuyu tekrar tekrar gündeme mi getiriyorsunuz?
Sürekli gündeme getieiyorsanız karşı taraf nasıl tepkiler veriyor konuşmak istiyorum.
Off aynı ben ya konunun hmn konuşulup çözüme kavuşmasını isterim sorduğum sorulara hmn cvp isterim ben böyle yaptıkça eşim iyice susar delirtir beni sonra bide üste çıkar kavgacısın çok konuşuyorsun der bende diyorum ki yahu adam bi cbp ver bi konuş bu bi çözümlensin bitsin bu mevzu derim üstüne gittikçe hiç tepki vermez neymiş efendim yaşanmış olayların üzerine konuşmayı sevmiyormuş bende çokkk irdeliyormuşum hoş benim adamın karakteri rahat gamsız adam sadece bana değil herkese aynı sonuç alıyormusun desen hyr taki kendi isterse oda nerde ne zaman belli olmuyorMerhaba hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?