biz büyütüyoruz gözümüzde gönlümüzde sonrada çıktıkları yerde kalıyolar brn 3 sene flört döneminde çok nazlıydım kaprisliydim her dedigim olurdu 1.5 yıldır nnişanlıyız nişandan sonra tam tersi olduk ben herseyi çekiyorum çok zorr kızlar ewlennce ne olcak bilmiyorum:18::18::18::18:
canım nişandan sonra sende ve ondaki hareketlerinizde ne gibi değişimler oldu?
flört dönemnde çok üzerime düşerdi ben tel kapatırdım mutsz olurdu neler neler dakka bası msj felan bu arada ayrı sehirlerdeyiz mutlaka gelirdi kısa zaman aralıgında ben dkk bası ayrılırdım yalvar yakar geri başlardık nişandan sonra kavga ediyoruz genelde ben arıyorum özür diliyorum bana tuhaf lafları oluyo flörtt olsaaa anlamlı cevabını alır ama nişan aile felan el kol baglıyo bide nişandan sonra bayanlar daha çok bagllanıyo ben öyle hissettim öyle gözlemledim
sizin iş aile arasında da ciddiye binmiş..VAlla biz 3.sene olacak beraberiz son 1,5 senedir sms yapmıyoruz mesajlasma yok hayatımızda telefonda da 2-3 günde bir konuşuyoruz..Bu durum benim canımı sıkıyor ne yapsam ki aceba
niyetini anlamak için ewlenelim elan de bakalım ne diyecksizin iş aile arasında da ciddiye binmiş..VAlla biz 3.sene olacak beraberiz son 1,5 senedir sms yapmıyoruz mesajlasma yok hayatımızda telefonda da 2-3 günde bir konuşuyoruz..Bu durum benim canımı sıkıyor ne yapsam ki aceba
sizin iş aile arasında da ciddiye binmiş..VAlla biz 3.sene olacak beraberiz son 1,5 senedir sms yapmıyoruz mesajlasma yok hayatımızda telefonda da 2-3 günde bir konuşuyoruz..Bu durum benim canımı sıkıyor ne yapsam ki aceba
niyetini anlamak için ewlenelim elan de bakalım ne diyeck
sizin durumunuz daha kötü aslında diğer hareketlerinde bi değişme varm? asıl korktugum böyle uzaklıklar aradaki o bağı koparıyor çunku alışıyosun görüşmemeye konuşmamaya
yok allaha sükür hareketleri aynı bulustugumzda egleniyoruz yani.. ama eve bi gidiyim konusmuyoruz bulustugumz günden 2 gün sonra falan arıyo yada ben arıyorum öyle yani
eskiden konuşuomuydunuz sürekli.ya adam baştan beri öyle olsa tamam dicem ama sonradan sms sevmiyomuş e be adam eskiden neden dk başı msj atıyodun ozaman
vaaay beee!tam bana göre bi yer.başlık süperhaklısınız erkekleri fazla şımartmamalıyız.çünkü hemen coşup havalanıyorlar.herşey dozunda öyle değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?