Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

Kaybetmeyeceklerini düşündükleri anda kalkıyor bir yerleri bu erkek milletinin. Bi de naz yaptılar mı :84:

Bunu bende çok yaptım zamanında maalesef, en baş köşeye, tepemin üstüne oturttum, herşeyde üste çıkmaya başladı sonra, şımarıp, çok affedersiniz, bi yerleri kalkıyor, hemen havaya giriyorlar, yaa işte nasılsa benim avucumda, elimde tutuyorum, seviyor beni diye düşünüyorlar, biz hemen bağlanıyoruz, kaptırıyoruz kendimizi, hayatımızın en derin yerine koyuyoruz onları, onlar olmayınca yaşamıyoruz sanki, oysa herşey bizde bitiyor, ama işte yine de yapıyoruz.

her kelimesine tek tek katılıyorum kadınların kimyasında var bu degişemeyizz böylede olurr varoldukça

dedikleriniz mantıklı evet aslında umursamaz davranabiliriz ama karşıdaki size güvenip caba göstermiyorsa nede olsa beni seviyor bende seviyorum o uğraşsın benim ugrasmama gerek yok havasındalar.Eğer bizde cabayı bırakıp onlar gibi devam edersek ilişki 2 tarafta da zamanla bitmezmi

ya gerçekten ilgiden iyilikten anlamıyorlar umursamıcaksın kavga ederseniz aramıcaksın haksız olsan bile valla ben bunları öğrendim umarımda akıllanmışımdır . demekki kötü olmak gerekiyo ilişkide değere binmek için

tamamen desteklıyorum hanımlar...hersey ınsanın kendı elınde...fazla dusunmeyın aramayınca uzulmeyın dayanamayıp tele yapışmayın salın gıtsın...ustune dusmeyın...

işte canım en büyük hatamız böyle düşünmek. biticekse bitsin bırakalım onlar düşünsün korksun

evlenmek istiyormuş ama sms falan sevmiyormus sürekli konusacak ne konu bulabilirmişiz ki çok konusursak sıkılırmış...Siz yine günde 3 kere konsuuyorsunuz bence bu konusmalar 2 güne düşmeden kendine getirin :)

ayyy bu bana cok tanıdık geldıııı

bencede amaa anı kurtarmak için öylede olmuyo ya beş yılın hatırı var nişanlım sevdigim insan deyip arıyorum oda arıyo felan ama degişmesi tartışılmazz yaniii

benim burcum yengeç hanımlar mantıkla hareket edemiyorum maalesef 1-2 gün dayanıyorum sonra telefon :))))

tamamen desteklıyorum hanımlar...hersey ınsanın kendı elınde...fazla dusunmeyın aramayınca uzulmeyın dayanamayıp tele yapışmayın salın gıtsın...ustune dusmeyın...

Bi ara böyleydim ben işte, eski sevgilim yüzünden, elimde olmuyordu, sürekli arıyordum, mesajlar atıyordum, üstüne çok fazla düşüyordum, aramadığı zaman üzülüyordum, ağlamaya başlıyordum hemen, telefon hiç düşmezdi elimden, şimdi düşünüyorum da, meğer çok yanlış yapmışım.:44:

kendimizi tutmamız lazım başka yolu yok ben 2 gun daha dayansaydım şimdi burda bu konuyu açmıyor olcaktm:2:

düşünsenize 1 ay boyunca aramıyorsunuz oda hiç bir şekilde 1 ay boyunca aramıyor :S yani bunun sonu cok kötüü olur yuvayı dişi kuş yapar ama :S

düşünsenize 1 ay boyunca aramıyorsunuz oda hiç bir şekilde 1 ay boyunca aramıyor :S yani bunun sonu cok kötüü olur yuvayı dişi kuş yapar ama :S

her kavgada sen arıyorsan mesela 1 hafta geçiçek adama dank edicek bu kız beni arardı niye aramıyo diye ozman tıpış tıpış arıcak zaten oda aramazsa sal gtsin demkki takmıyo

kızlar umursamaz olun aramayın çok fazla niye aramıyorsun dediğinde canm işim wardı aklımdaydın yoğunluktan unutmuşum.
onsuz yapabileceğinizi anlasın koşan kowalanır...boşuna dememişler
hayır demesini bilin hemen atlamayın şunu yapalım dediğinde
işe yarıyor kızlar deneyin :))

Yuvayı dişi kuş yapar yapar yapmasına ama o dişi kuş nereye kadar dayanır sizce kızlar ?

her kavgada sen arıyorsan mesela 1 hafta geçiçek adama dank edicek bu kız beni arardı niye aramıyo diye ozman tıpış tıpış arıcak zaten oda aramazsa sal gtsin demkki takmıyo

o zaman uygusalasak mı hep beraber tecrübeli arkadaslar da yazarsa sevinirim :) bide ilişkim 1 aylık falan olsa cok normal davranırımda sene oldu ya kıyamıyorm

o zaman uygusalasak mı hep beraber tecrübeli arkadaslar da yazarsa sevinirim :) bide ilişkim 1 aylık falan olsa cok normal davranırımda sene oldu ya kıyamıyorm

Valla, ben bundan sonra uygulamayı düşünüyorum artık, öncekiler gibi olmasını istemiyorum, hadi kızlar, hep birlikte uygulamaya koyuluyoruz bugünden itibaren. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…