Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

tatlım sonuçta özür dilemiş, sen de affetmişsin affettikten sonra artık konusu açılmamalı. yoksa tadı kaçıyo iş yıpranıyo. sen bir adım at derim. barışınca da artık eski konuları açmazsın.

tatlım açıkcası ne dicemi bile bilmiyorum 3 gün geçti hala ses yok bence bşras daa duyarlı davranabilirdi biras öküzlük etti gibi gelio bana doğru düzgün konuşabilirdik ağzıma lafları tıkaması mı gerekiyodu unutamıyosan unutamıyondur ne demek yani banane der gibi. eet eskileri gündeme getirmek çok hoş diil ama cidden kırılmışım çok yalanlarına demekki. o da eminim şöle düşünüo ben o kadar babası raatsızlandı gittim destek oldum şimdi yaptığı nankörlük sürünsün madem modunda eet ama bunlar yaşananları unutturmuo sadece bekliorum zaten ben msj atcak olsam ne dicemi bilmiorum çünkü bi hata görmüyorum kendimde ona göre durup dururken kavga etmeye bahane arıyorum o da atarsa amacın ne fln die atıcak yaptığı kabalığın farkında bile diil. zaten ayrı şehirlerdeyiz daa da güç herşey belkide tatsız son gelmiştir...

Bizimki de bitit sanırım sonunda, kına yaksın gidip :42:
Bana gelince, pek iyi değilim hatta hiç iyi değililim içimi dökmem lazım belki bi çözüm de bulabilir dedim ve ben de yazıym dedim.. Sevgilim, pardon eski sevgilim artık di mi :) Klasik bi aslan burcuydu, hep ilgi bekleyen hep egosu tatmin edilsin isteyen, çok sık arayıp sormayan vs.. Evt baştan beri böyleydi ama son zamanlarda canımı çok sıkmaya başlamştı bu durum.. Düşünsenize günde 5-10 dk konuştuğum birine sevgilim dyodum ben! Bi süre önce tartıştık, benm asla aramaz sormaz dedğim adam aradı ama ben açmadm hiçbir şey olmamş gibi konuşamam şu an telefnda, yüz yüze görüşelm dedim peki dedi neyse ayarladk vs.. Konuştuk, derdimin ne olduğunu zaten biliyodu ama ben bu ilişki böyle gtmez silkinmemiz lazm dedğimde değişemeyeceğini söyledi. Çabaladın mı hiç dedm, hayır dedi çabalasa da değişemezmiş vs.. Neyse çözüm bulamadan ayrıldk o gün ve bir iki gün bir iki kısa msj atıldı sadece birbirimze.. Birkaç gün bekledim hiçbir şey yapmadı, aramadı bile.. Sonunda msj attım bitsin diye, hoşça kal dedim hoşça kal dedi.. Bu kadar kolay işte dedim, yazma kısmı kolay sadece dedi.. Peki sen mutlu musun dedim, bilmiyorum dedi.. Peki dedim ve o da peki dedi öylece kapandı konumuz.. Sanırım bitti artık, canım acımıyor mu ? Çok acıyor hem de, ama yapmam gerekeni, doğru olanı yaptım ben.. Beni hiç haketmemiş meğer o...

evet vakti geldi geçiyo bile hep gerekenden fazla değer veriyoruz bence. 2 yıllık ilişkim hiç sebep yokken bitti akşam kapatırken aşkım toplantıya giriyorum seni çok seviyorum dedi. bidaha aramadı... :) ilk başta aradım açmadı iş yerinden aradım yok dedirtti. hattımı o almıştı hiç sesimi çıkartmadan ilk önce hattımı değiştirdim :( facebook adresimi sildim bütün bana ulaşabilceği heryeri yok ettim bitek iş yerim kaldı onun içinde önlem almaya çalışıyorum 4 gündür öyle çok acı çekiyorum ki birazda o çeksin dedim asla aramamam lazım onu telefonumu kendimden saklıyorum aklıma gelirse durduramam kendimi diye. okadar ilgiliydiki bana karşı onun gibisi dünyada yok diye düşünüyodum hep pazartesi 2. yılımız dolucaktı hediye almıştım :( haketmedim bunu hiç haketmedim hemde sebep yok bikere ortada. iş yerimde arkadaşlarım maymunluk yapıyo beni güldürebilmek için herkez acı çektiğimi biliyo hissediyo ama o .... :((((

evet vakti geldi geçiyo bile hep gerekenden fazla değer veriyoruz bence. 2 yıllık ilişkim hiç sebep yokken bitti akşam kapatırken aşkım toplantıya giriyorum seni çok seviyorum dedi. bidaha aramadı... :) ilk başta aradım açmadı iş yerinden aradım yok dedirtti. hattımı o almıştı hiç sesimi çıkartmadan ilk önce hattımı değiştirdim :( facebook adresimi sildim bütün bana ulaşabilceği heryeri yok ettim bitek iş yerim kaldı onun içinde önlem almaya çalışıyorum 4 gündür öyle çok acı çekiyorum ki birazda o çeksin dedim asla aramamam lazım onu telefonumu kendimden saklıyorum aklıma gelirse durduramam kendimi diye. okadar ilgiliydiki bana karşı onun gibisi dünyada yok diye düşünüyodum hep pazartesi 2. yılımız dolucaktı hediye almıştım :( haketmedim bunu hiç haketmedim hemde sebep yok bikere ortada. iş yerimde arkadaşlarım maymunluk yapıyo beni güldürebilmek için herkez acı çektiğimi biliyo hissediyo ama o .... :((((

Noldu ki böyle birden bire de bitti ?

Bana gelince, pek iyi değilim hatta hiç iyi değililim içimi dökmem lazım belki bi çözüm de bulabilir dedim ve ben de yazıym dedim.. Sevgilim, pardon eski sevgilim artık di mi :) Klasik bi aslan burcuydu, hep ilgi bekleyen hep egosu tatmin edilsin isteyen, çok sık arayıp sormayan vs.. Evt baştan beri böyleydi ama son zamanlarda canımı çok sıkmaya başlamştı bu durum.. Düşünsenize günde 5-10 dk konuştuğum birine sevgilim dyodum ben! Bi süre önce tartıştık, benm asla aramaz sormaz dedğim adam aradı ama ben açmadm hiçbir şey olmamş gibi konuşamam şu an telefnda, yüz yüze görüşelm dedim peki dedi neyse ayarladk vs.. Konuştuk, derdimin ne olduğunu zaten biliyodu ama ben bu ilişki böyle gtmez silkinmemiz lazm dedğimde değişemeyeceğini söyledi. Çabaladın mı hiç dedm, hayır dedi çabalasa da değişemezmiş vs.. Neyse çözüm bulamadan ayrıldk o gün ve bir iki gün bir iki kısa msj atıldı sadece birbirimze.. Birkaç gün bekledim hiçbir şey yapmadı, aramadı bile.. Sonunda msj attım bitsin diye, hoşça kal dedim hoşça kal dedi.. Bu kadar kolay işte dedim, yazma kısmı kolay sadece dedi.. Peki sen mutlu musun dedim, bilmiyorum dedi.. Peki dedim ve o da peki dedi öylece kapandı konumuz.. Sanırım bitti artık, canım acımıyor mu ? Çok acıyor hem de, ama yapmam gerekeni, doğru olanı yaptım ben.. Beni hiç haketmemiş meğer o...

Bencede doğru olanı yapmışsın.Biraz zaman geçsin doğruluğunu çok daha iyi anlayacağını düşünüyorum.
Benimde yeni bitti ilişkim 1 hafta oldu,ama içim huzur dolu çünkü ben elimden geleni yaptım.
Ne kadar sevsemde düşünsemde gece onun aldığı hediyeyle uyusamda ona hiç bi zaman belli etmicem bunları
Daha önce gururumu çok ezdirdim ama elime bişey geçmedi,artık farklı olmaya karar verdim.
Böylesi çok daha iyi.

üzülme canım eminim ki pişman olucaktır.Ortada hiç bir sebeb yokken bitmesi çok tuaf ve can yakıcıdır:50:

bence cnm artık herhangi bişiy yapma söliceni sölemişin sen. çok ii anlıyorum seni o an insan herşeyi sölemek istio hoşçakal peki ok vs... bitirince raatlıcanı yada onun gitme demesini fln bekliosun ama öle olmuo inan bana daa berbat sakın arama artık öle bişiy yaparsan çok küçülürsün gözünde bırak gitsin sen diil o düşünsün olanları... sana diorum ama inanki bende suan duramıorum yerımde bıtsın bu ılskı dıe msj atasım var ama bılıorum cevap pekı olcak sora hoscakal sora ok sora bye ve bu benı daa cok uzcek benı merak edıosa o arasın dıe dusunuyorum ama inan gecmıo günler sence doğrumu yapıyorum okuyup bısıyler solermısın bana :(

bi sebep olmalı ya bi gün önce öle diyen adam enterasan geldi?

slm kızlar bi bakarmısınız? dün sözlümle aramızda bi tartışma geçti ama ben mi hatalıyım? bundan 2 ay önce bana çok ciddi sölediği yalanları yakalamıştım uzun yalvarışlarının sonunda affetmiştim. daa sora babam kalp krizi fln geçirdi en kötü günümde yanımdaydı desteğini esirgemedi. şimdi şükür babam iyi ama ben bana yaptıklarını yeniden hatırlamaya ve kendime yedirememeye başladım sanki istemeden soğuk davrandığımı hissettim. bunu onla paylaşıp paylaşmamayı düşündüm ve dün dayanamadım söledim. sölemez olaydım sen bunları bilerekmi yapıyosun bunları söledinde noldu sanki hayatımı bilmiyondamı hala açıyon bu konuları unutamıyosan unutamıyondur napim yani daha da mı yalvarıyım fln dedi bende unut gitsin dedim daa çok sinirlendi hem sölüyosun sinirimi zıplatıyosun hemde unut diosun sen naptığını bilmiyosun fln dedi ok sorun yok herşey süper ben arkadas da oldugumuzu sanıp paylasabılırıs dıe dusunmustum içimde tutcagıma beraber konusalım istemıstım dedim bunun neyini konuscaz fln dedi doğru ya sana göre bunun neyi konusulurkı bosver hata bende yrn öle rutin hal hatır sormak için haberleşiriz aramızdaki tek muhabbet bu zaten iyi geceler dedim ve tüm gün haberleşmedik bunca lafı hakettim mi benmi aramalıyım şimdi

Bence bu kadar üstüne gitmemelisin kendinden soğutursun.
Basit bir aşk değil ki sözlün o senin.Onunla bir hayat geçirmeyi göze almışsın buda birbirinizi ne kadar sevdiğinizi gösterir.
Geçmişte her insan hata yapar,sende affetmişsin aynı hatayı tekrarlamadıysa eğer geçmişi açıp sevgilinin canını sıkma bence.
O sana yapsa aynı şeyi senin hoşuna gidermiydi?
Ha kafanda soru işaretleri varsa geçmişe dair otur güzelce düşün.
Ama böyle yaparak eline bişey geçmez hatta elindekini kaybedebilirsin.

femaleengineer napıyosun
bizim iş tamamen bitti artık daha önceleri de iki defa bitirmiştim ama dayanamayıp geri dönmüştüm. çok şımardı bu harekelerimden. hep kendini haklı gördü. oysa ki benim geri dönüşlerim onun haklı olduğundan değil, benim de haksız olduğum yerlerin olmasındandı.. çok iyi empati yapabiliyorum ama empatinin fazlası yaramadı işte ben anlayışlı davrandıkça onu geri istedikçe şımardı. ben söz vermiştim kendime bi daha geri dönmeyeceğime emin olmadan ayrılalım demicem diye. kaç defa beni öyle kışkırttı dilimin ucuna kadar geldi sustum. ama öyle böyle kışkırtmalar değil buraya yazsam yok artık dersiniz.insan beni özlemedinmi aşkım diye msj attığında sorun çıkarmaya çalışma diye cevap alır mı? geri cevap olarak sadece özlediğini duymak istemiştim bu mu suçum? dediğinde "valla demek sana tahammülüm kalmamış" cevabını alır mı? geçen aylarda annem tanışmaya kahve içmeye çağırdı kendi ağzıyla telefonda.2 senedir kızıyla konuşuyosun gel bi göster kendini dimi? tamam dedi, sabahına gelmedi. bırak anneme haber vermeyi mazeret belirtmeyi , bana bile söylemedi. ben aradım açmadı üzerine msj attı gelemicem kahveye annene ayıp oldu senin sayende diye üste çıktı.. 2 gün konuşmadı. neymiş ben emrivaki yapmışım. gel 5 dk otur sonra defol git dimi. sorsan yaşça büyüklere hürmet etmek gerek nutukları atar.. ama bu sefer artık dayanamadım. o şimdi sadece kız yüzünden bitirdiğimi düşünüyo ya bi de görünürde vazgeçen benim ya ne biçim haklı görüyodur kendini. ben gene bitirmezdim konuşup tatlıya bağlamaya çalışırdım ama biliyorum onunla konuşulmuyo. bunu samimi söylüyorum abarttığımı düşünmeyin. bugün hava ne güzel desem adam bunu kapris olarak görüp üflemeye bağırmaya başlıyo. en tatlı dilli konuşmalarım bile kavgaya dönüşüyo zorla. sonra adı bedazzld sorun çıkarmaya çalıştı oluyo. şaka gibi. gene ben bekledim 3 gün o olayın üstüne. o bana s.git dedi ben genede gitme konuşalım sakinleş dedim. gene de bitirmeyeyim nasılolsa hatasını anlar diyodum. ama en fazla kız mevzusunda özür dilerdi konu o değil ki. konu konuşamamak konu küfürler.. gene bitirmeyecektim ben aslında gayretlenip çünkü biliyodum bi kere daha bitirir de dayanamaz gelirsem daha kötü olacak herşey... ama noldu ? benim annem dünya iyisidir dünya anlayışlısıdır. ağzından tek kötü laf çıkmaz sırf ben üzülmeyeyim diye hep içine atar.hat safhada fedakardır bide.. geçen en yakın arkadaşım annemle konuşmuş. annem ona demiş ki adam için "dirime hürmet etmedi demekki ölsem cenazeme gelmicek" bu laf varya bu laf kopardı beni kızlar... annemden hiç beklemezdim böyle bi tepki nasıl da kanına dokunmuş kadının.. halbuki o gelecek diye sabahtan tüm evi temizleyip börekler almıştı. beni geçtim annemin durumuna bakın. sanki biz düşük insanlarmıyız, birilerine yamanmak isteyen insanlarmıyız. hayır hepsi iyilik olsun mutlu yuva olsun diye.. para pul soran zaten yok kimseye. tek iyi niyet.. al sana iyi niyet.. annemin o lafını unutamıyorum hiç unutamıcam
cnm bu ne umursamaz egosu yüksek bir adam böyle!! senin onu sevdiğinden ve asla bırakmayacağından o kadar emin ki.. sen zaten çözmüşsün onu. yazık üzüldüğüne değmez ve hala kendinde suç aramaya ve bulmaya çalışıyorsun ki barışmaya elversin için.. canım benim sen zaten yapcaklarını yapmışsın bundan sonra bırakta o uğraşsın biraz aklı başına gelsin.yoksa hep böyle gidersiniz.. anneciğini bile üzmüş ya en azından ona nazı geçmiceğini düşünerek ne yapıp edip gelmeliydi yada mantıklı bi özür dilemeliydi.arkadaş tanışmasına çağırmıyosunki anne bu.. sen elinden geleni yapmışssın canım şimdi kendinin ne kadar değerli olduğunu, sana ve annene saygısı olmayan bu adamın ne kadar değersiz olduğunu yerleştir kafana ve hamlelerini buna gör yap :16:

kızlar ben çok aşığım yaaa başkasının olmasın benim olsun artık dayanamıyorum off :43::43:
tepemede binsin razıyım yani :43::43:
sonra nasıl olsa indiririm :52::52::52: :57:

tatllıııııııım bende frekanslar karıştı bu sana dönen deli divane eski sevgilinmi hani 14 şubatta uludağa gitcektiniz yoksa ondan sonra çıktığınmı :27:

tatlım açıkcası ne dicemi bile bilmiyorum 3 gün geçti hala ses yok bence bşras daa duyarlı davranabilirdi biras öküzlük etti gibi gelio bana doğru düzgün konuşabilirdik ağzıma lafları tıkaması mı gerekiyodu unutamıyosan unutamıyondur ne demek yani banane der gibi. eet eskileri gündeme getirmek çok hoş diil ama cidden kırılmışım çok yalanlarına demekki. o da eminim şöle düşünüo ben o kadar babası raatsızlandı gittim destek oldum şimdi yaptığı nankörlük sürünsün madem modunda eet ama bunlar yaşananları unutturmuo sadece bekliorum zaten ben msj atcak olsam ne dicemi bilmiorum çünkü bi hata görmüyorum kendimde ona göre durup dururken kavga etmeye bahane arıyorum o da atarsa amacın ne fln die atıcak yaptığı kabalığın farkında bile diil. zaten ayrı şehirlerdeyiz daa da güç herşey belkide tatsız son gelmiştir...

hoşgeldin aramıza:16: canım seninkide tipik odun vakası.. seneler ilerledikçe bu erkeklerde özgüven patlaması yaşıyor kanımca. arkadaşlar söylemiş zaten eski konuları tekrar açman gereksiz olmuş.bir konu zamanında konuşulup ya tatlıya bağlanmalı yada çözülemiyorsa ilişki noktalandırılmalı.. yanlız sevgilin haklıyken haksız duruma düşmüş.senide kıran eski konu değil bu olmuş zaten :31: ama canım mademki sen haklısın bekle sakın arama:20: ama o döndüğünde nazada çekme çünkü sende haksızsın eskileri açaraktan yani iki taraf orta yolu bulup barışmalı sizin durumda ama sen arama derim çünkü erkek arkadasının hareketlerinde bi rahatlık olmaya başlamış vur ağzının ortasına :27: şaka tatlım ama arama ki bida öyle konuşmaya cesaret edemesin :34:

canım olaya tepkine hayran kaldım:53: hepimiz böyle olabilsek keşke.. sen çok güçlü birisin.. bravooo.. birde hiç bir sebep belirtmeden bir konuşma yapma gereği duymadan ayrılmış anladığım kadarıyla peki neden acaba :S yapışacaksın diye korksa hiçte öyle biri değilsin. haberlerini bekliyoruz canım :34: ama birden yok olman çok akıllıca bi hamle

barışırsınız siz.. zaten mutlumusuna bilmiyorum cevabı verdiyse o tam bitirememiştir.. biraz bekle canım birbirinize zamn verin kafanızı dinleyin bakalm bizede haberleri ver:38:

kızlar aklım hep sizdeydi kaç gündür ama bi türlü cesaret edip giremiyodum topiğe içimdekileri ben bile tekrar açığa çıkarıp hatırlamak istemiyrm:14:

ben de indirdim :15: gezicem tabi tozucam tabii varmı diyeceğin varmı diyeceğinnn alıcam başımı gidicem ya daa lalalilalalilali:9:

ah tşk ederim, üstümden büyük bi yük kalktı.. artık rahat olmak var, gezip tozmak yeni bi işe girmek yeni hayat.. allahım ne çok boşa harcamşm zamanımı..

tatllıııııııım bende frekanslar karıştı bu sana dönen deli divane eski sevgilinmi hani 14 şubatta uludağa gitcektiniz yoksa ondan sonra çıktığınmı :27:

[/QUOTE]

canım yok o değil isim vermek istemiyodum ama ben eskisi m... ondan sonrakide o.... :31:
bu o... olanla çok iyi olmuştu aramız ben özledim dediğimde sadece aramız bozuluyodu
sonra ben biriyle görüşmeye başlayınca aramız bozulmuştu onunda sevgilisi oldu ama sevgilisi
varken bile benle görüşmek istiyodu karşı komşum zaten sonra konuşmadık bi daha
işte geçende ilşkisi var görünce kim oldugunu tahmin edip ilişkin hayırlı olsun dedim
oda saol darısı senin başına dedi arkadaşıda siz eski iki aşıksınız bi görüştüreyim ben sizi dedi
arkadaş ortamıyla beraber görüşmüş olucaz işte o kızı sevmiyo zaten bana dönme ihtimali çok yüksek.. :26::26::26:

Bence bu kadar üstüne gitmemelisin kendinden soğutursun.
Basit bir aşk değil ki sözlün o senin.Onunla bir hayat geçirmeyi göze almışsın buda birbirinizi ne kadar sevdiğinizi gösterir.
Geçmişte her insan hata yapar,sende affetmişsin aynı hatayı tekrarlamadıysa eğer geçmişi açıp sevgilinin canını sıkma bence.
O sana yapsa aynı şeyi senin hoşuna gidermiydi?
Ha kafanda soru işaretleri varsa geçmişe dair otur güzelce düşün.
Ama böyle yaparak eline bişey geçmez hatta elindekini kaybedebilirsin.

cnm bu sessiz gidiş canımı çok sıktı yani aptalca bişiy ben sadece konuşmak istemiştim ama zamanlama hatası yaptım biliyorum belkide sadece teselli etmesini istemiştim ama ters tepti bide ayın 18'inde işle ilgili sınavı var ona odaklanmışken ortaya bunu bilerek çıkardığımı düşündü ve ufacık bi eleştiriyi bile kaldırmak istemedi dün de aradım bu sessizlik saçma gelio ne yani bu dedim o da bana senin başın ne zaman belada olsa ben hep destek oldum (babamın hastalığında yanımdaydı onu kastedio sanırım ama bunu ağzıyla sölemesi bile bence yanlıştı yaptığının bi kıymeti kalmadı) ama sen hep benim hayatımı zor günlerimde daa da çok mahvediosun 4 gün düşündüm ben inanıyorum ki allah sabrını verir bitirelim dedi ok dedim kapadık teli hiç bişiy diemedim şaşırdım biraz. zaten 1dk sürdü konuşmamızda. şuan amacı sınavı o yüzden dikkatini oraya verdiği için asla ilgilenmedi bile bu konuyla bitirmeyi seçti. sanırım artık yapcak bişiy kalmadı kendim ettim kendim buldum sanırım...

hoşgeldin aramıza:16: canım seninkide tipik odun vakası.. seneler ilerledikçe bu erkeklerde özgüven patlaması yaşıyor kanımca. arkadaşlar söylemiş zaten eski konuları tekrar açman gereksiz olmuş.bir konu zamanında konuşulup ya tatlıya bağlanmalı yada çözülemiyorsa ilişki noktalandırılmalı.. yanlız sevgilin haklıyken haksız duruma düşmüş.senide kıran eski konu değil bu olmuş zaten :31: ama canım mademki sen haklısın bekle sakın arama:20: ama o döndüğünde nazada çekme çünkü sende haksızsın eskileri açaraktan yani iki taraf orta yolu bulup barışmalı sizin durumda ama sen arama derim çünkü erkek arkadasının hareketlerinde bi rahatlık olmaya başlamış vur ağzının ortasına :27: şaka tatlım ama arama ki bida öyle konuşmaya cesaret edemesin :34:

hoşbulduk cnm ama pek hoş diil olanlar... cnm bu sessiz gidiş canımı çok sıktı yani aptalca bişiy ben sadece konuşmak istemiştim ama zamanlama hatası yaptım biliyorum belkide sadece teselli etmesini istemiştim ama ters tepti bide ayın 18'inde işle ilgili sınavı var ona odaklanmışken ortaya bunu bilerek çıkardığımı düşündü ve ufacık bi eleştiriyi bile kaldırmak istemedi dün de aradım bu sessizlik saçma gelio ne yani bu dedim o da bana senin başın ne zaman belada olsa ben hep destek oldum (babamın hastalığında yanımdaydı onu kastedio sanırım ama bunu ağzıyla sölemesi bile bence yanlıştı yaptığının bi kıymeti kalmadı) ama sen hep benim hayatımı zor günlerimde daa da çok mahvediosun 4 gün düşündüm ben inanıyorum ki allah sabrını verir bitirelim dedi ok dedim kapadık teli hiç bişiy diemedim şaşırdım biraz. zaten 1dk sürdü konuşmamızda. şuan amacı sınavı o yüzden dikkatini oraya verdiği için asla ilgilenmedi bile bu konuyla bitirmeyi seçti. sanırım artık yapcak bişiy kalmadı kendim ettim kendim buldum sanırım...

Back
X