tatlım sonuçta özür dilemiş, sen de affetmişsin affettikten sonra artık konusu açılmamalı. yoksa tadı kaçıyo iş yıpranıyo. sen bir adım at derim. barışınca da artık eski konuları açmazsın.
tatlım açıkcası ne dicemi bile bilmiyorum 3 gün geçti hala ses yok bence bşras daa duyarlı davranabilirdi biras öküzlük etti gibi gelio bana doğru düzgün konuşabilirdik ağzıma lafları tıkaması mı gerekiyodu unutamıyosan unutamıyondur ne demek yani banane der gibi. eet eskileri gündeme getirmek çok hoş diil ama cidden kırılmışım çok yalanlarına demekki. o da eminim şöle düşünüo ben o kadar babası raatsızlandı gittim destek oldum şimdi yaptığı nankörlük sürünsün madem modunda eet ama bunlar yaşananları unutturmuo sadece bekliorum zaten ben msj atcak olsam ne dicemi bilmiorum çünkü bi hata görmüyorum kendimde ona göre durup dururken kavga etmeye bahane arıyorum o da atarsa amacın ne fln die atıcak yaptığı kabalığın farkında bile diil. zaten ayrı şehirlerdeyiz daa da güç herşey belkide tatsız son gelmiştir...