Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

tatllıııııııım bende frekanslar karıştı bu sana dönen deli divane eski sevgilinmi hani 14 şubatta uludağa gitcektiniz yoksa ondan sonra çıktığınmı :27:

canım yok o değil isim vermek istemiyodum ama ben eskisi m... ondan sonrakide o.... :31:
bu o... olanla çok iyi olmuştu aramız ben özledim dediğimde sadece aramız bozuluyodu
sonra ben biriyle görüşmeye başlayınca aramız bozulmuştu onunda sevgilisi oldu ama sevgilisi
varken bile benle görüşmek istiyodu karşı komşum zaten sonra konuşmadık bi daha
işte geçende ilşkisi var görünce kim oldugunu tahmin edip ilişkin hayırlı olsun dedim
oda saol darısı senin başına dedi arkadaşıda siz eski iki aşıksınız bi görüştüreyim ben sizi dedi
arkadaş ortamıyla beraber görüşmüş olucaz işte o kızı sevmiyo zaten bana dönme ihtimali çok yüksek.. :26::26::26:[/QUOTE]

anladım canım peki gerçekten istiyomusunki yoksa bunların çıkmasımı hırslandırdı seni. hırs içinse hiç bulaşma derim ben. m'ye noldu naptnz

cnm bu sessiz gidiş canımı çok sıktı yani aptalca bişiy ben sadece konuşmak istemiştim ama zamanlama hatası yaptım biliyorum belkide sadece teselli etmesini istemiştim ama ters tepti bide ayın 18'inde işle ilgili sınavı var ona odaklanmışken ortaya bunu bilerek çıkardığımı düşündü ve ufacık bi eleştiriyi bile kaldırmak istemedi dün de aradım bu sessizlik saçma gelio ne yani bu dedim o da bana senin başın ne zaman belada olsa ben hep destek oldum (babamın hastalığında yanımdaydı onu kastedio sanırım ama bunu ağzıyla sölemesi bile bence yanlıştı yaptığının bi kıymeti kalmadı) ama sen hep benim hayatımı zor günlerimde daa da çok mahvediosun 4 gün düşündüm ben inanıyorum ki allah sabrını verir bitirelim dedi ok dedim kapadık teli hiç bişiy diemedim şaşırdım biraz. zaten 1dk sürdü konuşmamızda. şuan amacı sınavı o yüzden dikkatini oraya verdiği için asla ilgilenmedi bile bu konuyla bitirmeyi seçti. sanırım artık yapcak bişiy kalmadı kendim ettim kendim buldum sanırım...

Bence oluruna bırak sınava girsin çıksın hatasını alnıcaktır dönücektir.
Dönmezsede kendi yolunu çizersin.
Gerçekten Rabbim bir şekilde sabırını veriyor.
Eğer o kişi senin kaderindeyse zaten olur unutma.
Bir süre bekle onun istediği gibi olsun,hiç üstüne düşme bile.
Sınavdan sonra arayıp nasıl geçtiğini sorabilirsin,konuşalım dersin.
Baktın yine aynı sende yoluna devam edersin.

ahhh canım benim noldu sanaa :26::26:
:18::18::18:

ya dün hepsi...com dan bise beğendim baktım erkek arkadaşımın üyeliği varmış ondan girdim onun pc deydim. sonra şeytan dürttü eski siparişlerine baktım bi baktım eski sevgilisine pırlanta kolye almış bunlar çıkarken:( çok dokundu bana 3.senelerinde bile uğraşıomus böyle şeylerle 9şubatta almış demmki 14 şubat için.bizde ağustostan beri yıldonumumuzden beri hediye bile almıyo. bahaneside para yok.doğum günümde parasını kuzenıne gönderdi kuzeni askerdi bara gitmiş.. bizde evde kös kös oturduk o kadar moralim bozuldu ki.. ben çok sıkışığım bu aralar yinede biyerlerden buldum ettim hep aldım hediyesini .olay hediyede değil asıl olay bunu duşunmemesi... kızın doğum günü boş boş evdemı oturtcam kuzenım bara gtmeyeversin diyebilrdi.. son 14 şubattada hiçbişe almadı işte. bu kızada annesının kartıyla almış demekki istese banada alabilrdi istese hemde biz daha 1.5 yıllığız ona bu kadar rahat değilken bana karşı niye bu kadar rahat:( bide üstüne beni ağlattı 14 şubatta kavga ettik o kadar bumu yani sevgi

Son düzenleme:
hoşgeldin aramıza:16: canım seninkide tipik odun vakası.. seneler ilerledikçe bu erkeklerde özgüven patlaması yaşıyor kanımca. arkadaşlar söylemiş zaten eski konuları tekrar açman gereksiz olmuş.bir konu zamanında konuşulup ya tatlıya bağlanmalı yada çözülemiyorsa ilişki noktalandırılmalı.. yanlız sevgilin haklıyken haksız duruma düşmüş.senide kıran eski konu değil bu olmuş zaten :31: ama canım mademki sen haklısın bekle sakın arama:20: ama o döndüğünde nazada çekme çünkü sende haksızsın eskileri açaraktan yani iki taraf orta yolu bulup barışmalı sizin durumda ama sen arama derim çünkü erkek arkadasının hareketlerinde bi rahatlık olmaya başlamış vur ağzının ortasına :27: şaka tatlım ama arama ki bida öyle konuşmaya cesaret edemesin :34:

hoşbulduk cnm ama pek hoş diil olanlar... cnm bu sessiz gidiş canımı çok sıktı yani aptalca bişiy ben sadece konuşmak istemiştim ama zamanlama hatası yaptım biliyorum belkide sadece teselli etmesini istemiştim ama ters tepti bide ayın 18'inde işle ilgili sınavı var ona odaklanmışken ortaya bunu bilerek çıkardığımı düşündü ve ufacık bi eleştiriyi bile kaldırmak istemedi dün de aradım bu sessizlik saçma gelio ne yani bu dedim o da bana senin başın ne zaman belada olsa ben hep destek oldum (babamın hastalığında yanımdaydı onu kastedio sanırım ama bunu ağzıyla sölemesi bile bence yanlıştı yaptığının bi kıymeti kalmadı) ama sen hep benim hayatımı zor günlerimde daa da çok mahvediosun 4 gün düşündüm ben inanıyorum ki allah sabrını verir bitirelim dedi ok dedim kapadık teli hiç bişiy diemedim şaşırdım biraz. zaten 1dk sürdü konuşmamızda. şuan amacı sınavı o yüzden dikkatini oraya verdiği için asla ilgilenmedi bile bu konuyla bitirmeyi seçti. sanırım artık yapcak bişiy kalmadı kendim ettim kendim buldum sanırım...

ay cnm benm olay nasılda büyümüş saçma bişey için sen arayıp üstüne gitme sakın şuan onda sınav stresi vardır sen ne yapsan batıcaktır

canım yok o değil isim vermek istemiyodum ama ben eskisi m... ondan sonrakide o.... :31:
bu o... olanla çok iyi olmuştu aramız ben özledim dediğimde sadece aramız bozuluyodu
sonra ben biriyle görüşmeye başlayınca aramız bozulmuştu onunda sevgilisi oldu ama sevgilisi
varken bile benle görüşmek istiyodu karşı komşum zaten sonra konuşmadık bi daha
işte geçende ilşkisi var görünce kim oldugunu tahmin edip ilişkin hayırlı olsun dedim
oda saol darısı senin başına dedi arkadaşıda siz eski iki aşıksınız bi görüştüreyim ben sizi dedi
arkadaş ortamıyla beraber görüşmüş olucaz işte o kızı sevmiyo zaten bana dönme ihtimali çok yüksek.. :26::26::26:

anladım canım peki gerçekten istiyomusunki yoksa bunların çıkmasımı hırslandırdı seni. hırs içinse hiç bulaşma derim ben. m'ye noldu naptnz[/QUOTE]

ya aslında m...yi istemiyorum arıyo prensesim bilmem ne dedikçe sınırlarım zıplıyo görüşme dediğim halde :19:
dün zorla seni seviyorum dedirtmeye çalıştı demedim 15 dk de hadi kapatıcam hanfendi bişey unuttunuzlarla geçirdik
ay kapat yaaa istemiyorum dedim dayanamadım yüzüne kapadım artık oda hay senin inadına so..... dedi bende tahammülümü zorlama rahat bırak! :57: ddm tekrar kapadım umurumda değil:20: o... yla sabahtan bu yana konuşuyoruz bu akşam bluşucaktık dengesizliğim tuttu bulışmayalım dedim sonrada çok özledim dedim bi öle diyon bi böle kukla yaptın beni bu ya? dedi
o kızı sevmediğini başka amaç için çıktıgını söyledi pazar gününü bana ayır bütün günümüz beraber geçsin dedi çekimim var dedim
beni seviyosan iptal edersin dye zayıf yerimden vurdu hırs yaptıgımı sanmıyorum aşkımın depreştiği kesin.. :43:

anladım canım peki gerçekten istiyomusunki yoksa bunların çıkmasımı hırslandırdı seni. hırs içinse hiç bulaşma derim ben. m'ye noldu naptnz

ya aslında m...yi istemiyorum arıyo prensesim bilmem ne dedikçe sınırlarım zıplıyo görüşme dediğim halde :19:
dün zorla seni seviyorum dedirtmeye çalıştı demedim 15 dk de hadi kapatıcam hanfendi bişey unuttunuzlarla geçirdik
ay kapat yaaa istemiyorum dedim dayanamadım yüzüne kapadım artık oda hay senin inadına so..... dedi bende tahammülümü zorlama rahat bırak! :57: ddm tekrar kapadım umurumda değil:20: o... yla sabahtan bu yana konuşuyoruz bu akşam bluşucaktık dengesizliğim tuttu bulışmayalım dedim sonrada çok özledim dedim bi öle diyon bi böle kukla yaptın beni bu ya? dedi
o kızı sevmediğini başka amaç için çıktıgını söyledi pazar gününü bana ayır bütün günümüz beraber geçsin dedi çekimim var dedim
beni seviyosan iptal edersin dye zayıf yerimden vurdu hırs yaptıgımı sanmıyorum aşkımın depreştiği kesin.. :43:[/QUOTE]

tatlım aklı sende basbaya istediğin al elde edersin niye üzülüyorsunki zaten kıza bişe hissetse onla görüşürdü senle görüşmeye çalışmazdıki

ya dün hepsi...com dan bise beğendim baktım erkek arkadaşımın üyeliği varmış ondan girdim onun pc deydim. sonra şeytan dürttü eski siparişlerine baktım bi baktım eski sevgilisine pırlanta kolye almış bunlar çıkarken:( çok dokundu bana 3.senelerinde bile uğraşıomus böyle şeylerle 9şubatta almış demmki 14 şubat için.bizde ağustostan beri yıldonumumuzden beri hediye bile almıyo. bahaneside para yok.doğum günümde parasını kuzenıne gönderdi kuzeni askerdi bara gitmiş.. bizde evde kös kös oturduk o kadar moralim bozuldu ki.. ben çok sıkışığım bu aralar yinede biyerlerden buldum ettim hep aldım hediyesini .olay hediyede değil asıl olay bunu duşunmemesi... kızın doğum günü boş boş evdemı oturtcam kuzenım bara gtmeyeversin diyebilrdi.. son 14 şubattada hiçbişe almadı işte. bu kızada annesının kartıyla almış demekki istese banada alabilrdi istese hemde biz daha 1.5 yıllığız ona bu kadar rahat değilken bana karşı niye bu kadar rahat:( bide üstüne beni ağlattı 14 şubatta kavga ettik o kadar bumu yani sevgi

hayatımmm yapmaa :20:
hiç bi zaman kendini o kızla kıyaslama bitmiş bi ilişkisi sonuçta çocukluk zamanı olabilr
benimde sevgilim bana evlenme teklifi etmişti hemde poğaça alma bahanesiyle alyans almıştı
ama şimdi soruyorum ne cesaret şuan yapmazdım diyo :31:
yani bunlarla değer ölçülmez ve sen boşuna kafanı şişirirsin kendini bunaltırsın ne şartta aldıgını bile bilmiyoruz ki
ama sende kendini geri çek derim anlasın bazı şeyleri kendine meşgaleler çıkart kaç biraz 1 adım gittiysen 2 adım geri çekil :31::31:

ay kapat yaaa istemiyorum dedim dayanamadım yüzüne kapadım artık oda hay senin inadına so..... dedi bende tahammülümü zorlama rahat bırak! :57: ddm tekrar kapadım umurumda değil:20: o... yla sabahtan bu yana konuşuyoruz bu akşam bluşucaktık dengesizliğim tuttu bulışmayalım dedim sonrada çok özledim dedim bi öle diyon bi böle kukla yaptın beni ne bu ya? dedi
beni seviyosan iptal edersin dye zayıf yerimden vurdu hırs yaptıgımı sanmıyorum aşkımın depreştiği kesin.. :43:

tatlım aklı sende basbaya istediğin al elde edersin niye üzülüyorsunki zaten kıza bişe hissetse onla görüşürdü senle görüşmeye çalışmazdıki[/QUOTE]

hayatımmm yapmaa :20:
hiç bi zaman kendini o kızla kıyaslama bitmiş bi ilişkisi sonuçta çocukluk zamanı olabilr
benimde sevgilim bana evlenme teklifi etmişti hemde poğaça alma bahanesiyle alyans almıştı
ama şimdi soruyorum ne cesaret şuan yapmazdım diyo :31:
yani bunlarla değer ölçülmez ve sen boşuna kafanı şişirirsin kendini bunaltırsın ne şartta aldıgını bile bilmiyoruz ki
ama sende kendini geri çek derim anlasın bazı şeyleri kendine meşgaleler çıkart kaç biraz 1 adım gittiysen 2 adım geri çekil :31::31:

öyle yapıyorum zaten ya başka hiççbir şikayetm yok ondan gerçekten mükemmel bu aralar ama bunu gördüm moralim bozuldu neblm :(

öyle yapıyorum zaten ya başka hiççbir şikayetm yok ondan gerçekten mükemmel bu aralar ama bunu gördüm moralim bozuldu neblm :(

cnm benim güzel ilişkinizi eskiye sinirlenip dert etme
bak ben hiç o okonuları dert etmezdim rahattı yani kendi anlatırdı zaten ilk aşkıda bendim :31::31:
o konuyu gördüğünü söylemen eskileri söylemen bile erkek arkadaşının kötü gününde aklına getiricektir eskiyi
zaten eskiyi sürekli açarsan bu sefer oda yönelicektir beynen değişiklik bile yapma bırak kendi üstüne düşsün
aradı mı konuş ama birden durup dururken beni birazdan arasana bi işim varda de..
şuan övmüyorum kendimi ama oyaladığım tüm erkekler peşimde :27::27: biz ilgi gösteren ararız onlarsa tam tersi :31::31:
kendi haline kalmasını sağla o biraz kendi arkadaşlarıyla sende kendi çevrenle vakit geçir bak gör nasıl soru işaretleri gidicek

tatlım aklı sende basbaya istediğin al elde edersin niye üzülüyorsunki zaten kıza bişe hissetse onla görüşürdü senle görüşmeye çalışmazdıki
[/QUOTE]

doğru canım bana dediğide o zaten pazar günü kız buluşalım demiş hastayım evde yatıcam demiş valla benle buluştuğundada ses kaydı yapıcam çaktırmadan bugün günlerden neydi falan diye sorucamki ilerde suçlamaya maruz kalırsam bakın tek taraflı değildi diyebileyim mesajları bile silmiyorum o yüzden :44::44:

doğru canım bana dediğide o zaten pazar günü kız buluşalım demiş hastayım evde yatıcam demiş valla benle buluştuğundada ses kaydı yapıcam çaktırmadan bugün günlerden neydi falan diye sorucamki ilerde suçlamaya maruz kalırsam bakın tek taraflı değildi diyebileyim mesajları bile silmiyorum o yüzden :44::44:[/QUOTE]

:52: aayy alemsin canım peki neden kızla ayrılmayı denemiyormuş yoksa yedekte dursun diyemi düşünüyo

cnm benim güzel ilişkinizi eskiye sinirlenip dert etme
bak ben hiç o okonuları dert etmezdim rahattı yani kendi anlatırdı zaten ilk aşkıda bendim :31::31:
o konuyu gördüğünü söylemen eskileri söylemen bile erkek arkadaşının kötü gününde aklına getiricektir eskiyi
zaten eskiyi sürekli açarsan bu sefer oda yönelicektir beynen değişiklik bile yapma bırak kendi üstüne düşsün
aradı mı konuş ama birden durup dururken beni birazdan arasana bi işim varda de..
şuan övmüyorum kendimi ama oyaladığım tüm erkekler peşimde :27::27: biz ilgi gösteren ararız onlarsa tam tersi :31::31:
kendi haline kalmasını sağla o biraz kendi arkadaşlarıyla sende kendi çevrenle vakit geçir bak gör nasıl soru işaretleri gidicek

tatlım konu eski değil aslında benle olan durumu bu yuzden söledm bile ama kavga ederek değil düzgün bi şekilde. söylemeseydim keşke ama içimde patlıcağına ortada patlasın dedim.tel olayını yapıcam kesinlikle:27:

Bence oluruna bırak sınava girsin çıksın hatasını alnıcaktır dönücektir.
Dönmezsede kendi yolunu çizersin.
Gerçekten Rabbim bir şekilde sabırını veriyor.
Eğer o kişi senin kaderindeyse zaten olur unutma.
Bir süre bekle onun istediği gibi olsun,hiç üstüne düşme bile.
Sınavdan sonra arayıp nasıl geçtiğini sorabilirsin,konuşalım dersin.
Baktın yine aynı sende yoluna devam edersin.

aynen tatlım öle yapmak niyetindeyim bende zaten kpss'ye hazırlanıyorum benimde derslere yoğunlaşmam gerekio ama bu işleri erkekler daa ii becerio sanırım biliorumki şuan arasam sorsam çok daa beter olcak daa çok ters tepcek çünkü bi benzerini geçen yaz da yaşamıştık yalvardığım halde daa çok terslemişti beni şimdi aynı şeyleri yeniden yaşamamak adına ben susucam o da isterse yoluna bakıcak bittiysede bi şekilde yüzüğünü fln istemek için irtibata geçer heralde... şimdilik ii gibiyim çok fenalarda diilim ama bilmiorum gün geçtikçe daa mı ağır gelir bu sessizlik...

ay cnm benm olay nasılda büyümüş saçma bişey için sen arayıp üstüne gitme sakın şuan onda sınav stresi vardır sen ne yapsan batıcaktır

sorma cnm ya böle bi yere gelceğimizi sanmıyodum böle patlamasının sebebi daa öncedende benzeri bişiy yaşamıştık o yani ama ben sadece içimdeki soğukluğu saklamamak adına konuşalım istemiştim olmadı şuan arayamam zaten ne kadar üstüne gidersem o kadar ters teper çünkü oluruna bırakmalıyım sabredip. eğer gerçekten hayatını mahvettiğimi düşünüosa eşyalarını istemek için de olsa arar heralde sınavdan sora.

tatlım konu eski değil aslında benle olan durumu bu yuzden söledm bile ama kavga ederek değil düzgün bi şekilde. söylemeseydim keşke ama içimde patlıcağına ortada patlasın dedim.tel olayını yapıcam kesinlikle:27:

hahhh bak ben hep erkekleri böyle elde ettim azda seksi ol nedense çekici kızlar erkeklerin çok hoşuna gidiyo :31::31:
aradada olsa müstehcen konulara ucundan değin sonra yine kendi kendine kapatt:27::27::27:
aman boşver iyi yapmışsın :46::46: ama daha fazlada irdelersen onla değil senleyim der bak ona göree :31::31:

doğru canım bana dediğide o zaten pazar günü kız buluşalım demiş hastayım evde yatıcam demiş valla benle buluştuğundada ses kaydı yapıcam çaktırmadan bugün günlerden neydi falan diye sorucamki ilerde suçlamaya maruz kalırsam bakın tek taraflı değildi diyebileyim mesajları bile silmiyorum o yüzden :44::44:

:52: aayy alemsin canım peki neden kızla ayrılmayı denemiyormuş yoksa yedekte dursun diyemi düşünüyo [/QUOTE]

kızla bunlar birşey yaşamışlar heralde ki kız triplere girmiş sensiz olamam falan diyomuş :30::30::30:
bide kızla beni benzetiyo bazı arkadaşlar kızı görsenizz :100::83: yok yani alakası benle :27::27:
neyse kız daha bi hafta oldu beni bırakırsan kendime zarar veririm ben hiç bağlanmadım böyle diyomuş
faceinede sürekli bişeyler yazıp altına o... yapıyo onun adıyla eski sevgilimin soy adını birleştiriyo :26:
ve az önce yaptıgı son şey! bardağı taşırdı oğzun bana yaptıgı videoyu görmüş en sonundada sevdiğim ikinci kadınsın sen ve hep öyle kalıcak bi tanem yazıyo
kaldırır mısın rahatsız oluyorum dedi neden zamanında enişte dediğin kişinin videosunu görmek seni rahatsız ediyo ve zamanında yorum yaptığın dedim
yorumu kaldırırım dedi senin beynin anca bu kadar düz mantık işliyo dimi :31: dedim bi sürü şey yazdı bende söylediklerini tek hücreli canlılar anlayabilir ama ben anlayamıyorum
o yüzden anlatma bence bana dedim. sonrada videoyu paylaştım :27::27: hiç umurumda değil :51::51::51:

aynen tatlım öle yapmak niyetindeyim bende zaten kpss'ye hazırlanıyorum benimde derslere yoğunlaşmam gerekio ama bu işleri erkekler daa ii becerio sanırım biliorumki şuan arasam sorsam çok daa beter olcak daa çok ters tepcek çünkü bi benzerini geçen yaz da yaşamıştık yalvardığım halde daa çok terslemişti beni şimdi aynı şeyleri yeniden yaşamamak adına ben susucam o da isterse yoluna bakıcak bittiysede bi şekilde yüzüğünü fln istemek için irtibata geçer heralde... şimdilik ii gibiyim çok fenalarda diilim ama bilmiorum gün geçtikçe daa mı ağır gelir bu sessizlik...

aklın yürekte zamansız öldürdükleri amansız dirilir... :26::26:
ama diyim cnm :18::18: sindire sindire yap bunu gerekirse iki gün ağla at içindeki siniri
suskunlaşmak iyi değildir kendimden biliyorumm :50::50::50:

:52: aayy alemsin canım peki neden kızla ayrılmayı denemiyormuş yoksa yedekte dursun diyemi düşünüyo

kızla bunlar birşey yaşamışlar heralde ki kız triplere girmiş sensiz olamam falan diyomuş :30::30::30:
bide kızla beni benzetiyo bazı arkadaşlar kızı görsenizz :100::83: yok yani alakası benle :27::27:
neyse kız daha bi hafta oldu beni bırakırsan kendime zarar veririm ben hiç bağlanmadım böyle diyomuş
faceinede sürekli bişeyler yazıp altına o... yapıyo onun adıyla eski sevgilimin soy adını birleştiriyo :26:
ve az önce yaptıgı son şey! bardağı taşırdı oğzun bana yaptıgı videoyu görmüş en sonundada sevdiğim ikinci kadınsın sen ve hep öyle kalıcak bi tanem yazıyo
kaldırır mısın rahatsız oluyorum dedi neden zamanında enişte dediğin kişinin videosunu görmek seni rahatsız ediyo ve zamanında yorum yaptığın dedim
yorumu kaldırırım dedi senin beynin anca bu kadar düz mantık işliyo dimi :31: dedim bi sürü şey yazdı bende söylediklerini tek hücreli canlılar anlayabilir ama ben anlayamıyorum
o yüzden anlatma bence bana dedim. sonrada videoyu paylaştım :27::27: hiç umurumda değil :51::51::51:[/QUOTE]

ay kız bayılıyorum sana yaaaa:27: kız haketmiş valla ellerine sağlııık arkadaşının sevgilisine kancayı takarsın böyle olur! yüzsüz şey nasıl sana hala yazabiliyo yaaa:47:

Back
X