:) tamam senin taktik belli o zaman yukarıda okuduğum kadarıyla şimdiki kız senin arkadaşınmış sanırım allah'ım ya ne karaktersiz insanlar var mide bulandıcı ama çok büyük hata yapmışlar çünkü genç kız ahı almıcaksın derler :) mutlu diilider yada olamıcaklar emin ol :)
aynen 6 senenin ardından yasadım ben bunları insan sinirleniyor cocuk oyuncagımı diyorsun karsında sana deger veren biri var iste Allahtan belanımı istiyosun ama yok anlamaz onlar iste ne zaman kaybederler ellerinden kayıp gidersin kafaları ozaman calısır artık eskisi gibi de olmuyor insan birseyler yitip gidiyor icinden valla sogudum sevmekten bile artık
Canım benim işim biraz daha kolay o yüzden daha çalışmaya başlamadım bile. Belki de kendime bahane üretiyorum böyle, bilemedim, şimdi üdsye ağırlık veriyorum. Ben genel yet. genel kült. giricem. Zaten sayısal öğrencisiydim. Sadece genel kültür çalışcam sen işin içindesin, nasıldır sence yetişir dimi 2 aya??
Bu arada ne yazık ki öyle ya, dertler başımızdayken o kadar çözümsüz geliyor ki, azıcık uzaklaşsak hiçbişey kalmayacak ama nesnel bakamıyoruz olaylara. Allah herkese iyilik selamet versin.
tatlım valla ne kadar erken başlarsan çalışmaya o kadar ii derim şahsen ben tarih çalışıyom çalışıyom hala yapamıyom deli oluyom ya ama eğer biras bişiyler biliyosan sadece soru çözceksen yetebilir ama şunu düşün bu sınav bi daa 2014 de olcak ve günden günede zorlaşıo ve giren kişi sayısıda artıo bunlarla uğraşcamıza çalışmalıyıs...
bu arada benimki gece 1 de aradı bi film izledim de aklıma geldin nasılsın fln dedi ders çalışabildinmi neler yaptın fln dedi öle konuştuk normal o sordu ben cevapladım sora sessizlik oluştu konuşsana dedi konuşcak bişiyim yok dedim neyse madem sınavın var ben meşgul etmiyim ii geceler başarılar dedi 4dk sürdü konuşmamız. şimdi sessiz kalmaya devammı resmen bişiy demedi yani? bitirelim allah sabrını verir diodu bende şimdi aradı die geri aramayı doğru bulmuyorum sora kalkıp demesin sadece merak etmiştim o kadar barışalım demedim gibi bişiy erkek milleti ne de olsa hem istemiom hemde arada bi bakim kontrol ediyim varmı bi haltlar gibi?
kız biz buluştuk dedi naber napıyosun ayakabı almaya gidicem çekimim var bide etek elbise alıcam dedim
aaaaaaaa dur sen şimdi kısa alırsın nerdeysen alayım seni dedi arkadaşıyla geldi aldı ayakabıcıyla tartıştı üstüne
sonra ayakabıyı bana aldı dur ö...ye de şurdan bişey al yazık kıza dedimkızdı biraz sonra barıştık sarıldı bende o elini
müsait bi tarafına monte etmeden çek! dedim oda tamam ama yarın benimsin tüm gün dediçok güzel planlarım var
bide bugün dediki hayatıma senden sonra çok kişiyi aldım ama mutlu olamadım azapmı çekiyorum nedir
geri al beddua ettinse hadi be nolur dedisoğudum birden yarında ekicem galiba sevsemde ben erkeğin zeki olanını seviyorum galiba :26::26:
ahahah :) ben ne dedim korkmuş belli ah aldığının farkında beter olsunlar :) bencede cnm sakın özledim fln ayağına kaptırma kendini aklına girmesine izin verme bak peşinde de varmış bi sürü insan illaki bi gün biri gircek aklına ama onu gerçekten çıkardığın zaman. şuan sana bunlar güzel eğlenceli gelio ama bak erkek milleti sonuçta yarın öbürgün vazgeçtim diebiler ve sen farketmeden yeniden bağlanmış olursan bu çok büyük yıkım olur senin için canım benden sana tavsiye uzak durman tatlım sonuçta ortada yapılan çok büyük bi iğrençlik var nie tekrarlamasınki bazı şeylerin affı olmamalı bu da onlardan biri bence cnm. ama karar senin yol senin fikir benim :)
bu arada benimki gece 1 de aradı bi film izledim de aklıma geldin nasılsın fln dedi ders çalışabildinmi neler yaptın fln dedi öle konuştuk normal o sordu ben cevapladım sora sessizlik oluştu konuşsana dedi konuşcak bişiyim yok dedim neyse madem sınavın var ben meşgul etmiyim ii geceler başarılar dedi 4dk sürdü konuşmamız. şimdi sessiz kalmaya devammı resmen bişiy demedi yani? bitirelim allah sabrını verir diodu bende şimdi aradı die geri aramayı doğru bulmuyorum sora kalkıp demesin sadece merak etmiştim o kadar barışalım demedim gibi bişiy erkek milleti ne de olsa hem istemiom hemde arada bi bakim kontrol ediyim varmı bi haltlar gibi?
bence bi daha açma telefonlarınıbittiğini idrak edemedin galiba sen bitmişş bişeyin neyini konuşucaz de
yahu ben bu erkekleri anlamıyorum beyinlerinde hasar var galiba bunların jeton çok sonra düşüyo
sonunda alıcam hepsini toplu törenle hastanedeki iğnelerle iğnelicem
bence canım hiç sesini bile duyma seni sensizlikle cezalandırana sesini duyurarak ödül verme..
ben bıraktım eskileri bugün hepsni kapadımmutlu olucam bundan sonra yemişim eski sevgiliyi adı üstünde eski
devam edicek bi ilişki olsaydı adı eski olmazdı dimiibundan sonra mantık var
:119::119::119: ve kendime gösterdiğim saygıı
canım hem üzüldüm hem sevindim senin adına.. ayrılmışsınız ama böyle düşünebildiğine göre gerçekten bitmesi gerektiğinin farkına varmışsın zamana bırak kendini üzme kaderimizde ne varsa onu yaşıcaz zaten allah hayırlı olanı yazsın1,5yıldır sevgiliydik canım.Ayrılalıda 1 hafta oldu.Basit mevzular yüzünden bitti.
Onun iddasına göre benim güvensizliğim bitirdi ilişkiyi.
Biz daha öncede çok ayrılıp barıştık uzağız zaten memleket olarak.
Ama ben inanıyorum ki bu sondu,son ayrılıktı.
İçimde huzurlu ve rahat ilk defa böyle güçlüyüm.
Eskiden olsa mesajlar atardım sitem ederdim şimdi hiç birini yapmıyorum
Tam tersi o sinirini almaya çalışıyor benden.
Umrumda değil ya yerime hemen birini bulur eminim.
Böyle bir insan için üzülmek istemiyorum,kendime yediremiyorum
hoşgeldin aramızaaa bizde tam bunu yapıyoruzzzbende hayatımın merkezinden indirmek istiyorum onu. onsuzda mutlu olabilmeliyim. ama olmuyor işte.
bitmeez o geceler ama birazda biz eziyet ediyoruz kendimize ben mesela her defasında depresyona girip ne kadar acıklı şarkı varsa dinlemeye başlıyodum.canım eğlendir kendini sürekli bişeler bul gecede yorgun olursun kafanı yastıga koydugun gibi bi bakmışsın sabah olmuşnaber kızlar? femaleengineer senden naber. hani eşref saatleri diyodun ya bu akşam saatlerine. gündüz iyikötü geçiyo da gece fena vuruyo be arkadaşım.
kız biz buluştuk dedi naber napıyosun ayakabı almaya gidicem çekimim var bide etek elbise alıcam dedim
aaaaaaaa dur sen şimdi kısa alırsın nerdeysen alayım seni dedi arkadaşıyla geldi aldı ayakabıcıyla tartıştı üstüne
sonra ayakabıyı bana aldı dur ö...ye de şurdan bişey al yazık kıza dedimkızdı biraz sonra barıştık sarıldı bende o elini
müsait bi tarafına monte etmeden çek! dedim oda tamam ama yarın benimsin tüm gün dediçok güzel planlarım var
bide bugün dediki hayatıma senden sonra çok kişiyi aldım ama mutlu olamadım azapmı çekiyorum nedir
geri al beddua ettinse hadi be nolur dedisoğudum birden yarında ekicem galiba sevsemde ben erkeğin zeki olanını seviyorum galiba :26::26:
hahahhahahahhahahhahahaahahahha kapak olmuş canımkızlar nerelerdesiniz ben onla buluşmaktan vazgeçtim soğudum mu ne artık yepyeni bi sayfa açtım
hepsini sildim hayatımdan eskiye dair kim varsa
o kdar hazrlık yapmışmışçok dengesiz olduğumu söyledi aman mutlu olsunlar olabilirlerse uğraşmıyorumm
bence bi daha açma telefonlarınıbittiğini idrak edemedin galiba sen bitmişş bişeyin neyini konuşucaz de
yahu ben bu erkekleri anlamıyorum beyinlerinde hasar var galiba bunların jeton çok sonra düşüyo
sonunda alıcam hepsini toplu törenle hastanedeki iğnelerle iğnelicem
bence canım hiç sesini bile duyma seni sensizlikle cezalandırana sesini duyurarak ödül verme..
ben bıraktım eskileri bugün hepsni kapadımmutlu olucam bundan sonra yemişim eski sevgiliyi adı üstünde eski
devam edicek bi ilişki olsaydı adı eski olmazdı dimiibundan sonra mantık var
:119::119::119: ve kendime gösterdiğim saygıı
kızlar ben anlamıyorum bu erkekleri ya sabah bi uyandım aşkım sakın beni bırakma ayaklarına kapanırım senin die mesajlar hiç uzatmadım ok dedim unutalım. biraz önce bi mesaj haftasonu izmire gelsene, dedim gelemem hem senin sınavına da 2hafta kaldı çalış sınavdan sora görüşürüz yok ben onu telafi ederim sen gel lütfen fln dedi yok dedim babamda daa tam iyileşmedi evde olmam lazım sende çalışsan ii olcak dedim ok gelme bende haftasonu dedemlere giderim dedi önce bişiy demedim ama yani sinir oldum ben o çalışsın die gitmiom o kalkıo ne dio sora dedimki madem öle bu haftasonu ders çalış haftaya sen gel kuzenimin nişanına gidelim sınavına az kaldı die gelmiceni biliodum ama dedesine gitmeye vaktin varsa bunada bulabilir die düşündüm o da boşver unut gitsin bi yere gitmiorum dedi bana gelince hep öle olur zaten sende unut gitsin dedim o da böle başladı yine sen ne kadar bencilsin de senin için yaptıklarıma yazıklar olsun fln...dedimki içimden sana o kadar çok bağırmak gelioki ama bunu yapmıcam sessiz kalıcam tartışmıcam seninle o da sana mesaj atmam da aramam da zaten bi hataydı dedi umarım bi daa hata yapmazsın dedim...
yani varya yokluğunda o kadar iiydimki şimdi geldi alt üst etti beni ve yine gitti kızlar allah aşkına tüm yanlış bendemi?
Kızlar,
Dün ne oldu. Ortak arkadaşımızın kız arkadaşı illa görüşelim diyodu olan bitenden sonra. ben de o kadar muhabbetimiz vardı ayıp olmasın diye yeni telimi verdim ama seninkine söyleme filan dedim. Sanki eski sevgilim de ayaklarıma kapanacaktı ya sanki telefonumu bilse.. Neyse kızcağız beni aradı buluşalım dedi yanımda sevgilim var o da gelse olur mu dedi. Ben de olur tabiiki dedim ne diyeyim. Sevgilisi dediğim benimkinin en yakın dostu. Bizim bu insanlarla normalde de görüşmemiz var yani bizi birbirimize bağlayan yalnızca benim eski sevgilim değildi. Aramız iyidir. Neyse benim evin oralarda bi kafeye geldik hatta bizim ortak arkadaşımız( eski sevgilimin yakın dostu) şakayla karışık kırılmış bana şimdi böyle mi olduk diye telimi ona verme demiştim ya kıza...Çocuk bi aramış beni tabi zınk numara kullanılmıyo. Sevgilisini halbuki demin aradı nasıl yani filan olmuş. Kız da olmaz veremem bedazzlda sözüm var demiş. Çocuk da bana aşkolsun filan trip yapınca artık daha fazla saklayamadım numarayı. O kadar hatrı muhabbetimiz vardır. Böylece benim numaram onun en yakın dostuna gitmiş oldu iyi mi. Aslında bana kalsa görüşme teklifini kabul etmicektim sanki pişmanmış gibi görünüp diğerinin kulağına gitmesin diye. Hadi ayıp olmasın ayrıldık diye onları da silmiş olmayayım dünya bu olur a diye tamam dedim. Buluştuk. Konuyu açmadım öyle lafladık.. Tabi onun en yakın arkadaşı dediğim kişi dayanamadı neden böyle oldu bedazzld sende onun face şifresi yokmuydu yazık oldu 2 seneye diye.. Of be kızlar bayılcam hala mesele güvensizlik meselesi olarak görülüyo. Valla bi kişi daha güvensizlik yapmışsın ilişkini bitirmişsin derse ağzının ortasına çakasım var bi tane. O öyle deyince de ben dayanamadım tabi olup biteni üstünkötü anlattım. Kötülemedim ama ağır konuşmadım. Öyle deyince hak verdi. O bana böyle anlatmamıştı dedi. Adam küfür ettiğini unutmuş gitmiştir ben diyorum size..Kız arkadaşı da benimkiyle konuşmaya çalışmış noldu diye. Ağzını bıçak açmıyomuş. "Demekki hakkımızda hayırlısı buymuş" demiş geçmiş. Ben bitirdim ya görünüşte üstüme kaldı tabi. Ama bunun bi önemi yokki sen bıraktın ben bıraktım sonuç olarak tı-kan-mış-tı. Ama gene de bilsin istedim neden gittiğimi. Çünkü benim için güvensizlik yaptım kavga çıkardım ayrıldım diye düşünüyo adam ciddi ciddi kendini buna inandırmış. Vardır öyle huyları. O yakın dostunun da bişey bildiği yok tabi pek konuşulmaz onların arasında bu konular.. İşte hayırlısı nasip kısmet. Pişmanlığını hissetmedim dedim. Öyle deme bilemezsin dedi. oOolaydan sonra özür dileseydi gene bu noktaya gelirmiydiniz dedi. Ben de gelmezdik belki ama hiçbişey de değişmezdi o yüzden hayırlısı olsun dedim. Belki böylesi daha hayırlıdır bedazzld dedi. yani uzun lafın kısası hala seven ama birşeyleri daha fazla tüketmemek ve birbirimizden iyice nefret eder hale gelmemek adına ayrılığı seçen seçimini yapmış kız imajı çizmiş bulundum. Zaten işin aslı da bu. Ne zaman rol yapabilmişim ki ben..Yapabilsem bu halde olmam. Onlar da üzüldüler tabi. Aslında hiç konusu açılmıcaktı da adam bana güvenmedi diyomuş benim için. Ona bişey anlatacak gücüm yok dostu biliyo işte neden gittiğimi. Tabii öyle kötülemedim aşağlamadım onu asla.
Bi de bilmem bana kızarmısınız. Çok güzel bi video yapmıştım 2. senemiz için müzik ve resimlerimizden oluşan dijital çerçeveye koymuştum. O kadar uğraşmıştım ki sabahlara kadar . Hatta inanırmısınız hazırlarken gözlerimden yaş aktı hazırlarken bile duygulandım. oOgünün akşamı verecektim nasip olmadı o olaydan sonra. İçimde kalmıştı. Al dedim bunu ona veriver o gün vermek nasip olmadı. Hakikaten ağırlık yapıyo. Çok çok içimde kaldı. O hediyeyi aldığında hala bedazzld beni seviyo dicek tabii. Varsın desin belli ya zaten sevdiğim hala kim inanır artık hiçbişey hissetmediğime. Evet tabiiki seviyorum varsın bunu bilsin ama pişman da değilim. Allah pişman etmesin. O yakın dostuna da dedim ben ondan ayrılırken bunun geri dönüşü olmayacağını biliyordum. Peki dedi o ettiği laflar için özür dileseydi pişmanlığını hissetseydin gene ayrılırmıydın. Dilemezdi dedim. Daha önce de yaşandı bu ilk değil .Adam bana ben böyleyim işine gelirse demiş. Belki yumuşardım ayrılmazdım o zaman ama hiç bişey de değişmezdi bundan eminim dedim. Uzun vadede doğru kararı verdiğime inanıyorum dedim ki hakikate öyle. Onların da benim hakkımda muhabbet edeceklerini sanmıyorum. Zaten dediğim gibi böyle şeyleri aralarında pek konuşmazlar. Zaten eski sevgilim hayatta konusunu açtırmaz. Kızlar bana kızdınız mı bilmem ama hakikaten içimde kalırdı hediyesini veremezsem. Ha bide çocuğun dediğine bak:) ben vermicem dedi. o hediye arabada kalacak görüştüğünüzde sen kendi elinle vereceksin dedi gülümseyerek. Ama aynı kişi, tabi sildiysen bunun geri dönüşü olmaz kararını verirken iyi cesaret etmişsin bu kadar severken de demişti. Gerçi bu olan biteni üstünkörü anlatmadan önceydi yani sadece güven sorunu olarak bildiği sırada bunu demişti. Sonra da arabada kalsın hediye kendin yüzyüze görüştüğünde kendi elinle ver dedi . Ne bana geri verdi ne de tamam ben ulaştırırım dedi. Ne geçti kafasından bilmiyorum. Bayılcam. Ne zor işmiş severken ayrılmak. Allah yardımcım olsun. Tek bildiğim böylesinin hayırlı olduğu. Daha da adımı sorsan bilmiyorum. O derece..
kokoskedi seslenme bakalım ne yapacak. sen hiç sınavını katma araya. bırak o halleder sınav işini ayarlayabilir göze almıştır zaten h.sonu görüşmek istiyosa. sen hiç seslenme. sen zaten..... le başlayan cümleler de kurma. dur bakalım
Tamamen katılıyorum
bundan sonra böyle kimseye hakettiğinden fazla değer vermicem
öküze kravat takmanın alemi yokmuş iştee
canım hem üzüldüm hem sevindim senin adına.. ayrılmışsınız ama böyle düşünebildiğine göre gerçekten bitmesi gerektiğinin farkına varmışsın zamana bırak kendini üzme kaderimizde ne varsa onu yaşıcaz zaten allah hayırlı olanı yazsın
hoşgeldin aramızaaa bizde tam bunu yapıyoruzzz
bitmeez o geceler ama birazda biz eziyet ediyoruz kendimize ben mesela her defasında depresyona girip ne kadar acıklı şarkı varsa dinlemeye başlıyodum.canım eğlendir kendini sürekli bişeler bul gecede yorgun olursun kafanı yastıga koydugun gibi bi bakmışsın sabah olmuş
hahahhahahahhahahhahahaahahahha kapak olmuş canımeminmisin istemediğinden ama çocuk resmen gel desen kızı bırakıp koşa koşa sana gelicek bence sende o kızla çıktılar diye hırs oldu baktın hala deli gibi sende aklı sonra bi anlamı kalmadı senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?