- 24 Şubat 2011
- 2.603
- 25
- 108
kendimizi tutmamız lazım başka yolu yok ben 2 gun daha dayansaydım şimdi burda bu konuyu açmıyor olcaktm:2:
ahh ahh zaten o dayanma işi hepsinden zor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendimizi tutmamız lazım başka yolu yok ben 2 gun daha dayansaydım şimdi burda bu konuyu açmıyor olcaktm:2:
şu bi hafta içinde sevgilim olabilir..
neyi yapıp neyi yapmamam gerekir kızlar tavsiye verin bakimmm hatunlarım
![]()
İçinden geleni yap tabiiki
şu bi hafta içinde sevgilim olabilir..
neyi yapıp neyi yapmamam gerekir kızlar tavsiye verin bakimmm hatunlarım
![]()
hayırdır cnm yoktun bayadır. en son sen ona sevdiğini sölemiştin o da sana yol vermemişmiydi baya gelişme oldu anlaşılan?
yok canım arkama bakıp durucak bi insan değilim ben bi sene oldu artık
ciddi bi ilişkim olsun dedim uzun zamandır peşimde olan biri vardı teklifini kabul etmeyi düşünüyorum..
herşey aşk değilmiş mantıkla hareket ediyorum bundan sonra değer veriyosa gerisi yalan![]()
Keske senin gibi dusunebilsem ya.. cidden. 10 kere evlenmistim heralde. Ben asik olmadan, bir erkegin ruhunu oksayamam, zaten sevmiyorsam iliskiden hicbirsey anlamayacaktir. Duygularim on planda yasayan bir insanim... mantik bana bu konuda biraz garip geliyor.. dusuncese sevmedigin adam sana dokunuyor, seni istiyor ve sen asik degilsin.. tuylerim diken diken oldu baakk ayyyy..
tatlım ben şimdi girdm msjları okumadan sana cvp yazim dedim:) biz iyiyiz ya hani artık kavgada etsek hiç ayrılık konusuna gitmiyoruz olgunlaştık sanırım biraz.ama ilişkimiz eskidi resmen bide bu aralar parasal sıkıntıdayız bişelerde yapamıyoruz sıkılıyoruz sürekli yeni bişeyler istiyoruzben sizinn üzüntülerinize ortak olmaya giriyorum buraya
![]()
ya bide şöyle bişi varki bağlanmışlık ve kaybetme korkusu birbirini kamçılıyo
bi taraf çok fazla üstüne düştüğünden diğer tarafı suçluyo
bazen bizde çok fazla trip atıyoruz ve trip attıkça nazlandıkça
onlardA olaya şimdi 2 saat trip atcak sonra yumuşucak diye bakmaya çalışıyolar
bunu şuanki insanda farkettim geçen gün bi yanlış yaptı
bende telimi kapıcaktım yapmadım açtım mahçup konuşuyo arayıp açmamazlıkta etmedim
nasılsın dedi iyiyim sen dedim bende iyi ya o konu... falan derken sözünü kestim
ben bu konuyu konuşmak istemiyorum başka zaman konuşuruz şimdi kapatıyorum dedim
kapattım gayet ağır soğuk ama cıvıklaşmadan konuştum baktımki sabahı çiçekle gelmişti
hatasının dahada farkındaydı.. ama eğer msjına cvp vermeyip telini açmasaydım bu onu delirtmekten başka bi yere varmazdı
bu taktiklerle bi yere gelinmiceğini anladım hatta soğutuyoruz.
belki bana katılmzsınız ama bunlar bnm dşüncelerim kırgın oldugunuzu belli edin umursamayın
inanın daha çok üzerinize düşüp sizi mtlu ettirmeye çalışıyo..
bende telimi kapıcaktım yapmadım açtım mahçup konuşuyo arayıp açmamazlıkta etmedim
nasılsın dedi iyiyim sen dedim bende iyi ya o konu... falan derken sözünü kestim
ben bu konuyu konuşmak istemiyorum başka zaman konuşuruz şimdi kapatıyorum dedim
kapattım gayet ağır soğuk ama cıvıklaşmadan konuştum baktımki sabahı çiçekle gelmişti
hatasının dahada farkındaydı.. ama eğer msjına cvp vermeyip telini açmasaydım bu onu delirtmekten başka bi yere varmazdı
belki bana katılmzsınız ama bunlar bnm dşüncelerim kırgın oldugunuzu belli edin umursamayın
:101:güzel bir tespit .. tecrübelerini paylastıgın için tesekkürler.
cnm çok sevindim senin adına inş çok mutlu olursun sanırım bende öle yapıcam artık hayat bunu gösterio. daa net bişiyde olmadı biliosun olanları. bilmiorum aratcakmı ailesine nolcak öle bekliorum. belkide son kez konuşmak ii olurdu ama ben artık öle bişiy teklif edemem. o da edermi bilmiorum. en son takıları gönderirim demiştim onu bile atmadım nie atmadın dese ona bile vercek cevabım yok yani bilmiom ne yapmalıyım. ama senin için çok sevindim cnm. bencede artık taktik fln boş yani mantığın uygunsa ve sane değer veriosa sende zamanla sevebilirsin die düşünüorum. belkide bunu bizim gibi ilişkilerden yorulanlar aşkı bi kere tadıp acısını çekenler yapıodur :)
Çok doğru aslında canım sonuçta trip atınca teli kapatınca eninde sonunda yine açmıyomuyuz
O yüzden çocukca hareketlere hiç gerek yokmuş cidden
Aynen senin yaptığın gibi yapmak lazım sorundan kaçmak yerine üstüne gitmek lazım.
En azından o an için konuşmayı ertelemek bile karşıdakini daha çok düşündürcektir.
Ama telefonu açmasan oda bir süre sonra aramaz yani![]()
evet bide anladımki açıncada ne var falan değil efendim xxx dedim nasılsın ya şey falan kem küm oluyolar
bana dediki diğerleri gibi trip atmadın hani öyle bişi bekliyodum kırgın olduğun halde sakin konuştun bu hoşuma gitti dedi..
sonuçta yüz yüze bakıcaksak kırıcı konuşmanın anlamı yok dedimm
kale fethedildi diyorumm
gerçekten duygularla bi yere kadar değerimi mantığımla görüceksem bu mantığa can kurbann![]()
canım bırak kendisi senle irtibata geçsin sana dediklerimi unutma..
ben artık çok yoruldum sinlenmek için birinin omzuna yaslanmış farzediyorum kendimi
belki ilerde sevebilirimde![]()
Çok doğru aslında canım sonuçta trip atınca teli kapatınca eninde sonunda yine açmıyomuyuz
O yüzden çocukca hareketlere hiç gerek yokmuş cidden
Aynen senin yaptığın gibi yapmak lazım sorundan kaçmak yerine üstüne gitmek lazım.
En azından o an için konuşmayı ertelemek bile karşıdakini daha çok düşündürcektir.
Ama telefonu açmasan oda bir süre sonra aramaz yani![]()