tostos hoşgeldin canım, benim sevdiğim adam da denizci dolayısıyla seni en iyi ben anlarım herhalde, bilmiyorum içime öyle doğdu yada..
Güzelim öncelikle erkek arkadaşınla kaç ayda bir görüşüyorsunuz, görüştüğünüz zamanlarda ilgisi nasıl, bunları sakıncası yoksa eğer ayrıntılı anlatırsan daha iyi yardımcı oluruz gibime geliyor. Onun dışında eğer erkek arkadaşın seni seviyorsa, sen de seviyorsan, anlaşabiliyorsanız, dünyada çok az kişiye nasip oluyor bu tür güzellikler dolayısıyla bırakma, peşinden git derim, ama birlikteliğiniz seni değiştiriyorsa, seni bazı konularda uyarılarına rağmen zorluyorsa mutlu olamazsın. Umarım ne türlü karar verirseniz, o şekilde mutlu olursunuz.
hoşgeldimm :) iyi ki de geldim valla çok sıkıntılıyım ve bu sıkıntım da gitgide artıyor..bu arada eminim beni en çok anlayacaklardan birisin femalengineer :)
kısaca ilişkimi anlatmam gerekirse bir arkadaşım vesileysiyle tanışmıştım.üniversite ortamlarını bilirsiniz arkadaşım yanında erkek arkadaşımı getirmişti ve o şekilde oldu.o zaman 3-4 gün kalmıştı ve bunun sonrasında 1 ay arkadaşlığımız devam etti ve buralara kadar geldik.aslında çok sık görüşemiyoruz.yani bu zamana kadar 7-8 kez filan olmuştur ama bu zamana kadar da anlaşamadığımız,konuşupta çözemediğimiz bir problemimiz hiçte olmadı.o yüzden şimdiki haline anlam veremiyorum.normalde sevgisini uzakta da olsa gösteren biridir.ilgisini hiç bırakmadı şu son 1.5 aya kadar.tam o zamanlar ayrıydık biz ama devamlı kendisi arıyordu,soğuk davramamamı istiyordu ona karşı yani eskisi gibi olsun diyordu ama çok kırılmıştım.o yüzden elimde değildi.ama ne zaman konuştuk işler değişti bende o da bir şeylere yeniden baaşlayalım diyordu.ayrılık sebebini de zaman zaman girdiği bunalımlara bağladı.yanımda olamadığı ve sürekli ayrı kaldığı için benden kendisini mahcup hissediyormuş,beni bekletmek istemiyormuş .daha öncesinde de böyle bunalımlara girmişti her zaman destek oldum,yanındaydım,birlikte bunları halledebileceğimizi birbirimizi sevdikten sonra hiçbir şeyin olmayacağını,stajı bittikten sonra bu kadar ayrı kalmayacağımızı ve onu çok sevdiğimi belirttim ama bu sefer hiçbir şey etkili olmamıştı.neyse tekrar barıştığımızda geldikten sonra ilişkimizi şekillendirelim demiştik.yani tamam bir şeyler var ortada seviyoruz birbirimizi ama tam adı konulmuş bir durum da yok ortada ve kendi beklentilerini öne sürünce ben buna dayanamadım tabii tartıştık.döndüğünde çok farklı biriydi.bana karşı soğuk,ilgisiz,aramasam sesini duyamayacağım,mesaj atmasam zar zor haber alabileceğim bir hale geldi.bu davranışlarının sebebini sorduğumda ise önceki mesajlarımda yazdıklarını söyledi her şeyin düzeleceğini filan.ben ona inanarak 1.5 senemi vermişim madem öyle geri kazanıcam o zaman dedim.ancak ben yaklaştıkça kendini çekti.önceleri aldırış etmedim ama artık gerçekten yoruldum bu tavırlarından.ben onun inmesini kavuşmamızı bekliyorum bana iniyorum ailemleyim bile demiyor.bunu hak edecek bir şey yaptığımı sanmıyorum.üstüne üstlük bu durumdayken yanıma geldiğinde benden beklentiler içerisinde.karşı tepki verince de bu şekilde davranıyor.yine bile hadi diyorum kendi kendime sabah günaydın msjını attım bana bu saatte kusura bakma ailemleyim telefona bakamıyorum diyor.haklıdır ailesidir tabiki öncelikli ama bir mesaj atmak bu kadar mı zor olur???[/QUOTE]
Canım mesleği itibarıyla zaten diğer insanlara göre ayrı tutacaksın karşındaki kişiyi. Eğer seviyorsa, senin de sevdiğini beklediğini görüyorsa aradaki bağa, sadakate kıyamaz elbette döner diyorlar, ben de umut ediyorum dönecek biliyorum, bence sen de böyle düşün. Gemiye çıktığında ona da yazık 4 duvar arasında aylarını geçiriyor, senden benden daha da kötü şeyler düşünebiliyor, negatif enerjisini atacak biryer bulamıyor, gemide hep aynı insanlar, yoğun iş temposu bilirsin.. Dolayısıyla ya çelik gibi sağlam sinirleri oluyor ne yaptıklarına akıl sır erdiremiyoruz, ya da senle gerekli ihtiyacını görmek için yaklaşmaya çalışan biri gibi, ama ikinci dediğim oldugunu sanmıyorum, dediğim gibi denizci insan gene kişiden kişiye değişir ama her zorluğunda Allah'a sığınır, genel olarak ta manevi değerleri yüksek insanlardır, yani en azından benim tanıdığım arkadaşlarım böyleydiler.. Dolayısıyla şuraya getiricem sözü, eğer acelen yoksa bekle derim, onu karşına al sor neden böyleyiz, şu an tesadüfki burdayız ve konuşmamız gerekir, benim sana ihtiyacım olan bir dönem, sorunumuz neyse çözelim şeklinde yapıcı konuşmalarla bence sorun çözülür her ne ise. Karşındaki insan da emin olmak istiyordur senden inan bana. İnş güzel olaylara vesile olurum. Buarada ben çok memnun oldum, benzer olayları yaşamak insanları yakınlaştırıyor, keşke yaşamasak üzülmesek ama herşey bizim için sonuçta, buarada ismin ne isminle hitap etmek daha samimi kılacak muhabbetimizi, nerede, hangi bölümde okuyorsun??