Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

böle diebilmene çok sevindim canım ya ben pek öle diilim yani bazen eet kurtardım kendimi diorum ama bazende çok çok mutsuzum çok kırgınım ya pişman olursam die çok üzülüorum ama üzülsemde ele geçen bişiy yok artık bitti geri dönüşü de olamaz... bugün face'e girdim bi baktım annesi face'ini kapamış acaba ben varım diemi yaptı anlamadım beni silmemiş yani komple kapamış bu bile çok üzdü beni acaba o mu yaptı dikkat çekmek için yoksa oğlu beni ondan takip etmesin die annesimi kapadı anlamadım baya takıldım kaldım üzerime alındım direk çünkü kadın severdi öle face de bişiyler paylaşmayı bi anda kapaması tesadüf olmamalı...

off kızlar ya bugün face'e girdim bi baktım annesi face'ini kapamış acaba ben varım diemi yaptı anlamadım beni silmemiş yani komple kapamış bu bile çok üzdü beni acaba o mu yaptı dikkat çekmek için yoksa oğlu beni ondan takip etmesin die annesimi kapadı anlamadım baya takıldım kaldım üzerime alındım direk çünkü kadın severdi öle face de bişiyler paylaşmayı bi anda kapaması tesadüf olmamalı...sanırım onlarda resmen bittiğini kabul etti...

canım ortak arkadaşlarınız konuşmuyorlar mı sizin durumunuzu? hani senin halini azıcık çıtlatsalar belki bir şekilde yeniden konuşursunuz??
Gizemcim ortak arkadaşlarımız var ama özellikle ben istemedim, böyle olacaksa olmasın diye, yoksa arkadaşları dahi bana hak veriyor neden böyle yaptığı konusunda bir şey diyemiyorlar, öyle bekliyorum işte. Ama bilmiyorum arkadaşlarından mı yardım istesem daha iyi olur acaba bilemiyorum.
Canım benim sen önce bir söyler misin bu ilişkinin bitmesi senin için şuan iyi mi kötü mü, yani bitimeyi istiyor musun? Çünkü demek istediğim şu; sorunun içindeyken sorun bize içinden çıkamayacağımız kadar büyük ve çözümsüz geliyor.
Onun dışında ayrılıklar sonrasında taraflar çok alıngan oluyor, yani rüzgar esse hapşırıyoruz. Belki de hiç mi hiç alakası yoktur be güzelim bu hesap kapamanın senle. Sizin aranızdaki şeyi en iyi gene siz bilirsiniz ama ne bileyim erkekler o kadar da kompleks düşünemiyorlar bu işleri. Kesin altında başka bir sebep vardır. Umarım.

Son düzenleme:
Kesinlikle çok doğru diyorsun.Bizim de kendimize nasıl bir garezimiz varsa sultanlığı bırakıp kul köle oluyoruz değmeyecek kişilere

Aynen katılıyorum hayat onlardan ibaret değil insan bunu anladığı zaman daha huzurlu oluyor.

Bence hiç düşünme bunları kendini üzme
Zaten bitmiş artık sende bunu kabullendin
Yinede böyle şeyler gördükçe insan üzülüyo elinde olmadan ama belkide hiç bir kasıt yoktur
Kadının aklına bile gelmemiştir
Bunları düşünüp kendini üzmeye değmez.

Canım benim sen önce bir söyler misin bu ilişkinin bitmesi senin için şuan iyi mi kötü mü, yani bitimeyi istiyor musun? Çünkü demek istediğim şu; sorunun içindeyken sorun bize içinden çıkamayacağımız kadar büyük ve çözümsüz geliyor.
Onun dışında ayrılıklar sonrasında taraflar çok alıngan oluyor, yani rüzgar esse hapşırıyoruz. Belki de hiç mi hiç alakası yoktur be güzelim bu hesap kapamanın senle. Sizin aranızdaki şeyi en iyi gene siz bilirsiniz ama ne bileyim erkekler o kadar da kompleks düşünemiyorlar bu işleri. Kesin altında başka bir sebep vardır. Umarım.[/QUOTE]

cnm benim bu ilişkinin sonunu göremiorum tünelin ucunda en ufak bi ışık görsem koşup sarılcam ama inanki hiç yok. 1,5 ay oldu adam bi kere bile bi hatasını kabul etmedi hep beni suçladı benden ters cevaplar alıncada ben seni çok sevmiştim ayaklarına yattı en sonda facede bi fotom etiketlenmiş die bi dünya laf söledi yani adam hala bi açık bulmaya çalışıo benle ilgili bu çabayı keşke güvenimi kazanmak için harcasaydı. ben face'in bana yönelik kapandığına çok eminim çünkü annesi 7-24 facede yaşayan biriydi bu tesadüf olamaz oğlu beni takip etmesin üzülmesin die yaptı bence kendince haklı da olabilir ama yinede insan alınıo ister istemez...

Bence hiç düşünme bunları kendini üzme
Zaten bitmiş artık sende bunu kabullendin
Yinede böyle şeyler gördükçe insan üzülüyo elinde olmadan ama belkide hiç bir kasıt yoktur
Kadının aklına bile gelmemiştir
Bunları düşünüp kendini üzmeye değmez.[/QUOTE]

doğru diosun canımda işte insanın elinde olmuo sen ii kabullendin heralde geçtimi buhranların benim arada gelio ama ağlıom ağlıom sora biras daa güçlenmiş hissediyorum kendimi ama derslerimi baya etkilio malesef... bu ilişkinin sonunu göremiorum tünelin ucunda en ufak bi ışık görsem koşup sarılcam ama inanki hiç yok. 1,5 ay oldu adam bi kere bile bi hatasını kabul etmedi hep beni suçladı benden ters cevaplar alıncada ben seni çok sevmiştim ayaklarına yattı en sonda facede bi fotom etiketlenmiş die bi dünya laf söledi yani adam hala bi açık bulmaya çalışıo benle ilgili bu çabayı keşke güvenimi kazanmak için harcasaydı. ben face'in bana yönelik kapandığına çok eminim çünkü annesi 7-24 facede yaşayan biriydi bu tesadüf olamaz oğlu beni takip etmesin üzülmesin die yaptı bence kendince haklı da olabilir ama yinede insan alınıo ister istemez...

Yani senin hakkındaki düşüncelerini öğreneceksin çok bir şey değil bence bu.Hem az mı olmuş canım benim 3 ay dile kolay..Hani belki kendi seninle konuşması gerektiğini düşünmemiştir ama arkadaşı filan söylerse aklına yatabilir.En azından onun için aklında soru işaretleri kalmaz

cnm benim bu ilişkinin sonunu göremiorum tünelin ucunda en ufak bi ışık görsem koşup sarılcam ama inanki hiç yok. 1,5 ay oldu adam bi kere bile bi hatasını kabul etmedi hep beni suçladı benden ters cevaplar alıncada ben seni çok sevmiştim ayaklarına yattı en sonda facede bi fotom etiketlenmiş die bi dünya laf söledi yani adam hala bi açık bulmaya çalışıo benle ilgili bu çabayı keşke güvenimi kazanmak için harcasaydı. ben face'in bana yönelik kapandığına çok eminim çünkü annesi 7-24 facede yaşayan biriydi bu tesadüf olamaz oğlu beni takip etmesin üzülmesin die yaptı bence kendince haklı da olabilir ama yinede insan alınıo ister istemez...[/QUOTE]
Canım ilişkin için en ufak bir umut kalmadıysa niye kendini üzüyorsun ki.Şöyle düşün sen elinden geleni yaptın, tüm olumsuzluklara rağmen ışık görsem yine koşa koşa giderim diyorsun yani iş sende değil karşı tarafta bitiyor.E o da adım atmıyorsa.. Seviyorsundur ona bir şey diyemem ama bir şeyleri kabul edip yoluna öyle devam etmelisin.

Güzelim haklısın.. Ben arkadaşıyla da konuşmuştum ama o zaman ayrı değildik, yapamadığını söylüyormuş ona da. Ama neden yapamadığını merak ediyorum, her şeyimiz aynı. Aynı anda aynı şeyi düşünüyoruz, hoşlandığımız şeyler, zevklerimiz aynı. Düşünce yapısını geçiyorum fiziken de çok şükür elim ayagım da düzgün, yüzüne bakılmayacak biri de değilim. Ama adamın dediği her şeyimiz aynı oldugu için uzun soluklu bir ilişki olmaz bu. Bana göre de hayatımda her şeyimin aynı oldugu bu insanla beraber uzun yıllar belki bir ömür geçiririz gibi gelmişti.
Ben de neden önyargıyla yaklaştığını anlamıyorum. Belki ben kabul etmiyorum ayrılmayı, kolaymıymış öyle?? Bir erkek karşısındaki kadından huzur, güven, hoş tutmasını bekler değil mi.. Bunların dışında başka uğraşlarım da var. Hayatta sadece ev okul iş üçgeninde değilim. Yani anlamıyorum.. 24 yaşındayım, hayatımda ilk defa aşık oldum, hala da çok seviyorum. İçimdeki sevgisi anasınıfında ilkokulda birinden hoşlanırsınız da içinizde kıpır kıpır birşeyler olur ya böyle saf duygular.. hala öyleyim. Onun hakkında kötü birşey düşünemiyorum. Keşke diyorum keşke birinden hoşlandığını görseydim, yada biriyle beraber oldugunu bilseydim de o zaman vazgeçerdim ondan diye ama hala onunlayım ben, o bilmese bile. İşte izne gelmesini bekliyorum belki o zman dualarım kabul olur da benle görüşür belki bilemiyorum.
3 ay oldu kimseye bakamıyorum o gözle gizemcim ya

cnm benim bu ilişkinin sonunu göremiorum tünelin ucunda en ufak bi ışık görsem koşup sarılcam ama inanki hiç yok. 1,5 ay oldu adam bi kere bile bi hatasını kabul etmedi hep beni suçladı benden ters cevaplar alıncada ben seni çok sevmiştim ayaklarına yattı en sonda facede bi fotom etiketlenmiş die bi dünya laf söledi yani adam hala bi açık bulmaya çalışıo benle ilgili bu çabayı keşke güvenimi kazanmak için harcasaydı. ben face'in bana yönelik kapandığına çok eminim çünkü annesi 7-24 facede yaşayan biriydi bu tesadüf olamaz oğlu beni takip etmesin üzülmesin die yaptı bence kendince haklı da olabilir ama yinede insan alınıo ister istemez...[/QUOTE]

Canım eylül ekim ayında ben de aynı senin gibiydim eski ilişkimde açmazlarla başbaşaydım. aynen dediğin gibi tünelin ucunu göremiyordum. Çok sevdiğimi düşünüyordum. Acaba ben mi hep hata yapıyorum diye düşünüyordum. Ama sonra ayrılınca ondan başka da dünya varmış diye bizzat gördüm ve ne güzel birşeyki hayatımda ilk defa aşkı tattım. Onla beraberken gözüm dışaıyı görmezdi Allah var, 4.5 sene bekledik birbirimizi. Ama olmayınca olmuyor. Ki uzasa daha çok üzülecektim bunu şimdi daha iyi görüyorum.
İstersen özelden de görüşebiliriz canım. Ben bu ilişkiler konusunda filozof oldum neredeyse diyebilirim.
Sen de öyle canım bir süre geçecek hiç hatırlamayacaksın bile güzel veya kötü günleri. Canını acıtmayacak yani. ..Haa şimdi eski sevgilim nasıl pişman görsen.. Ama ne yazıkki tükendi herşey. Erkekler böyle ne yazıkki akılları çok sonradan geliyor. O zman da çok geç oluyor. Benimki bana diyor ki ben seni hala kabul ederim işte X kişisine ragmen.. Ki sorun burda işte ben kabul edilmeyi istiyor muyum bakalım..:) Yani adamın aklı hala benim yanlış yaptıgım konusunda. Seninki de böyle düşünecek emin ol. Ama o zaman sen yaralarını sarmış toparlanmış olacaksın. Aslında ona hiiiç mi hiç ihtiyacın olmadığını göreceksin. İnş bu kısa zamanda olur. Yeterki güçlü ol.

:)) ibretlik paylaşımlar bunlar:)

Son düzenleme:
Aahh ahhh!!Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki..Biz bu kadar saf duygularımızla onlara yaklaşırken ne oluyor da böyle davranıyorlar anlamıyorum.Aşık olduğun zaman ne yapsan ne etsen peşinde oluyor yani ben bunu anladım.O an kızıyorsun,bağırıyorsun ama o sana anında geri döndüğünde yelkenler yerlerde oluyor.
Tatlım bence senin kaptan izine gelince açıkça al karşına konuşun.Neden böyle oldu niye oldu birden hem de.Bunu bilmeye hakkın var sonuçta.Her şeyi yarım bırakıp gitmek o kadar kolay mı?Hem niye ön yargılı ki bu kadar? Ne güzel her şeyiniz aynıymış,onu seviyorsun ve herkesin katlanamayacağı bir şeye katlanıyorsun..Özlem ve onsuzluğa..Biliyorum bu kolay bir şey değil ama en doğrusunu ondan öğrenirsin.Başta arkadaşlarından yardım al demiştim ama hani onlar ne kadar anlayabilirler gerçeği.

Canım eylül ekim ayında ben de aynı senin gibiydim eski ilişkimde açmazlarla başbaşaydım. aynen dediğin gibi tünelin ucunu göremiyordum. Çok sevdiğimi düşünüyordum. Acaba ben mi hep hata yapıyorum diye düşünüyordum. Ama sonra ayrılınca ondan başka da dünya varmış diye bizzat gördüm ve ne güzel birşeyki hayatımda ilk defa aşkı tattım. Onla beraberken gözüm dışaıyı görmezdi Allah var, 4.5 sene bekledik birbirimizi. Ama olmayınca olmuyor. Ki uzasa daha çok üzülecektim bunu şimdi daha iyi görüyorum.
İstersen özelden de görüşebiliriz canım. Ben bu ilişkiler konusunda filozof oldum neredeyse diyebilirim.
Sen de öyle canım bir süre geçecek hiç hatırlamayacaksın bile güzel veya kötü günleri. Canını acıtmayacak yani. ..Haa şimdi eski sevgilim nasıl pişman görsen.. Ama ne yazıkki tükendi herşey. Erkekler böyle ne yazıkki akılları çok sonradan geliyor. O zman da çok geç oluyor. Benimki bana diyor ki ben seni hala kabul ederim işte X kişisine ragmen.. Ki sorun burda işte ben kabul edilmeyi istiyor muyum bakalım..:) Yani adamın aklı hala benim yanlış yaptıgım konusunda. Seninki de böyle düşünecek emin ol. Ama o zaman sen yaralarını sarmış toparlanmış olacaksın. Aslında ona hiiiç mi hiç ihtiyacın olmadığını göreceksin. İnş bu kısa zamanda olur. Yeterki güçlü ol.

:)) ibretlik paylaşımlar bunlar:)[/QUOTE]

eet cnm haklısın ya mesela bu sabah hiç beklemezken mesaj geldi ki anneside face'i kapadıktan sora bi daa aramaz die düşünüodumki yazmış beni unutabildinmi hiç cevap vermedim aradan 8 saat geçti akşam oldu 3 kere aradı açmadım. sora yazdı sadece konuşmak istemiştim seni çok özledim demiş yine cevap atmadım yazmış mesajlarımı kaile almıosun tenezül edip telefonlarımı açmıosun beni bu kadar kolay nasıl unutursun yaktın gittin beni hiç günahım yokken alev alev yanıyorum gel vur beni bitir bu acıyı dayanamıorum artık demiş. yani adam hala hiç günahım yok dio ya deli edio beni hiç sormuyoki bu kız ne yasadı ne cekti die hala beni nasıl bu kadar unuttu die onun derdine düşüo. hazmedemediği tek şey o yani. istese benim gönlümü çoktan alırdı gelirdi affettirirdi kendini ama yapmadı yaptığı tek şey ben seni çok sevmiştim hiç haketmedim falan filan bi kere de kabul et yani hatanı anca kendini bulunmaz hint kuması görüp duruyo amacı ne anlamadım hem haksızlığa ugradıgını düşünüo hemde özlüo bu nasıl iş yani. bence bi anlık boşluguna denk gelıo atıo yani yoksa bana hak verdiğinden fılan diil. öle olsa zaten ben anında affederdim...en sonda yazmış pardon aşkım ya çok sinir ettim seni dimi belkide ders calışıodun böldüm tamam sen bak dersine ama bilki telefonum hep yanımda ararsan burdayım aşkım seni çok seviorum öptüm... bu ne ya resmen bana vicdan yaptırmak amacı ah keşke güvenebilsem bu sözlerine. nasıl içim gidio aslında bu sözlere ama sanki affedersem bunun intikamını çok pis alır benden yüzüstü bırakır o da bana kapak olur die korkuorum canım...özeldende tabiki konuşabiliriz canım...

Kokoskedi ben çözemedim bu olayı ya bu çocuk sana deli gibi aşık
Yada naptığını bilmez bir halde:26:

eet cnm haklısın ya mesela bu sabah hiç beklemezken mesaj geldi ki anneside face'i kapadıktan sora bi daa aramaz die düşünüodumki yazmış beni unutabildinmi hiç cevap vermedim aradan 8 saat geçti akşam oldu 3 kere aradı açmadım. sora yazdı sadece konuşmak istemiştim seni çok özledim demiş yine cevap atmadım yazmış mesajlarımı kaile almıosun tenezül edip telefonlarımı açmıosun beni bu kadar kolay nasıl unutursun yaktın gittin beni hiç günahım yokken alev alev yanıyorum gel vur beni bitir bu acıyı dayanamıorum artık demiş. yani adam hala hiç günahım yok dio ya deli edio beni hiç sormuyoki bu kız ne yasadı ne cekti die hala beni nasıl bu kadar unuttu die onun derdine düşüo. hazmedemediği tek şey o yani. istese benim gönlümü çoktan alırdı gelirdi affettirirdi kendini ama yapmadı yaptığı tek şey ben seni çok sevmiştim hiç haketmedim falan filan bi kere de kabul et yani hatanı anca kendini bulunmaz hint kuması görüp duruyo amacı ne anlamadım hem haksızlığa ugradıgını düşünüo hemde özlüo bu nasıl iş yani. bence bi anlık boşluguna denk gelıo atıo yani yoksa bana hak verdiğinden fılan diil. öle olsa zaten ben anında affederdim...en sonda yazmış pardon aşkım ya çok sinir ettim seni dimi belkide ders calışıodun böldüm tamam sen bak dersine ama bilki telefonum hep yanımda ararsan burdayım aşkım seni çok seviorum öptüm... bu ne ya resmen bana vicdan yaptırmak amacı ah keşke güvenebilsem bu sözlerine. nasıl içim gidio aslında bu sözlere ama sanki affedersem bunun intikamını çok pis alır benden yüzüstü bırakır o da bana kapak olur die korkuorum canım...özeldende tabiki konuşabiliriz canım...[/QUOTE]

Güzelim kendin için en iyisini gene kendin bilirsin, iz sana ancak deneyimlerimizi anlatabiliriz. Ama benim gördüğüm şu, bugün gene mail atmış mesela benim eski erkek arkadaşım.. Maillerle anlaşıyoruz:) Canım bir süre gececek dedim ya ben o dönemi geçirdiğim için görebiliyorum, adamın kafasında bir rol model var, karşısındakini o kalıba sokmaya çalışıyor, beraberken de çok anlattım direndim bu konuda ama işler ciddileştikçe herkes kendi sınırlarını daha da belirginleştiriyor, karşısındakine ödün vermemek adına. Şimdi ödün vermemek sözcüğünü kullanabiliyorum. Eskiden olsa ben boşa inat mı ediyorum acaba derdim ama yok, hayatımıza giren herşey herkes bir şekilde bizi yönlendiriyor, değiştiriyor. Ama sormamız gereken şu kendimize belki de bu şeyin beni değiştirmesini istiyor muyum?? İstemiyorsak hayatımıza almayacağız Hayatımızdaysa çıkaracağız. Tabi önce orta yolun bulunup bulunamadığına bakıcaz) Benimki de diyorki boynumu büktürecek şeyler yaşattın bana, ama ben yine de sana kızamıyorum, düşman gibi göremiyorum.. Yahu bakar mısınız, sanki ben adama diyorumki ayy nolur beni all boynunu büktürmüşüm, töbee ölür müsün öldürür müsün. Ben bu bakış açısına sahip insanla evlenecektim ya, Allah kurtarmış beni.. şeklindeki konuşmaları birkaç aya kalmaz sen de yapacaksın hem de gülerek canımm.. Güçlü ol yeterki. Maneviyatını sağlamlaştır. Uğraş edin. Elinde ne iş varsa 4 elle sarıl. Ailene sarıl. Gerçekten bunlar çok çok faydalı.

Güzelim kendin için en iyisini gene kendin bilirsin, iz sana ancak deneyimlerimizi anlatabiliriz. Ama benim gördüğüm şu, bugün gene mail atmış mesela benim eski erkek arkadaşım.. Maillerle anlaşıyoruz:) Canım bir süre gececek dedim ya ben o dönemi geçirdiğim için görebiliyorum, adamın kafasında bir rol model var, karşısındakini o kalıba sokmaya çalışıyor, beraberken de çok anlattım direndim bu konuda ama işler ciddileştikçe herkes kendi sınırlarını daha da belirginleştiriyor, karşısındakine ödün vermemek adına. Şimdi ödün vermemek sözcüğünü kullanabiliyorum. Eskiden olsa ben boşa inat mı ediyorum acaba derdim ama yok, hayatımıza giren herşey herkes bir şekilde bizi yönlendiriyor, değiştiriyor. Ama sormamız gereken şu kendimize belki de bu şeyin beni değiştirmesini istiyor muyum?? İstemiyorsak hayatımıza almayacağız Hayatımızdaysa çıkaracağız. Tabi önce orta yolun bulunup bulunamadığına bakıcaz) Benimki de diyorki boynumu büktürecek şeyler yaşattın bana, ama ben yine de sana kızamıyorum, düşman gibi göremiyorum.. Yahu bakar mısınız, sanki ben adama diyorumki ayy nolur beni all boynunu büktürmüşüm, töbee ölür müsün öldürür müsün. Ben bu bakış açısına sahip insanla evlenecektim ya, Allah kurtarmış beni.. şeklindeki konuşmaları birkaç aya kalmaz sen de yapacaksın hem de gülerek canımm.. Güçlü ol yeterki. Maneviyatını sağlamlaştır. Uğraş edin. Elinde ne iş varsa 4 elle sarıl. Ailene sarıl. Gerçekten bunlar çok çok faydalı.[/QUOTE]

Kesinlikle sana katılıyorum Ececim.Nasılsak,neysek öyle kabul ettirmeliyiz kendimizi.Çünkü karşımızdaki genelde bizi kendine uyumlaştırıyor ve biz bayanlar olarak duygusal düşündüğümüz için ilk etapta işin bu kısmıyla pek ilgilenemiyoruz.Ne zaman karşı tarafın hataları canımızı yakmaya başlıyor o zaman mantığımıza uymayanları değiştirmeye çalışıyoruz,ancak o zaman karşımızdakine uyum sağlayıp sağlayamayacağımıza bakıyoruz.Yani bir ilişki hem mantığımıza hem de gönlümüze hitap ederse sağlıklı olur bence.yoksa bir tarafı eksik olan ilişkileri hepimiz biliyoruz hep sorunlu oluyor.Ve şunu kabullenmek çok önemli bence bir ilişkinin sonunu göremiyorsan kendini daha fazla hırpalamayacaksın,bırak inceldiği yerden kopsun.

Son düzenleme:
kızlaaar hadi ben giremiyorum ama herkezde bırakmış topiği.. neler yapıosunuz ?
beni tam 18 gün sonra aradı sanki hiçbir şey olmamış gibi.konuştuk filan dışarıdaydım o günde söyledim sanki sevgilimmiş gibi kıyametleri kopardı.bir yandan hoşuma gidiyordu aklımı karıştırmaya yetmişti ama sanki bir şeylerin de bittiğini hissediyordum.onun bana mesaj atarak hatasını anladığını düşünmüştüm ama yanılmışım resmen.benim bitirmeme sebep olan konuyu sanki ona hiç söylememişim gibi devamını getirdi.tabii artık bende çok sinirlendim bu duruma.resmen beyefenedinin canı benimle ne zaman ne şekilde konuşmak isterse konuşacaktı.benim itirazlarımın onun nezdinde bir geçerliliği yoktu.zaten ben de bir şeylerin bittiğini hissediyordum bana daha öylesine bile olsa mesaj atmasına tahammülüm yoktu.ertesi gün mesaj attı geri dönmedim.işte geçen gece attığı mesaja 1 saat gecikmeli olarak döndüm ve onun benden hiç beklemeyeceği şekilde sözler söyleyerek bitirdim.hala neden bittiğini anlamadığını söyledi bende anlaşamadık de geç dedim.sonra 'bu kadar kolay bir şekilde silebiliyorsan ben hatırlamam' bile dedi. artık bittiğinin farkında ama işte son gurur çabaları,kendini alaşağı etmemek.en son işte'ben ne yaptım hala anlayamadım.kötü olmak gerekiyor,yalan söylemek gerekiyor mutlluluklar sana'. demiş.cevap olarak 'kötü olmak,yalan söylemek gerekmiyor.ben anlatamıyorum sanırım ama anlaşamadık diyebiliriz kısadan.bundan sonraki hayatında mutluluklar' dedim ve bitti.şu an çok rahatım nerrdee eski halim resmen rahat bir nefes aldım

Ben unutamıyorum 2ay oldu
Arkadaşlarıyıla mutlu mesut fotoğraflarını gördükçe sinir kirizi geçiyorum
Benim halim nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…