hadi ben anlatayım:) ben gayet iyiyim şükür.. gözümün önünden kaldırınca onu görebileceğim heryeri tam olarak o zaman rahatladım. çünkü başka kızlarla konuşuyordu yeni resimler koyuyordu görüyordum içim gidiyordu. kokoşkedicim hadi sen de şu msnden sil. engelleme ama sil... yani sen onun online olduğunu filan görme bak kafanda kuruyorsun ister istemez gene başa sarılıyor tatlım.. sadece sil görme ama engelleme ki o ulaşmak isterse ulaşabilsin. ama artık benim işim olmaz diyosan o zaman hem sil hem engelle..
ayy ayy zor işler.. ama bi itiraf dün gece uzun zamandan beri rüyamda gördüm.. kötü uyandım. geçti sonra ama.. sonra farkettim ki benim ilacı onu görmemek haber almamak... gerisi de hayırlısı olsun kızlar ne diyelim.. çok değersiz hissettirildim küfürler hakaretler de abası...hem bide artık o kadar pişman değilim ben onunla geçirdiğim iki seneye.. kendimi tanıdım sayesinde neye ne kadar katlanabileceğimi neyi sindirip neyi sindiremeyeceğimi onun sayesinde öğrendim.. hem size bişey söyleyeyimmi? benim annem ve babam boşanmıştı 4 senedir görüşmüyorlardı.. ben o kadar kötü oldum ki biliyosunuz ya 1 ay raporluydum kafa gitti resmen... o dönem bi annemin yanındaydım bi babamın. ikisine de çok ihtiyacım vardı. sonra noldu babam anneme bi adım attı.. şimdi birleştiler eskisinden de daha iyiler.. hatta yeniden nikahlanacaklar biraz vakit geçsin. ikisinin de birbirine ihtiyacı vardı bu hayatta çok da iyi oldu.. güzel Allahım...:)
eet tatlım doğru diosun ama zaten ben pek msn kullanmıorum maillerime bakarken tesadüfen gördüm iletisine de es nereye istersen yazmış :) bilemiorum artık ne demekse... benım face uzun zamandan berı kapalı 10 gün sora su kpss ye girip çıkıyım o zaman accam cunku arkadaslarımı özledim yetti kendimi kısıtladıgım. ama onun ailesi bende eklı napsam bilemiorum silsemmi yoksa kalsalarmı onlarla ılgılı bısıy görmek ıstemıorum yenı facede acmak ıstemıorum onun ıcın nıe hayatımı degıstırıyımkı ama ıste bende annesı teyzesı dayısı fılan var sılcem umarım ayıp olmaz sankı olsa nolur arayıp nıe sıldınmı dıcekler :) kararsızım...