kızlaarrr sayfa bomboş nerelerdesiniz yokmu action?
yarın kpss den sonra tatile çıkıyorumm ben, sınava giren herkese başarılar..
bu arada maşallah çok iyiyiz biz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaarrr sayfa bomboş nerelerdesiniz yokmu action?
bende beyefendinn poposunu çok kaldrdım 4.yılımıza giricez ilk zaamanlar deli gibi ilgilenen adam yok artık küstüm umrunda degil 3gündür napıcam kızlar![]()
sabırlı ol bence biraz daha dayan bakalım :) ama sebepsiz yere küsmemişsindir umarımo zaman aramayabilir
cecenim bende hep bakıyorum ama kimse olmadıgı için bakıp çıkıyorum mutluyum ya uzun zaman sonra gerçekten mutluyum
bana balon alan ağladığımda başını omzuna yaslayabileceğim bi sevgilim var şımarıklık yapıp deli gibi kıskandığım benim kıskanmama sahiplenmeme kızmak yerine çok hoşuna giden hep böyle sahiplen beni diyen ben demeden telefonunda kız ismi bırakmayan face kapatan bi sevgilim var
kurban olurum ben onaaaaaaaaaa 25 gün oldu hayatımın en güzel günleri keyfini çıkartıyımda yıpranırsak yada ben bıkarsam çok güzel günlerdi diyeyim
allah hepinize nasip etsin öpüldünüzzzzz![]()
Kimse uğramaz oldu merak ediliyosunuz kızlar![]()
![]()
cecenim bende hep bakıyorum ama kimse olmadıgı için bakıp çıkıyorum mutluyum ya uzun zaman sonra gerçekten mutluyum
bana balon alan ağladığımda başını omzuna yaslayabileceğim bi sevgilim var şımarıklık yapıp deli gibi kıskandığım benim kıskanmama sahiplenmeme kızmak yerine çok hoşuna giden hep böyle sahiplen beni diyen ben demeden telefonunda kız ismi bırakmayan face kapatan bi sevgilim var
kurban olurum ben onaaaaaaaaaa 25 gün oldu hayatımın en güzel günleri keyfini çıkartıyımda yıpranırsak yada ben bıkarsam çok güzel günlerdi diyeyim
allah hepinize nasip etsin öpüldünüzzzzz![]()
Çok sevindim canım hakediyosun mutlu olmayı![]()
Diğer kızlar huhu nerdesiniz ya![]()
Bu arada kızlar size bir müjdem var ama mutlu haberi başka bir arkadaş verse belki daha iyi olur![]()
Canım ne müjdesi merak ettim hayır olsun inşallah![]()
![]()
müjde müjde diyim de konubahsinin sahibesi açıklasın, ben görümce oldum benden şimdilik bu kadar![]()
okuldu,tatildi derken buralara çok fazla uğrayamadım kızlar ama bu zaman içerisinde Ececanımın yani artık namı-ı diğer tatlı görümcem sayesinde hayatımın uğurunu buldummüjde müjde diyim de konubahsinin sahibesi açıklasın, ben görümce oldum benden şimdilik bu kadar![]()