Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

çok çabuk oldu ama bi sevgilim var mutluyum seviliyorum bu sefer arkama hiç bakmıcam..

bende geldim bu topiğe şuan ayrıyız o kişiyle ama onu pişman edicem görücek o gününü. son bir yıla bakıyorum ne kadar değişmiş beni ne kadar ezmiş herşeyde beni suçlamış. bense susmuşum aptal gibi hatalarını görmezden gelmişim içime atmışım. artık yok öyle maymun gözünü açtı:52: yalvarma bir defadan fazla özür dileme naptın iyimisin açmısın hastamısın diye ilgilenmek yok. sırf o istiyor diye sevdiğim arkadaşlarımdan ayrıldım o napar arkadaşlarına tek bir kelime bile söyletmez beyefendi. :47::47: çok sinirliyim ama kararlıyım pişman olup dönse bu acı gerçeklerle karşılaştırıcam onu.

Selam uzun zamandır yoktum memleketteydim yazamadım o yüzden :54:
Değişiklik yok aynen devam :1:

bende beyefendinn poposunu çok kaldrdım 4.yılımıza giricez ilk zaamanlar deli gibi ilgilenen adam yok artık küstüm umrunda degil 3gündür napıcam kızlar:(

bende beyefendinn poposunu çok kaldrdım 4.yılımıza giricez ilk zaamanlar deli gibi ilgilenen adam yok artık küstüm umrunda degil 3gündür napıcam kızlar:(

sabırlı ol bence biraz daha dayan bakalım :) ama sebepsiz yere küsmemişsindir umarım :D o zaman aramayabilir

sabırlı ol bence biraz daha dayan bakalım :) ama sebepsiz yere küsmemişsindir umarım :D o zaman aramayabilir

yok canım sebepsiz degil ya ama artık sabrım kalmadı umursamalıgına böyle yaptıkça bana zarar veriyo0r ve dayanamadım bana zarar veriyorun böyl yapark uzak kal dedim haksıdı umrunda ahi dgilim..:S

tüm suçlu benmişim öle hssediyorum dediği şeylerden ama o da bnm hep onu suçladığıumı zaannedyr 1,5 yıllık bir ilişkm var ve de 3 myıldr da tanşıyrm zaten. ilk zamanlr o peşimde koşardı amannnn derdm bir havalardaydım sonra noldu tepetaklak oldum brnin bana teklif etmesi onun arfk grubnda sevmediğim insanlrın gelmesiyle bnm boğa burcundaki kıskançlık ve sahiplenici ruhum açığa çıktı vee sanırım şu an ben peşinde koşuyor moddayım. onun sölediği şu sen trip atma anlayışlı ol üstümde baskı kurup beni darlama her şey çok güzel olacak diyor ama birazda açıklama yapmayı şöle sık sık bni özlemeyi öğrenecek. braz öğrendi ama eski kıskanmalrımı hala atmya çalşıyorum üstümden neyse yaa benm drum bayağı karışık gibi :27:

bu sefer kestirip attım istemiyorsan tamam ayrılalım dedim :D tutuştu bu sefer hemen kestirip atmamalısın falan dedi :D bakalım yavaş yavaş düzene sokucam ilişkimizi abartmadan inşallah :32:

hala devam ediyorum :1: eskiden küsünce bir tek mesaj bile atmayan suçları üstüme yıkan adam şimdi özür mesajları atıyor. kızlar karşınızdakinin sevgisinden eminseniz kendinizi ezdirmeyin. Emin değilseniz zaten sallayın gitsin

cecenim bende hep bakıyorum ama kimse olmadıgı için bakıp çıkıyorum mutluyum ya uzun zaman sonra gerçekten mutluyum
bana balon alan ağladığımda başını omzuna yaslayabileceğim bi sevgilim var şımarıklık yapıp deli gibi kıskandığım benim kıskanmama sahiplenmeme kızmak yerine çok hoşuna giden hep böyle sahiplen beni diyen ben demeden telefonunda kız ismi bırakmayan face kapatan bi sevgilim var :16:
kurban olurum ben onaaaaaaaaaa 25 gün oldu hayatımın en güzel günleri keyfini çıkartıyımda yıpranırsak yada ben bıkarsam çok güzel günlerdi diyeyim :1:
allah hepinize nasip etsin öpüldünüzzzzz :54:

cecenim bende hep bakıyorum ama kimse olmadıgı için bakıp çıkıyorum mutluyum ya uzun zaman sonra gerçekten mutluyum
bana balon alan ağladığımda başını omzuna yaslayabileceğim bi sevgilim var şımarıklık yapıp deli gibi kıskandığım benim kıskanmama sahiplenmeme kızmak yerine çok hoşuna giden hep böyle sahiplen beni diyen ben demeden telefonunda kız ismi bırakmayan face kapatan bi sevgilim var :16:
kurban olurum ben onaaaaaaaaaa 25 gün oldu hayatımın en güzel günleri keyfini çıkartıyımda yıpranırsak yada ben bıkarsam çok güzel günlerdi diyeyim :1:

Çok sevindim canım hakediyosun mutlu olmayı :16::16: :24:
Diğer kızlar huhu nerdesiniz ya :23:

Kimse uğramaz oldu merak ediliyosunuz kızlar :31: :kkk:

Çok sevindim canım hakediyosun mutlu olmayı :16::16: :24:
Diğer kızlar huhu nerdesiniz ya :23:

tatildeyiz kııız üzüntüye ara verdik:24::24:

ben kendi adıma çooook mutluyum iyiki karşıma çıkmış diyorum inş bu laflarımdan dolayı pişman olmam, çok mutluyuz:7:

Sen nasıl görünmüşsün.Ne kadar da büyük,ne kadara da kocaman gözlüklerim varmış meğer.Nasıl da büyütmüşüm gönlümde seni.
Dev sandığım bir cüceymiş yüreğin oysa.Küçük gelirim derken sığmamışım.Hani hep bir kaybeden muhasebesi yapılır .Ben pek hazetmem bilirsin.Ya da bilmem bilirmisin.Ama şöyle bir düşündüm de benden ne esirgediysen sen iki katını kaybetmişsin.Çünkü ben senin tam iki katınmışım.Yüreğim yüreğinin,cesaretim cesaretinin tam iki katı.Öyleymiş yani.Şöyle bir çekilip beş adım geriden baktınmı meğer ortadaymış manzara.

Sen esirgediklerinle kalakaldın.Günaydın.Benimleyken devdin sen .Yüreğimdeyken koskoca bir devdin.İlizyonmuşsun oysa.Sihir bendeymiş.Çözdüm sonunda ve üzüldüm adına.Çünkü gördüm ki - hani şu beş adım mesafeden -seni kimse yüreğinde böyle devleştiremez. Artık ebediyen cücesin ve inan kimi inandırmaya çalışsan aksine beni koyacaklar aklına.

Göreceksin, bir gün göreceksin.Birgün sen de manzarayı beş adım geriden izlemeyi öğrenecek ve beni göreceksin.Ozaman bütün boşvermişliklerin çıkacak karşına .Sonra kırılmış umutlarım ve elimde büyük bir çakmak.Senden bile büyük.Sen tam da görebilmişken yüreğimin hacmini ve almak isteyecekken tam da eski yerini ateşe vereceğim bütün resmi.Beni,seni,diğer görüntüleri ne varsa tertemiz edeceğim. Geriye bomboş bir çerçeve kalacak tablodan ve fırçalar benim elimde...Sence tekrar çizsem nereye koyardım seni yüreğimde?Ya da çizermiydim tekrar seni?

İşte en son bu sorunun cevabını aradım ve en son bunları düşündüm.

Son olmasını umduğum bir karar aşamasında şimdi seni tanıyan,bilen,seni düşünen,senle yaşamış bütün organlarım,somut ve soyut herşeyim karar aşamasında...Sanırım yakmak zamanı artık ve sanırım sorumun cevabı.....Hiç sanmam!

müjde müjde diyim de konubahsinin sahibesi açıklasın, ben görümce oldum benden şimdilik bu kadar:9::9:
okuldu,tatildi derken buralara çok fazla uğrayamadım kızlar ama bu zaman içerisinde Ececanımın yani artık namı-ı diğer tatlı görümcem sayesinde hayatımın uğurunu buldum:29: :nazar::nazar: mutluyum demek yetersiz kalır ama bir başka tarifini de yapamıyorum.:16::16: tam umutsuz olduğum bir zamanda karşıma çıktı ama umudum,ümidim,mutluluğum ve huzurum oldu.inşallah bu mutluluğumuz daim olur :16::16::nazar::nazar: darısı herkesin başına diyorum ve bu mutluluğumuzun mimarisi olan Ececanıma çok teşekkür ediyorum :29::42: sizlerde ne var ne yok kızlar malum yaz geldi :51:

Back
X