Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

Canım senin ne kadar olmuştu ayrılalı baya oldu diye biliyorum :26:

kızlar bende bir çözüm istiyorum... bu gün konuşma yapıcam hatta ne demeliyim?düzelmezsen ayrılıcam edicem diyorum yok yemiyor artık uff

Ne kadar meraklı bu erkekler yahu
Sende söyleseydin be canım ne olucak sanki sonuçta sevgilin
Düzelir inşallah sıkma canını

ohooo söylemedim kendi öğrenmiş yazdı bana AHUDUDU:kararsızz
kararlı olduğunda haber verirsin he şunuda söliyim keşke ailemle tanıştırmasaydım seni dedi..
yıktın beni gerçekten çok kırdın dedi ama asıl beni çok fazlasıyla kırdı.
nişanı falan unut sen bu saatten sonra dedim.

ohooo söylemedim kendi öğrenmiş yazdı bana AHUDUDU:kararsızz
kararlı olduğunda haber verirsin he şunuda söliyim keşke ailemle tanıştırmasaydım seni dedi..
yıktın beni gerçekten çok kırdın dedi ama asıl beni çok fazlasıyla kırdı.
nişanı falan unut sen bu saatten sonra dedim.

inat ettim işte söylemicem dedim ya bi kere
oda öğrenmiş msj attı AHUDUDU: kararsız kararlı olduğunda seninle devam edicem ömür boyu senin olmaya hazırım dediğinde msj atarsın dedi
bide he bu arada keşke ailemle tanıştırmasaydım beni çok kırdın dedi
ama lafı çok ağırdı şimdi konuşmuyorum onunla

Galenia yanlış anlama canım ama sana bir şey sorucam gerçekten seviyomusun onu?

canım aynıyız benimde 3 yıllık bir ilşkim var küt uyuyor. ayrılıcam diyorum yemiyor gidemezsin diyor...çözümüm yoktu...

dün her şeyi göze aldım önce çekip konuşmaya başladım adam akıllı yok gözler kapalı uyucak flan kısa kısa cvplar... ben dayanamıyorum artık sevgili gibi değiliz evlenince de mi böyle olcak dedm evet dedi bende patladım. istemiyorum böyle ilşki gidiyorum dedim. bırakmadı yarın gidersin flan dedi. küstüm oturdum ağladım. tınlamadı... zaten hep ağlayan bi tipim. sonra ayrılık kararı verdiğim için pişman oldum yanaştım yok kendini geri çekti... sonra diğer tarafa geçtm bende geldi yanıma barıştık flan.
benm şikayetm ilgisizliğiydi. o da benm dik başlı olmamdan şikayetçi. benm sözümü dnlersen sana soğuk davranmam diye bi anlaşma yapmıştı... ben de dayanamadm bu soğukluğa...

ne açıdan düzelmesini istiyorsun canım?

bana soğuk davranması açısından cnm. hep beni hatalı buluyor o yüzden böyle davranıyor. ya ne yaptım diyorum ahlaksızlık mı? yalan mı?. yok sözünden çıkıyormuşm kafasına göre değilmişim.

Galenia yanlış anlama canım ama sana bir şey sorucam gerçekten seviyomusun onu?

ya seviyorum tabiki canım fakat ben çok çabuk soğuyabildiğim için duygularım anlık sevgiyide nefreti de herşeyi anlık yaşıyorum aşk varmı dersen yok

ya seviyorum tabiki canım fakat ben çok çabuk soğuyabildiğim için duygularım anlık sevgiyide nefreti de herşeyi anlık yaşıyorum aşk varmı dersen yok

Neyse sıkma canını düzeldiniz zaten sanırım
Hayırlısı olsun hakkında

kızlar şanslısınız benim sevgilim buluşacağımız zaman uyudu :) ramazanda iftardan sonra buluşalım dedik ona cok yakın bir yerdeydim geliyorum diye mesaj attım ama paşam uyumuş sonrada uyuya kalmışım diyo pişkin pişkin hepsi aynı takmayın sizde uyuyun :)

canım sen baştan ipleri çok vermişsin eline şimdi o ipleri çekme vakti kendinin değerli olduğunu hissettir ona canı isteyince böyle davranamayacağını bilsin
madem yemediğini görüyo kaybetme korkusu kalmamış öyle bi kaybetsin ki feleği şaşsın
zaten eğer gerçekten sevdiğine inanıyosan tırmalamaya başlarr
kapat telefonunu hiç ben teli kapatıyorum demeden kafanı dinle bak bu çok işe yarıyo film kitap v.s vakit geçiyo
açtığında hiç bişi olmamış gibi sıcak davran tabi bunu neden yaptın derse bunaldım de bu kadar
emin olun bi gün geçip gittiğinizde sizden geriye sadece enkaz kalıyo bu olmamalı..

canım denedm onları çok yaptm ama o zaman aramız iyidi ben en ufak bi tartışmada ayrılıyodum. o zaman pekte önemsemiyodum. artık kaprislermden bıkmış durumda.sorunumuzda bu zaten. ben olur olmaz yere trip attığım için kotayı doldurdum.hatta bugün yine ağladım. bu sefer sarıldı öptü gözümü flan. bu büyük gelişme...

arkadaşlar benimden tepemden indirmem gereken bir erkek var bana acil tavsiyelerde bulunabilecek yardımcı ve destek olabilecek birileri varmı acabaaa ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…