Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

benim ki genel canım bir tartışma yaşamadık. 3 yıldır sevgiliyiz evlenmeyi nişanlanmayı düşünüyoruz. iyi güzel de ilgisiz bu aralar. bende ilgisizsin deynce siparişle olmuyor diyo =(
ben zamanın da çok üzdüm her şeyde hemen ayrıldım süründürdüm. şimdi onu sevdiğimi ve ayrılamayacağımı bildiği için ters ters konuşuyor. bi şey sorunca hesap mı vericem diyo. itirazın mı var diyo. bu durum için bana koyduğu şart benm agresif huylarımı terketmemi istemesi. ben sürekli ayrılmayı bıraktım istediği gibi biri olmaya çalışıyorum. son zamanlarda tartışma bile yaşamadık. ama bir kere içinden gelsin öpsün elimi tutsun sarılsın istiyorum. ben yapmadan kesinlikle aklına gelmiyor.yanımda lap topla falan uğraşıyo.
davranışlarımı düzelttim. şimdiki planım şu ona bir daha ilgisizsin falan demeyim diyorum.hatta öpmeyim sarılmayım bile.zaten şu an vize dönemindeyiz. herkese karşı rezil oluyorum bana ters ters konuşup rencide ediyor.bir zamanlar bende ona yaptım evet daha fazlasınıda yapmış olabilirim ama ben bir kızım yahu her dediğine evet dememi beklliyor.
kızlar ayrıl demeyin onu da denedim. ben ayrılmayı istemiyorum.çünkü bütün çevrem o, arkadaşlarımla konuşmuyorum. ipleri çoktan verdim biliyorum hayatımın merkezi yapmam yanlıştı onuda biliyorum ama ne yapmam lazım. düzelecek bunuda biliyorum ama artık sabrım kalmadı.neyi bekliyor ne istiyor düzelmek için çözemedm.
şu an da yaptığı egosunu tatmin etmek.
bayram da ailemin yanına gitmiştim o zaman msjda falan özlediğini yazmıştı.sen benm tek aşkımsın ve ölene dek öyle kalacaksın dedi.sonra bayram bitti ben gittim yanına ilkgün iyiyiz 2. gün yine ilgisiz. bir de çalışıyor. iş hayatı psikolojisini biliyorum az çok ben de yorgun olduğumda gözüm kimseyi görmez ama insan biraz özler yahu :(

bendede benzer durumlar mevcut zaten ayrıntılı olarakta anlatmaya çalıştım çok uzatmadan bende bilemiyorum canım nasıl başa çıkacağımızı bunlarla tutabilsem kendimi bende ilgisiz olucamda 3 gün 5 gün snra gene tutamıyorum :(

bendede benzer durumlar mevcut zaten ayrıntılı olarakta anlatmaya çalıştım çok uzatmadan bende bilemiyorum canım nasıl başa çıkacağımızı bunlarla tutabilsem kendimi bende ilgisiz olucamda 3 gün 5 gün snra gene tutamıyorum :(

canım okudum yazını normalde ne kadar zamanda bir görüşüyorsunuz??

biz de tam tersi 7/24 beraberiz. aynı şehrdeyiz. görüşmeyelm demem imkansız dünyayı başıma yıkar. görüşüncede ilgisiz ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. bayramda evime gittim 1 hafta ne güzel özlemşti 2. gün gene başladı ilgisizliğe.
arkadaşlarımın okuduğu şehre gitmek istedm yok göndermiyor. şöyle gidip kendimi özletmem lazım. hemde arkadaşlarımla ne yaptığımı merak ederdi. ama o çok baskın şu an ipler tamamen onda sözünden çıkamıyorum her şeyine tamam demek zorundayım. itirazın mı var diyo ya adam resmen egosunu tatmin ediyor. çünkü ilk 2 sene de ben ona çok kötü davranıyordum. ayrıl diyenlere seviyorum ayrılamam diyordu. ama şimdi kendisi ona çektiren kıza çektirmekten gayet mutlu =(

bu arada ilgisiz davranıcam demştm yapamadm. dün tekrardan kendisiyle bi konuşma yaptım. birbirimize kötü davranmaktansa neden mutlu mutlu yaşamıyoruz. zaten artık düzeldm de dedm hemen tamam dedi. şok oldum nasıl yani hemen kabul ettn dedm tamam dedm işte uzatma vazgeçerm dedi (egoya bak )
eli mahkum tamam dedm işte 2-3 dk sarıldık.ertesi gün sınavdan geldm benm adım atmamla sarıldı yine tabi. bakalım gelişmeleri yazarım ilgisiz davranmak en iyisi sanırım.sabırla denemem gerekiyor.

ee herkess dertlrını anlatmıss ama kımsee nasılll akıllarını baslarına getrczzz yorumlamamısss amaaaa :26:

hayır böyle olmak zorunda değil.eğer duygularımızı kontrol etmeyi öğrenirsek daha akıllıca ilişki yaşayabiliriz.erkekler elinin altında gördüğü zaman kadını, gevşiyor değilmi.o zaman araya gizem koyucaz .her aradığında teli açmayın bakalım biraz merak etsin.açtığınızda duymamışım kalabalık bir yerdeydik fln.yada evdeyseniz,teli başka odada unutmuşum.veee işin sırrını söylüyorum.Erkekler herzaman meşgul değil mi kızlar.biz napıyoruz tüm hayatımızı onlar yapıyoruz işte o zaman ipler onların eline geçiyor.sizde meşgul olacaksınız.yada hiç değilse öyle görüneceksiniz.hem size saygısı artıcak,hemde sizi ona bağımlı olarak görmiyecek.ayrıca karşınızdaki erkeğe duygusal davranabiliriz bu bizim yapımızda var ama baktık ki hemen toto kalktı.o zaman biraz soğuk ve kararsız davranıcaz.

her zaman hatalı olsa da üste mi çıkmak istiyor içinizden ne geliyorsa söyleyin.sakın üste çıkmasına izin vermeyin.uzatıyormu.siz susun.duvara havlıyan köpek gibi kalsın.bi süre sonra o size gelicektir.

ve en önemli olanlardan biri kaybedebileceği duygusunu arada hissetirmek.tabii bunun körün gözüne gibi yapmıcaz.kıskandırmaktan bahsediyorum evet,arada teliniz çalsın ,sessiz telefonlar gelsin.nebiliyim bir arkadaşınızı ayarlayın sizi arasın ve bir erkekmiş gibi konuşsun,ama siz bundan rahatsızmış gibi davranın .böyle şeyler olabilir.

ben bunların hepsini uygularken çok iyi bir ilişkim vardı ama ne yazıkki sonrasında duygularım çok artınca bunları yapmayı bıraktım şimdi ise onun kıç kalkmasından dolayı ayrıldım.maleseff kızlar türkiyede erkeklerin %80 böyle.onlarla başedebilmek için akıllı olmak zorundayız

ckk dogruu kesnlkleee

bnmmm sevgılıde uc gundr ılgszlestı altı aydır beraberzz vızee hftası dıye ses cıkarmıyrumm ama ne o olmadan arkdaslarımla gorusmeme ızın verıyor nede uc gundr gelıyrr bellı etmyrum suanlık ama bakalım bugunde gelmzse artık tavrımı koyucam uc gun az gıbı gelıyodur sıze suan ama bız nrmlde hergun gorsrz htta bazen gunde ıkı defa gorustugmz bıle olyo oyuzden suankı durum bana acayıp gelıyrr mlsff suanlık yaptgm tek sey ona goruselım demyrum vee o aramadan aramyrm sadece sabhları uyandrmk ıcın aryrum gec kalmasın dıye okdrrr bakalım ıse yarycakmı bugunde gelmzsee zatenn aksamm benı arkdaslarımın yanında bulur artıkk aklı basına gelır ozamn heraldeee :21:

mrveva
Hani anlaşmıştınız iyi olacaktınız sonra ne değişti? Bu arada belki sürekli şikayet etmenden sıkılıyordur. Sana dikbaşlısın demiş ya, sen de ortak kararlar almaya çalış yani hep onun dediği olmasın tabi ama uyumlu oldugunu göster biraz en azndan o sorun kalmış olsun.
Senden ayrılmak istemiyor nişanlanmak evlenmek istiyorsa baya seviyordur bide 24 saat görüşünce özlemek için zmn kalmıyodur hep dipdibe misiniz sürekli?

bnmmm sevgılıde uc gundr ılgszlestı altı aydır beraberzz vızee hftası dıye ses cıkarmıyrumm ama ne o olmadan arkdaslarımla gorusmeme ızın verıyor nede uc gundr gelıyrr bellı etmyrum suanlık ama bakalım bugunde gelmzse artık tavrımı koyucam uc gun az gıbı gelıyodur sıze suan ama bız nrmlde hergun gorsrz htta bazen gunde ıkı defa gorustugmz bıle olyo oyuzden suankı durum bana acayıp gelıyrr mlsff suanlık yaptgm tek sey ona goruselım demyrum vee o aramadan aramyrm sadece sabhları uyandrmk ıcın aryrum gec kalmasın dıye okdrrr bakalım ıse yarycakmı bugunde gelmzsee zatenn aksamm benı arkdaslarımın yanında bulur artıkk aklı basına gelır ozamn heraldeee :21:

vizesi varmış ama sınavlar bitince yine görüşürsünüz nolcak ki bence inadına bişi yapma

canım ne oldu gelişmelerin var mı?

mrveva
Hani anlaşmıştınız iyi olacaktınız sonra ne değişti? Bu arada belki sürekli şikayet etmenden sıkılıyordur. Sana dikbaşlısın demiş ya, sen de ortak kararlar almaya çalış yani hep onun dediği olmasın tabi ama uyumlu oldugunu göster biraz en azndan o sorun kalmış olsun.
Senden ayrılmak istemiyor nişanlanmak evlenmek istiyorsa baya seviyordur bide 24 saat görüşünce özlemek için zmn kalmıyodur hep dipdibe misiniz sürekli?

evet şikayetlerimi kestim. geçen hafta ailemin yanına gitmiştim geldiğimde iyiydi sesini falanda yükseltmedi. ben evime gidince özlüyor. ama evimede 3 haftada 1 gidiyorum. hep o zamanımı bekleyeceğim uff. sürekli beraberiz, şöyle ki aynı şehirde okuyoruz her gün görüşüyoruz. görüşmesekde tek başıma arkadaşlarımla gezme gibi bir lüksüm yok ki zaten uzun yıllar sevgilim olduğundan arkadaş çevrem yok oldu. öyle bugün şuraya gidelim diyebileceğim şekilde yakın bir arkadaşım yok sadece mesafeli olduğum arkadaşlarım var. okul dışında görüşmüyorum kimseyle.

o da o şekilde arkadaşları ile görüşmeyi kesti mi senin gibi? keşke öyle yapmasaydınız biraz kendinize alan bıraksaydınız özlemez tabi böyle. ben unv deyken bi çifti görüyodum sürkli brabrler ders çalışıyolar bilmmne herşeyi beraber yapıyorlar ama bana bile gına gelmişti valla:)

hergün görüşüyor olmanız bile seni svdigini gösteriyor bu durumu da bu kdar abartma

o da o şekilde arkadaşları ile görüşmeyi kesti mi senin gibi? keşke öyle yapmasaydınız biraz kendinize alan bıraksaydınız özlemez tabi böyle. ben unv deyken bi çifti görüyodum sürkli brabrler ders çalışıyolar bilmmne herşeyi beraber yapıyorlar ama bana bile gına gelmişti valla:)

hergün görüşüyor olmanız bile seni svdigini gösteriyor bu durumu da bu kdar abartma

onun zaten pek arkadaş çevresi yoktu ben kesmedim zaten arkadaşlarım benimle görüşmeyi kesti :D
onun bi tek ev arkadaşları var benimde onun ev arkadaşları sadece yakın arkadaşım =)
sevmesine seviyorda göstermiyor işte eskiden çok ilgiye boğardı bunalırdım şimdi arar oldum o ilgiyi...

hersey yasak herseyde kavga ama cok kırıcı oluyor ve hep ben catlayıp aradıgım için ben ne hata yaptım diye düşünmeye vakit kalmıyor ona
4senedir birlikteyiz ama ipler hep onda:14:

canım ne oldu gelişmelerin var mı?

var canmm varr :) o gun geldı gorustukkk gytt guzll dunde beraberdıkk ama suan yıne bozuguzz babası facden benım fotolarıma bakmıs kız arkdslarımla bı meknda eglnrken kı fotolarım varr ıckı faln var onumuzdee gece aradı benımkı benı tartstık babam gormus fln dıye babasının ne dedıgını bılmyrum ama saygszlk yaptı dun gece bana bende elı sratına kapadım busabhta uyandrmk ıcın aramdım aramamda ozur dılyene kadarda tavrım net benım aılem bana gvnp sygı gsterırken onun aılesı benım yaptıgma ne hkla karısabılrkı!!!! cokkk sınırlıyım bugun kızlar cokkk :(

Back
X