benim ki genel canım bir tartışma yaşamadık. 3 yıldır sevgiliyiz evlenmeyi nişanlanmayı düşünüyoruz. iyi güzel de ilgisiz bu aralar. bende ilgisizsin deynce siparişle olmuyor diyo =(
ben zamanın da çok üzdüm her şeyde hemen ayrıldım süründürdüm. şimdi onu sevdiğimi ve ayrılamayacağımı bildiği için ters ters konuşuyor. bi şey sorunca hesap mı vericem diyo. itirazın mı var diyo. bu durum için bana koyduğu şart benm agresif huylarımı terketmemi istemesi. ben sürekli ayrılmayı bıraktım istediği gibi biri olmaya çalışıyorum. son zamanlarda tartışma bile yaşamadık. ama bir kere içinden gelsin öpsün elimi tutsun sarılsın istiyorum. ben yapmadan kesinlikle aklına gelmiyor.yanımda lap topla falan uğraşıyo.
davranışlarımı düzelttim. şimdiki planım şu ona bir daha ilgisizsin falan demeyim diyorum.hatta öpmeyim sarılmayım bile.zaten şu an vize dönemindeyiz. herkese karşı rezil oluyorum bana ters ters konuşup rencide ediyor.bir zamanlar bende ona yaptım evet daha fazlasınıda yapmış olabilirim ama ben bir kızım yahu her dediğine evet dememi beklliyor.
kızlar ayrıl demeyin onu da denedim. ben ayrılmayı istemiyorum.çünkü bütün çevrem o, arkadaşlarımla konuşmuyorum. ipleri çoktan verdim biliyorum hayatımın merkezi yapmam yanlıştı onuda biliyorum ama ne yapmam lazım. düzelecek bunuda biliyorum ama artık sabrım kalmadı.neyi bekliyor ne istiyor düzelmek için çözemedm.
şu an da yaptığı egosunu tatmin etmek.
bayram da ailemin yanına gitmiştim o zaman msjda falan özlediğini yazmıştı.sen benm tek aşkımsın ve ölene dek öyle kalacaksın dedi.sonra bayram bitti ben gittim yanına ilkgün iyiyiz 2. gün yine ilgisiz. bir de çalışıyor. iş hayatı psikolojisini biliyorum az çok ben de yorgun olduğumda gözüm kimseyi görmez ama insan biraz özler yahu![]()
bendede benzer durumlar mevcut zaten ayrıntılı olarakta anlatmaya çalıştım çok uzatmadan bende bilemiyorum canım nasıl başa çıkacağımızı bunlarla tutabilsem kendimi bende ilgisiz olucamda 3 gün 5 gün snra gene tutamıyorum