Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

Çaldırıp " ya düzel, ya da ben devam edemeyeceğim "
desem tepkisi ne olabilir :44:

Onu düşünüyorum sabahtan beri :52:

varsa potansiyeli hemen üste çıkar, asıl sen düzel bak ben aradım der...
halbuki siz çaldırdınız ama olsun arayan o ya, adımı o atmış sayılabilir...

vallahi potansiyel meselesi :52:

Son düzenleme:
kızlar uzattıkça boku çıkıyor..o kadar uzun süre flört etmeyin şu erkeklerle..ben daha önce 1,5 sene çıkmıştım biriyle.9 ay da nişanlı kaldık ve akabinde ben nişanı attım;)iyi ki de atmışım..sonra hiç bir erkeğin gözünün yaşına bakmadım..Hiç öyle vakit kaybedeceğim daha askerliğini yapmamış,işini gücünü kurmamış erkeklere pas vermedim.Sonra biri çıktı karşıma 2,5 ayda evlenme kararı aldık,2,5 ayda da evlendik..Yani onu tanıdığımın 6. ayında onunla evliydik;)5 aylık evliyim,5 haftalık da hamileyim..Hayatıma jet hızıyla şekil verdim:)) beni üzenleri hayatımdan çıkardım,siz de öyle yapın:D

Kusura bakma canım, moralini bozmak için de söylemiyorum ama senin sevgilinin yaptığı da çok yanış bence. :20:
16 gündür görüşmüyorsunuz, gündüz yolda karşılaşıyorsunuz ve sana sadece akşam çaldır mi diyor?
Ne demek çaldır yaa, konuşacağın bir şey varsa karşılaştığınız yerde konuşsaydı ya.
Ha acelesi varsa da çaldır demesi saçma akşam arasın işte.
İyi sabrediyorsun valla canım.. :37:

Biz kavga etmiştik, ondan süre bu kadar uzadı canım

Durup dururken değil yani :31:

varsa potansiyeli hemen üste çıkar, asıl sen düzel bak ben aradım der...
halbuki siz çaldırdınız ama olsun arayan o ya, adımı o atmış sayılabilir...

vallahi potansiyel meselesi :52:

O kadar potansiyel var vallaa.. :31:

Geçen gün neden kaç gündür aramıyorsun demiştim, "aradım ya işte" dediydi :53:

Kafama çok çıkardım.. "dırdır yapma" dedi tamam demiştim o anki şokla..

Neyse by diyip kapaymıştı :53:

Sonra 16 gündür aramadım, faceten "heyy" "naber" falan yazdı..

Cevap veermiyorum :51::32:

Kalbim kırık hala zaten :26::50:

kızlar uzattıkça boku çıkıyor..o kadar uzun süre flört etmeyin şu erkeklerle..ben daha önce 1,5 sene çıkmıştım biriyle.9 ay da nişanlı kaldık ve akabinde ben nişanı attım;)iyi ki de atmışım..sonra hiç bir erkeğin gözünün yaşına bakmadım..Hiç öyle vakit kaybedeceğim daha askerliğini yapmamış,işini gücünü kurmamış erkeklere pas vermedim.Sonra biri çıktı karşıma 2,5 ayda evlenme kararı aldık,2,5 ayda da evlendik..Yani onu tanıdığımın 6. ayında onunla evliydik;)5 aylık evliyim,5 haftalık da hamileyim..Hayatıma jet hızıyla şekil verdim:)) beni üzenleri hayatımdan çıkardım,siz de öyle yapın:D

Çok iyi yapmışsın, her şeyin hayırlısı :40:

O kadar potansiyel var vallaa.. :31:

Geçen gün neden kaç gündür aramıyorsun demiştim, "aradım ya işte" dediydi :53:

Kafama çok çıkardım.. "dırdır yapma" dedi tamam demiştim o anki şokla..

Neyse by diyip kapaymıştı :53:

Sonra 16 gündür aramadım, faceten "heyy" "naber" falan yazdı..

Cevap veermiyorum :51::32:

Kalbim kırık hala zaten :26::50:

zaman geçtikçe biraz da sanki sorunlar unutuluyor, üzerine zaman biniyor..
Dert birden bu oluyor;
" onca gün boyunca neden aramadın ! "

aslında sevgilinize kızılır tabi ama ben bazen şey düşünürüm.. üzerinden zaman geçince sıkılırım.
hani o tartışma konusuna dönmek azap gibi gelir ama sevdiğime de ihtiyacım vardır..
alakasız bir şey yapı veririm..

bahsettiğiniz gibi birden faceden çıkıp naber yazasım tutar..
çabuk şu kanalı aç görmelisin falan diye alakasız bir filmi haberi izlemesini isterim..

ne bileyim bazen oluyor galiba :44:

kalp kırıklığınızı konuşmayı deneseniz? bekle bekle olmuyor işte adam anlamıyor :37:

zaman geçtikçe biraz da sanki sorunlar unutuluyor, üzerine zaman biniyor..
Dert birden bu oluyor;
" onca gün boyunca neden aramadın ! "

aslında sevgilinize kızılır tabi ama ben bazen şey düşünürüm.. üzerinden zaman geçince sıkılırım.
hani o tartışma konusuna dönmek azap gibi gelir ama sevdiğime de ihtiyacım vardır..
alakasız bir şey yapı veririm..

bahsettiğiniz gibi birden faceden çıkıp naber yazasım tutar..
çabuk şu kanalı aç görmelisin falan diye alakasız bir filmi haberi izlemesini isterim..

ne bileyim bazen oluyor galiba :44:

kalp kırıklığınızı konuşmayı deneseniz? bekle bekle olmuyor işte adam anlamıyor :37:

Konuşuyorum..

"off abartma" diyor, "sorun yok neden çıkarmaya çalışıyorsun" diyor..

Telefon sıkıyormuş, ayrıca radyasyonu beyne zararlıymış..

Favori bahaneleri bunlar :37:

Bugün resti çekeceğim sanırım.. :26:

Konuşuyorum..

"off abartma" diyor, "sorun yok neden çıkarmaya çalışıyorsun" diyor..

Telefon sıkıyormuş, ayrıca radyasyonu beyne zararlıymış..

Favori bahaneleri bunlar :37:

Bugün resti çekeceğim sanırım.. :26:

Bahane süper yalniz: radyasyon :60:
Bencede cek artik restini akli basina gelsin burnu sürtsün biraz :1:

Çok özel değilse;

Ne kadar çıktınız ve neden ayrıldınız merak ettim :44:

Anlatırsan dinlerim :31::31:

Ben onun icin ölürdüm, o da benim icin. Cok sevdik birbirimizi 8 ay ciktik. Daha da uzun olabilirdi bu süre ama sorunlarimiz vardi. Sorun dedigime bakma her iliskide olan türden kücük sorunlar. Ama bende cok birikmisti her sey. Annem de ögrenmisti ve istemiyordu. O benimle bir gelecek düsünüyordu ben onun ilk askiydim her anlamda ilkiydim ben onun. İlk ve tek olacaksin diyordu hep. Günde abartisuz hergün mesaj atardi.ve 3-4 kez seni seviyorum cok asigim gibi laflar ederdi. Benden önce kizlarla kanka bile olmayan biriydi asosyaldi benimle hayata baglandi. Gercekten cok sevdik ama bir gün düsününce gelecegimizin olmadigini anladim. Ve ayrildim. Yalvardi, cok aradi ama ayrilmistim bir kere dönemezdim artik. Beni öldürsen bu kadar aci cekmezdim tarzinda laflar etti daha cok yaraladi beni bir daha hic görüsmedik. 1 ay sonra disarda gördüm elinde sigarayla. Benim yüzümden baslamis. Zaten bu tarz psikopatliklara yatkinligi oldugunu bilmem de ayrilma nedenlerimden biriydi. 8 ay gecmisti sadece ama cok sey yasadik disarda baktigim her yerde onunla anim var. Öylece kaldi bu mesele de. İstee bu da benim hilayeem :16:

Cok uzun oldu farkindayim ama hizimi alamadim :1:

Hımm ona da biraz üzüldüm açıkçası :44:

Neyse hayırlısı olsun ikiniz için de :40:

Back
X