Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

Buyur buradan yak...

Sana ne oldu ? :26:

zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyo her şeyde, hiçbir yerden haklı değil oysa öyle bir konuşuyor ki beni haksız çıkartabiliyo gibi dilbaz adam ya, senden çok soğudum artık böyle yaptıkça gözümde iğrençleşiyosun dedim kırıldı ama gönlümü almaya çalışıyo, kırılması dahi umurumda olmuyo öyle anlarda, allahtan içimde tutmak gibi hata yapmıyorum, açık açık konuşuyorum yoksa varya dayanılmaz olurdu dayanılmaz, tam bir koç burcu erkeği:95: inatçı, sabit fikirli, çok.. kıskanç bi garip

aynnnn oylee dun gecee aradııı buu bak sımdı canm komıklıge bakkk aradı dırek askm napysun bn cok ozldm senı ya dedı (ama oncesınde ben aradım bunu kavga ettık bı guzll mac ızlymus pasamm oyuzden aramıymuss :19: ) bnde nrml konustum ama samımı degıll snra dedı yarın ogle gelıcem yemege gıdılm dedı :))) bnde tmm dedım snra dedım sen benı aksamlrı sureklı arardın nıye aramysunnn bak sımdı cevaabaaa '' askım playstatıon oynuydkk sana soylsem hemen kapatyrum dıye kızıysun bnde soylemedım oyuzden '' allahımmm bastım kahkahayı herıfın gunlerdır derdı oyunmus :D :D dedımmm soylsene bana ayrılmayı bıle dusundum snden bu hallerın yuzunden sookkk oldu :D yanı canm sonuc olrkkk bız sanırım bazen farklı bakıyrz olaylara sende bence nye boyle oldugunun altını ara benımkının altından playstatıon cıktııı bakalım senınkınden nasıl bı makara cıkıcakkk ama rahatsz oldugunu soylee son kezzz artık bunaldım sabrım tukendı falan dee bncee belkı aklı basına gelırr

Benimki de dün aradı canım çok özledim nasılsın falan ...

Gülüyor falan

Ben de hiçbir şey yok gibi konuştum ama gülmeden

Ve cevaplarım gayet netti, kısaydı...

Sana ne oldu canım dargın mısın bir şey mi var dedi

Yok dedim. Kısa cevap veriyorsun da dedi

Hım dedim sadece. Sonra da bitirdik konuşmayı zaten

Öyle yani ben bu tavrımda devam ediyorum işe yaradı sanki :31::31:

zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyo her şeyde, hiçbir yerden haklı değil oysa öyle bir konuşuyor ki beni haksız çıkartabiliyo gibi dilbaz adam ya, senden çok soğudum artık böyle yaptıkça gözümde iğrençleşiyosun dedim kırıldı ama gönlümü almaya çalışıyo, kırılması dahi umurumda olmuyo öyle anlarda, allahtan içimde tutmak gibi hata yapmıyorum, açık açık konuşuyorum yoksa varya dayanılmaz olurdu dayanılmaz, tam bir koç burcu erkeği:95: inatçı, sabit fikirli, çok.. kıskanç bi garip

Of bilmiyorum ya bu topikteki herkesin dertlerinden birini taşıyorsun :26:

Ne yapman gerek bilmiyorum çünkü tam bilemem tabiki her şeyi,

Ama ben şuanda umursamaza vuruyorum işe yaradı gibi...

Topiği biraz oku bana yararı olmuştu :31:

Benimki de dün aradı canım çok özledim nasılsın falan ...

Gülüyor falan

Ben de hiçbir şey yok gibi konuştum ama gülmeden

Ve cevaplarım gayet netti, kısaydı...

Sana ne oldu canım dargın mısın bir şey mi var dedi

Yok dedim. Kısa cevap veriyorsun da dedi

Hım dedim sadece. Sonra da bitirdik konuşmayı zaten

Öyle yani ben bu tavrımda devam ediyorum işe yaradı sanki :31::31:

bnmde ıse yaradıı gıbıı ama bakalımm ınsallhh bozulmazlar yenıdenn ve ben sunu farkedıyrum konusmalarndan benım ona davrandıgım gıbı davranıyo bana sanırım taktık uygulyo ama cokk gereksızz byle bsyy nye yapyoo czemedım

ben teslim bayrağımı çekiyorum artık tepemden indirmeye uğraşmaya gücüm kalmadı

Of bilmiyorum ya bu topikteki herkesin dertlerinden birini taşıyorsun :26:

Ne yapman gerek bilmiyorum çünkü tam bilemem tabiki her şeyi,

Ama ben şuanda umursamaza vuruyorum işe yaradı gibi...

Topiği biraz oku bana yararı olmuştu :31:

önerilerin için saol cnm, ama ben önlemini gayet iyi alabiliyorum aslında şanslıyım ne kadar bazen dayanılmaz olsada bağlı
bir defa 1 saat telefonu kapatmıştımda çocuk ruh gibi olmuştu mesela, bu yaptığım ona onsuz hayli hayli yaşayabilceğimi kanıtlamış ona göre içini dökmüştü bana
birde ilk sevgilim, sanıyoki ilk olduğu için şey olcam hani bağımlı, çok garip birisi ya daha önce sevgilim olmadığı halde sıradan bir erkek arkadasım olsa kafayı yer deli gibi
bu konularda çok çektim çenesini mesela, bir eski arkadasım erkek tabi mesaj atmıştı 5-6 ay bu konu üzerinden kavga yapıyodu, öylee bir şey naptım tabi çektim restimi o saatten sonra anladı eşekliğini fazla uzatamadı ciddi ciddi soğuduğumu görmüştü

ben teslim bayrağımı çekiyorum artık tepemden indirmeye uğraşmaya gücüm kalmadı

bu duygularını körelticek kendimden biliyorum, umursamazlığa pes etmeye gitme hem soğursun hemde işkence edersin katlanma zorunluluğu olmuş gibi, valla kızlar ben şunu çok iyi öğrendim "sen yanmazsan canına, kimse yanmaz canına":31:

kızlar ben eşimle 6 yılçıktım 1 yıldırda evliyiz..ne kadar değer vermez umursamazsanız o kadar değerli olursunuz unutmayın.sakın ola hakettiğinin fazlasını vermeyin yoksaaa kaybeden siz olursunuz

kızlar ben eşimle 6 yılçıktım 1 yıldırda evliyiz..ne kadar değer vermez umursamazsanız o kadar değerli olursunuz unutmayın.sakın ola hakettiğinin fazlasını vermeyin yoksaaa kaybeden siz olursunuz

çok doğru kesinlikle çok doğru bu hatayı ben yapmıştım ilk zamanlarda, biz kadın milleti çok duygusal manevrayız ya, adamlar normal davranıyo biz üstlerine düşüyoruz ama ne düşme! o zaman ne oluyo? Şimarıyor normal olarak.Kendimizi duygusallıkta frenlemeliyiz aslında biraz soğukkanlı olmalıyız, benci olmalıyız biraz

bu duygularını körelticek kendimden biliyorum, umursamazlığa pes etmeye gitme hem soğursun hemde işkence edersin katlanma zorunluluğu olmuş gibi, valla kızlar ben şunu çok iyi öğrendim "sen yanmazsan canına, kimse yanmaz canına":31:

evet canm doğru söylüyorsun ama denedim olmadı umursamaz olamadım.
senin ne kadar süren bir ilişkin var?

benimde gözüme uyku girmedi :( tartıştık yine herzamanki gibi saçma sapan konular yüzünden ..neden etek yada elbise giyiomuşum neden dikkat çekiyomuşum.normal pant giysem noluyomuş yani vs vs 4 gündür hiç ara vermeden bunun tartışmasını yaptık
bende bugün dayanamadım telefon kartımı kırdım bakalım ne yapacak.görüşmek istemiyorum seninle dedim ve kapadım..sonumuz ne olacak acaba çok merak ediyorum:18:

benimde gözüme uyku girmedi :( tartıştık yine herzamanki gibi saçma sapan konular yüzünden ..neden etek yada elbise giyiomuşum neden dikkat çekiyomuşum.normal pant giysem noluyomuş yani vs vs 4 gündür hiç ara vermeden bunun tartışmasını yaptık
bende bugün dayanamadım telefon kartımı kırdım bakalım ne yapacak.görüşmek istemiyorum seninle dedim ve kapadım..sonumuz ne olacak acaba çok merak ediyorum:18:

canm ama senı kıskanması ktu bsy degılkı yanı soncta sadce gydıklerınle alkalı dıkkat cektıgın ıcın dıkkat etmenı ıstems ve bu erkeklerın yarısından cogunda var bnce sen olayı bırazcıkk buyutmussun telfn kartını faln kırmıssın keske dıkkate alsaydın azck syledıklerını :19:

canm ama senı kıskanması ktu bsy degılkı yanı soncta sadce gydıklerınle alkalı dıkkat cektıgın ıcın dıkkat etmenı ıstems ve bu erkeklerın yarısından cogunda var bnce sen olayı bırazcıkk buyutmussun telfn kartını faln kırmıssın keske dıkkate alsaydın azck syledıklerını :19:

evet kıskanması çok normal kıskanmazsa üzülürüm :( ama tayt giymem kısa etek giymem sıfır kol bile giymem ben :( ee ben ne giyim :(
son nokta oldu..mesela tartışırız hemen annemi arar tartıştık diye ..ben bile söylemiyorum anneme tartıştıgımı kendi aramızda hallederiz diye.yarın birgün evlendiğimizde de mi aynısını yapacak :(( kaç kez uyardım anlamıyo..sürekli tartışıyoruz her konuda evliliğimizi düşünemiyorum :(( Allah herkese mutluluk huzur versin..

telefon kartımı kırmamın sebebi..o kadar arkadaşı varmış evli yada nişanlı face de başka kızların resimlerine bakıyolarmış sevgilileride bunların sözünü dinliyomuş ama ben o bakmadığı halde dinlemiyomuşum..bende bana başkasını örnek vermeyecektin dedim ve kapadım :(( başkalarını nasıl örnek verir bana ya........:52:

evet canm doğru söylüyorsun ama denedim olmadı umursamaz olamadım.
senin ne kadar süren bir ilişkin var?

e olamazsınki cnm zaten umursamaz davranıcam diye işkence edersin kendine açık açık konuşarak bir yol belirleyin böyle sakin güzel bir günde 2 taraflı emek gerekli,
31. aydayız cnm şuan, ya sen?

Hepimizin derdi farklı ya :1:

Biz kıskanılmak ilgi istiyoruz sen tam tersi :27::27:

Ne yapsak bilemedim ya bence yaptığı hoş :27::27::52::52:

Bu arada size yeni gelişmeleri aktarayım :1:

Beni 2 gündür falan arıyor biraz sert davrandım

Bugün de face'ten mesaj attım "xxxx" diye...

Akşam arar büyük ihtimalle, ben de ayrılacağım.. :40:

Ne tepki vereceğini merak ettiğim için ayrılıyorum aslında

Bakalım ne yapacak uğraşacak mı çabalayacak mı?

Dönecek mi dönmeyecek mi artık tamamen zamana bırakacağım :34::52::32:

bence dönecek arayacak seni bak gör.. tamam canım kıskanılmak güzelde peki sevgilin arkadaşlarının nişanlısını eşini örnek verseydi napardın :(

Canım durumu anlatsana biraz ?
Okuyorumda ara ara tam olarak anlamadım ne kadardır birliktesiniz siz ?

Canım durumu anlatsana biraz ?
Okuyorumda ara ara tam olarak anlamadım ne kadardır birliktesiniz siz ?

Biz yaklaşık 11,5 aydır beraberiz..

Ama şöyle bir sorun var aslında beraber değil gibiyiz :27:

Yani ilk 5-6 ay harika ilgilendi ben pek yüz vermiyordum çıkarken bile :1:

Hatta arada sen bile diyemiyordum siz diyordum :37::27:

Bu da çevremde pervane gibiydi aaah ah :17:

Sonra 7. aya doğru ben güvenip ilgilenmeye falan başladım

Bu da haftada 1,2 kere aramaya arada mesaj atmaya başladı

Ben de ilgisizlikten yoruldum ayrıldımm :50:

Sonra 12 gün sonra mesaj attı, ben cevap vermedim...

5 gün sonra açık gördü beni face'te mesajımı aldın mı dedi aldım dedim :1:

Hımm güzel dedi işte gönlümü almaya çalıştı bayağı uzattım ama ben...

Sonra yine peşimde pervane..

Sonra yazın memleketine gitti 2 ay sadece kamerada ve telefonda görüştük

Geldiğinde etrafımda dönüyordu ne zaman görse elimi tutsa ağlardı :32::16::16:

Sonra işte eylülden itibaren de aramalar yavaş yavaş azaldı...

Artık haftada bir arıyor hatta bir kere 16 gün aramadı :53:

Bu kadar uzun anlattım uzun ve aydınlatıcı yönlendirmeler bekliyorum :16:

Back
X