Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

Biz yaklaşık 11,5 aydır beraberiz..

Ama şöyle bir sorun var aslında beraber değil gibiyiz :27:

Yani ilk 5-6 ay harika ilgilendi ben pek yüz vermiyordum çıkarken bile :1:

Hatta arada sen bile diyemiyordum siz diyordum :37::27:

Bu da çevremde pervane gibiydi aaah ah :17:

Sonra 7. aya doğru ben güvenip ilgilenmeye falan başladım

Bu da haftada 1,2 kere aramaya arada mesaj atmaya başladı

Ben de ilgisizlikten yoruldum ayrıldımm :50:

Sonra 12 gün sonra mesaj attı, ben cevap vermedim...

5 gün sonra açık gördü beni face'te mesajımı aldın mı dedi aldım dedim :1:

Hımm güzel dedi işte gönlümü almaya çalıştı bayağı uzattım ama ben...

Sonra yine peşimde pervane..

Sonra yazın memleketine gitti 2 ay sadece kamerada ve telefonda görüştük

Geldiğinde etrafımda dönüyordu ne zaman görse elimi tutsa ağlardı :32::16::16:

Sonra işte eylülden itibaren de aramalar yavaş yavaş azaldı...

Artık haftada bir arıyor hatta bir kere 16 gün aramadı :53:

Bu kadar uzun anlattım uzun ve aydınlatıcı yönlendirmeler bekliyorum :16:

Canım yani haftada bir yada iki kere araması az tabiki. Günde bir iki bile az gelir bana ilgiyi seven bir insanım çünkü.
Bu konuyu onunla konuşmayı denedin mi ?
Neden böylesin ben senden ilgi bekliyorum vs diye...
Gördüğüm kadarıyla o ilgilenmemiş sen kendini geri çekmişin ilgilenmeye başlamış sen normale dönünce yine aynı.

Canım yani haftada bir yada iki kere araması az tabiki. Günde bir iki bile az gelir bana ilgiyi seven bir insanım çünkü.
Bu konuyu onunla konuşmayı denedin mi ?
Neden böylesin ben senden ilgi bekliyorum vs diye...
Gördüğüm kadarıyla o ilgilenmemiş sen kendini geri çekmişin ilgilenmeye başlamış sen normale dönünce yine aynı.

Aynen öyle canım benim yaa :26:

Konuşmam mı konuştum ama boşş....

Anlamayana davul zurna az, anlayana sivrisinek saz işte.. :50:

Belki de hayırlı değil diyorum artık ne bileyim :19:

Bak şuanda face'i açık...

Sabah ona "xxxx" yazmıştım...

efendim dedi nbr dedim iyi senden dedi iyi napıyosun dedim...

Daha da cevap vermiyor iyi mi yaa :27::37::27:

Son düzenleme:
Aynen öyle canım benim yaa :26:

Konuşmam mı konuştum ama boşş....

Anlamayana davul zurna az, anlayana sivrisinek saz işte.. :50:

Belki de hayırlı değil diyorum artık ne bileyim :19:

Bak şuanda face'i açık...

Sabah ona "xxxx" yazmıştım...

efendim dedi nbr dedim iyi senden dedi iyi napıyosun dedim...

Daha da cevap vermiyor iyi mi yaa :27::37::27:

Tuhaf aslında sonuçta siz bi ilişki yaşıyorsunuz neden böyle yaptığını anlayamadım.
Senin dediğin ayrılma durumu mantıklı geldi şuanda daha önce böyle yaparmıydın ilk defamı yapcaksın eğer daha önce yapıyorsan ayrılmana alışmıştır gönlünü alırım nasıl olsa diye düşünebilir.

Tuhaf aslında sonuçta siz bi ilişki yaşıyorsunuz neden böyle yaptığını anlayamadım.
Senin dediğin ayrılma durumu mantıklı geldi şuanda daha önce böyle yaparmıydın ilk defamı yapcaksın eğer daha önce yapıyorsan ayrılmana alışmıştır gönlünü alırım nasıl olsa diye düşünebilir.

Bilmiyorum... Bir kere yapmıştım :1:

Bu arada bana dedi ki müsait olunca çaldır konuşalım..

Dedim ki çıkma burdan konuşalım...

O da hayır ararsın cicimm bb dedi :P

Arayacağım şimdi :9:

e olamazsınki cnm zaten umursamaz davranıcam diye işkence edersin kendine açık açık konuşarak bir yol belirleyin böyle sakin güzel bir günde 2 taraflı emek gerekli,
31. aydayız cnm şuan, ya sen?

denedm cnm her şeyi denedm
35. ay canım

Oooy oyy..

Anlatıyorum o zaman şimdii :1:

Ben telefonda başladım fırçalama (neden ilgisizsin falan )

Bu da dedi ki benim tüm ilişkilerim bunun yüzünden bitti zaten,

Annemle bile aynı evdeyken ayda bir konuşuyorum,

İlgisiz bir insanım beni mi seviyorsun ilgiyi mi falan dedi... :27:

Biraz kendini sorgula falan dedi 10 dakika da fırça çekti :37:

Ben hiç ses çıkarmadım sonra iyi geceler dedi iyi geceler dedim...

Sonra face'te okey oynuyordum :27: Dedi ki bir şey söyleyeceğim telefonu aç

Açtım... Sen şimdi kendini üzersin sakın üzme kırılmanı istemiyorum dedi...

Kalbinde yerin aynı sadece söylemek istedim bunları dedi seni seviyorum dedi

Sakın kendini üzme dedi :19: Ben de hıı dedim.. Naz yapma zamanı değil dedi

Ben de yapmıyorum dedim.. Tamam kendine iyi bak iyi geceler dedi sağol dedim...

Öyle yani normal bir konuşmaydı :1: 16'sında doğum günü, ona hediye ulaştıracağım

27'sinde yıldönümümüz boş bir kutu ulaştıracağım :52::27:

Ocak 20'ye kadar da konuşmayacağım o konuşana kadar :1: Şimdilik hedeflerim :33::32::27:

aah kızlar söyledikleriniz o kadar tanıdık ki..bizde eşimle flört ederken,aynı nazları,kaprisleri yaptım tabi haklı olarak..ama erkekler bunu anlamaaaz.onlar olayı kabul ettikten sonra gelip e tamam bşy yok zmnı dğl laflarını sıralarlar..bizse,olayın ztn en başından farkında olduğumuz için,o anladktan snra içimizde ateş sönüveriyor ve bianda naza bağlayıverioruz..içimizde var çünkü,haklıyz çünkü.ama zaman zaman durup onlarında yaradılışında oduncukluğun oldğunu unutmamız ve ona göre ocağı ateşe vermemiz lazım:1:

aah kızlar söyledikleriniz o kadar tanıdık ki..bizde eşimle flört ederken,aynı nazları,kaprisleri yaptım tabi haklı olarak..ama erkekler bunu anlamaaaz.onlar olayı kabul ettikten sonra gelip e tamam bşy yok zmnı dğl laflarını sıralarlar..bizse,olayın ztn en başından farkında olduğumuz için,o anladktan snra içimizde ateş sönüveriyor ve bianda naza bağlayıverioruz..içimizde var çünkü,haklıyz çünkü.ama zaman zaman durup onlarında yaradılışında oduncukluğun oldğunu unutmamız ve ona göre ocağı ateşe vermemiz lazım:1:

İlgisizlik için söylüyorsunuz sanırım,

İlgisizlik olur tamam da,

Haftada bir arar mı bir insan ya :27::47:

İlgisizlik için söylüyorsunuz sanırım,

İlgisizlik olur tamam da,

Haftada bir arar mı bir insan ya :27::47:

evt cnm ilgisizlik için konuştum tabiki..ama senin ki de abartmış yani..haftada bir arıyosa niye arıyoki ozamn?herşeyi yaşayan sensin.bi kadın bi erkekten çok daha fazla ve çabuk yıpranır.ilgi tamamen konsantre bi biçimde olmaz her iki taraf içinde.ama senin dediğine göre seninkide tuhaf bi durum tabi..takmamaya çalış desekte takcaksın ister istemez tabi üzülme be arkadaşım:20:

telefon kartımı kırmamın sebebi..o kadar arkadaşı varmış evli yada nişanlı face de başka kızların resimlerine bakıyolarmış sevgilileride bunların sözünü dinliyomuş ama ben o bakmadığı halde dinlemiyomuşum..bende bana başkasını örnek vermeyecektin dedim ve kapadım :(( başkalarını nasıl örnek verir bana ya........:52:

canm orda hatalı soncta yaplması gerekn ona buna bakmamakk zaten ve annene yansıtması yanlsss ama gıysı konusunda hepsıı aynı bunların benım ılskımdede aynı sekılde zatenn bızz uc gundur ucncuye ayrılıp barıstıkkk offf offf ne bu bızım cektıgımz yaa

allah sabır versin cnm, ama sen bu kadar sabit fikirli birine daha nasıl dayanıcaksın ki?:26: seni anlamak istemiyo kendi bildiğini okuyo hep galiba

evet benim dik başlılığımdan dolayı bunlar geldi başıma.kendimi düzeltmeye çalışıyorum canım.
bir de olur olmaz sinirlenebiliyorum
bu huylarımı yenmem için bu şekilde davranıyormuş
bende bi düzeleyim bakalım o zaman da böyle yapacak mı
ben üzerime düşeni yapmayı düşünüyorum.

evet benim dik başlılığımdan dolayı bunlar geldi başıma.kendimi düzeltmeye çalışıyorum canım.
bir de olur olmaz sinirlenebiliyorum
bu huylarımı yenmem için bu şekilde davranıyormuş
bende bi düzeleyim bakalım o zaman da böyle yapacak mı
ben üzerime düşeni yapmayı düşünüyorum.

hayırlısı olsun cnm üzrine düşeni yap ama ezdirme kendini, dik başlı olmayacağım diye iyice pasif kalma sakın haklı olduğun durum olursa

son bı kac gundrr hep ben goruselım dıyrdum bunun sureklı ara msj at tafrasındaydımm snra bana dedıkııı artıkk yedı ay oluyo sureklı gorusursek sıkılmazmıyız hhem cocuk degılızz sureklı msjlasalımmmm bnde trıp ypmyı bıraktımm goruselım demıyrumm ve oyle msj beklmyrum sımdı o gurslm ozldm demeye basladıı msjlarıda arttıı eskıye gore ben eskısı kdr msj atmyrmm az oncde ısım var suan dedımm (msjlasmayı kesmekk ıcın) :) bırzda onun ıstdıklerı olmasın ben hatayı sureklı gorsmkle ne zamn gorslm dese tmm demekle yaptım sadece ona vakıt ayrdım sımdıı bu hatamı duzeltme zamanıı son gelısmelerımm bunlarr bakalım sonumuz ne olacakkk :)

Back
X