yazdıklarını okudum ve aklıma cok yakın bir arkdaşımın yaşadıkları geldi, bi an oha aynı kişimi bu çocuk diye düşündüm resmen !!!

onların durumuda aynıydı ve ilişkilerinin seyri su sekilde oldu: ben sana dokunmam dedi birlikte oldular(arkdsm bakire deildi) sonrasında çıktılar eglendıler takıldılar çocuk körkütük aşık gibiyken bi bakıyodun biz birlikte olamayız triplerine giriyodu hiçbizamn sevglyz imajı vermedi hep ortalardaydı düşünceleri sonrada 2. 3. görüşmeleride cinsellikle sonuçlandı çocuğun nedense birden karar veresi geldi ve kökten bitirdi

arkadaşımda ilk tanıstıkları gün daha aralarında bişe olcagı bıle belli değilken bi dost bilip herseyini anlatmıştı. sana diceğim o ki başta sahiplenip kabullenmemişse hiçbişe bekleme.tabi her erkek kabullenmek zorundamı tabiki değil.bunlar onların kişisel tercihleri ama böyle bile bile birlikte olupta sonradan yok biz olamazmışız ne demek yaaa

duygu olmayınca gayet net konuşulur doğru diyosun cnm ama bak en büyük tecrube arkdsım yasadıklarına an be an şahit oldum emin ol 5 para etmez devam edersen çok daha fazla üzülürsün

bu adamlardaki sadece BAHANE