Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

canım aklı başına gelmiş gibi ilişkini kestirip atma bi şans daha ver derim bana sorarsan ama yinede eskisi gibi olmıcagnı kanıtlamalı sana bu arada iradene hayran kaldımmm:34::34::34:

cnım o şansı şimdi versemm çocukk işin içinden çok rahatlıkla özür dilemedenn sıyrılıverecek:55::55:

benim kalbim kırılmışş:ssz:

herşeyin ilacı zaman okulun açılmasına daha 2 hafta var...

hala deli divane aşığımm..

eğer bu 2 hafta içerisinde ben hatalıyımm senin şu zor zamanında böyle yaptımm vs.. demezse

herkes kendi yolunaa:4::4:

cnım o şansı şimdi versemm çocukk işin içinden çok rahatlıkla özür dilemedenn sıyrılıverecek:55::55:

eğer bu 2 hafta içerisinde ben hatalıyımm senin şu zor zamanında böyle yaptımm vs.. demezse

senin burcun ne ?

zaten benimki 5 senelik ilişki yaşamış bizden 1.5 sene önce bitmiş. bana daha ilişkimizin ilk günlerinde bahsetmişti işte artık beni sevmiyodu ilgisizdi aşağlıyodu diye. umarım senin hislerin ileride değişmez bana karşı diyodu. akıllanmış olacak o eski tecrübelerinden belli ki farkında olmadan acısı benden çıkıyo. şımartırsa beni günün birinde ona olan duygularımın değişeceğini düşünüyo. ama abartıyo bence benim de ilgiye ihtiyacım var yani.. şımartmayayım derken temelli kaybedecek bigün haberi yok.

Zaten şu önyargılı insanlara öyle çok kızıyorum ki, senden önce yaşanmış bitmiştir, herkes farklı bir birey. Madem kötü davranacaksın pavlovun deneylerindeki gibi kontrollü davranacağına karşındakinin de insan oldugunu, beşer oldugunu, belli sabra sahip oldugunu elbet bir gün tükenebileceğini görse bilse. İlişkiler toplumdaki stresi azaltmak içindir bence, insanlar neden birbirine sıkıntı çektirir hiç anlamıyorum. İnsanlarla ugrasmak çok zor :(

örneğin bizim aramızda tatsız bi olay geçmişti %100 benim haklı olduğum hem de. 9 gün kimse kimseyi aramadı. 9. günün sonunda ben o sinirle (aramadı ya) baya bi ağır konuştum. sonra noldu? özür dilemek durumunda kaldım çünkü biriken hırsımla hakikaten çok ileri gitmiştim. ee tabi noldu, gündem değişti, benim haklı olduğum konu bi daha açılmadı bile arada kaynadı gitti. özür dilemekten kurtarmış oldum adamı :(

benim başıma bu okadar çooooook geldiki inanamazsın kaçgün o arasın diye sinirden çatlaya çatlaya bekledim en sonunda ben aradım beklediğimle kaldım bide :22:

anaa bu akreplerin ben :)) erkeklerinin yanii...
bende yengecim süründürüyorlarsa artık duygusal anlamda düsünceleri azalmıs diyebilirim :( cünkü bende bir hareketle soğuyacak bir insanım soğutacka bir hareket yapsa geçmiş güzel günler falan dinlemem biter ya ama yapmadı allaha sükür
benimkide akrep :47: illallah ettirdilerrr :37:

canım bak şöyle bi durum var sensizliğide alıştırma derim ben.şuan senden hiç beklemedği bi hareketi yaptn kıvama getirmen yetrli olcaktır.zaten barışırken böyle böyle olmaya devm edeceksen hiç barışmayalm ben sensiz yaşamayı sensiz mutlu olmayı öğrendim dünya senin etrafında dönmüyomuş dersin hihoooyt :52:

balık tatlım yükselenimm oğlakk :emir_bebek::emir_bebek:

aslında akreple yapabilecek bir burc sen cok duygusalsın bunaltmıs olabilirsin zamanında ama ne olursa olsun kötü gününde yanında olmalıydı...benim sevgilimde akrep bak mesela konusuyoruz diyor ki eğer cevrenden birisi ölse annen baban vs. ben üzülürüm ama senin kadar üzülmem dogal olarak hani basın sağolsun derim ama baskaları gibi abartamam diyordu bir kere ölümden konu acılmıstı yani 1-2 gün etkide kalırım fazla yakınım olmadııg icin demisti...

aslında akreple yapabilecek bir burc sen cok duygusalsın bunaltmıs olabilirsin zamanında ama ne olursa olsun kötü gününde yanında olmalıydı...benim sevgilimde akrep bak mesela konusuyoruz diyor ki eğer cevrenden birisi ölse annen baban vs. ben üzülürüm ama senin kadar üzülmem dogal olarak hani basın sağolsun derim ama baskaları gibi abartamam diyordu bir kere ölümden konu acılmıstı yani 1-2 gün etkide kalırım fazla yakınım olmadııg icin demisti...

aslında irade sahibi bi insan değilimm..

babamdan dolayı böyle oldumm yanii ilgisizliği görünce hemen sırt çevirdmm çocuğa..

dediğim gibi ben ondan sıcacıkk sevgisini ilgisini istedimm...

ama istemez olaydımm.. şimdi gelmiş bana diyor ki derdim var sıkıntım var..

sen anneni babanı mı kaybettinn...

dünyalıkk gelip geçici sıkıntılar..

ama ben canımı kaybettimm

bu durumu diğerlerinden ayıramıyorlar işte:50::50::50:

benim başıma bu okadar çooooook geldiki inanamazsın kaçgün o arasın diye sinirden çatlaya çatlaya bekledim en sonunda ben aradım beklediğimle kaldım bide :22:

benimkide akrep :47: illallah ettirdilerrr :37:

canım bak şöyle bi durum var sensizliğide alıştırma derim ben.şuan senden hiç beklemedği bi hareketi yaptn kıvama getirmen yetrli olcaktır.zaten barışırken böyle böyle olmaya devm edeceksen hiç barışmayalm ben sensiz yaşamayı sensiz mutlu olmayı öğrendim dünya senin etrafında dönmüyomuş dersin hihoooyt :52:

ohhh be sonunda yanlız olmadığımı anladım :27: bizdede ben %100 haklıyım, arkadaş altından giriyo üstünden çıkıyo ben haksızmıyım acaba yaa diye düşünüyorum bu arada siyaset okuyo sanırım onunda etkisi büyük :2:

onun icn siyah siyah, beyaz beyaz yani onlarında huyu bu benim sevgiliminde problemleri var farkettim ama bana anlatmıyo,anlatmaktan çekiniyo yada anlatmak istemiyo :)) garipler..

canım bak şöyle bi durum var sensizliğide alıştırma derim ben.şuan senden hiç beklemedği bi hareketi yaptn kıvama getirmen yetrli olcaktır.zaten barışırken böyle böyle olmaya devm edeceksen hiç barışmayalm ben sensiz yaşamayı sensiz mutlu olmayı öğrendim dünya senin etrafında dönmüyomuş dersin hihoooyt :52:[/QUOTE]

canım onun ilk çıktığıyımm ilk birşeyleri paylaştığı biriyim emin ol kolay kolay alışamaz :6::6:

hele aynı sınıftaysakkk :55::55:

yavaşş yavaşşş sindire sindire böyle burnundan getirticemm :ssz:

hak ettii üzüldüğüm günlere yanarımm bu da candır bacımm :41:

canım onun ilk çıktığıyımm ilk birşeyleri paylaştığı biriyim emin ol kolay kolay alışamaz :6::6:

hak ettii üzüldüğüm günlere yanarımm bu da candır bacımm :41:[/QUOTE]

ilk çıktığı derken ciddi olarak mı uzun süreli?
eger öyleyse bende sevgilimin ilk ciddi iliskisiyim :DD::D:D

ohhh be sonunda yanlız olmadığımı anladım :27: bizdede ben %100 haklıyım, arkadaş altından giriyo üstünden çıkıyo ben haksızmıyım acaba yaa diye düşünüyorum bu arada siyaset okuyo sanırım onunda etkisi büyük :2:

benimkide siyaset sayılır :) hepsimi aynı olur yaa acayip ağzı laf yapar ya doğru bildiğim şeyi ,doğru olduğunu bile bile sırf çenesi dursun diye tamam diyip geçiştiririm:27:

onun icn siyah siyah, beyaz beyaz yani onlarında huyu bu benim sevgiliminde problemleri var farkettim ama bana anlatmıyo,anlatmaktan çekiniyo yada anlatmak istemiyo :)) garipler..

canım altından gircen üstünden çıkıcan benmki çenemden bıktı mecbur değişiyo artık bıktım çemkirmenden be kadın diyo:27:

hak ettii üzüldüğüm günlere yanarımm bu da candır bacımm :41:

.................................

Biri Akrep mi dedi :60:

Sözlüm ve ben ikimizde Akrep :nazar::nazar::nazar::nazar:

Hayırdır memnun olmayan mı var :9:

Back
X