Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

:14::14::14:ama pek iyide sayılmam :S
dün içtiğimde arkadaşım dedi
onu çok seviyorum diye ağlamışım aramışım
allahtan teli kapalıymış:43::43:

Son düzenleme:
Konu baslıgını gördüm ve direk ilgimi cekti :1: kesinlikle onları tepemizden indirmeninin vakti geldi. son erkek arkadasıma kadar aslında kimseye cok fazla taviz vermemistim ama son erkek arkadasımda sırf eski iliskilerimde yaptıgım hataları yapmamak adına cok anlayıslı oldum, cogu yaptıgı yanlısı yuttum, görmezlikten geldim.. Ama hicbisey degismedi maalesef, tam tersine ben öyle yaptıkca daha da kötü oldu hersey. Anlamıyorum su erkekleri hem anlayıslı bayan istiyoruz derler, öyle olunca kendilerini bulunmaz hint kuması sanırlar, diger turlu oluncada kaprisli, bunaltıcı oluruz :19: Ama son deneyimimden ogrendim ki kesinlikle taviz vermemek lazım.. Birdaha tövbe..

hoşgeldin canım aramıza :29::29:

bahsettiğin kız öyle olabilir ama haddini bildirmek lazım dimi :27::27::27:
tam benlik iş heee :27::27::27:
hiiiç tasalanma canım çocukluk ettiğini düşünür kıskanırsan o kızdan mı kıskanıyosun falan triplerine girebilir
yeni bi fotoğraf eklemeye bak madem faceini yönetiyosun kızda bunun farkındadır senin gireceğini bilerek
sana göz dağı vermek istiyodur alttan alttan bunu ona hissettir bi şarkı var sertab erenerin :31:
şekerim diye dinle ne demk istediğimi anlıcaksın fırsatın olursa kıza kapanışı bu şarkıyla yap
sevgilini sıkma sahiplenme ama ipin ucunu bırakmada :51: yani yazabiliyosan duvarına bi kalp falan yap kızmazsa
takiplediğinin farkına varsın :21: kızla muhatap olmamaya bak gerçekten gözlemle eğer bişi varsa kızda bi boy göstermen yeterli
umutsuz oldugunu bi şekilde gözüne gözüne sok ama sevgiline hissettirme bunu.. :31:
hastayyyım sana yaaa :27: cnm bu arada yazdıklarını okudum çocuk son noktaya gelmiş artık sende üzülüyosun belki bi şans vermelisin ıkınızıde bişe kaybetmezsinki :26:
Kızlar tek tarafın çabasıyla bir ilişki yürür mü? Bana sanki sadece ben çaba gösteriyormuşum şu anda gibi geliyor ve bu durum beni çok kırıyor, tekrar ayrılmak da istemiyorum. Bir yandan da acaba bana mı öyle geliyor, onun tavırlarını ben mi abartıyorum ya da çok fazla beklentim mi var diyorum? Daha barışalı 5 gün oldu sanki hep arayan soran ilgi bekleyen taraf benim, onunsa hiçbir çabası yok. Madem öyle neden barışmak istedi? Kafam çok karışık, daha yeni barıştık, şu an bitirmek istemiyorum ama benim durumum için de bir fikir verseniz...
cnm bizimde öyleydi ya nasıl barıstınz omu geldi senmi? bizde kavga edip ayrılmıştık 3 gün snra ben gtmiştim tıpış tıpış adam havalara girmişti geçende bi ayrıldım çat diye hiçbişşe yapmadım koşa koşa geldi artık çok dikkat ediyo burnundan getiriyorum hatta kıyammmm:34:

kızlar benim fikrim onu serbest bırakmak daha doğrusu serbest bırakıyomuş gibi yapmak takmamak .. mesela bi hobi bulsak onunla ilgilensek , kız arkadaşlarımızla çıksak kafa dağıtsak inanın bize de iyi gelir meşgul oluruz sürekli üstüne gidip ilgi beklemeyiz ç
nkü ne kadar üstüne gidersek o kadar bunalır kaçmaya çalışırlar .. ama bi şekilde kendimizi oyalarsak bu sefer onun garibine gider bu durum o ilgi ister ..çünkü hayatımızın merkezi tek işimiz gücümüzn o olmadığını görür ve kaybetme korkusuna kapılır tekrar bu da diri tutar ilişkiyi heyecanı .. benim fikrim bu :) tecrübeyle sabittir.

kızlar benim fikrim onu serbest bırakmak daha doğrusu serbest bırakıyomuş gibi yapmak takmamak .. mesela bi hobi bulsak onunla ilgilensek , kız arkadaşlarımızla çıksak kafa dağıtsak inanın bize de iyi gelir meşgul oluruz sürekli üstüne gidip ilgi beklemeyiz ç
nkü ne kadar üstüne gidersek o kadar bunalır kaçmaya çalışırlar .. ama bi şekilde kendimizi oyalarsak bu sefer onun garibine gider bu durum o ilgi ister ..çünkü hayatımızın merkezi tek işimiz gücümüzn o olmadığını görür ve kaybetme korkusuna kapılır tekrar bu da diri tutar ilişkiyi heyecanı .. benim fikrim bu :) tecrübeyle sabittir.

ahh canm aynen dediğin gibi zaten yapamıyorum diye bişey yok birsüre sonra alışıyosun sen arayıp sormadıgın ıcın sürekli o yapmasa bile zoruna gitmiyo mutsuz olmuyosun HEPİMİZ KENDİ DEĞERİMİZİ BİLELİM :20::20:

ahh canm aynen dediğin gibi zaten yapamıyorum diye bişey yok birsüre sonra alışıyosun sen arayıp sormadıgın ıcın sürekli o yapmasa bile zoruna gitmiyo mutsuz olmuyosun HEPİMİZ KENDİ DEĞERİMİZİ BİLELİM :20::20:

aynen canım çözümünü biliyorum ama 1 kere uygulayabildim .. duygularımı çok fazla yaşayan biriyim yani o an kıskandım ya da gıcık oldum ya da hatasını gördüm bi şekilde böyle soğukkanlı davranamıyorum fırtınalar kopuyor içimde sonrası tartışma zaten... ama bunlar birikince erkek bıkıyo sıkılıyo kendini kafeste gibi hissediyo doğal olarak kaçmanın yollarını arıyo .. biz o raddeye gelmedik çok şükür ama duygularımı kontrol etmeyi öğrenmem lazım . sonuçta erkeği dizginleyen biz kadınlarız..teoride onlar bizi yönetiyo olsa da aslında hal ve hareketlerimizle ilişkiyi yürüten bizleriz .. biraz soğukkanlı ve sinsi olmamız gerekiyo duygularımızı kontrol altına almamız gerekiyo sanırım .. hobimiz olsa ya da sosyallessek buna çözüm olucağını düşünüyorum çnkü insanın kafası gerçekten meşgul oluyo

aynen canım çözümünü biliyorum ama 1 kere uygulayabildim .. duygularımı çok fazla yaşayan biriyim yani o an kıskandım ya da gıcık oldum ya da hatasını gördüm bi şekilde böyle soğukkanlı davranamıyorum fırtınalar kopuyor içimde sonrası tartışma zaten... ama bunlar birikince erkek bıkıyo sıkılıyo kendini kafeste gibi hissediyo doğal olarak kaçmanın yollarını arıyo .. biz o raddeye gelmedik çok şükür ama duygularımı kontrol etmeyi öğrenmem lazım . sonuçta erkeği dizginleyen biz kadınlarız..teoride onlar bizi yönetiyo olsa da aslında hal ve hareketlerimizle ilişkiyi yürüten bizleriz .. biraz soğukkanlı ve sinsi olmamız gerekiyo duygularımızı kontrol altına almamız gerekiyo sanırım .. hobimiz olsa ya da sosyallessek buna çözüm olucağını düşünüyorum çnkü insanın kafası gerçekten meşgul oluyo

Ya gerçekten artık erkeklerin çok saf ve yönlendirilebilir varlıklar olduğuna inanıyorum ama biz kızlar bu kadar duygusal olmasak çok daha mantıklı işler yapıcaz. olay bizde bitiyor. bugun mesela benmki beni 1 kere aradı 1 2 de msj normalde en az 5 kere konuşurduk.hatta konuşurkende işyerinde vakit öldürüyorum dedi bende he yogun değil ve sen bana msj atma arama ımkanı bulamıosun (müdür bide) dicektimki , hemen frenledim kendimi hatta hemen neyse canım kapatalım biraz işim var dedim. tribe girdi ii tammam hadi by dedi kapattı :9: ama benim içimde patladı, çünkü vakti vardı ama beni aramadı msj atmadı yani:22:

kesinlikle kendi değerimizi bilmezsek o neden bilsinki değerimizi canım dimi ama .. önce kendimizi sevmeli saymalı kendimize güvenmeli değerimizi bilmeliyiz ki bildirelim onlara da ..

Ya gerçekten artık erkeklerin çok saf ve yönlendirilebilir varlıklar olduğuna inanıyorum ama biz kızlar bu kadar duygusal olmasak çok daha mantıklı işler yapıcaz. olay bizde bitiyor. bugun mesela benmki beni 1 kere aradı 1 2 de msj normalde en az 5 kere konuşurduk.hatta konuşurkende işyerinde vakit öldürüyorum dedi bende he yogun değil ve sen bana msj atma arama ımkanı bulamıosun (müdür bide) dicektimki , hemen frenledim kendimi hatta hemen neyse canım kapatalım biraz işim var dedim. tribe girdi ii tammam hadi by dedi kapattı :9: ama benim içimde patladı, çünkü vakti vardı ama beni aramadı msj atmadı yani:22:
canım o duyguyu o kadar iyi anlıyorum ki ... o içinde patlama durumu .. ama oh olsun çok mantıklı bi davranış . erkekler gerçekten saflar ve biraz aptallar doğaları böyle . çünkü düz mantıklar bu yüzden duygularımızı tepkilerimizi hemen vermeden önce 1 dk düşünüp mantık süzgecinden geçirip öyle söylesek onlara hiç bunları yaşamicaz .. ama bizimde doğamızda aşırı bi duygusallık var her zaman öyle resti çekemiyosun için içini yiyor :/ içinde fırtınalar koparkende mantıklı düşünemiyosun bunu becerebilsek ooo...

canım o duyguyu o kadar iyi anlıyorum ki ... o içinde patlama durumu .. ama oh olsun çok mantıklı bi davranış . erkekler gerçekten saflar ve biraz aptallar doğaları böyle . çünkü düz mantıklar bu yüzden duygularımızı tepkilerimizi hemen vermeden önce 1 dk düşünüp mantık süzgecinden geçirip öyle söylesek onlara hiç bunları yaşamicaz .. ama bizimde doğamızda aşırı bi duygusallık var her zaman öyle resti çekemiyosun için içini yiyor :/ içinde fırtınalar koparkende mantıklı düşünemiyosun bunu becerebilsek ooo...

bikaç kere kendini frenleyebildiğinde emin ol gerisi geliyo :34: içinde patlamaya gelince; zaten konuşsak ne değişiyoki konuştuğumuzla kalıyoruz böyle umursamaz davranarak emin ol daha mutlu oluyo insan

bikaç kere kendini frenleyebildiğinde emin ol gerisi geliyo :34: içinde patlamaya gelince; zaten konuşsak ne değişiyoki konuştuğumuzla kalıyoruz böyle umursamaz davranarak emin ol daha mutlu oluyo insan

kesinlikle katılıyorum sana :) bi süre sonra alışıcaz özellikle sonuçlarını görmeye başladıkça ..

noldu biliyomusunuz.. kızı eklemiş benimki.. kendisi benim çok fazla erkek arkadaşım var diye bana ne biçim trip yapmıştı, ya onlar benim okuldan işten arkadaşlarım dememe rağmen tamam sen rahatsız olduysan silerim demiştim, o gene ben söyledikten sonra ne kıymeti var diye tepeye çıkmıştı.. inan varya aynısını ben ona yapsam çok kötü olurdu tepkisi, takık o böyle bi kere ben bi öğleden sonra uyuya kamıştım da msjına cvp verememişim, aşkım kusura bakma uyuyodum dedim de, "ben nerden bileyim uyuyomusun napıyosun yanındamıydım o sırada" diye cevap duydum.. bi kere nerden dediysem benden hoşlanan telimi isteyen filan bi öğr. görevlisi varmış, ondan bahsettim de, "ben zamanında bu tarz şeylerle çok uğraştım artık uğraşmak istemiyorum,paranoyak olmak istemiyorum ayağını denk alırsan alırsın, almassan sen bilirsin" demişti benim gene bi suçum yokken. yani şunu bil ben bi bankada çalışıyo olsam da benim işlem yaptırmaya gelen erkek bi müşterim olsa (sevgilimin dediğine göre muhabbetleri hiç yok sadece para yatırmaya fln geliyo) , o beni eklese ben de kabul etsem varyaaa burnumdan getirir.. bi kere ben kabul etmem ki, iş arkadaşım değil okul arkadaşım değil, ortak arkadaşımız yok..ama o etmiş.. neyse dedim ayıp olmasın diye kabul etmiştir vardır onun öyle dışarıya karşı süper kibar halleri..ama canım sıkıldı. cuma akşamı eve geldi evde de benim en yakın arkadaşımla ben varız. dedim ben sana bişey söylemek istiyorum ama "lütfen sana söyleyeceklerimi sana güvenmiyomuşum gibi anlama, sana zaten güvendiğimi biliyosun dimi " dedim, başını salladı biliyorum dedi. eklemişsin kızı dedim, neden ekledin? ayıp olmasın diye ekledim dedi. ee dedim muhabbeinin olmadığı karşı dükkandaki sekreter kıza ayıp olsa ne olmasa ne, ben sana yapsam senin epkin nasıl olurdu dedim. cevap vermedi ama ikimiz de biliyoruz restleşir benimle öyle bi durumda. dedim aşkım beni bilirsin kıskanç bi insan değilim paranoyalarım da yoktur, okul arkadaşlarına, iş arkadaşlarına hiçbir lafım yok. işyerindeki kız arkadaşlarınla isersen öğle yemeğine çık bowlinge git, hiç sorun değil sorun etmem böyle şeyleri dedim. onlar senin aynı oramda bulunduğun arkların çünkü dedim. hakikaten de süper anlayışlıyımdır yani sevgilim benim kadar anlaşışlı asla değildir bu güne kadar paranoyağa bağlamadıyse, bu paranoyaya bağlamaya müsait olmadığından değil, söylediği şey bana saçma gelse bile, benim onu içi rahalayana tatmin olana kadar sakinleştirmemdendir açıklama yapmamdandır.. ama kızlar onun için öyle olmadı işte.. ben sakin sakin konuşurken, ona bunları anlatırken, her 2 cümlemden biri "bak ben senden bi cvp gelmeyeceğini biliyorum benim sana güvenim sonsuz" derken, ne var dedi sende de ekli bisürü kişi. dedim onlar benim iş arklarım, okul arklarım, ben seninkinlere ağzımı açıp bişi diyomuyum dedim..senden cevap gelmez kıza ayıp olmasın diye eklemişsindir biliyorum ama sen bu kıza daha fazlası için cesaret vermiş oluyosun dedim. sen ona karşılık vermezsin tamam ama ben bu kız napmaya çalışıyo diye düşünüp kendimi yıpratmak istemiyorum dedim. AAH kızlar ah, o kadar kibar o kadar sakin o kadar her lafımı tartarak konuşum ki. bi olay çıkmasın diye..inanın varya aynı konumda ben olsam "ne iş kızım belliki hoşuna gitmiş adamın seni eklemesi falan filan deyip restleşirdi. hem o benim gibi beni bak ben sana güveniyorum diyerek sakinleştirmezdi direkt adamı bırakır beni suçlardı. neden peki? eski ilişkisinde bu arz şeyleri çok yaşamış, paranoyak olmuş, beni de eski sevgilisi gibi görüp sanki ben yeni bi insan değilmişim gibi davranıyo da ondan.
neyse ben böyle süper sakin kibar konuşurken derdimi anlamaya çalışırken, birdenbire ters bi laf etti bu. ben de karşı dükkandaki sekreer kız için beni bu kadar üzdüğüne değiyomu bari dedim. ooooov, benim canımı yakacak ya bayılır canımı yakmaya ne dese beğenirsiniz " sekreter deyip neden küçümsüyosun kızı" ah kızlar ya.. ben bikere kimseyi küçümsemem adını anmak istemediim için sekreter kız dedim.. ama o cümleyi söyleyerek beni öyle bi kışkırttı ki.. dedim ki bak böyle böyle yazmış kız sana saçma gelebilir ama benim içim rahat değil dedim. ben böyle karşısında kedi yavrusu gibi kibar kibar kıskandığımı dile getirdikçe nasıl hoşuna gidiyooo kızlar görseniz suratında hep bi sırıtma, kıskanılmanın verdiğiği ego tatminiyle.. amaaaa en sonunda ben dedim ki bu kızı silmeni istiyorum hatta bunu kendi ellerinle yaparsan memnun olurum dedim... anaaaaaa o kıskanıldığı için egosu okşanan adam gitti üfleyip püflemeye başlayan zaten işten geldim h.sonumu mahvediyosun diyen adam geldi.. sonra ben bilgisayarı önüme aldım tam silmeye çalışıyodum ki offf offf offff birden bi kalktı bu ayağa, nasıl bağırıyo bana küfürler ediyo, beni paranoyaklıkla, sorun çıkarmaya çalışmakla suçluyo. lan ben sorun çıkarmak istesem sana konuşma yaparken her kelimemi özenle mi seçerim direkt ne biçim adamsın diye atlardım üzerine.. ama sıkıştı tabi.. silince nolcak kızı.. kız buna beni neden sildin dicek bizimkinin de kafası öne düşecek.. diceksiniz ki madem sadece ara sıra işlem yaptırmaya gelen birini silmeye neden bu kadar çekiniyo? sil gitsin dimi 2 senelik sevgilini üzdüğüne değermi, aşkım çocukluk yapıyosun ama belli ki çok üzülmüşsün senden önemli mi de sil git dimi? ne bu çekince kıza karşı.. işte sonra ağza alınmayacak küfürler, hakaretler bana birden celallendi ama silme muhabbeti çıkınca yoksa gayet hoşuna gidiyodu bu konuşmalarım...küfürler küfürler..ağza alınmayacak küfürler.... ben bi kere daha ondan haksız yere s. git lafını duymuştum da özür bile dilememişti. ben böyleyim işine gelirse demişti. hani çok seviyoz ya aklımı seveyim seslenmemiştim. sırf anı kurtarmak sorun çıkmasın adına...ama ben o lafını bile hazmedememişken 2. küfür, 3. küfür..nasıl görseniz koltukları yumrukluyo duvarları yumrukluyo..
gidicem ben diye kendini yırtıyo... dedim ki otur bi sakinleş konuşalım..o hala devam küfürlere bağrışlara..işte insan psikolojisi öyle bişey ki o an donup kalıyo insan haksız olduğunu bal gibi bilse de karşısındakini sakinleştirmeye çalışıyor. aptal kafam sal gitsin dimi. neyse ben onu durdurmak için ayağa kalkarken bacağım boş kahve fincanına değdi, fincan yere düştü. bu hepten çıldırdı ne bu artis artis hareketler fincan fırlatmalar diye.. bendeki acizliğe bakın " yanlışlıkla oldu bacağım değdi". dedim... o kahve fincanı olayındaki acizliğim..hala açıklama yapmaya çalışmam..... halbuki o koltukları yumrukluyo. sonra kendine gel dedim kendi kendime napıyosun bırak gitsin dedim...açtım kapıyı gitti... sinir boşalması oldu bende ben bu kadar kibar anlayışlı empati kurarak konuşurken bile bu hale geliyoruz diye.. çok müsaitimdir ben kendimde suç bulmaya..o gece ağladım.. yatakta uyuyamadım. ama ona sevgimden değildi bu sefer ağlamam bu sefer çok ayrıydı. olanları hazmedemememdendi.. hani %100 ise bi insanı gözünden çıkarma eşiği ben %98 e gelmişimdir heralde..normalde benim için hayat dururdu, ama şu an içimde bi kenarda nefret, hırs, kin ama bi kenarda da huzur var..
o huzurun olması, ağlayamamam bende de bişeylerin tükendiğinin göstergesi işte bunu çok iyi biliyorum bu noktaya gelmeyi hiç istemezdim, üzgünüm...asıl içime oturan ise çifte standart. ben ona bunun çeyreğini yapsam nasıl tepki görürdüm kimbilir..
.

konu benimde ilgimi çekti... tam da nişanlımın erkek arkadaşları ve benim aramdaki dengeyi kuramadığını düşünürken :(

bedazzld01 Ah güzelim ya sevgilinin yaptığı şey=suçluluk psikolojisi.
Nasıl üste çıkacağını şaşırmış kendini debelemiş durmuş.Tatlı dil inan ki işe yaramıyor erkeklerde.
Senin bu kadar yapıcı konuşmalarına karşılık yaptıkları resmen çocukluk ve çok üzücü :50:
Tanımadığı etmediği bir kız için seni bu kadar kırması bundan sonra olacakları göze alması demektir.
Keşke bu kadar alttan almasaydın sende bağırıp çağırsaydın o zaman daha farklı olabilirdi.
Sen ondan daha çok bağırınca bu sefer susup sen haklısın demeye başlıyolar.
Ayrıca küfür ne ya küfür ne :47: Böyle basit bir olay için saana küfür edebiliyosa yazıklar olsun bu erkeğe yani.
Kızı silse ne silmese ne sabah sabah sinirlendim ya.
Bundan sonra sakın üstüne düşme kesinlikle özür dilemesi kendini affettirmesi lazım sana.
Baksana nerdeyse sana bile vurabilirdi.Sinirden kanepeleri yumruklamış !

Son düzenleme:
konu benimde ilgimi çekti... tam da nişanlımın erkek arkadaşları ve benim aramdaki dengeyi kuramadığını düşünürken :(
aynen, benim de ilgimi çok çekti.. aradaki dengeyi kuramayan erkeklere sinir oluyorum:47:

bedazzld01 yazdıkların bi dönem yaşadığım şeyleri anımsattı, içim acıdı...

bende sinir oluyorum :( ve doğru yolu bulamıyorum... acaba farkında değil mi , şimdiye kadar iyi tmm peki tmm dedim ağzımı açmadım bugn arkadaşlarıyla nasl olsa yarın gönlümü alır dedim , yarın da aynı diğer gün de... telefonda gönlümü almaya çalışıyor bense zoruma gittiğinden yutkunamıyorum bile ağladım ağlicam ona belli etmemeye çalışıyorum, farkına varır diyorum varmıyor....bugün konuşmayı düşünüyorum iyimi kötümü yaparım bilmiyorum ama dünden beri kendime kızıyorum ben ona bu rahatsızlığımı söylemedim ki o düzelsin ... anlamıyor işte kendi başına ..hissettiklerimi söylemek doğru olurmu ki .... :(

hiç mi görüşmüyoruz , tabi görüşüyoruz ama işte ailecek onlar geliyor biz gidiyoruz falan bu da beni sıkıyor bi yerden sonra yani bi günde şuraya gidelim bunu yapalıım demiyor. ailecek oturuyoruz ve ben doya doya sarılamıyorum bile doya doya bakışıyoruz sadece :( :( :(

hiç mi görüşmüyoruz , tabi görüşüyoruz ama işte ailecek onlar geliyor biz gidiyoruz falan bu da beni sıkıyor bi yerden sonra yani bi günde şuraya gidelim bunu yapalıım demiyor. ailecek oturuyoruz ve ben doya doya sarılamıyorum bile doya doya bakışıyoruz sadece :( :( :(

NİŞanlı mısın ?

bedazzld01
cnm inan çok üzüldüm ama öyle birinden sana hayır gelmez
affetmeyi falan geç yani bu işlere birazcıkta mantık girmeli devreye
şimdiden bi sekreter için sana böyle davranan insan evlenince napıcak :26::26:
iki satırlık adamları çıkarın hayatınızdan yahu :47::47::47:

Back
X