Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu baslıgını gördüm ve direk ilgimi cektikesinlikle onları tepemizden indirmeninin vakti geldi. son erkek arkadasıma kadar aslında kimseye cok fazla taviz vermemistim ama son erkek arkadasımda sırf eski iliskilerimde yaptıgım hataları yapmamak adına cok anlayıslı oldum, cogu yaptıgı yanlısı yuttum, görmezlikten geldim.. Ama hicbisey degismedi maalesef, tam tersine ben öyle yaptıkca daha da kötü oldu hersey. Anlamıyorum su erkekleri hem anlayıslı bayan istiyoruz derler, öyle olunca kendilerini bulunmaz hint kuması sanırlar, diger turlu oluncada kaprisli, bunaltıcı oluruz
Ama son deneyimimden ogrendim ki kesinlikle taviz vermemek lazım.. Birdaha tövbe..
hastayyyım sana yaaabahsettiğin kız öyle olabilir ama haddini bildirmek lazım dimi
tam benlik iş heee
hiiiç tasalanma canım çocukluk ettiğini düşünür kıskanırsan o kızdan mı kıskanıyosun falan triplerine girebilir
yeni bi fotoğraf eklemeye bak madem faceini yönetiyosun kızda bunun farkındadır senin gireceğini bilerek
sana göz dağı vermek istiyodur alttan alttan bunu ona hissettir bi şarkı var sertab erenerin
şekerim diye dinle ne demk istediğimi anlıcaksın fırsatın olursa kıza kapanışı bu şarkıyla yap
sevgilini sıkma sahiplenme ama ipin ucunu bırakmadayani yazabiliyosan duvarına bi kalp falan yap kızmazsa
takiplediğinin farkına varsınkızla muhatap olmamaya bak gerçekten gözlemle eğer bişi varsa kızda bi boy göstermen yeterli
umutsuz oldugunu bi şekilde gözüne gözüne sok ama sevgiline hissettirme bunu..![]()
cnm bizimde öyleydi ya nasıl barıstınz omu geldi senmi? bizde kavga edip ayrılmıştık 3 gün snra ben gtmiştim tıpış tıpış adam havalara girmişti geçende bi ayrıldım çat diye hiçbişşe yapmadım koşa koşa geldi artık çok dikkat ediyo burnundan getiriyorum hatta kıyammmmKızlar tek tarafın çabasıyla bir ilişki yürür mü? Bana sanki sadece ben çaba gösteriyormuşum şu anda gibi geliyor ve bu durum beni çok kırıyor, tekrar ayrılmak da istemiyorum. Bir yandan da acaba bana mı öyle geliyor, onun tavırlarını ben mi abartıyorum ya da çok fazla beklentim mi var diyorum? Daha barışalı 5 gün oldu sanki hep arayan soran ilgi bekleyen taraf benim, onunsa hiçbir çabası yok. Madem öyle neden barışmak istedi? Kafam çok karışık, daha yeni barıştık, şu an bitirmek istemiyorum ama benim durumum için de bir fikir verseniz...
kızlar benim fikrim onu serbest bırakmak daha doğrusu serbest bırakıyomuş gibi yapmak takmamak .. mesela bi hobi bulsak onunla ilgilensek , kız arkadaşlarımızla çıksak kafa dağıtsak inanın bize de iyi gelir meşgul oluruz sürekli üstüne gidip ilgi beklemeyiz ç
nkü ne kadar üstüne gidersek o kadar bunalır kaçmaya çalışırlar .. ama bi şekilde kendimizi oyalarsak bu sefer onun garibine gider bu durum o ilgi ister ..çünkü hayatımızın merkezi tek işimiz gücümüzn o olmadığını görür ve kaybetme korkusuna kapılır tekrar bu da diri tutar ilişkiyi heyecanı .. benim fikrim bu :) tecrübeyle sabittir.
ahh canm aynen dediğin gibi zaten yapamıyorum diye bişey yok birsüre sonra alışıyosun sen arayıp sormadıgın ıcın sürekli o yapmasa bile zoruna gitmiyo mutsuz olmuyosun HEPİMİZ KENDİ DEĞERİMİZİ BİLELİM![]()
aynen canım çözümünü biliyorum ama 1 kere uygulayabildim .. duygularımı çok fazla yaşayan biriyim yani o an kıskandım ya da gıcık oldum ya da hatasını gördüm bi şekilde böyle soğukkanlı davranamıyorum fırtınalar kopuyor içimde sonrası tartışma zaten... ama bunlar birikince erkek bıkıyo sıkılıyo kendini kafeste gibi hissediyo doğal olarak kaçmanın yollarını arıyo .. biz o raddeye gelmedik çok şükür ama duygularımı kontrol etmeyi öğrenmem lazım . sonuçta erkeği dizginleyen biz kadınlarız..teoride onlar bizi yönetiyo olsa da aslında hal ve hareketlerimizle ilişkiyi yürüten bizleriz .. biraz soğukkanlı ve sinsi olmamız gerekiyo duygularımızı kontrol altına almamız gerekiyo sanırım .. hobimiz olsa ya da sosyallessek buna çözüm olucağını düşünüyorum çnkü insanın kafası gerçekten meşgul oluyo
ahh canm aynen dediğin gibi zaten yapamıyorum diye bişey yok birsüre sonra alışıyosun sen arayıp sormadıgın ıcın sürekli o yapmasa bile zoruna gitmiyo mutsuz olmuyosun HEPİMİZ KENDİ DEĞERİMİZİ BİLELİM![]()
canım o duyguyu o kadar iyi anlıyorum ki ... o içinde patlama durumu .. ama oh olsun çok mantıklı bi davranış . erkekler gerçekten saflar ve biraz aptallar doğaları böyle . çünkü düz mantıklar bu yüzden duygularımızı tepkilerimizi hemen vermeden önce 1 dk düşünüp mantık süzgecinden geçirip öyle söylesek onlara hiç bunları yaşamicaz .. ama bizimde doğamızda aşırı bi duygusallık var her zaman öyle resti çekemiyosun için içini yiyor :/ içinde fırtınalar koparkende mantıklı düşünemiyosun bunu becerebilsek ooo...Ya gerçekten artık erkeklerin çok saf ve yönlendirilebilir varlıklar olduğuna inanıyorum ama biz kızlar bu kadar duygusal olmasak çok daha mantıklı işler yapıcaz. olay bizde bitiyor. bugun mesela benmki beni 1 kere aradı 1 2 de msj normalde en az 5 kere konuşurduk.hatta konuşurkende işyerinde vakit öldürüyorum dedi bende he yogun değil ve sen bana msj atma arama ımkanı bulamıosun (müdür bide) dicektimki , hemen frenledim kendimi hatta hemen neyse canım kapatalım biraz işim var dedim. tribe girdi ii tammam hadi by dedi kapattıama benim içimde patladı, çünkü vakti vardı ama beni aramadı msj atmadı yani
![]()
canım o duyguyu o kadar iyi anlıyorum ki ... o içinde patlama durumu .. ama oh olsun çok mantıklı bi davranış . erkekler gerçekten saflar ve biraz aptallar doğaları böyle . çünkü düz mantıklar bu yüzden duygularımızı tepkilerimizi hemen vermeden önce 1 dk düşünüp mantık süzgecinden geçirip öyle söylesek onlara hiç bunları yaşamicaz .. ama bizimde doğamızda aşırı bi duygusallık var her zaman öyle resti çekemiyosun için içini yiyor :/ içinde fırtınalar koparkende mantıklı düşünemiyosun bunu becerebilsek ooo...
bikaç kere kendini frenleyebildiğinde emin ol gerisi geliyoiçinde patlamaya gelince; zaten konuşsak ne değişiyoki konuştuğumuzla kalıyoruz böyle umursamaz davranarak emin ol daha mutlu oluyo insan
kesinlikle katılıyorum sana :) bi süre sonra alışıcaz özellikle sonuçlarını görmeye başladıkça ..
aynen, benim de ilgimi çok çekti.. aradaki dengeyi kuramayan erkeklere sinir oluyorumkonu benimde ilgimi çekti... tam da nişanlımın erkek arkadaşları ve benim aramdaki dengeyi kuramadığını düşünürken![]()
hiç mi görüşmüyoruz , tabi görüşüyoruz ama işte ailecek onlar geliyor biz gidiyoruz falan bu da beni sıkıyor bi yerden sonra yani bi günde şuraya gidelim bunu yapalıım demiyor. ailecek oturuyoruz ve ben doya doya sarılamıyorum bile doya doya bakışıyoruz sadece![]()
![]()
![]()