Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

Canım yalnış anlama ama sen bu adamın seni sevdiğine eminmisin
O kızla nasıl yapabiliyor,seni severken nasıl başkasıyla çıkıyor anlamadım:26:
Madem seni seviyo o kızı bırakması lazım,hayatında biri varken sana yanaşmasıda yalnış bence

bencede ama önce ben başlattım çıkma olayını canım
bugün kızdan ayrıldıgını tamamen bana ait oldugunu söyledi
napıcam bilmiyorum:26:

cecen tatlım var mı bi gelişme? duyguların nasıl?

Evet canım dün gece mesajlaştık bana sitem etti .
Neden arayıp sormamışım seven insan dayanamazmış saçmada olsa mesaj atarmış iletişime geçermiş falan filan.
Ben üste çıktım tabiki benim ne suçum var hayret bişey,belki bende ondan bekledim .
Bugünde seni seviyorum yazmış benimle oturup konuşması lazımmış uyku uyuyamıyorum falan dedi.
Yani baya dağılmış anladığım kadarıyla.
Nolur bilmiyorum ama bu sefer hemen yelkenleri indirmek yok :23:

bencede ama önce ben başlattım çıkma olayını canım
bugün kızdan ayrıldıgını tamamen bana ait oldugunu söyledi
napıcam bilmiyorum:26:

İyi düşün bence Galenia onun istediği biri olabilcekmisin önemli olan bu bence canım :31:

Neden arayıp sormamışım seven insan dayanamazmış saçmada olsa mesaj atarmış iletişime geçermiş falan filan.
Ben üste çıktım tabiki benim ne suçum var hayret bişey,belki bende ondan bekledim .
Bugünde seni seviyorum yazmış benimle oturup konuşması lazımmış uyku uyuyamıyorum falan dedi.

İyi düşün bence Galenia onun istediği biri olabilcekmisin önemli olan bu bence canım :31:

ben özgürlüğüme değeceğini bilsemm ahh dakka durmam da senden kurtulmak istiyorum
çık git haytımdan dedim seni anlayamıyorum ben zaten iyi düşün kafana göre dedş :30:
gittikçe boşluğa düşüyorum off :43:

ayy ne kıyamıcam yaa ben bugün onlara annesine elmalı kurabiye yapıp götürdüm
kahvaltıdalarmış babası yollamadı karşılıklı kahvaltı ettik
yüzüne bile bakmadım uyuz oldu :27::27:
yani baktımda o bakmıyokennn :17::78::78::78:
sonra montumu giyerken annesi falanda yoktu tuttu kolumdan
sarılmaya kalktı geri çekilip önce o kızı bırak dedim :53::53: böle kaldı
ailesiyle aramız iyi ufukta barışma var gibi hadi hayırlısı :31:

bu aşkın sonu evlilik olur :p selam cnm ben tüm gün dersanedeydim yorgunluktan bittim resmen inş akşam bişiyleri düşünmeye bile vaktim kalmadan uykuya dalar giderim senin gelişmeler baya ii gibi sevindim. bende tık yok bi üzgün bi mutluyum çok karışık belkide hayırlısı bu. senin hislere güvenmeye devam ediom :p az önce face'i dondurdum zaten kullanmıodum en azından onu takip etmeyi bırakırım sinirimi bozcak bi etiket fln görmem :)

tatlım çok sevindim ya demekki onlarda düşünüomuş :p vay be sadece kendini sorgulayan biz diilmişiz demekki hayırlısı olsun cnm bizde hala bişiy yok olmasında zaten bişiyler değişmicekse ama senin adına cidden sevindim adam belliki kafaya takmış seni. arkana bakmadan gitmen ona baya koymuş. benimkine koyan bişiy yok anlaşılan. bende kendimi dersaneye verdim bgn baya yoruldum inş üzülmeye bile vakit bulamadan uyurum :)

tatlım çok sevindim ya demekki onlarda düşünüomuş :p vay be sadece kendini sorgulayan biz diilmişiz demekki hayırlısı olsun cnm bizde hala bişiy yok olmasında zaten bişiyler değişmicekse ama senin adına cidden sevindim adam belliki kafaya takmış seni. arkana bakmadan gitmen ona baya koymuş. benimkine koyan bişiy yok anlaşılan. bende kendimi dersaneye verdim bgn baya yoruldum inş üzülmeye bile vakit bulamadan uyurum :)

Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun canım.
Sonuçta kişiler farklı yaşanmışlıklar farklı Rabbim hepimizin gönlüne göre versin :34:
Bir şeylerle oyalanman çok güzel kafan dağılır onu düşünmemiş olursun

ben ona lanet olsun seni seviyorum.. dedim oda bana hayatta başarılar..
:43::43::43::43::43:

Bence bırak Galenia gerçekten unutabilirsin buradaki en güçlü insan sensin.
Üzülme hiç değmez:26:

çok umutlanmıştım ama :43:
o kadar kötüyümki çok koydu gerçekten
fotoğraflarımı görmüşmüş bi kez daha kendinden soğuttun tebrikler
sana tekrar sevgilim ol dicektim şimdi yazıklar olsun diyorum demiş :43:
unutucam zaten ama çok zorrrrrr

bebişim ya nie böle oldun ya sen. noldu birden aşkın mı depreşti nerde benim güçlü psikoloğum pes etme lütfen hayatına bak nerde benim vurdumduymaz ikizlerim :p bende her sabah çok üzgün uyanıyorum şuan olduğum gibi ama gün içinde hatırlamamaya çalışıyorum hala ses seda yok gelmicekte biliorum hakkımızda hayırlısı olsun cnm. bizi gerçekten hakeden gerçekten sadakati ve güveni tam olan insanlar gelsin. ama emin ol yine arıcak fotolar fln bahane bi arkımın sevgiliside aynen seninki gibi davranırdı arkıma 3yıl oldu biteli hala arıo üstelik hayatında biri olduğu halde ama sonu yok yani bunun son noktayı koy artık tamamen. şimdi kursa gitcem akşam eğer buralarda olursan konuşurus cnm öpüorum

bebişim ya nie böle oldun ya sen. noldu birden aşkın mı depreşti nerde benim güçlü psikoloğum pes etme lütfen hayatına bak nerde benim vurdumduymaz ikizlerim :p bende her sabah çok üzgün uyanıyorum şuan olduğum gibi ama gün içinde hatırlamamaya çalışıyorum hala ses seda yok gelmicekte biliorum hakkımızda hayırlısı olsun cnm. bizi gerçekten hakeden gerçekten sadakati ve güveni tam olan insanlar gelsin. ama emin ol yine arıcak fotolar fln bahane bi arkımın sevgiliside aynen seninki gibi davranırdı arkıma 3yıl oldu biteli hala arıo üstelik hayatında biri olduğu halde ama sonu yok yani bunun son noktayı koy artık tamamen. şimdi kursa gitcem akşam eğer buralarda olursan konuşurus cnm öpüorum

canım benim güçlü olamıyorum çünkü çok umutlanmıştım arkadaşıma bile ben onla tekrar olucam ne olursa demişti
çocuk sen kardeşine güven o kızı şutlucak dedi sonra kızı bıraktı ve suçlu yine ben oluyorum sende gördün resimlerimi
çokmu açık değil :43: ama bi yerden uyuzluk yapıcak ya :57::22:
artık gerçekten yok yani gelmesin ya bütün mutluluğumu kaybettim sayesinde..
benim ona çok ihtiyacım vardı :5::43::43:
neyse toparlanırım yarına ben canım hiç bişiyim kalmaz :31:

Oda sana acı çektirmesin madem senin gibi birini istemiyo o zaman istediği türden biriyle devam etsin yoluna:47:
Seni olduğun gibi sevecek biri lazım sana Galenia,onun tavrına baksana sürekli yaptıklarını başına kalkıcak gibi bir havası var.

canım benim güçlü olamıyorum çünkü çok umutlanmıştım arkadaşıma bile ben onla tekrar olucam ne olursa demişti
çocuk sen kardeşine güven o kızı şutlucak dedi sonra kızı bıraktı ve suçlu yine ben oluyorum sende gördün resimlerimi
çokmu açık değil :43: ama bi yerden uyuzluk yapıcak ya :57::22:
artık gerçekten yok yani gelmesin ya bütün mutluluğumu kaybettim sayesinde..
benim ona çok ihtiyacım vardı :5::43::43:
neyse toparlanırım yarına ben canım hiç bişiyim kalmaz :31:

Kimseye ihtiyacımız yok canım bölye düşünme onlar kimki ya :ssz:
İnsan kendi kendine yetebilmeli.
Ekmeğimizi mi veriyolar suyumuzu mu veriyolar onlara niye ihtiyacımız olsun ki :/
Bizi üzen insanlara inan ki ihtiyacımız yok.

Kimseye ihtiyacımız yok canım bölye düşünme onlar kimki ya :ssz:
İnsan kendi kendine yetebilmeli.
Ekmeğimizi mi veriyolar suyumuzu mu veriyolar onlara niye ihtiyacımız olsun ki :/
Bizi üzen insanlara inan ki ihtiyacımız yok.

eet cnm güzel sölüyosunda günler geçmek bilmio benim için. hala aramadı bak günler geçti arıcakmı die düşünmekten bi hal oldum ama nie arasınki dimi hem ben bitirdim hemde o mu arıcak allahım sabır versin bizlere seninki ne güzel sitem etmek için bile olsa aradı cnm en azından seni düşündüğünü biliosun böle hiç bişiy bilmeden beklemek çok kötü...

Kızlar ben bazen bunu düşündüğüm vakit içim huzura eriyor, size de tavsiye ederim.. şimdi üzülüyoruz ama leyla birgün elbet mecnununu bulacak.. elbet bir gün.. ya da mecnunu bulma süreci onun mecnunu olacak.. ne yapalım yani aramıyorsa aramasın, içimizdeki sevgi saygı hepimize birden yeter. Artık o kadar mistik yaklaşıyorum ki olaylara. Hayato kadar kısa ki aradı mı aramadı mı, arayacak mı diye sorgulamalarımız için, günler haftalar yıllar geçiyor, ülkede dünyada neler oluyor, sadece aşk yok yahuu. Boşverin gitsin, isterse arasııın, isterse aramasın. Siz içinizde onu seviyorsanız, içinizden bunu biliyorsanız, boşverin o bilmesin gerekirse, onu mahrum bırakın bu bilgiden. Ucunda ölüm yok ya.. Haaa tabi arasa güzel olur, herşey karşılıklı olunca anlam kazanıyor, güzelleşior ama napalım, olmadık kişilere belki de mecnun diyoruz, kimbilir..

Kızlar ben bazen bunu düşündüğüm vakit içim huzura eriyor, size de tavsiye ederim.. şimdi üzülüyoruz ama leyla birgün elbet mecnununu bulacak.. elbet bir gün.. ya da mecnunu bulma süreci onun mecnunu olacak.. ne yapalım yani aramıyorsa aramasın, içimizdeki sevgi saygı hepimize birden yeter. Artık o kadar mistik yaklaşıyorum ki olaylara. Hayato kadar kısa ki aradı mı aramadı mı, arayacak mı diye sorgulamalarımız için, günler haftalar yıllar geçiyor, ülkede dünyada neler oluyor, sadece aşk yok yahuu. Boşverin gitsin, isterse arasııın, isterse aramasın. Siz içinizde onu seviyorsanız, içinizden bunu biliyorsanız, boşverin o bilmesin gerekirse, onu mahrum bırakın bu bilgiden. Ucunda ölüm yok ya.. Haaa tabi arasa güzel olur, herşey karşılıklı olunca anlam kazanıyor, güzelleşior ama napalım, olmadık kişilere belki de mecnun diyoruz, kimbilir..

Oda sana acı çektirmesin madem senin gibi birini istemiyo o zaman istediği türden biriyle devam etsin yoluna:47:
Seni olduğun gibi sevecek biri lazım sana Galenia,onun tavrına baksana sürekli yaptıklarını başına kalkıcak gibi bir havası var.

ben kendimi çabuk toparlıyorum allahtan canım :31:
ve evet bugüne kadar hep açklığımı yabancı uyruklu olmamı falan başıma kalktı
bi karadenizliyle bulgaristanlı yapamaz annemler öyle diyo ama çıktık bi yola falan dedi
artık kendi bilir dün kızda yazdı hiç mutlu olmayın inş falan diye galeniayı seviyorum ben falan demiş
kıza dedim al tepe tepe kullan umarım bi daha ortak bişeyimiz olmazz:22:
dahada artık arkama dönüp tek cvp verirsem ne olayım!:47:
bitti yani ben oyuncak değilim tamam sevgili olcaz bi gün sonra yok olmucaz falan gelemem
allaha şükür işim var gücüm var hayat ondan ibaret değil ağlamadım bile ama üzüldüm
oda geçti gitti :31::31: sen nasılsın canım varmı bi gelişme:26:

:46::46::46: evet canım kesinlikle böyle
bende böyle düşünüyorum artık hayat onlardan ibaret değil alışveriş yapıyorum
kitap okuyorum boş zamanlarımı hayıflanarak geçirmiyorum
hastanedeyim tüm gün zaten düşünme vaktim olmuyo oluncada buraya takılıp
içini herşeyin hayırlısı belki ilerde zamanında iyiki bitmiş dicez...
belkide allah birbirmizin kıymetini anlayalım diye ayrılmamızı istedi
yada tam tersi gerçek adam gibi adam çkarcak karşımıza ve onu yazıcaz buraya
olumlu düşünün olumlu olsunnn :16::16::16:

ben kendimi çabuk toparlıyorum allahtan canım :31:
ve evet bugüne kadar hep açklığımı yabancı uyruklu olmamı falan başıma kalktı
bi karadenizliyle bulgaristanlı yapamaz annemler öyle diyo ama çıktık bi yola falan dedi
artık kendi bilir dün kızda yazdı hiç mutlu olmayın inş falan diye galeniayı seviyorum ben falan demiş
kıza dedim al tepe tepe kullan umarım bi daha ortak bişeyimiz olmazz:22:
dahada artık arkama dönüp tek cvp verirsem ne olayım!:47:
bitti yani ben oyuncak değilim tamam sevgili olcaz bi gün sonra yok olmucaz falan gelemem
allaha şükür işim var gücüm var hayat ondan ibaret değil ağlamadım bile ama üzüldüm
oda geçti gitti :31::31: sen nasılsın canım varmı bi gelişme:26:

En son olanlardan sonra bir gelişme yok canım :31:
Seninle konuşmam lazım dedi,seni seviyorum dedi buraya gelmesi lazımmış konuşmak için...
Dün falanda hiç mesaj atmadı sinirden kuduruyorum ama belli etmiyorum
Hiç üstüne düşmeye niyetim yok zaten,oluruna bıraktım uğraşmaktan yoruldum .

Back
X